Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 3 4 [5]

Aiheet - Make

Me etelän maidontuottajat kävimme C-alueella tutustumassa olosuhdehaittoihin. Kolmen päivän etsiskelystä huolimatta emme sellaisia kuitenkaan havainneet.  ;)
Suurkiitokset isäntäväille kun pääsimme tutustumaan mielenkiintoisiin kohteisiin.
Kasvintuotanto / Monimuotoisuuskartoitus
: 01.01.09 - klo:19:22
Onko kaikki edellisvuonna ympäristötukeen sitoutuneet muistaneet tehdä luonnon monimuotoisuuskartoituksen? Lomake 219 piti olla taytetty viimeistään eilen.  ;)
Ajotulehduspuolella sivuttiin jossain henkilökohtaisen nimittelyn   >:( välissä kantasyöpymääkin.
Pihatoissa sitä käsittääkseni yleensä esiintyy ainakin jonkinverran. Apemiehen vanha pihatto on ainut pihatto, jonka olen kuullut olleen taudista vapaa.
Meillä sitä esiintyy aika yleisesti. Jos tulee pidempi tauko jalottelussa niin sitten siitä tulee todellista haittaa. Laidunkaudella tauti vähenee oleellisesti.
Mikä tilanne muilla?
Vapaa sana / AIG vakuutustarjous
: 20.11.08 - klo:19:42
Putkahti tänään postilaatikkoon AIG:n vakuutustarjous. 12 kk Maksuton MoniTurva. Kannattaa varmaankin iske kiinni.  ;D
Toimi heti, Rajoitettu voimassaoloaika. Kiirettä pitää ennen konkurssia.  >:(
Onko muilla kuin Agritekillä myynnissä ETUNIITTOMURSKAIMIA? Jotain muovisormihärpäkkeitä on muillakin. Millainen veto Pöttingeríssä on murskainkelalle?
Vapaa sana / Kirjanpitoja
: 07.08.08 - klo:15:14
Kaikenlaista kirjanpitoa pitäis pitää, ja tarvittaessa esittää viranomaisille. Osa on ihan aiheellisia, mutta osa on ihan hölmöjä.
Äkkiseltään tulee mieleen:
Vero-, lohko-, kadmium-, maidon lämpötila-, rehu-, eläinlääke-, suoramyynti-, raatokirjanpito ja eläinrekisteri.
Mitähän jäi puuttumaan?
Koneet, laitteet ja tekniikka / Kännykkä
: 21.07.08 - klo:14:03
Millainen kännykkä olis hyvä? Vaatimuksia: voi soittaa, ei säikähdä kolhuja, eikä kosteutta. Nappuloita pystyy käyttämään 12 numeron sormilla. Alkaa 5210 pätkimään. Nokialla ei ainakaan ole yhtään edelliset vaatimukset täyttävää mallia.
Juustoportin Felita on valmistettu Tanskassa, vaikkei se ilmene muutakuin soikion DK merkistä.
Vapaa sana / Timpalle konetta
: 24.04.08 - klo:07:15
Hattua heittävä nainen näyttää tulleen vaihtoon.  ;D Ainkin löytyy Vaihtokoneviestin kannesta. Hinta kylläkin puuttuu. ::)
Lehmä ollut viikonlopusta syömätön. Eläinlääkärin kanssa todettiin teurastus järkevimmäksi. Samalla huomasin toisen korvamerkin puuttuvan. Ei muutakuin korvausmerkki tilaukseen ja odottamaan, että sais joskus pois. Hitto kun tuota eläintä ei yhdestä korvamerkistä pystytä luotettavasti tunnistamaan.  :(
Mulla olis toiselle eläimelle ollu molemmat korvausmerkit. Olisin voinut napata tuon toisenkin merkin pois ja laitta nuo toisen eläimen merkit korviin ja ilmoittaa lehmän teuraaksi toisella tunnuksella. Nyt tämä väärä eläin olisi pystytty tunnistamaan aivan luotettavasti.  :o No meikäläinen on rehellinen mutta ei tämä systeemikään kuitenkaan täydellisen varma ole. Punasista merkeistähän tuli paimenkirje, ettei niitä oikeasti lehmälle saisi käyttääkään.
Sivuja: 1 ... 3 4 [5]