Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 [2] 3 4 5

Viestit - pölkky

?????????!!!!!!!!
Miksi niin pienissä puteleissa sitä vettä pitäisi kuskata?
Kyllä kunnon tilatankki on sentään peli, niitä varmaan löytyy kaiken kokoisia .Minulla käytössä 300 -1000 litran vetoisia maitotankkeja. Helppo kuljetella trukkipiikeillä tai nostolaitteessa traktorilla, no isommassa on kärryn akseli kulkee pienelläkin traktorilla. Kaikissa tietenkin uimurikuppi SOPIVASSA PAIKASSA.
Sopivan kokoinen reini on toiminut  rapakaivopumppuna jo 10 vuotta.....on toiseksi pienin malli menee kuutio minuutissa tälläkin.Hyvä muuten mutta paskanen homma käsitellä!
Harvemmin vitamiinin puutos,todennäköisemmin jodi on nyt vähänä .Rehustukseen merisuolaa ja mitä hyvänsä kivennäistä, pelkkä merisuola ei näytä aivan riittävän! Kerintäkin  auttaa ilmeisesti täit ja sun muut saivareet ei viihdy kaljulla .
Jäsenmaksu on mielestäni mitättömän pieni kun vertaan sitä ostamieni palvelujen määrään.
Joten käyttäkää kaikkia mahdollisia ja mahdottomia palveluja niin ei tarvitse nillittää jäsenmaksuja, kun sillä jäsenmaksulla ei ole rahallista merkitystä kenellekkään.....TOSI ON!
Varsin mielenkiintoinen vempula se on kokemusta Rysky merkkisestä laitteesta .Karhensin sen levyn muutamia kertoja rouhinta lapulla, se oli alkujaan kiinni liimalla  rummussa .Kyllä se vetää vaikka on irtikin ,kun vetää voimalla narusta!
Ajettiin vanhanisännän kanssa sillä noin 200 tukkipölkkyä päivässä pankkokärryllä,vississä oli kylläkin kuormauspuomi.
Kannattaa ulkoistaa kuljetus , eli asiakas kuljettaa. Näin menetellen voi nauttia näkemästään ja  mitä ihmeellisimmistä tavoista siirrellä halkoja paikasta toiseen!!
Tuota vanttia ajattelin kokeilla huomenissa....mikä lienee tuo kiristyspyöräkin on jotenkin mulkeron oloinen keksintö.
Moottori ilmeisesti kääntyy ajan myötä kun on kumityynyjen varassa. Nyt hihna kulkee toisessa laidassa, kiristyspyörän säädöt ei riitä korjaamaan tilannetta . Onko joku korjannut tuota ja millä tavalla???
HETI sahaukseen ja tapuli mahdollisimman tuuliseen paikkaan , ja ehdottomasti kuvat välirimat.
On totta kyllä pirullisen lämmintä puuhaa sahata heinäkuussa nopealla sahalla....viimeviikolla vain yksi kärrykuorma mutta siinäkin tuli HIKI!
Perjantaina oli iltasella -32 ,toimi patu kun ei pitänyt taukoja.....no hyttä oli hieman vilpoinen kun yksi alalasi on luiskahtanut vähän vituralleen.
MF 365 on tämä koukku, eli kevyessä käytössä . Ehkä tässä on enempi välystä eteen/taakse kuin muissa kovemmassa käytössä olevilla.
Mikä mahtaa olla syynä kun ylö koukku putoaa koska sattuu, ja aina kärry koukussa.
Tätä koukku mallia on ollut kuudessa koneessa ,eikä niissä ole pudonnut koskaan itsekseen . Tämä on uusin ja ajettu vasta 7000 tuntia
On se nuotiota paljonkin parempi kun tulee metsässä remontti . Täytyy vain raahata agrikaatti ja masteri kohteeseen. HOX pitää todella säilyttää lämpimässä. Jos on ollut -35 pakkasessa lähtee käymään talvilaadulla mutta hetken kuluttua alkaa heittämään palavia polttoöljy plättyjä . Se on kylläkin ikh piippumalli.
Metsätalous / Vs: Husqvarna 550Xp
: 17.11.13 - klo:20:11
Laipan merkille aivan se sama mikä se on  ,hajoaa se kuitenkin ....joko menee kärkipyörä tai halkeaa tai menee jotenkin mutkalle.
Metsätalous / Vs: Husqvarna 550Xp
: 15.11.13 - klo:18:00
On se nyt vuoden ollut ,ei kylläkään jokapäiväisessä käytössä.Kolmas laippa menossa vaikka ovatkin järeitä,aina sattuu ja tapahtuu.Viides terä vasta ja muutama öljytankin korkki kadonnut tähän mennessä....niin ja pensaa palanut 150 litraa!
Sivuja: 1 [2] 3 4 5