Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 6

Aiheet - klapikasa

Vapaa sana / Ilmainen burgeri
: 29.09.22 - klo:09:59
Meinaatteko mennä?

Voiko vain kävellä sisään ja sanoo olen mv?
Vapaa sana / Maailman omistajat
: 09.07.22 - klo:19:43
https://stopworldcontrol.com/monopoly/

Ei nyt mitään uutta, mutta vähän se just että ihan joka juttuun ovat sekoituuneet.
... ja nyt märkä ja heinä kasvaa. Voiko taas laitaa esm heinämaaksi?
Niin kyseinen prosessori omalla hydrauliikalla. Se mulla ollut muutaman vuoden. Siinä semmonen ominaisuus, kierroksia reilusti että herää. Sitten se pysyy käynnissä. Nyt ei herää lainkaan, epäiltiin pumpun täys tuhoa, letkut traktorista, sähköä mitattu, annettu suoraan keloille, painettu karoja, ja tiedän se ensiö ventiili pitää myös painaa. ei vaan mitenkään herää. Ei vuoda ulkoisesti. Cetoppi ventiilijä siinä, ja se ensiö ventiili, joka on mikä se nyt suomeksi on cartridge valve, semmonen uiva mäntä. päävarot puhdistettu ei mitään rikki,

https://www.maskinisten.net/userpix/22199_3NCXCL74UFACO1647346073.jpg koko kaava
https://www.maskinisten.net/userpix/22199_1592BW4RU7LQT1647345942.jpg ne varot ja uiva ventiili
https://www.maskinisten.net/userpix/22199_1PZ3MI8TIFUOP1647346072.jpg kuva ventiili hässäkästä.

Ainoa mikä se tekee, kierrokset tapis, syöttöpyörät liikkuu hitaasti, siis jos syöttö on päällä.

Mitä hittoa sille tekis, ne palikat on jo käynnyt guruilla jotka pyörittänyt ja ainoa on varon naarmut, joka ei liity tähän, se on joku jota virtaa väärin eikä mitään vastusta
Sulatusvehkeet on, vedenkeitin. Mutta se rumpu, 315, kun sen ihan tarkka paikka ei nyt kangella ja lapiolla löydy. ois noin metrin takuudella joo. Vielä alavirran puoli sula ja kohtuulisesti vettä, savi sula jään alla, mutta ei silti löydy.

Kaivuri tuossa, mutta ei kauhaa, kun se eilen, ne molemat lumet kasattu niitten päälle., varikolla. Energiakoura on kiinni....
Kangella ja lapiola, kun jotenkin hiki pukkaa....

ideoita?
Niin toi hakki 400, suurin  häiritsevä tekijä, tai on siinä toinenkin, mutta ensin , ollankseen kasari, sähkö ohjatut cetopit isäntälinjan Suomi tekeleessä. Se on hienoa se. Mutta valtava tuotto ja nopee rullasyöttö, on/off. Saman jutun kirjoittanut muuallakin mutta harva joka oikeesti tietää ei vaivaudu.

https://www.salhydro.fi/files/products/Datasheet_EL6_ha9150_EN_04.pdf

Toi ja rullan, semmonen rulla joka nyt joka nyky kaivurissa on siihen rinnakain, Rinnakain ku se auto syöttö jua mitta nyt kuitenkin toimii on/off, sillä propolla rinnakain korjaukset hitaasti.

Cetopin kai pitää kans päivitää, mutta olisko se niinkin yksikertaist saada hidas ajo tolla likin pulikalla ja rullasta signaalia? Vai mikä boksia vielä?
Toi county, missä 52cc hydraulipumppu keulassa, se jarruttaa tehokaasti starttia ja menoa tienpällä, varsinkin nyt kylmänä. Ideaali ois magneettikytkin, mutta semmonen, mistä sen ostais? flowfit, nillä valmiita pultattuja pakettejä, ainoa vaihtoehto on hihnapyörää. Yksinkertaisin ois painepuolelle T haara josta ylimääräiselle ois tankille lisälähtö ja hana, sais mennä se osa suoraan tankiin. Helppo ja yksinkertainen myös vaikka sähköllä.

Nyky mettäkäytöön traktoriin tuleva etu pumppu se säätyvä tyypinen, elei öljyä tarvii, ei se pumpaa edes silloin.

Miten tämmösiä oli kytketty noissa edelis päivän vehkeissä missä etupumppu etuokuormaimille? Uusin mitä olen nähnyt oli 5140 maxxumi vila etukuormaajalla, vai oliko ne pumput kuitenkin pieniä että ei haitannu, viennyt voimaa?
Kasvintuotanto / Syyskylvöt 21
: 04.07.21 - klo:16:17
Tossa kattelin yks heinäpelto, täytyiskö kylvää syysrapsia siihen.
Heniä paalattu pois, timotei apila valtainen. Tukiilmoitettu heinä tai säiliörehu, siis ei mikään kesanto. Koska sen sais rikkoo sen pykälien mukaan jos kuunvaihteessa pitäis kylvää? Onko se vasta 15.6? Siis mekaanisesti ikäänkuin avokesantoa , varmistais hienojakoisuuden etanoita vastaan ja kyntö jos nyt heteet jatkuu voi olla haastelista saada jyrsittyä se sitten rikki kun on savi maa.
Niin edelisvuonna jätin parit märät kiilat vln ja persapilaa ja punapilaa. Talvi nitisti, on ehkä yks apila per neliö. "A" lohko on sänki viime vuoden vehnää,
Ja kun nyt kylvöt myöhästyi, ja ois muutakin tekemistä, päätin että se koko peruslohko saa olla kesantona, viherkesanto tai säiliörehu nurmee joka niitän maahan kun korjuuvevoite ei ole. Voinko vaan laitaa koko lohko sileen, koska riski että se on useita vuosia pois viljan tuotannosta nyt, niin se a ja b oko että ois vln niin sitten vaan pitkityy se ?
Ostin terapia koneen, hakki 400 prosessorin. No testileimikko, semmosia kahden tukin kuusi metsä. No varmuuden vuoksi ensimäinen tukki moottorisahalla, sitten loput koneen läpi, mutta tottumattomuutta vissiin, mutta vuorotellen toinen vetorulla sutii ja silloinhan se pyörii vinhaan ja meno tyssäs siihen. Tartis ikään kuin tasauspyörästön lukkoa.

Tutkin laitetta, on vain T haaroitus, ei ihme että käyttäytyy noin. No, tutkin juttuu, ventiili väliin tämmönen tilasin.
https://www.piippohydraulic.com/Virtauksenjakoventtiili-R3-4-/ekauppa/pFD34T/


Mutta paketti tuli, olikin tämmönen
https://www.piippohydraulic.com/Virtauksensaatoventtiili-3-/ekauppa/pPD34T/

No, reklamoin kaupalle, papereiessa lukee, että se on toi ylempi, Myyjä suostuis vaihtaa, menee taas monta päivää, mutta meinas että toi ruuvi puolenväliin ja silloin se pitäis jakaa 50/50, mutta tekeekö vai onko toinen rulla sitten suht vakio ja toinen ailahtelee riippuen kuinka paljon kierroksia pitää moottorissa?
Koneet, laitteet ja tekniikka / NH T5.140
: 26.02.21 - klo:17:47
Se on välimalli ja joko portaaton tai kaksoiskytkin laatikko,

Onk kellään semmonen? Siis just tää malli, T5.120 T5.115 eri versiot on penempi ja eri.

http://www.mynewsdesk.com/se/lansstyrelsen-varmland/pressreleases/avsiktsfoerklaring-om-finnskogen-som-vaerldsarv-2337478

https://finnskogen.se/

Siis tiesittekö varsinkin savolaiset että teikäiläisä pakeni nälänhätää ja asettui värmlannin metsiin? Ja nyt se siirtokunta tapoineen menossa uneskoon? Ja siellä metsissä oli Savonkielinen koulu vielä 50 luvulla?
http://www.mynewsdesk.com/se/lansstyrelsen-varmland/pressreleases/avsiktsfoerklaring-om-finnskogen-som-vaerldsarv-2337478

https://finnskogen.se/

Siis tiesittekö savolaiset että teikäiläisä pakeni nälänhätää ja asettui värmlannin metsiin? Ja nyt se siirtokunta tapoineen menossa uneskoon? Ja siellä metsissä oli Savonkielinen koulu vielä 50 luvulla?
Niin, tossa on yks projekti, missä hydepumppu ja 120l/min ja jotai 210bar, eli 40hv, sinnepäin.

Nyt oli romukopassa w tunnuksilla, w2000 lukee ristikossa, mutta ristikko 24mm x jotai 62mm.  Se on laajakuma ja toinen haarukka paskana ja ristikko. Netti ku selaa se  on wwe 2380. Pelkkä ristikko 50€ , puolikas nivelakseli 700€. Ja se on aika ohkainen.

Kysymys nyt oli laatu maksaa, mutta sietääkö se siinä, pikkupaalajassa ollut? Se että ostais nyt palikoita toho ja sitten särkyi, tai gopart täydellinen t50 miltei samlla rahalla ku ristikko ja harukka?
Kasvintuotanto / Syyskylvöt 2020
: 25.08.20 - klo:19:52
Ruis saa jäädä tänä syksynä kylvämättä. Syysvehnää koitan saada kevätvehnän jälkeen ja vln jälkeen.

Näkee useita jotka kylväneet syysrapsia tänä syksynä.
Sivuja: [1] 2 3 ... 6