Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 189

Viestit - klapikasa

Kasvintuotanto / Vs: Apulannan hinta
: 19.06.22 - klo:09:22
Ne hinnat täällä nytten, yaran? tavara. Belor ajankohtaset osio, 15.6 päivitetty kohta... Suppea valikoima josta tajouspyyntö. Onko joku koeillut?

Cemagrolla kans suppea valikoima mutta hinnat näkyvissä.

Ja just se nyt näillä löpö hinnoilla ja rupee tulee kovia satoja ja sade syksy. sitten vielä laatuongemia ja ihan kaikki rehuksia ja hinta ale päälle. osta nytte 780 veroton rahditon lanta sitten ensvuoteen....
Kasvintuotanto / Vs: Apulannan hinta
: 18.06.22 - klo:14:56
Viime vuonna kun keskisato viljalla oli kai 1500kgha ja normi lannoitus alle. Huomas nytten kun ruiskulla kiertelin, edelisvuoden viljapeelot, tummempaa kun edelisvuoden lannoitamaton heinä. Kyllä se edelisvuoden hyödyntmättä ollut lannoite vaan on siellä, ei se kaikki valunnu itämereen.

Sitten kun laskette suhdelukua halpa lannoite-halpa vilja vs kallis lannoite-kallis viljan kipukynnys, otatteko huomioon myös nytten pö hinta ja muut huomattavasti kallistuneet tarpeet?
Kasvintuotanto / Vs: Kerääjäkasvi
: 18.06.22 - klo:00:06
Sinne meni, ruiskutus tehty ennen niin ei se pitäis olla ongelma. Lanta pussi kyljestä auki ja samalla seos ämpäristä valumaan. Huomenna lupaa sadetta. Ei se siemenkustannus  syö tuesta jos se nyt vaan itää, ja lisää lantaa piti kuitenkin laittaa.
Kasvintuotanto / Vs: Kerääjäkasvi
: 17.06.22 - klo:14:51
Kevät vehnät sen verta tasaiset ja huutaa typee, huiskalla pitää mennä. Pers apilaa, valkoapilaa ja italoa on kotona, toimisko valutaa lanta säkki hitaasti ja edellämainittu siemen seoksena samaa aikaa? Kuinka vähän ehkä vilä toimis? Pari kgha kaikkia eli 6kg ha yhteensä? Juhannusviikko tulee, jos itää, kai nu pysyy matalana puintiin asti?
Ponsse gigant, Huom täys kuollut kuusikko.
https://www.youtube.com/watch?v=ZBD93YyHyj0


Malvan akku mettäkone. Kokeilu, akusto vaihdetaan nosturilla. Kuuntele, kummalista kun ei perinteinen moottori hurise?
https://www.youtube.com/watch?v=IBIH2bj2I74
Kasvintuotanto / Vs: Paljonko satoi vettä
: 14.06.22 - klo:09:57
Kolmesta pellosta liikavesi teki tehtävänsä, muuteen tasaisia nättiä oraita, vaikka kiertokokeet pielessä jne kun kiitos korona, meni toukotyöt hiki ja väsy. Kostea ja sopvan lämmin, mcpa saa rikat näytämään hassuilta jo puolessa vuorokaudessa. lisää typee täytys ajaa. sitten vaan jännämään miten käy.

yhden lohkon 160mm laskuauko joka on muistaakseni ensimäiset 12m viemäriputkea, kokeilin laitaa päähän 90 kulman ja pätkän putkee. jonkin matkaa jaksoi täyttää, sitten rupes valuu putken vierestä maan sisältä vettä.
Mä en koennut se sivu pottuiluna, asialisesti oli mitä asioita ne tarkistajat löytävät, ja asiallisesti että tarkista nytten ettei travii sitten miettiä.
Kasvintuotanto / Vs: Syyskylvöt 21
: 11.06.22 - klo:08:25
Jätin yhden hiekkaisen päisteen arrivee syyrypsiä ihan vaan että voi seurata miten kasvaa, loppu lohko kevätvehnää. Se rypsi nyt kukkinut ja täyttänyt tilan, vaikka mustia ötökitä oli kukkanupuissa

ceylon, varjossa savimaa selvis, näyttää oikeelta syysvehnältä, multamaa elossa, mutta yhtä lyhyt ja hentompi kun ennen sadetta kylvetty kevätvehnä?
Ei edes vilkaisut sitä, muuta kun puomit leväleen ja pöydälle, näytää hyvältä ja se joku ilmakuplien mittari kiinni ja sitten lasku kouraan, aika kova minuutti hinta siinä.
Nyt ruskuntestaus, muutama tiiviste hain ja siinä oheessa nivelakseli asiaa hardiruisku. Kuulema ei aloita testausta lainkaan elei suojukset paikoilaan. Ei siinä, seinässä roikui ne ehjänä irroitetut suojat, rasvasin ja paikoileen. Saa nähdä repeytyykö ne sitten vai muistanko otta ne talteen

https://www.youtube.com/watch?v=kgGqO5fe2ps
Ois varmaan käteviä
... ja nyt märkä ja heinä kasvaa. Voiko taas laitaa esm heinämaaksi?
Kasvintuotanto / Vs: Myöhäiset kylvöt
: 04.06.22 - klo:14:40
Tahtoo kylvökelit olla kortilla Lahden alapuolella

Tarkoitat varmaan Hololaa?

Kahta vuotta peräkkäin normivehnää kylvetty tänään ja 8.6. Ja jaskus myös näinä aikopina kauraa rutikuivaan jotka tuli pintaan juhannusviikolla. Kaikki edellämainitut puitu suht hyvissä ajoin. Riippu kesästä...

Kai nyt vielä rypsi ja aikasiai laijikeita voi huoletta kylvää?
Kasvintuotanto / Vs: viljan hinta
: 04.06.22 - klo:10:10
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 189