Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 144

Viestit - klapikasa

Vapaa sana / Vs: Tubettaminen
: 19.08.19 - klo:17:58
Joo, on noita Suomalaisia ihan hyvin editoituja videoita rehunkorjuusta tehty mutta kun ne ovat vain yksittäin. Metsämannia seuraan joskus. Sen naapuria kans joskus. Sitten voi huvitella just noita Suomeen mutainella kun ne kertoo kuinka kumma tää Suomi on. Muvexia en vaan jaksa. Bald an bankruptia ja tossa hauskat videolinkit jo laitoin Harrys maatalous. Tractorspotterilla on huikeita koneita. Landwirth kans kiva kattoo, vaikka en osaa saksaa. Björk racin kun vahvalla ruotti aksentilla rakentaa nyt mm. volvo 245 lambon v10 koneella. shmee150 kun hänellä nyt on rs focus tai useita. Useita vuosia ylläpitänyt kuvablogia omaksi iloksi ja kehuu ne kaverit ja on vinkanut missä on erikois juttuja meneilään.
Aatele toistepäin, ne savupilvet varjostavat ja aurinko ei lämmitä. Onko joku tutkinnu sen?

Iät ja ajat valtavia metsäpaloja ollut, ilman ihmistäkin. Muistanko väärin, 12-1300 oli täällä mitä nyt tänä päivänä kutsutaan Suomeksi, valtavia metsäpaloja. Ei täällä ollut paljon mitään ihmisiä silloin ollut.
Metsätalous / Vs: Akkusaha
: 18.08.19 - klo:20:56
Akkusaha on varmaan kiva, kun metsässä jotain puuhastellaan, mutta kun tehdään tosimiesten oikeita metsäTÖITÄ, niin kyllä polttomoottorisahaa ei vielä voita mikään.

Luitko tän topikin läpi? Tuskin. Yks joka kokeili sitä metsässä kirjoitti tänne useamman kerran. Lue ne ensin. Ja jos ensiharvennusta ei lasketa työksi niin et todenäköisesti olet tehnyt metsätöitä?
https://www.youtube.com/channel/UCFNRLTPU9263dTOYgrVcnHw

Harry on nyt tehny maatalous kanavan. Leppoisa mies seurata.
Kuulema Clarkson hankkinu maatilan ittelle. Tulossa sarja siitä kun hän viljelee
Kasvintuotanto / Vs: Puinnit 2019
: 16.08.19 - klo:17:10
Kuinka monta h vuodessa esm skn Kärsii puinti töissä? Siis liikan kuumaa tai ihan palelee. Joskus se todelakin kysrsii, mutta mitäs sen siistimpää kattoo kun aurinko laskee ja kärryt kukkuraleen. Ja jos se nyt pienillä remoneilla vaan käy niin mikäs siinä? Ja miten se puuhapetelle kuuluu millä skn pui? Ja miksi pitää laitaa rahaa semoseen sitten, Saahan sillä rahalla sitten käydä ulkomailla tai ostaa mesen, Molemat näköjään ongelma puuhapatelle.
Meillä alppitraktori n.65hv. Etu on 2,1m levee ja takana 1,3 levee ollaan ihmetellyt miten se jaksaa, jaksaa se vaan. On niin eri miten noi murskaimet ja kammiot tehty. Terät suht pieniä y jotka u hengselissä. Emme aja pusikko sillä vaan niittyjä. Jotkut entisii multapeltoja jossa ihan kaikee ja lako apilaa, menee sekin.
https://www.youtube.com/watch?v=6QLUaay9qQg

Mastermilo saa tankin koneen käyntiin. Scanian v8 on lelu tohon verrattuna
Oli niin paljon joka tällä tilalla mun aikana ei ole ollut yhteensä noin paljon hukkista kun siinä nyt oli. Kyntää on varmaan viimeinen niitti. Ilman kyntöä ruis ei toimi, ja vaikka ruiskutais hukkisaineita tuskaa kytätä hukkista rukiista.

Ja nyt kun hän oli käynnyt niittä pitkään sänkeen, kelamurskaimella, varmaan oli jo silloin esillä jotka katkesi ja ovat maata vasten.

Parit paikat missä tavoitin tyhjää hukkista aikoinaan, puin pois en muokkanut yhtään niitä paikkoja, enkä ajannu yli muuta kun ruiskulla, sitä seuraavana vuonna nousi ja kitkin ne pois, en ole nähnyt niillä paikoilla enää hukkista.
Ostin pellon. Edelinen vuokraaja on sopimusta vielä tälle vuodelle. Ei siinä. Sänkikesantona hän piti sen ja oli niittäny. Kysyin vuoraajalta jospa sai glyfota ja kylvää ruista. Kyllä se käy. Ok, ruisku perään ja glyfoo. ei v#"%&. Hukkista niin peelelisti.

Onni onnettomuudessa. On sänkimuokattu useita vuosia, ja muistista se pelto 5 v sitten ei ollut montaa hukkista sillä pellolla. eli innalla se ongelma. Suorakylvönä syysvehnää? Vai odotaa vaan kevääseen ja vehnää?
Muistaakseni rahti kuivuri lähistöllä on rosteri putkee. Siellä kulkee ihan muutan kg läpi vuodessa. Käyn siellä huomenna, voin kysyä mistä hankittu

Muovi, jos se olis hyvä viljalle, miksi sitä ei sitten käyttäis? Muovia on myös tosi kovia kulutus kestäviä mutta mites se staastisuus ja pölyräjähdydvaara?
Kasvintuotanto / Vs: Puinnit 2019
: 07.08.19 - klo:19:59
Eilen aloitin ja tänään aamulla tuli 8mm kuuro, ja kun lähdin töistä kotiin n. 15km kotoolta, satoi kaatamalla. Tuulta ja aurinko paisto, niin taistelu jatkui rukiin kanssa. Ei ne jyvät kovin paljon kosteempaa ollut vs. eiliseen.
Kasvintuotanto / Vs: Puinnit 2019
: 07.08.19 - klo:09:30
Juu, halkeamia on savessa ja huomasin että jotain hiiriä tai jotain hyödyntänyt ne halkeamat.

Huomasin quarna vehnä on tosi epätasainen, on melkein valmista ja täys vihreätä tasaisen epätasaisesti. Se nousi silloin keväällä yhtä aikaa nätisti.
Kasvintuotanto / Vs: Puinnit 2019
: 06.08.19 - klo:20:32
Ruis on tosi vaikee tänä vuonna, nojaa vähän sinne tänne. Lisänä suht nuorta saunakukaa joka sain muutaman kerran kietoutumaan tosi pahasti muutamalla metrillä syöttökierukan ympäri. En nyt heti muista koska olis ollut näin tuskaista puintia. Valtavan olkmäärän takii silppuri ottaa voimaa ja paloja irtoillut hihnasta, ihan vanhuutta se on. Mutta kiloja tulee ihan mukavasti ja suht kuivaa se on.
Kasvintuotanto / Vs: Puinnit 2019
: 04.08.19 - klo:14:14
Kuminaa, muutama ruispelto ja yksi tosi  aikasin kylvetty etelä rinne aikasta ohraa kans puitu tääläpäinTM.  Sampi otettu ulos, voishan sitä kohta kokeilla agattiin, niskat taituneet tosi alas, miten se sakoluku vs malillinen kaste ja aurinko?
Sivuja: [1] 2 3 ... 144