Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 197

Viestit - klapikasa

Eikö se turpiini ollut sulakeena siinä välissä kun iso moottori olis rikkonut sen vaihteiston ilman sitä?
https://www.youtube.com/watch?v=t1l_2gi0vgQ

On tääkin harrastus, tietää että kipiää tulee jo kun lähtee?
Harvenuksia puuhastellu tässä nyt, leimikko siellä takana ja nyt se tie ei aurata. Mettä traktori si9ellä metässä, vinssitraktorilla kuljen. Tänään sen kymmenen pakkasta. Honha mukaan ja menoksi. Honda käyntiin, oisko kolmanella jäi käyntiin. Siinä se hiljaa lohkolämmitintä lämmitti.

Mutta, oisko vartin jälkeen se ei halunnut enää pysyä käynnissä. Ei olis ensimäinen kerta kun tää nostan ulos lämpimästä varastosta ja ulos kylmään se ei vaan toiminnukaan. Tankin korkii avattu, öljyä on, ja käy hienosti, sillon kuin käy. Missä vikaa?
https://www.youtube.com/watch?v=I7T1ALM7DIQ

Clarkssonin sarja meets the neighbours, ihan semmosta joka osais odottaa clarksonnista
Ei ollut haitaksi puinnissa rikkoja, mutta jo kun pui, oli tosi vihreet pohjat jotka sitten lähti kasvuun. https://www.maskinisten.net/userpix/22199_38DKM02JCD0K41630831717.jpg
Vuosi 21, se matalasatotasovuosi, se oli
Se muutama v sitten kun kylvöt venyi ja sitten kuuma kesä ilman sateita pitkin kesää. tais elokuussa sitten alkaa sateen tulo ja kaurat vihreet, niin ehkä täytti niitä vielä, Mutta asiaan tais olla yksi ja ainut vuosi kun n. kolmasosa tilan puitava viljasta ei vaan tarvinnu ruiskuttaa lainkaan. Muokkaus että kuivuu, no iti mikä iti, sitten kuuma ja kuivaa, ei vaan mikään sitten enen juhannusta idännyt muuta kuin pääkasvi joka viljelty. Miksi ruiskuttaa kun ei vaan ole mitään alkuakaan rikoilla? Kävi mielessä ally tai muua maavaikutenen, mutta sitten pensastui ja kesä eteni, varjosti jo sen verta että ne sitten elokuun alun sateista itäneet alkoi ja vihreä matto alla kun pui.

Sitten mun olis syytä siirtyä järeimpiin, liian monta vuotta mcpa ja joku gramma,tehooa nekin oiken hyvin, mutta ne tietyt.... 
Kasvintuotanto / Vs: Apulannan hinta
: 16.02.23 - klo:08:07
Ja onko noissa luvuissa kevät 22 notkahdus, vai tää -20% verratuna 22 vai pitempi ajanjakso? Ite ostin niin murto osan viime kevääseen ja käytin vanhoja pois.

Tuttavapiirissä semosia jotka lopetti, jäähdyteliöitä on enemistö, kun raha kuitenki tulee muualta ja kesantoalat suurenee, ja ehkä kolme jotka täysillä edeleen.

Mitä nyt suunileen esm y1 tai vastaavaa maksaa, lähtöhinta?
Koenigsegg vs Rimac vs Murray vs Hennessey
Aika kova nelikko keskustelee autoista

https://www.youtube.com/watch?v=6JP9Swop_Fg
Outlookki se on nykyään, mutta silloin aikaa sitten se oli hotmaili. Muuten kaikki nää vuodet, vaikka ilmainen palvelu, ei paljon mitään ki#kelin pidenys mainoksia ikinä. Tai muita selvää spammia tullut, harvoin edes sinne roskaposti osioon edes. Vs mitä nyt luukku ja kolumbus nyt olikaan, ilmais jotka hetkessä täynnä roskaa. Ei edes kuvien kanssa tullut koko ongelmia vastaan.

Nyt ihmetelin itekin, mitäkö minä klikkasin? Kuten ensimäisessä viestissä, Kaksi lehteä outlookia auki, toiseen vastailin/kirjoitelin ja toisesta lunttailin ja oikoluin. Ei siinä outoa tai jotain? Sitten toisessa, siis luku puoli, vaihdoin sposti, hakutoimintaa ja etsi tietty henkilö, ja liiteet, että saisin yhtä tarjousta auki. Siinä kun avasin suoraan haku kentältä, silloin se herjasi salasanaa, tai kirjaudu. Noh, olkoon, olikohan se nyt tuhatta neljää sataa tai 1373€, olkoon. No sitten en pääsyt siheen ensimäiseen kirjoitettuun, ei hätää sehän säästyy kyllä eikä mitään pitkää tarinaa ollukaan. Klikkasin iteeni sisään, se ei meinannut hyväksyä tietokoneen säästettyä outlookin salasanaa. Tietty muutama kerran sitä hakkailin, äh, jatka puhelimella, joka androiddi ja yhdistetty, Sekin pyysi salasanaa, jonka ei toiminnu, Salasana oli kuusi merkkinen. Heikko mutta toiminnu kaikki nää vuodet.

Ei mitää salasanan palautus, koodeja pukas puhelimeen, kysyin puhnumeroni neljää viimeistä,  liian liki vanhaa salasana jne, muuta kivaa. Tarkoin harkittua UUSI salasanaa. Outlook tilisi nyt palautettu, Anna uusi salasana, ja kahdet rivit, toista salasana oli ja ne kaikki vähintään 8 ja numeroita jne. No, kuinka yllättäin, ei toiminnu sekään, toi just tarkoin harkittu äsken luoma salasana! En hakannu sittä nyt kymmenen kertaa, kokeili, piruttain, se vanha kuus merkkinen siihen lisäsin numeroita, harkittuja, että se tuli 8 merkiseksi, se päästi minua sisään.

Oisko vajaa mikrosofti sposteja sitten tilisi kaapattu ja palautus jne. mutta toimii.

Puhelin, sinne en meinannu päästää vaikka uusi salasana jne, se pyysi kirjautumaan joka kerta ennen kuin sen pystyin ohittaa, sekon on erin näköinen ja viewstien poisto on vasemalle, kun ennen se oli oikealle

Tää piti vaan olla pikku juttu pomille selvitys, noin kaksi tunti siihen meni sitten
Metsätalous / Vs: Hakkeen hinta
: 11.02.23 - klo:10:58
Osa on ihan metsän laitaa jolle i tehty mitään nytte 30v. Ois semosia useita lohkoja. Ois myös noita outoja jouto haapalepiköjä jossa ei mitään myynti , mutta vois käydä läpi kuitenki.
Metsätalous / Vs: Hakkeen hinta
: 11.02.23 - klo:09:18
Nyt kun toi vuosaaren laitos käynissä, nielee paljon. Kasoja hävii tienharsilta ja näkee tiputettuja laatikoita, jossain läellä kaketus käynnissä. Imu on kova, mutta onko se hinta, ja entä nytte, otais kouran, ja istuis ajelee ne kasalle, vai kuten silloin ennen, joku teki ja vei risut. Ei laskuu, ei maksuu ja puskat pois.
Nyt rauha spostissa, mutta kuitenki.

Läheltä liipaa, mutta samsungin projektori, nettiin kirjautuminen, ei ongelma wifistä, pleikariki tajus, mutta hmdi kaapelista toimii paremin. Ne palvelimien kirjautuminen onnistuu läppärin kautta kooida syöttämällä, melko helpoa. Sony kympin puhelimesta pystyi näytää kuvia tosta noin siihen projektoriin. Joku uudempi nokia, ei onnistu, samsung joku j7? ei onnistu, htc 11 väkisin bluutootin kautta eli ei onnistu.

On kyllä kivaa katto isomasta ruudusta ja laatu kyllä tarpeeksi, Eilen kattelin clarkssonin maataloutta likikahdesta metrin kuvasta.
Nyt jatkoin, minne hittoon sp viestiketjussa jossa eestaas vastailtu liiteet hävis nytte?

Paras otta kaljaa nytte vaa....
Koneet, laitteet ja tekniikka / hotmaili
: 09.02.23 - klo:17:39
Hoidin tossa juttuja sähköposteja vastailin ja kahta välilehteä pidin auki, luntasin siitä toisesta. No siinä kun touhusin. Pyysi yht äkkiä kirjutumaan, noh, hakkasin aikojen aaumusta olleen 6 merkkisen salasanan, ei käy.

Puhelimesta sitten kattelin , ei v, sekin nyt ei sallinut. Koodeja tekstiviesteillä että se on minä sinne tänne useita, jukulauta. Noh, suostuin vaihtaa, ja lisäsin sitten siihen vanhaan että käy, ei, se ei voi olla vanhasi kaltainen.

Kiesus että meni hermo ja tunnin meni ennen kuin pääsin postiin,

Noh, oliko luukku, yks tuttu aika sairas jonkin aikaa, oikeesti hunossa hapeessa, sitten eläviin kirjoihin, luukku oli hukattu, kun ei ollut käytetty x määrään aikaan.

Nykytekniikaa ja pilvipalveluu....
Muistanko ihan väärin, joku oli vakaaja sylinterit kytketty nosturin pää nostoon. Ja ventiili jotenkin sileen, nimenomaan yksitoimiset, että painetta nosturin piiri, sitten kun pysähtyy, se paine ventiilillä että ei voi mennä ees taas, kun ajaa voi mennä kaikkialle, ne etu sylinetrit vaikka kallistuu ei vaikuta nosturiin, kun ne menee eestaas keskenään, vain paine tulee nosturin piiristä?

Ei sekään ylipääsemätömän vaikee?
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 197