Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 762

Viestit - iskraKun avaa tuotteen, siellä on ulkoiset tiedostot ja tekninen kuva. Sen alta löytyy mitat. En muista miksi otin lyhyemmät. Soitin ja kysyin. Sieltä kerrottiin kummat kannattaisi ottaa.
[/quote]

  Niin varmaan, saavat myytyä pikemmin uudet, lyheneehän ne piikit käytössä ajan mittaan, eihän niillä pitemmilläkään tartte sen syvemmälltä jyrsiä kuin lyhyilläkään, itse olen kerran uusinut piikit kun olivat kuluneet jo lähes 10 senttiä, tietysti laakereille kohdistuva rasitus on pienempi lyhyillä kun ei ole se vipuvarsi niin pitkä..
Vaikuttaakohan asiamiehen toiminta noihin mitenkään, täällä ainakin vaimon lonkanmurtumisen jälkeen paikallinen asiamies tyrmäsi kotiavun tupatöissä , väitti että ainoastaan navettahommissa lomittaja korvataan, soitin hesaan ja siellä tyttö sanoi että ilman muuta korvataan, ja lisäsi vielä vaateavustustakin kun kainalosauvoilla joutui liikkumaan, sauvat kun kuluttavat vaatetusta. Varmaan riippuu käsittelijöistä..
Väki vähenee, pidot ei parane, mutta sopeuttaako mtk, kustannuksia säästääkseen, toimintaansa
nykypäivää vastaavaksi.

Oliskohan maakuntamalli ollut pelastus,,
Vapaa sana / Vs: Mistä kepulle johtaja ?
: 17.04.19 - klo:20:50
Varmasti totta. Hyvä esimerkki heikoista hermoista on Paavo Lipponen, pillastui usein, kun Aho hiillosti.

  Ehkä Antti tuo nyt sen Lipposen lupaaman ruokaviraston Suomeen..
Eihän MTK:lla ole mitään keinoa ajaa kenenkään etua nykyään, ennen sentään kun oli nämä "omat virmat" niin niitten kautta uskovaisia saatiin pidettyä ruodussa. mutta kuten eräs puheenjohtaja valitti aikoinaan että"joukossamme on liikaa puhelimella tienaajia, ei olis pitäny soitella ja kysellä mitään tarjouksia muualta, niin ostoisa kuin myynneissäkään, se olisi ollut kyllä hyvä systeemi jos nämä omat virmat olisivat olleet edullisia näissä myynneisä ja ostoissa mut kun eivät kyenneet/halunneet , no, pitihän johtoporras ja tosiuskovaiset palkita, tavallisesta maajussista nyt ei niin väliä
Vapaa sana / Vs: Saatavakello
: 17.04.19 - klo:19:31
Varmaan joillain makaa sellasta laiskaa rahaa omistuksessa joka ei ole tuottamassa muulle kansalle mitään, jos se pantas verolle niin voisi sen ehkä joutua laittamaan parempiin sijoituksiin kuin makuuttaa nollakorolla, ei tarvittaisi ulkolaisia sijoittajia suomeen viemään voittoja ulos
Vapaa sana / Vs: Rakkaus on kuin kepu.
: 17.04.19 - klo:19:26
https://yle.fi/uutiset/3-10742415

Kestää aikansa ja sitten kuihtuu pois.

  Meinaat että Marxsismi on ikuista..
Vapaa sana / Vs: KEKUSTA
: 17.04.19 - klo:19:24
Kenenkähän masinoimia noi pienet puolueet jotka olivat myös isänmaallisia ja maahanmuuttovastasia olivat, ne veivät persuilta ehkä ratkaisevat äänet.
Eiköhän äänestetä uudestaan..
Vapaa sana / Vs: Mitähän olis
: 16.04.19 - klo:21:47
Niin . Mitä olisikaan tapahtunut jos Väyrynen olisi liittoutunut Persujen kanssa ?  :o

  Niin, tai jos kepulaiset olisivatkin aikoinaan valinneet puheenjohtajakseen Paavon eikä Sipiä.. Siinä olisivat persut kalvenneet..
Vapaa sana / Vs: Vaalituloksen merkitys
: 15.04.19 - klo:07:28
Antti joutuu nyt syämään vappusatasen. Pienet sille. Mutta kepun ylisukupolvinen vaalitappio on mahtava saavutus. Siihen ei ole pystynyt kukaan muu kuin messias Juha Sipilä. Suuret sille.

  Jospa Antti tuo nyt Suomeen sen Lipposen lupaaman viraston..
Vapaa sana / Vs: Sipilä/Orpo
: 14.04.19 - klo:10:28


Saarikko halusi muutama vuosi sitten että Suomessa pitäisi laittaa pystyyn imaamikoulutus. Vit tu mikä pöljä. Onko kepukin joku muslimien nuoleskelijapuolue. Hyi hemmetti. Ja sit sitä viittii jotkut vielä äänestää. Haluaako kepu islamisoida Suomen?
[/quote]

  Sehän näyttää olevan tavoitteena monella muullakin puolueella, onkohan taka-ajatus nuolla öljysheikkien takamuksia.
Kyllä varmaan noitten naamojen näyttäminen vaikuttaa monenkin epävarman puolueenvalintaan..
Vapaa sana / Vs: Vaalikeskustelun laimeus
: 10.04.19 - klo:11:02
Jos jollekin tulee veret seisauttava tulos niin pitää vaan toivoa ettei menis asiat pers siilleen niin pahasti kuin 90-luvun seisauksessa.
Sivutoimiviljelijä ei käy niin raskaasti veronmaksajan rahapussin päälle niinkuin nämä saneerauksen ja kriisitukien varassa viljelevät.
Sivuja: [1] 2 3 ... 762