Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 137

Viestit - klapikasa

Hienoa noi vanhat esiteet.

Ite laitoin 7810in pö putket ja letkut tankiin, niin kuin kuuluu olla, ja nyt se toivottavasti pysyy käynnissä. Kontun laitoin käymään, tilaa pari akuille ja uudet akkukengät, voimaa tarvii kun käynnistää, se nokkapumpun liuku on jämähtänyt. Rasvasin, ehkä vois miettiä laijitelua, savet kuivuu vauhdilla näillä lämmöillä?
Kun kerran aiheesta ollaan jo eksytty. Tietääkö kuka löytyykö budjettiluokan ulkoisia gps-vastaanottimia, jonka voisi yhdistää kännykkään tai tablettiin (android) kätevästi ja tarkkuus piisaisi likimain ruiskutuksiin?  Kiinnostaisi kokeilla ajonavigaatiota AgriBus navilla tai muulla ilmaisohjelmalla.

Samoilla linjoilla ollaan, garmin glo aatelin kokeilla. Teipais sen hytin katton?
Tuli vaan mieleen, mikä traktori sulla siihen hommaan? Hinattavan saat valtavasti enemän pinemällä traktorilla ja se kytkentä helpompaa kun ryömiä tosi ahtaasti ison reppuruiskun väliin?
Foordin koppiin tai koppeihin pitäis saada samsunki pysymään vaakatasossa. Mä ostin glo 2 sateliitin tarkistajan ja klikkasin siihen turhaan kännykään jonkinlaisen ilmais pararell guiding ajoopastin. Kun se on ulkoisella gepsillä jonka varmaan teipillä hytin taakse? niin kännykkä ei tarvi keskellä, onko se sitten oikeaan b pilariin jonkinlainen teline? Keväällä yleisesti on kirkasta säätää niin näkeekö edes 6" ruudusta jos se on etulasissa? 
Eikös jo ehkä parkymenntä v saannut lisävarusteena hyttiin kun hyttiin oikeapuolimaiseen tilaan tanko tai jopa useita näyttöjen ja kännykän telinettä? Nuukuksissa niitä ei vaan ole klikattu mukaan kun on ostettu traktorin......


Ettekö tunge känny  haarojen ja penkinväliin? Tuntee kun se soi, ja sujautaa se sitten peltorin väliin kun puhuu?
HKL 2500 on 3,6 levee, se kulkee pientareella taj ojissa kapeilla tiellä. JC kolmonen on huomattavasti kapeempi. Mulla hkl sc eli suurkombi, siemenlaatikkoon mahtuu 900L. Ne vanhemat JC komosiin mahtuu vähemän.
Vierintä säde määrää ja sama traktori voi hyvinkin olla eri välityssuhde. Se sama traktori malli on voinut olla joskus saatavilla matalimalla eturenkailla tai korkeilla, silloin on eri rattaita laatikossa. KVG se takarenkaan merkki ja mallin koko ja kato sen vierintäsäde. Lue traktorin ohjekekirjaa, siellä varmaan mainittu mitkä välitykset on olemassa. Sitten voit kirjoitaa ne tänne, myöskin ne etusen merkki ja malli ja koko, tai mene niiten tietojen kanssa kauppaan.

Voit myöskin vaan ostaa ne halvimat, ja sitten joskus korjaat sen nelivedon kun se ehkä hajoo.
https://www.youtube.com/channel/UCnX9u-iPRRTPEaZPHwTDJUw

Kolhoosin arki, ihan kivaa katto vaikka ei osais paruski. Leppoisa työporukka joka johtaja välillä käy haukkumassa.
No jos osaa korjata, kutn tämä KV kirjoitaja.
Kai tää kans tulee kv lehteen joskus

https://www.maskinisten.net/viewtopic.php?f=62&t=313544&p=4136825#p4136825
Migillä kiinni ja menoksi
Metsätalous / Vs: Klapisäkit
: 18.03.19 - klo:18:52
No entäs ne isoverkolliset, siis ihan narusta tehdyt?
Metsätalous / Klapisäkit
: 17.03.19 - klo:15:16
On kai ollut joskus täällä, mistä sais sopuhintaan?
Tilasin nyt teriä ja tarpeita tohon dc jyrsimeen fz- agritekiltä. mv agentilla varasto loppu, saa varmaan lisää, mutta kokeilin nyt nää. Toimitus Suomeen 25€ ja suht sama hinta ku mv agentillä. Ikh, kramp, granit huomattavasti kaliimpaa, kun tää normi koko, poislukien ohuet ja päälystetyt. Kattoo mitä posti tuo,

https://fz-agritechnik.de/
Sivuja: [1] 2 3 ... 137