Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 143

Viestit - klapikasa

Vapaa sana / Vs: OP verkkopankki
: 05.06.19 - klo:20:28
Sählinkii nimenomaan, Kun aina ennen ollut nimi ensin, sitten saajan iban numero. Nyt toistepäin. Onko toisi op asikaita huomannu tän?
Vapaa sana / Vs: Hiiliviljelyn uranuurtajat
: 05.06.19 - klo:20:17
Se lämpiminen  on siitä kun aurinko paistaa, nyt joka paikassa on asvalttia, betonia joka ottaa vastaan sen lämmön eri tavalla kun olis metsää tai ruohoo niinkui vaikkapa 200v sitten.
Vapaa sana / OP verkkopankki
: 05.06.19 - klo:20:12
Kirjauduin pankkiin aikomus maksaa laskuja. On ollut tapana hyppiä toka riviin ja syöttää saajan tilinumeron, näin nytkin, kun se 90% tunnistaa kuitenkin. Nyt se vain herjasi väärin, ei tunnista tiliä, tai onko kotimainen tili vai ulkomaalainen, kirjoitin ylimpään riviin saajan nimen jonka se muutti caps lock muotoon ja yhteen kirjoitettuna. kirjoitin vielä viitenumeron, sen se hyväksyi, kuitenkin väärä numero, nyt on jotain kummaa. Sitten luin tarkemmin. Moneltako ne ovat muuttaneet saajan numeron yläriviin??? Oisko viime viikolla maksoin viimeksi ja en nyt ihan vanno mutta oli kyllä silloin vielä ensin nimi, toinen rivi saajan numero.
Onko nyyskyt ihan paskoja vai? Merkki ku merkki on maanantai kpl. Kun mulla on noita kasari klassikoita, ja vähän remppaa koko ajan joka ite pystyy tekee, olen valittanut näille jolla on uusia, on vain vastannut että älä valita, kun ite rempaat, on vain satasistsa kyse, uusiin ei vaan taitoa korjata ja huolto maksaa tuhansia.
Vesi ongelmat osittain ratkaistu, Foreca ei luvannut vettä, tai 20% 0,2mm mahdoisesti. Otin ennakkoo kun tuulta oli ja keltaisilla telineillä 2 baaria. Kun ensimmäinen pytty oli vedetty, Rupes tihkuu ja muuttui sateeks. Mcpa, attribut, secator ja kiinnitettävä? Hukkanko meni?

Ohdake valvatti oli sen näköisiä että ainaki mcpa on tehonnut eilen illalla kun jäin kattoo. Oli täysin tyyntä eilen illalla
Vesi ongelmat osittain ratkaistu, Foreca ei luvannut vettä, tai 20% 0,2mm mahdoisesti. Otin ennakkoo kun tuulta oli ja keltaisilla telineillä 2 baaria. Kun ensimmäinen pytty oli vedetty, Rupes tihkuu ja muuttui sateeks. Mcpa, attribut, secator ja kiinnitettävä? Hukkanko meni?
Viikon oli hiljaa nyt kaksi hiiriä lohkoissa taas. Siis onko nyt joku hiirien huippuvuosi? Ja myrkky loppui kans äkkiä niistä paikoista jossa syksyisin hiiret liikkuu.
Joo, piti tänään, mutta siitä vesipisteestä josta ottanut vettä vesipumppu ei vaan nostanu vettä kaadoin vettä pumpuun mutta ei vaan täyytyny, pohjaventiili tai sitten jäätyny että ei nouse. Puutarhaletku sitten talosta, jotain kummaa, tuli vettä, mutta sykäyksittäin, mitä hittoa, kaivoko tyhjä, ei ollut. Kotona on mäntäpumppu, se on kunnostettu muutama vuosi sitten. Kävin sitten suihkussa, ja ihan kuplia tuli sekoitajaan röpeltämään. Pumppu kyllä sammui kun paine nousi, mutta mitä aiheutti sen? Otin vettä suoraan jakotukista missä on iso liitin ja isompi puutarhaletku. Voiko se olla että se tyhjensi niin rajusti että pumppu ei vaan ehtiny mukaan kun letku menee usempi metri alaspäin?
Kasvintuotanto / Vs: Broadway
: 02.06.19 - klo:09:42
Ken se ei tapa sen juolan se voi kostaantua syksymällä. Atribut super on parempi se tapaa sen juolan
Kasvintuotanto / Vs: Syysviljat 2018
: 02.06.19 - klo:09:38
Kummaa. Ruis, populaatio Agat on nää kolmet ääri olosuhde vuodet tasaisest vaan kasvannut. 17 kun oli kymää se vaan kasvoi kun muut viljat juroi paikoileen. Viimevuoden helle keväästä alkaen se kasvoi, veden puute jossan välis rajoitti, alkukehitys kuitenkin normaali vaikka kuumaa oli. Tänä vuonna se yli viikko sitten työnsi tähkää, varmaan kuten ss jo mainitsi, kohta se pölisee ja merkit on että ennen elokuuta sen voi puida. Ero viime tuoteen on että tullut nätisti vettä ja lämpöä riittänyt. Ne isot sateet västännyt tän kylän, viime viikolla kiertelin, oli merkkejä että oli satannut enemän, kellertäviä oraita, vettä seisoi urissa. Olikose pernaja liljendal, siellä tuli kuulema 40mm kuuroja normi satetten oheessa.
Kasvintuotanto / Vs: Kylvöt 2019
: 01.06.19 - klo:13:10
Kosteeeta on mutta rypsit kohta kylvetty, aika hyvä varmaan rikka idätys kun on ollut n. 2 vk koskematta.

Sama vika. Viikon oli taukoa sateiden takia; tänään jos sais loput rypsit maahan niin alkais olla koko homma puolivälissä. Ja ollaan samoilla korkeuksilla kuin Loimaa ja Alastaro, tosin vähän idempänä...

Tuli taas sitten tällainen kevät... >:(

Yli kuukauden kestänyt toukotyöt, aika osamaksulla saanut tehä. Mun mielestä suht stressitöntä ollut. Toinen lantti, ekat kylvökset pitää ruiskuttaa, viimeiset viljat varmaan parin vk päästä, siinä oheessa rypsin ruiskutukset.Kevät oli kostee. nurkkia sillä täällä, b lohkoja, joka ei vaan viitinyt kylvää. sänget saa mennä sänkikesantona, mutta mites nää kynnetyt ja kultivoidut? osa niistä aijon kylvää syysrapsia. Olisko ihan avokesanto rikka torjuntaa perusteltu? Vai italinan rai ruoho, ja kyntää? Sekin riski että nousee ja kuritaa rapsin syksymällä? Vai mikä oli viimeinen kylvö päivä, kylväis tyhjällä koneella, ja oho jos tarkistaja kävis ei näköjään itänny , kylvää sitten heinäkuun 20 päivä oikeesti
Kasvintuotanto / Vs: Kylvöt 2019
: 01.06.19 - klo:11:09
Kosteeeta on mutta rypsit kohta kylvetty, aika hyvä varmaan rikka idätys kun on ollut n. 2 vk koskematta.
Kasvintuotanto / Vs: Viherlannoitus nurmi
: 30.05.19 - klo:15:26
Mulla toissa vuonna virhe siinä paperissa mikä tulee postitse mitä tukia on haettu. Oliko se rehuohra ja kaura menny sekasi, paperissa ohraa oli enemän kun kasvoi. Soitin ja ilmoitin, pähkäili se maaseutuvirkailija että ei hätää vaikka valvonta tulis, kun ne on saman arvoisia tukia.

Kerran joku syys piste tarkistus ne oli nähnyt vln tyyliin 10.10 joka oli kynnetty ja jossa kasvoi syyrypsiä  pellolla........
Virheitä tai tietämättömyyttä. On olemassa ihmisiä jotka pystyy selittää ja ylipuhua ketä tahansa, mitä jos se nuori valvoja kohtaa se pelimies joka selittää vaikka mitä, pääsee läpi vaikka mistä?
Kasvintuotanto / Vs: Paljonko satoi vettä
: 30.05.19 - klo:15:13
Kaunista ja tuulee, mutta märkää  on. Kylvökone perässä, taas huomenna lupas n.5mm
Kasvintuotanto / Vs: Paljonko satoi vettä
: 30.05.19 - klo:09:32
Satanut on, mutta ei liikaa vielä. Naapurikylässä pelloilla oli vettä, varmaan saanut enemän. Pohdin nyt kun vielä lupailee vettä sen 5mm joka toinen päivä tästä etenpäin., että kannataako kylvää rypsiä enää? Vappuna kylvetyt vehnät juolapesäkeet rehotaa, attribut tehoaa hitaasti, mutta märkää savipellolla nyt on

Lämpöaallon alla, tuoreeseen maahan, mikä voisi olla öljykasville parempi keli ?

Olen tyytyväinen, että jätin rapsin laittamatta, kirppoja ja kaalikoita on paljon,
kirpat ovat siivonneet kevätrapsit ohrasta, syysvehnään nousseista kukkivista
yksilöistä on mato syömässä lehtiä pois.

-SS-

Muistan joku vaikee alkukesä n. 5v sitten, joka oli kuitenkin lämmin, joku etelä hollolainen kylvi tyyliin juhannusviikkona tai sen jälkeen rypsiä joka kukki vasta elkouussa, en muista miten kävi. Viime vuonna osan rypsistä iti vasta juhannus sateiten jälkeen ja puin ne lokakuun alussa.  Toissavuonna miltei kaikki puinnit meni lokakuuhun. Mutta kun hiiret pyrkii sisää jo keväällä, enteileekö ne kylmää kesää? Oikeassa on, kun nyt tulee lämpöö, rypsi itää nopeesti kasvuun. Petita tiedän jo muista lämpimistä alkukesistä se tulee pintaan ja juroo paikoileen kuitenkin.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 143