Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 510

Viestit - Make

Papeillakin on monenlaisia mielipiteitä. Ei koko kirkkoa pidä tuomita yhden papin mielipiteen takia. Aikalailla johto kuitenkin irtautunut tuon papin mielipiteistä.
Kasvintuotanto / Vs: Hiiliviljely
: 30.01.21 - klo:18:55
Iso sato, paljon juurimassaa= paljon sidottua hiiltä.
Luomu ei tässä lajissa ole parhaimmillaan
Tietyt valkosinappilajikkeet saavat juurikasankeroisen iskemään itseensä, mutta ei annakaan ravintoa kuten juurikas jolloin ankeroinen kuolee eikä pysty lisääntymään. Tällätavalla saneerataan ankeroisia pois pellosta,
TL on Turun läänin Koski.vanhoja peruja. Oliko joskus Koski HL=Hämeen lääni?
Yleensä noita loppuliitteitä käytettiin kun oli kaksi samannimistä kuntaa,paljon
niitä on lakkautettu vuosien varrella.
Oli myös Lappi tl ;D
Ja Karjala Tl
Pyhäjärviä oli parhaimmillaan Ul, Vl ja Vpl
Ei ihan uusia kuvia. Kestikara on omistajanvaihdoksen jälkeen pelkkä Kara. Sukula ei saanut vanhaa kuppilaa pysyvästi kuntoon.  ::) Sähköpostiakaan ei taida enää olla.
Väinö taitaa olla edesmennyt, kirjoitti aikoinaan tännekin. Eipä taida sinappiöljy käydä CR-koneisiin.
Jos se Salos oli niin ei niitä teitä suolattu, mutta onhan se ympäristö muuten aika syövyttävää. Kärkkään ajoivat pääsääntöisesti. Joskus vissiin ajoivat Nallenkin pelloille.
Pelolla 1180 veti huonosti. Vetelivät sitten 980 niitä koneita kun oli tolle isommalle hankittu.
Vapaa sana / Vs: Rehn Olli.
: 23.01.21 - klo:21:44
rehniä painaa eu;n suurin levittäjä titteli.
Aholla voisi olla kannatusta yli puoluerajojen, mutta taakka joka pudottaa pois presidenttipelistä, on keskustalaisuus.
Koskaan ei tiedä mita saa, kun tilaa.
Rehn oli demokraattiseti valittu laajentumiskomissaariksi ja hönen tehtävänsä oli demokraattisesti päätetty EU:n laajentaminen. Tietenkin olisi voinut kieltäytyä tehtävästä, mutta Suomen etu oli varmaankin kuitenkin että oli komissaari.
Vapaa sana / Vs: kerrotaanko kaikkea
: 16.01.21 - klo:21:19
Blondin matikkaa: Jos jakaa ei saa kertoa.
Jos purkaa tai tuhoutuu saa kai myös poistaa loput.
Ketju ei oikein hyvä paskassa, jos ketjuun ryytyy paskaa ei oikein sovi ketjupyörälle. Tuossa sen vinssin on oltava aina paikallaan ja nostoväline ui paskassa. Nyt siinä on käsikäyttöinen vinssi keskellä nostoreikää. Nyt on tehty uusi nostoteline, jossa helaform kisko jojon tarvitsisi vielä nostovälineen. Sitten ei tarvitsisi enää punnertaa pumppua ylös ja sitten sivulle, että saa kannen päälle huoltoon. Pumppu löytää hyvin kaiken kuiluun pudonneen.  ::)
Vanhassa navetassa on kusipumppu 80 cm halkaisijaltaan ja parimetriä syvässä kaivossa ja sinne laitettiin ketju nostoa varten. 15 vuotta sitten pumppu vaihdettiin ja joskus kaivoon katsoessani totesin ketjun sulaneen olemattomiin. Siinä onkin sitten työmaa kun pumppu joskus sanoo työsuhteensa irti.  :'(
Vähän epäilyttäisi kuormaliina paskassa. Dyneemaköysi voisi olla ihan hyvä. Vaijerin tai vastaavan olisi kuitenkin parasta kestää, tai sitten tarvitaan paikalle paskasukeltaja.  :o
Millaisellakohan sähkövinssillä saisi paska uppopumpun kiskottua ylös? Pumppu painaa reilun 100 kg ja jos tavara on jänkimpää ottaa paska myös vastaan. Nostomatkaa tulee n. 5 m. Noissa yleensä näyttäisi oolevan teräsvaijeri, tarkoittaa ilmeisesti sinkittyä.
Vapaa sana / Vs: Maidontuotanto.
: 06.01.21 - klo:19:45
Perinteisesti maidontuototannon kannattavuus on perustunu siihen, että on ollu senverran hommaa, ettei vapaa-ajalla ole ehtinyt rahojaan tuhlata.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 510