Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 537

Viestit - Make

Kasvintuotanto / Vs: Syyskylvöt 2022
: 17.01.23 - klo:12:06
Harvaksi jääneestä syysvehnästä kaatuilee korsia vielä pitkin kesää. Ulkomaiset lajikkeet useimmiten parempia versomaan keväällä.
Kasvintuotanto / Vs: Syyskylvöt 2022
: 17.01.23 - klo:11:02
Hyvin on vedet hävinneet syysviljapelloilta. Valtaoja menasi tulvia kun tuuli painoi meriveden ojaan. Pelkäsin eilen aamulla kovempaakin meriveden nousua, muttei pahasti noussut pelloille. On ne aikaisemminkin noista hetkellisistä tulvista selvinneet.
Kasvintuotanto / Vs: Apulannan hinta
: 11.01.23 - klo:08:27
Ostin kuorman Axxania hintaan 604€/t . Olis kannattanu hankkia moniravinteisia. ::) Tolla hinnalla olis tarvinnu ostaa toistakymmentä kuormaa, että pääsisi tonnin alarajan yli.
8150 Mega  olis maksanu syksyllä 2001 suoralla kaupalla karavan alle 55000€ verolla. Hinta sisälsi ohjehinnalla 7000 € lisävarusteita.
Jallu Faarao  ::)
Mun skannerilla kun skannaa tiedoston PDF-muotoon niin Vipu aina ilmoittaa, ettei tiedosto ole PDF-muodossa. :o Olen sitten lähettänyt liitteet sähköpostilla toimistolle.
Se Valmetti kumminkin lähtee jos vähänkin kunnossa käymään ainakin 30 asteeseen asti, eikä sitä kauheasti tartte sääliä, kun koneremontinkin melkein tekee sen Hondan hinnalla
Mulla on 805 joka on todella huono lähtemään käyntiin. Edellinen omistaja oli teettänyt moottoriremontin. Nollasta lähtee käyntiin kun jaksaa sahata, tehot on kumminkin hyvin tallella, kymppi on melkein remontin jälkeen ajettu ja samanlainen on ollut kokoajan.
Nelipyttyinen onkin paljon huonompi lähtijä.
Kasvintuotanto / Vs: viljan hinta
: 06.01.23 - klo:12:55
Viljavan etelän varastot on huhujen mukaan täynnä.
Vaihda siihen Valmettiin akku, jos on huono. Paljon halvempi kuin Aggregaatti. 505 ja 605 lähtee vaivatta käyntiin ainakin -30 asteeseen.
Kasvintuotanto / Vs: Peltotuet 2023-2027
: 30.12.22 - klo:21:41
Jossain luki, että kun vuonna 2021 oli huono sato niin tuli myös vähemmän kasvijätettä ja siitä typpioksiduulipäästöjä. Millaiset mahtaa olla maahan niitettävän/ kaatuvan nurmen typpioksiduulipäästö?
Säätyykö vapaaliike itsestään? 05-sarjaissa jos on liikaa vapaaliikettä ei nouse kevennysjousen ohi.
Mulla on 655 Valmetti turbiinilla ja etukuormaajalla ja Manitou 634-120 LSU muuntimella. Aika samalla lailla ne ajossa käyttäytyy. Kuormatessa puskuvoima lisääntyy kaasua painaessa ja molemmilla saa samalla lailla kauhan täytettyä ilman että pyörä pahasti luistaa. Myös millintarkka eteneminen onnistuu kummallakin. Siirtoajossa Manitou hyytyy mäkiin enemmän, mutta siinä on huonompi teho/painosuhde.
Porshe Super turbiinilla löytyy myös tallista, mutta sillä ei ole koskaan kuormattu.
Turbiinilla ja muuntimella saa kauhan täytettyä paljon nätimmin kun pystyy nojaamaan penkkaa vasten samalla kun koukistaa kauhan, eikä pyörät sudi jos on sopiva vaihde käytössä.
Kasvintuotanto / Vs: Apulannan hinta
: 22.12.22 - klo:21:15
Achema laatu on ollut aina hyvää. Ei paakkuja, eikä jauhetta.
Kuskit ei yleensä puhu sanaakaan englantia. Viimeksi joku soitti ja kyseli neuvoja englanniksi. Auto oli tienhaarassa. Sitten selvisi, että pomo soitti ja antoi sitten neuvoja kuskille. Edellisen kerran auto tuli reilusti etuajassa. Kuski oli jättänyt auton tienhaaraan ja kävellyt katsomaan pihaan. Emäntä sitten soitteli, että täällä on joku ulkomaalainen ja näytti lappua että hänellä on jotain CAN:ia.
Sivuja: [1] 2 3 ... 537