Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 532 533 [534] 535

Viestit - Make

Lavalin teräsydinköysi on tarkoitettu raappojen väliin. se ei kestä kelausta vinssille.
Eikös Loimaallakin oo automaatti Jonne, vaikkei oo peltoakaan? ???
Sitä kaksoisnippaa ei kauheasti kannata kiristää. Katkeaa aika helposti sieltä ohuemmasta päästä.
Aika harvalta tuntuu, jos kolmasti päivässä huuhdellaan. Mulla käytetään raappoja kuudesti päivässä ja silti siellä on turhan paljon tavaraa.
Kyllä mäkin ainakin viittäsenttiä odotin. Jos vielä tuo kolme lähtee tuesta. >:(
Just tulin navetalta. Oli narun kiinnityspalan pultti menny poikki. Köysi oli kelalla ja raappa toisessa päässä. >:( Lisäksi taittopyörän runko oli pettänyt ja pultit revenneet läpi. Toisessa päässä taittopyörän runko väsyi samalla tavalla reilu kuukaus aikaa. Sen korjasin hitsaamalla uutta rautaa. Nyt oli jo hankittuna uusi täydellinen taittopyörä varalle. :)
Tissinkoittajaa ei noinpienet jutut vituta. ;D 500 taakia menee Caseen kun valo vilkkuu. Äkkiä sen liksuttaa. Vuodessa ei mee ku 13000 l.
Se on niin pieni homma pumpata käsipumpulla. Toimintavarma systeemi. Puollitraa tulee taakilla, että jos haluaa mitata ni täytyy vaan laskea. Satasiin pitäis olla jokin laskuri ku niissä tuppaa sekoamaan.

Mistä kannattaa kysellä ja minkä verran tuloo maksamaan? Saako vanhaan Grammerin ilmapenkkiin lisäpalikkana vai pitääkö laittaa koko hökötys uusiksi? Nimim. epätietoinen
Ainakin Maxximo XXL:n saa sivuttaisjouston. Parhaiten ne tietävät Algollilla http://www.algoltechnics.fi/ Ne ei suoraan myy muutakun Timpalle (naismyyjä) ::), eli lasku tulee esim Agrimarketin kautta.
Suosittelen myöskin tuota sivujoustoa.
Nilfisk päästi Gernin konkurssiin. Eurovac on myöskin yksi kohtuullinen teollisuusimurimerkki.
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: jd 6330
: 05.11.07 - klo:19:24

Mä ainaki kuskaan paaleja mieluummin hyvällä etukuormaintraktorilla kuin kurottelijalla. Kurottajalla toki saa viidennenkin kerroksen paalikasaan, mutta mitä hyötyä siitä enää on. Kurottajaa vois ruveta vituttamaan ainakin meikäläisen hommis. Pyöräkuormaimellle vois olla enemmänkin käyttöä.
Mitenkä etukuormaajatraktori on parempi paalien kuskauksessa?
Mullakin oli vaihtoehtoina pyöräkuormaaja tai kurottaja. Uuden kurottajan hinnalla saa aikalailla käytetyn pyöräkuormaajan ja niiden remontit kuuluvat olevan kalliita. Rehunsiirtokoneen olisi parasta olla toimintavarma. Kurottajan helppo hyttiinnousu on myöskin iso plussa.
Vapaa sana / Vs: Visio
: 04.11.07 - klo:10:45
Jos tämä ilmastonmuutos oikeasti autioittaa maapallon vilja-aitat ja autoilevien länsimaalaisten kaupoista loppuu ruoka ni mihin se autokolonna sitten lähtee?
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: jd 6330
: 03.11.07 - klo:18:58
Mä en aja traktorilla navetassa muutakuin lantakäytävällä. Rehuvarastoonkaan ei oikein paskaisilla renkailla ilkeä ajaa. Ennen etukuormaajatraktorissa oli vuodenmittaan vetovarsiss kiinni perälevy takapainona ja sitten viljan ruiskutuksissa ruisku. Kurottajan tulon jälkeen tuo 655 Valmet on siirtynyt peltotöihin ja IH 955 sen edestä pääosin eläkkeelle.
Vapaa sana / Vs: Periantai pullo
: 03.11.07 - klo:15:33
Värillist pullot ei ilmeisesti käy yhtälailla virittäjän kunnon päälle. ;D http://www.youtube.com/watch?v=HpmKykMT1JU
Mulla on Lavalin köysikone W-raapalla ollu kohta 7 vuotta. Rakennettiin kuivalantapihattoa ja myyjä varmasti tiesi, että turpeella on tarkoitus kuivittaa. Kun sitten lopulta saatiin koneeseen käyttöohjekin, alko ohjeen että tällä koneella ei navetan kuivituksessa saa käyttää turvetta eikä hiekkaa. ??? Köysi on tuolla turvekuivituksella turhan kovilla ja niitä menee muutaman kuukauden välein. Vaihto käy kylläkin nopeasti mutta kaikenkaikkiaan aika kallista lannanluontia tuolla koneella tulee. Sellaisen Mullerupin vaijerikoneen olisin aikoinaan halunnut muta Kesko ei halunnut sellaista silloin (vielä) tuoda.
Sykeraapan toimivuudesta on sillointällöin kuulunut huonoa.
Sivuja: 1 ... 532 533 [534] 535