Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 4 5 [6]

Aiheet - Make

Vapaa sana / Kirjanpitoja
: 07.08.08 - klo:15:14
Kaikenlaista kirjanpitoa pitäis pitää, ja tarvittaessa esittää viranomaisille. Osa on ihan aiheellisia, mutta osa on ihan hölmöjä.
Äkkiseltään tulee mieleen:
Vero-, lohko-, kadmium-, maidon lämpötila-, rehu-, eläinlääke-, suoramyynti-, raatokirjanpito ja eläinrekisteri.
Mitähän jäi puuttumaan?
Koneet, laitteet ja tekniikka / Kännykkä
: 21.07.08 - klo:14:03
Millainen kännykkä olis hyvä? Vaatimuksia: voi soittaa, ei säikähdä kolhuja, eikä kosteutta. Nappuloita pystyy käyttämään 12 numeron sormilla. Alkaa 5210 pätkimään. Nokialla ei ainakaan ole yhtään edelliset vaatimukset täyttävää mallia.
Juustoportin Felita on valmistettu Tanskassa, vaikkei se ilmene muutakuin soikion DK merkistä.
Vapaa sana / Timpalle konetta
: 24.04.08 - klo:07:15
Hattua heittävä nainen näyttää tulleen vaihtoon.  ;D Ainkin löytyy Vaihtokoneviestin kannesta. Hinta kylläkin puuttuu. ::)
Lehmä ollut viikonlopusta syömätön. Eläinlääkärin kanssa todettiin teurastus järkevimmäksi. Samalla huomasin toisen korvamerkin puuttuvan. Ei muutakuin korvausmerkki tilaukseen ja odottamaan, että sais joskus pois. Hitto kun tuota eläintä ei yhdestä korvamerkistä pystytä luotettavasti tunnistamaan.  :(
Mulla olis toiselle eläimelle ollu molemmat korvausmerkit. Olisin voinut napata tuon toisenkin merkin pois ja laitta nuo toisen eläimen merkit korviin ja ilmoittaa lehmän teuraaksi toisella tunnuksella. Nyt tämä väärä eläin olisi pystytty tunnistamaan aivan luotettavasti.  :o No meikäläinen on rehellinen mutta ei tämä systeemikään kuitenkaan täydellisen varma ole. Punasista merkeistähän tuli paimenkirje, ettei niitä oikeasti lehmälle saisi käyttääkään.
Sivuja: 1 ... 4 5 [6]