Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 482

Viestit - Make

Hullukuula ei löydä reikäänsä, eli vaihtovastaventtiili vuotaa paineet käyttämättömään haaraan.
Jos oikein hiuksia halotaan italo on kylläkin aidosti kaksivuotinen. Täällä etelässä se leudoimpien talvien jälkeen lähtee kasvamaan ja tekee röyhyn.
Vapaa sana / Vs: Väärinkotoutettu?
: 08.03.19 - klo:20:55

 Vilkaisepa huviksesi maahanmuuttajien tekemien seksuaalirikosten määrää muuallakin Euroopassa. Lähi-idän ja Afrikan suunnasta tulleet "pakolaiset"  ovat yliedustettuina kaikissa maissa. Riippumatta ajankohdasta, riippumatta siitä, onko jotkut vaalit tulossa maahan tai eivät.

 Katso nyt vaikka ensin, mitä Ruotsissa tapahtuu.

 Netti on kyllä mitä mainioin alusta kaikkein höyrypäisimmillekin salaliittoteorioille. Mutta kannattaisi hiukan miettiä etukäteen mitä kirjoittaa.

Sohaisinko uskontoasi sori vaan ;D ;D ;D ;D
Siitä hydraulilohkosta, jota pb ruokkii. Esim. Edenhall jurttikoneissa on hydraulilohkossa hana, joka suljetaan jos on pb käytössä.
Onko sieltä power beyondiin kytketystä kohkosta suljettu vapaakierto?
Vapaa sana / Vs: Väärinkotoutettu?
: 08.03.19 - klo:18:35
Oliskohan nämä raiskaajat tämänpäivän desantteja. Vieras valta lähettänyt heidät raiskaamaan. Eräs itäpuolellamme sijaitseva suurvalta pyrkii saamaan Eurooppaan ääriliikkeitä valtaan. Olisiko mahtavampaa vaikutuskeinoa kuin laittaa muutama maahanmuuttaja raiskaamaan sopivasti parlamenttivaalien alla? Johan siirtyy ääniä Persuille.
Poliisi pyrki selvittämään koko ketjun, eikä ottanut syyllistä kiinni. Aktiiviset kansalaiset sitten pakottivat poliisin ennenaikaiseen pidätykseen.
Onko noissa kytkettävissä myös LS-letku?
Robotteja tulee myyntiin myös kun vaihdetaan robotista lypsyasemaan.
Maidontuotanto ja lihanaudat / Vs: HK Scan
: 26.02.19 - klo:12:00
Osaa Tero näköjään hintoja laskeakin. Yara aikaan oli mahdollista pelkästään nosto.
Muualla Euroopassa pellonraivaus tarkoittaa pääsääntöisesti laidunmaiden, eli pysyvien nurmien viljelyyn ottamista. Oikeasti tämä pysyvien nurmien kyntökielto tarkoittaa pellonraivauksen suitsimista.

Tuo pysyvien nurmien tulkinta ei sovi suomeen. Muualla ruokinta perustuu sinimailaseen, maissiin ja soijaan.
Kyllä nurmirehuakin tarvitaan. Yllättävän harvinaista tuntuu sinimaislasen viljely olevan Euroopassa. Aikalailla noissa on tullut käytyä tutustumassa ihan paikanpäällä. Märehtijän ruuansulatus ei kestä pelkkää maissisäilörehua. Laidunnustakin harjoitetaan paljon erityisesti vuoristossa ja lihaeläimillä.
Muualla Euroopassa pellonraivaus tarkoittaa pääsääntöisesti laidunmaiden, eli pysyvien nurmien viljelyyn ottamista. Oikeasti tämä pysyvien nurmien kyntökielto tarkoittaa pellonraivauksen suitsimista.
Noita eläintukia ei jossainvaiheessa saanut maksaa suoraan eläimille ja niitä alettiin maksamaan korotettuina eläintilojen hehtaareille. Eiköhän tuossakin ollut päätarkoituksena aiheuttaa eripuraa viljelijöiden välille.
Hajoita ja hallitse.
https://keskustelukanava.agronet.fi/agronet/index.php?topic=84324.msg1515012#msg1515012
Kiviä ei kestä, eikä ollut edes kauhean iso. Uusi kulmavaihdepaketti oli eri merkkiä.
Jeantilin kulmavaihteet heppoista tekoa. Ainakin kolmesta kärrystä meni viimekeväänä. Osia ei myydä erikseen vaan koko kulmavahdepaketti kerralla 4500 € hinnalla.
Viurilassa oli suoravetoinen 60-luvulla. Meillä on semmoinen laijtelijan tavaran poistossa.
Sivuja: [1] 2 3 ... 482