Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 137

Viestit - klapikasa

Maidontuotanto ja lihanaudat / Vs: HK Scan
: 21.02.19 - klo:20:50
Ostin pari pakettia kettokinkku leikettä kun k kauppa tarjous oli. Käänsin paketin ja se on hk scan. Päällä tuottajalle kiitos 10c. Onko joku saanut sen?
Joulun alla oli 30e tullut, en tiedä mistä se oli tullut, mutta pomppasi esiin kun veroja tuossa kattelin..

Eli ne maksaa edes jotain, Kolmekyppiä vuodessa lisää ei paljon ole mitään, kopallinen kalja varmaan lämmitäis enemän?
Maidontuotanto ja lihanaudat / Vs: HK Scan
: 19.02.19 - klo:20:30
Ostin pari pakettia kettokinkku leikettä kun k kauppa tarjous oli. Käänsin paketin ja se on hk scan. Päällä tuottajalle kiitos 10c. Onko joku saanut sen?
https://www.youtube.com/watch?v=tPZcgtj2VnU

National farm show esitely paljon koneita mitä meillä ei ole
https://www.youtube.com/watch?v=JcXUeXDc-Mw

Meillä joku vastaavanlainen linko willen nokassa. Se wille antaa 200l/min ja 200bar. Ens talvelle joku tommonen ja ehkä pieni komatsu välissä. Huomaa että sielläpäin jokaisessa vehkeessä talvisin ketut. Takavuosina mulla oli ketjut pyöräkoneessa, oli se peto se.
https://www.youtube.com/watch?v=vpHHwHQjNzQ

Pakistan truk repair. Aika perusteelisiä kunnostuksia ne tekee, taivasalla ja tyyliin iso leka ja taltta. Mahtaa hitsarilla olla kipeät kädet ja lumivalkee silmissä? Mieleenkiintoisia toki
Vapaa sana / Vs: Huima biisi!
: 14.02.19 - klo:19:31

Ei kadakaan mutta hieman sotkee ja ennen kaikkea antavat väärää mielikuvaa hinnoista. Syksyllä näkyi pitkään ilmoituksia joissa myytiin kuivia klapeja kotiin toimitettuna 40 €/heittkuutio ja halvimmat taisivat olla 30 €. Jos tai kun vissiin hyväntekeväisyyttäkin tehdään klapikaupassa niin toivottavasti valitsevat myös asiakkaansa maksukyvyn mukaan.Noinhan se on. Syksyllä mietittiin semmoistakin, että ostaisi noita halppisklapeja koe-erän. Jos ovat kunnollisia niin sitten lisää ja myisi itse talvella kalliimmalla eteenpäin :)

Tota mäkin ajatellut, vois vaikka tulla vähän kauempaakin hakee ison vaihtolavalisen jos halvalla sais.
Vapaa sana / Vs: Saa..na taas pohjalaiset
: 09.02.19 - klo:19:29
Joo, lunta ajetaan meidän penkaan hurjasti, eikä ne autot kovin läheltä ole. Ketutaa kun ne rahtipenat ei uskalla ajaa penkalle asti vaan kipaa penkan päälle, tukoon se menee ja äkkiä.
En mä periaateessa ole e laskuja vastaan, niiten talteenotto ei sais olla niin vaikeeta kun kaivan esiin kaikki -13 e laskut. Esimerkki, e laskut ov vain muutaman viikon siinä ensimäisessä valikossa, pitää hae vanhalt laskut, sitten koko vuoden laskut siinä. jos avaa yhden, pitää avata sen vielä kerran, avaa tulostamista varten. sitten ei voi klikata taakse ei ole suora loikka kun esimerkiksi kun tulostaa tiliotteet. Yli kymmenen klikkausta ennen kuin seuraava lasu on avattu tulostetavaksi.  Nettipankki ei salli avata uuteen välilehteen pikakomenolla siitä hakuvalikosta. Pankki muuten hyvä op.

Tässä asiassa ei ole edistynyt mitenkään, takapakkia, sähköyhtiöllä ei ole enää laskua pankin sivujen kautta ja niitten omilla sivuilla kun kirjautuu näkyy vain mitä on maksannu millkin, ei eriteltynä alv sun muuta.

Ihan varma muitakin jotka näinä aikoina kiroilee ja tulostaa ulos kirjanpitäjälle juttuja.
Vapaa sana / Vs: Tie auraus
: 27.01.19 - klo:20:46
Metsästäjät kun ei pääse lavamaasturilla, kelkalla ne jatkaa.

N. 8 km aurattavaa. Voisin aurata ilmaiseks, mutta nyt toi pakattu on tuskkaa saada irti ja saada taktori kulkee suoraan
Vapaa sana / Vs: Tie auraus
: 27.01.19 - klo:19:54
Joo, yksi kokous jäänyt väliin, silloin näköjään päätetty että ei aurata. Pääsen minäkin, nelveto ja  vaikka ketjut päälle, mitä sitten kun saanut kasan myyntiin, ostaja ei pääse kasalle- ei kauppoja, sittenei rekatkaan pääse tosta noin, kuinkako hurjasti sitten tulee kelirikkoa kun vain tallattu?  Kelkkoja, mönkkärei9tyä ja maasturita siellä käy.

Mullahan on se metsästysmökki, voisko vedota siihen?

Komas, kyltti, kun kerätään maksua aurataan.

Usempana talvena auranut sen ite, aina jossan on hakattu tai käyty hakee haketta tai jotain.
Vapaa sana / Tie auraus
: 27.01.19 - klo:12:46
Niin, mettätie, tiekuntaa on, saatu perusparanusrahaa joskus, jostain lausunto "merkittävä metsähuollon tie" tai jotain. Nyt lakiuudistus, ei kuulema tarvia aurata enää kuin viimeiselle talolle. Sinne perälle kulkee kuitenkin vaikka mitä,metsästäjiä, linjahuollot ja mettäomistajia. Mulla nyt sattuu olee auroja, EN auraa, Maksan tiemaksua sitä tietä lanataan huonosti perlevyllä kerran vuodessa, ei niitetä,ei aurata. Meenkö sinne nyt traktorilla ilman auraa hakkamaan vähän puita. Millä voin vaatia aurausta? Auraan ehkä kiitosta, mutta ite kustannan sen.
Koskien vertailla etukuormaimia, joskus oli profilehdessä n.10 claas traktoria, sama malli, samat varusteet, ym. sitten oli jokaisessa eri valmistajan ek. Siinä oli todelinen vertalu se
Jos normaali -15 on kauhupakkanen, mikä sitten alle 30 on. Muistan silloin -87 kun etelässä myös oli sen kuukauden -35 - -38C . Millä otsikolla ne sen uutisoi?

Tosi kaunista aurinko paistaa nyt. Tuotaako hur-hurin paneelit nyt?
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 137