Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 3 [4] 5

Viestit - pölkky

SIKAliima oli tosi hyvä tarttui syksyllä sumumärkäänkin muoviin.Tämä SIKA aine oli tarkoitettu liimaukseen ja saumaukseen eli ns. mustamäski
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: l/ha?
: 03.02.12 - klo:20:38
230/ha tarttis varmaan tehrä vähän säätöä.....johan minä epäilinkin kun renkaista loppui pinta kolmessa vuodessa....no ei sentään kaikista koneista kun on 5 kpl.Mutta...kele kun on lammastila varmaan ajaa pässikin traktorilla,eihän tässä ole mitään tolkkua!!!
Musta teräs on käytännössä jo hyväksi havaittu.
Se patinoituu ajan myötä sopivan karheaksi....kusi nopeuttaa patinoitumista.
Nyt käytössä 4 mm pohja, jää sitten nähtäväksi kauanko kestää,ollut nyt7 vuotta.
Teho kyllä riittää 1000 l /min ,hyvä tyhjennellä sakokaivoja.
Eikä säry vaan pysähtyy kun löytää lusikan tai muuta keittiöstä karannutta.
Kyllä pienikin neliveto etukuormaajalla tekee hommat.
Edellinen oli raskaalla kuormaajalla ärjymmällä koneella ja ei niinkään hyvä lammastilan koneena.
Menee se traktoriruiskullakin ..eho hardi .musta puolituumanen letku ja kuulahana siihen lentää hyvin myös kattoon.Tarpeeksi pitkä letku niin kone saa olla ulkona....kuulahanalla saa säädettyä sopivan suihkun ja ei muuta kuin töihin
Musta puolituumanen on hyvä menee noin 70 m vastamäkeen 10 cm tiilliputkessa....no tarvii kyllä viemärikuulan päähän ja painevettä 3 bar. riitttä ja litroja sopivasti
On tuo ylö kyllä kestänyt hyvin kompostoitua lammaspaskaa.
Vanha wärtsilä oli taikakalu kun joka päivä sai sai etsiä osia paskasta
JOO... tuon koneen heikoin lenkki on kakkosakselissa joka pyörii jo nopeasti,laakerit on tiukilla kun hihnat piti kiristää todella tiukalle muuten lieriöt pysähtelee ja tukkii  koko keksinnön.On vielä käytössä,sillä tulee sopiva kuja paimen langalle!
 Niin kauas kuin mahdollista kaikesta palavasta,jos tankki joutuu paloon on kyllä piilopaikoista todella pula.Se osaa jopa lentää ja pitkälle....
Lähti palamaan syttyneestä traktorista pönttö lentoon ja sytytteli ympäristön tuleen.
Metsätalous / Vs: 242
: 27.03.11 - klo:15:34
Osta uusi nehän on vain 1000 euron koneita ja antaa laulaa!
Kyllä sillä taas 1000 mottia menee pölkyksi ja samalla saa itselle kunnon tilin, eikä tarvitse värkätä......värkkärit on sitten asia erikseen.
Mitä ihmettä on tarkoitus tehdä pikkusahalla?
Tulipahan taas kokeiltua naapurin maatilasahaa ei s---ana jos sillä pitäis mennä metsään vaihtaisin heti alaa.1000 eur hintaluokasta löytyy sahat on voimaa ja nopeutta kun vielä laittaa järeämmän terän ja madaltaa säätöhampaan.Nopeus ehkä kymmenkertainen verrattuna värkkäyssarjaan!
Metsätalous / Vs: Puun teko kalusto
: 15.03.11 - klo:09:39
Kuinka se taas olikaan se kannattavuus?????????
Loppuun ajettu moto vastaan uusi ammattiluokan m- saha.
Epäilen kyllä ....500 mottia menee vielä mukavasti herkuilla varustetulla sahalla pakkaskelien aikaan.Kesällä en kyllä lähde savotoille siellä tulee hiki...tosi on!
Kasvintuotanto / Vs: Helpikasvuston lopetus
: 24.02.11 - klo:20:15
Kyllä ennenvanhaan se katosi kun pani reilusti pelkkää lehmänkusta....
Oli kyllä tarkoitus lannoittaa sillä nurmea mutta näin vain kävi.
Lampaat ja vuohet / Vs: Juomakuppi????
: 21.01.11 - klo:20:39
Kyllä ne tottuu pihinään ja lorinaan,äänen voimakkuuteen voi toki vaikuttaa kohon säätöruuvilla ....se säätää virtausnopeutta ja aikaa.
Ainut todella hepulia aiheuttava ääni syntyy putkiston huollon aikana kun venttiili on irroitettuna ja avataan paine pukistoon.Kaikesta huolimatta vedessä on jotain muruja joskus ja ne jäävät ventiilin väliin aiheuttaen ylivuodon.
Sivuja: 1 2 3 [4] 5