Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 786

Viestit - iskra

Mutta miksi kauppa pääsi siihen asemaan ja täällä nyt kepulaiset vinkuu, jotta kaupan vika, naerattaa.
Olisiko syy, pehmeä etujen ajo.
                                                                                                                                                                                                    Kyllä MTK kin joskus oli kovana, muistan joskus jonku  kaakkoissuomalaisten nuorten uhon kun jotkut myivät  teuraitaan muille kuin "omille"yrityksille, esittivät että jospa nämä rikkurit huomaisivat joku aamu olevansa maidonkin vastaanottopoikotissa. Yleensähän mtk ajoikin vain näitten omien virmojen etua hintapolitiikassaan, sittenhän kun Hankkijankin alamäen syitä silmäätekevät ruotivat niin eräskin johtaja sitten valitti että"Joukossamme on ollut liikaa puhelimella tienaajia", olisi vaan pitänyt sokeasti luottaa omamyyjän tarjouksiin.
Vapaa sana / Vs: Metalliromun hinta
: 24.03.22 - klo:09:06
Tietysti, mutta jos puhutaan tuollasesta5-10 tonnin  rautaerästä  ja muutamista kymmenistä alumiini-ja kuperiromusta sekä lyijyakuista.    Kyllähän pojat tuolla Tarvemetallilla kysyttäessä kertoisivat mutta olishan se kiva tietää yleinenkin taso..
tyttösethallitus.
Mikään päätös ei onnistu jouhevasti. Aina ensiviikko, joskus. On sitten kyseessä taloustilanne, koronatilanne,Ukrainan sota.
Ainoa, jos rahaa pitää lähettää ulkomaille, se luonnistuu heti.

Meillä on hyvä hallitus. Ajattele, jos olis Sipilä kuin monta kertaa olis ministeriauton nokka kohti Mäntyniemeä ollu.  ;D
                                                                                                                                                                                                        Eikö se kurvaillut lentokoneellakin silloin sen kriisinsä aikoihin.
Vapaa sana / Metalliromun hinta
: 24.03.22 - klo:08:57
Mikä on päivän tarjoukset metalliromuista
Vapaa sana / Vs: Uskomaton juttu.
: 13.02.22 - klo:11:16
Kun maatalouden hyvin monet  tuotantopanosten hinnat  on tuplaantuneet, eli inflaatio on käynnistetty.
Nyt uutisissa kerrotaan  että elintarvikkeiden hintoja ei saa kohottaa, koska inflaatio  käynnistyy, ostovoima  heikkenee.
Hallituksen tyypit toivoo , että kesällä kun tuulee ja aurinko paistaa ongelmat poistuu.
Se kansanedustaja joka yks ilta noita kahta asiaa toivoi,  kyllä tulin surulliseksi  kun noilla  lahjoilla on päätynyt kansankynttiläksi.

Iso K sannoo notta tuottakaa kotimaista ruokaa. Ruokateolllisuus tuottaa. K sanoo notta tuotttajillle ei tipu lisähintoja :  K tekee sillä tulosta ja hyää tulosta kun kilipailuttaa elintarvike teollisuutta. Miksi se maksas muulle ruokaketjulle .Osakkeen omistajat vie kaiken.
                                                                                                                                                                                                                           Aikoinaan satuin keskustelemaan erään entisen Kesoilin huoltoasemaa pitäneen yritäjän kanssa, sanoi että Kesko olisi vienyt hengenkin jos olisi voinut,, Tämä oli sitten siirtynyt rakennusmieheksi..
Mulla on kolmannessa valtakunnassa tehty NSU fillari, tuskin muilla on senikäistä enää käytössä..
Kasvintuotanto / Vs: Syyskylvöt 21
: 05.07.21 - klo:09:44
Taitaa rukiin hinta romahtaa entisestäänkin kun on näin hyvät kylvökelit syysviljoille tulossa, myöhään kylvetyille kevätviljoille taitaa olla kultivointi paras korjuukonsti..
Konserniin liittymisen yhteydessä ventistäkin on tullut samaa paskaa kuin muistakin,, nimim .kokemusta on..
Kouvolan kaupunki myy näköjään Ykän varastoa, ihan on kuvat niinkuin Konekauppa Seton platsilta..
Ääni uusille kierteille, 6mm jos jää pieneksi niin sitten 8 mm..
Vapaa sana / Vs: Ostohousut jalassa
: 13.02.21 - klo:15:18
Pohohojanmaaltakin ostohousut loppuneet kun näkyi jo olevan huutokauppacomissakin ilmoitus Rantsilan puolelta olevan jotain toistasataa hehtaaria maita myynnissä.                                                                                                 Muistan joitain vuosia sitten kun eräs innokas ostaja siellä oli käynyt käsiksi erääseen vanhaan muoriin kun ei ollut suostunut myymään maitaan hänelle. Taisi kyllä tulla paskanen loppu sillekin laajentajalle..
Onhan Savosta menty amerikoihinkin, lainaus  maalaisliiton  40-vuotisjuhlajulkaisusta  erään valtiopäivämiehen kertomuksesta :                                                                                                                                                                                        "Silloin kun minä olin Amerikasa,sattui siellä työrettelöitä, joissa varsinkin savolaissyntyiset kommunistit kunnostautuivat  . Kun paikkakunnan lehdessä oli alituiseen suurin otsikoin että suomalaiset ovat taas rettelöineet, menin minä toimitukseen selittämään etteivät ne ole suomalaiset jotka rettelöivät vaan savolaiset.Nyt kysyttiin minulta mitä ovat ne savolaiset niin sanoin että ne ovat intiaaneihin verrattava heimo Suomessa..                                                                                                                                                                                                Seuraavana päivänä oli lehdessä suurin otsikoin; -Savolaiset-intiaaneihin verrattava suomalaisheimo- aiheuttavat yhä työmaarettelöitä"                                                                                                                                                       Tämä valtiopäivämies oli kainuulainen Kusti Arhama joka puolusti somalaisia siellä aikoinaan.
Kasvintuotanto / Vs: Pellon osto
: 14.12.20 - klo:08:39

[/quote]Unohdit ostopanostenmyyjät,nämähän ainakin Suomessa mittaa varsin tehokkaasti tuet irselleen. Pahin lienee rosvolipulla varustettu viikinkilaiva,mutta tällehän on annettu ihan EU:sta mahdollisuus tähän.
[/quote]                                                                                                                                                                                                                                                             Näin juuri, neuvontajärjestökin ajaa vaan suurta liikevaihtoa huomioimatta sitä että maajussillekin pitäs jäädä jotain itsellekin.
Kasvintuotanto / Vs: Pellon osto
: 12.12.20 - klo:17:00
Maannälkä alkaa olemaan tyydytetty kun pohjanmaaltakin pitää laittaa MaasTulliin myynti-ilmoitus, eilisessä näkyi olleen peltoa Rantsilassa..
Suomessa yleensä tulee mieleen ensimmäisenä, että kuka korvaa jos jotain palaa poroksi. Siksi autotalli-innovointi on suht harvinaista. Toinen juttu on se, että ei oikeastaan haluta tehdä työtä sen eteen, että talossa on lämmintä. Siksi helpoin ja vaivattomin vaihtoehto on aika yleinen, vaikka olisikin kalliimpi ratkaisu. Siitä aasinsilta rahaan. Vähemmän massin maissa on tehty kaikenlaisia virityksiä lämmityksen suhteen.

Jossain telkkariohjelmassa joskus muinoin hehkutettiin jossain balttiassa olevaa sepän pajaa, jossa hitsauskaasukin tehtiin itse. Että kuinka viisasta ja kekseliästä porukkaa asuu köyhässä maassa. Toimittaja ei joko tiennyt tai oli unohtanut, että aikaisemmin Suomessakin asetyleeni tehtiin usein itse. Joten aika nopeasti jotkut käytännön taidot häviävät, jos sen saa ostettua rahalla. Ja varsinkin, jos sitä rahaa on millä ostaa.
Ja kuinka vaikea on sitä Linden ja Woikosken monopolia murtaa.
https://www.aamulehti.fi/pirkanmaa/art-2000007543172.html
                                                                                                                                                                                                                                                         Meillä oli sotaväessä 60-luvulla vielä pajan nurkassa asetyleeninkehitin,  en muista oliko asikkapulloja koko varuskunnassa..
Sivuja: [1] 2 3 ... 786