Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 784

Viestit - iskra

Vapaa sana / Vs: Sorkkiksen sote
: 07.06.20 - klo:08:44
16 maakuntaa oli liikaa, nyt on 18 sopiva määrä..
Mitä kuuluu lammasrintamalle nykyään..
Kasvintuotanto / Vs: Luomu
: 05.06.20 - klo:11:28
Montako hehtaaria tarvitaan tavanomaisessa viljelyssä siihen että saadaan nuo ostopanokset maksettua  vaikkapa viidelle hehtaarille
Eiköhän pinta-alalisät maksettu verotetavan tulon perusteella hehtaareille.
Tavallaan, verotettavaa tuloa ei tullut tuotteitten myynnistä vaan just niistä hehtaareista, Optimikoko oli jotain 12 ha, jolla sai parhaat lisät, apulantamiljardit sun muut. Virolaisjussi jo 40-luvulla eräässä puheessaan mainitsi että suurtilat lännessä ja kolhoosit idässä ovat ehkä taloudellisimpaa kokoluokkaa, mutta meidän pitää ajaa poliittista ja sotilaallista optimikokoa kannatuksen vuoksi.  Pientiloilta saatiin äänestäjiä enemmän ja tarvittaessa oman maankin puolustukseen innokkaampaa porukkaa mitä jostain punikkiduunareista.

ja ihmeellistä on kun tuo ns. työmoraali on noissa entisissä satelliiteissa paremmalla tasolla kuin herrakansavaltioissa.     nuo ukrainalaiset osaa vain tehtä paremmin käsillään sitä tarvittavaa hommaa.      koneitten korjauskin on ihan toisella tasolla kuin soomipojilla.
[/quote]
Käyhän suomalaisetkin norjassa töissä ja ovat siellä ahkeria. Raha puhuu.
[/quote] 
  Ukrainassa ei taida olla samantasoista työttömyysturvaa kuin meillä..
Vapaa sana / Vs: Lasarus heräsi?
: 01.05.20 - klo:20:18
Pianhan se asia on korjattu näin jälkikäteenkin,ei kai siellä ole vielä patit loppuneet.. Jollei nyt ole tullut takaisin tänne uusilla papereilla
80-Luvulla oli ns hieholehmä. Kerrna poikineesta lehmästä sai paremman hinnan lihaksi myynnissä kuin useampaan kertaan poikineesta. Taloudellinen kannustin oli ihan jonkunmoinen.

  Muistan tuon
Kasvintuotanto / Vs: Puimaton rapsi
: 01.05.20 - klo:20:07
Jäi 9ha lohko puimatta kun sekulia oli syksyllä. Vihreetä ja valmiit varisi maahan. Nyt sielä olis nätti rapsikasvusto pehkujen alla. Onnistuisiko tuo sellaisenaan, vähän tiheä.. Saisi varaslähdön ötökkäinvaasioon.

Onko kellää kokemusta, vai kylvänkö ohrat päälle vain?

Katsot miten kehittyy, minä ainakin odottelisin jos vaikka pääsis helpolla ja ainakin ilman kustannuksia uuteen satoon, onhan täss puolitoista kuukautta aikaa ilmoituksen tekoon..


Kyllä mörkömajurin sai sellasen putsarin torven joka ylsi yli sen pakoputkenkin..
[/quote]Ilman öljyä . Tuskin koska supermajoreissakin oli öljyilmanpuhdistimet . Fordeissa vasta tilanne muuttui .
[/quote]

En sanonut että siinä ei olis ollut ilmanputsaria vaan se ilmanotto oli siellä vajaan 3 metrin korkeudella,,

Miksi ei voisi putkea jatkaa? Ei noissa nyt mitään resonanssiin viritettyjä imuputkia ole :-)
Tietysti kohtuus kaikessa, jos sinne metritolkulla putkea lisää niin jossain vaihessa saattaa imuvastus alkaa lisääntyä.
[/quote]Voi jatkaa ei siitä haittaa ole mutta museokoneita ei saa muutella . Jos sitä muussa asiassa käytetään saa muutella ihan rauhassa .

Kas kun ei silloin majoreihin tai nuffeihin myyty mitään muutos sarjoja aikoinaan kun niitä oli vielä käytössä .
[/quote]

Kyllä mörkömajurin sai sellasen putsarin torven joka ylsi yli sen pakoputkenkin..
Pääasia että tuetaan niitä yrityksiä jotka toimivat ulkolaisten pääomasijoittajien vuokralaisina niin että niitten vuokranmaksukyky ei heikkene.


Tästä jutusta jäi lähinnä mieleen suuret puskurit. Ja etupainoisuus. .
[/quote]

Sirkka-Liisa Anttila..
Vapaa sana / Vs: Korot.
: 12.04.20 - klo:20:03

ja paskat .
Vahvan markanlinja toitotti demarit . Pekkarinen vaati alv vapautta tuttujensa firmoille samaan aikaan kun firmoja meni nurin ja paljon . Yrittäjät turvautu ulkomaan luottoihin pienetääkseen korko taakkaansa Koska heille vakuutettiin ettei devalvaatiota tehdä . Tavallaan ei tehtykkään koska markka laitettiin kellumaan .  >:(
[/quote]
  Juu, muistan kun yksin kaveri khui ottanensa valuuttakorilainan, siinä ei olis pitäny kurssivaihtelut vaikuttaa, jos £ laskee niin DM korjaa, tai Ranskan frangi.,, mut eivät olleet tuoneet esille sitä mahdollisuutta että se onkin Smk joka putoaa..
Vapaa sana / Vs: Korot.
: 12.04.20 - klo:12:55
Typerät kirjoitukset lisääntyvät. Vai korkeammat  korot hyödyttäisivät velallista Totuuden torven mielestä?

  Korkeammat korot laittaisivat ihmiset paremmin harkitsemaan investointejaan


Joillakin on näköjään kova hinku päästä meijerin tai teurastamon renkipojaksi, pankki vielä vahtii päältä. Tuossa kun kaikki ei mene putkeen, huomaa lentäneensä ulos ja joku muu jatkaa.
[/quote]

  Niin, eiks se yksi morsianta etsinyt maajussikin jatkanut isonveljensä navetanpitoa, tosin vaan vasikoitten kanssa..
Sivuja: [1] 2 3 ... 784