Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5

Viestit - pölkky

Lampaat ja vuohet / Vs: Aitaaminen
: 21.07.13 - klo:20:02
Ukkos huoleton sähköaita tulee akkulaite varustettettuna aurinkopaneelilla noin 100 wattisella,virtaa on ja POTKUA pitempäänkin aitaan koko kesäksi.....no ei ole palanut vielä yhtäkään akkulaitetta 25 vuoden aikana
Tuli niitä aikoinaan avattua purkinavaajalla malli tee se itse.Työkaluun tarvi 50 mm putkea varteen metrin pätkä ja 2 lautasniittokoneen terälappua,toinen teräksi ja toinen pitojarruksi...Toimi hyvin -35 pakkasessa,sai vääntää paitasillaan!
Hyvä akku on punakantinen,riittää yksikin.Aikaisemmin meni akkuja ja latureita, nyt vain latureita romuksi.
Kätevähän se on kuljetukseen...mutta kun sattuu lukitus jäämään auki niin kyllä alkaa sattumaan.Sattuihan sekin lukko auki ja kauhassa haarukka irtona ,haarukka ojaan ja massikka kauhan päälle....no ei kaatunut onneksi!
Kyllä tarvii puhaltaa telakaivuri kuskin kun poliisi osuu paikalle aamuyöllä,tapahtui viime kesänä erämaassa tieojan kaivajalle.
Pinossa 250 kuutioata tälle talvelle,ja HUS 550 .Kulut 60l pensaa,3 terää,2 laippaa ja repullinen evästä.....voi olla että evästä meni kyllä enempikin!!!!!!
Edellinen JONS 2153 kesti vain 470 kuutioo kun leipoi kesällä kiinni. Ja sitä edellinen JONS 2147 HAJOSI  vasta 1020 kuution jälkeen!!!
Onko joku laittanut tätä yksipumppuseen 500 sarjan massikkaan .....se kun on havillinen metsähommiin
Ei se öljy niinkään vaikuta kiinnileipomiseen kuin liika ilma jota nämä koneet kiskoo kampiakselin tiivisteiden kautta joskus.Tänätalvena meni 80 litraa bensaa,tietokone husku olikin pihi peli
Metsätalous / Vs: Metsään.fi
: 19.02.13 - klo:15:27
Hyvää piirroskuvat METSIKÖSTÄ....mutta mutta kun tiedot ei pidä paikkaansa todellisuudessa.Käytännössä samaa sarjaa Akuankan kanssa!
     ??? Olenkohan aivan väärällä alalla kun vanhin kone jo ollut kätössä 51.vuotta ja minäkin  56 .v.... Yhtäkään ei ole vaihdettu ja yksi meni lunastukseen !!!
Lampaat ja vuohet / VUOSI ON JO VAIHTUNUT
: 01.01.13 - klo:16:21
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhta
VUOHTA!!!!!!!!!!!!!!!!
Hyvää ja vähänkäytettyä joulua!!!!!!!!!!
Mitä muuta siitä on jo särkynyt?Hyvin harvoin siitä meni hampaita, tankoon voi kyllä täytehitsata, ratas käännetään vanhoissa ja uudemmissa aina uusi tolpan alaosa jossa ratas ja sorvaus laakerille.Yleisin vika niissä oli painelaakerin hajoaminen joka teki rautamursketta ja pilasi kääntöpesän.
On tullut pyöriteltyä 203 keslalaista jo 10v taisi olla sarjan ensimmäinen,vielä on hitsaamaton kouraa lukuun ottamatta.Tämä on jo 3 saman pajan kampe,1800 ja 425 olivat liian hentoja käyttööni.Tämä on sentään peli edellisiin verrattuna.
Tukkoon meni aikanaan pikku massikka kun kaasun säätö oli päässyt liestymään.Toimii  vain kaasupohjassa eli limpantiira rajoitinta vasten ruiskupumpun päällä!!!!!!!!!!
Sivuja: 1 2 [3] 4 5