Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 141

Viestit - klapikasa

Unohtui mainita... Uudet on gummit, parin vetotunnin jälkeen eka taas jo tyhjänä. Kaupoille vaan, näköjään.

Vanteen kunto? Sisärenkaalinen?

Itellä ongelma ton leikkurin pyörät, hapertuu muutamassa vuodessa, vaikka uudet keväällä, syksyllä pitää pysäködä se kompuran viereen.
Metsätalous / Vs: Metsän lannoitus
: 15.06.19 - klo:11:46
Kävin taimikossa joka istutettu 17. Osa tullut hyvin ruohikosta yli, mutta nää selvästi puutos tilassa, monihaaraiset tai ilman ylintä vuosikasvua.  mulla on neulasnäyte  viereiseltä kuviolta joka on fosfori ja mangaani puutosta. Yksi toinen kuvion missä ei ollut mitään järkeviä puita ja lehumus paskaa vallaut isutin uudestaan ja joka vuosi lannoitanut rakeisella metsä lannoiteella kuusen ymäriltä ja se on tehnyt suoria vahvoja puita missä ei ollut ensimäistä kuusta joka olisi ollut suora tai ilman monihaaraisuutta. Tää on etelä, ei ole boorin puutos, lehto tyyppinen pohja.

Nyt toi kolme vuotias, hoitoleikata? ei kai nyt keskellä kesää? ostaa se reppuruisku ja kannulline fosforia vielä ja yrittäis pelastaa ne suorimmat? Minkälanen seos olis sopiva? Voiko sen tehä keskellä kesää? Ihan raasti repiä irti ja uusi taimi lannoiteen kera? Kattoa vierestä ei tule kelvollista mettää
Kop- kop, ei ole vielä tarvetta mennä ruiskun kanssa rypsiin. 1,6 kylvetty ja ettimällä löytyy syöntijälkiä.  Kova tuuli useammassa otteessa olisi voinnut tuoda vaikka mitä tuholaisia.
Kasvintuotanto / Vs: Avokesanto
: 09.06.19 - klo:20:53
Saa edes jotain on eduksi.
Kasvintuotanto / Avokesanto
: 09.06.19 - klo:18:23
Ruksaan tukihakemusta ja semmonen vaihtoehto on. Saako tukia? Se on muokattu mutta märkyyden takia kylvämättä. Aijon ojitaa ja kylvää syysrapsia siihen. Onko vaihtoehtoja?
Kasvintuotanto / Vs: Paljonko satoi vettä
: 09.06.19 - klo:16:51
Eilen kapeahko ukkos rintama meni ohi naapurikylässä, foreca ei luvannut mitään. Tänä aamuna 2 eri rintamaa toi 10mm joka foreca halusi 0,2mm. Kuurot ja ukkonen on vaikeeta ennustaa.
Vapaa sana / Vs: OP verkkopankki
: 05.06.19 - klo:20:28
Sählinkii nimenomaan, Kun aina ennen ollut nimi ensin, sitten saajan iban numero. Nyt toistepäin. Onko toisi op asikaita huomannu tän?
Vapaa sana / Vs: Hiiliviljelyn uranuurtajat
: 05.06.19 - klo:20:17
Se lämpiminen  on siitä kun aurinko paistaa, nyt joka paikassa on asvalttia, betonia joka ottaa vastaan sen lämmön eri tavalla kun olis metsää tai ruohoo niinkui vaikkapa 200v sitten.
Vapaa sana / OP verkkopankki
: 05.06.19 - klo:20:12
Kirjauduin pankkiin aikomus maksaa laskuja. On ollut tapana hyppiä toka riviin ja syöttää saajan tilinumeron, näin nytkin, kun se 90% tunnistaa kuitenkin. Nyt se vain herjasi väärin, ei tunnista tiliä, tai onko kotimainen tili vai ulkomaalainen, kirjoitin ylimpään riviin saajan nimen jonka se muutti caps lock muotoon ja yhteen kirjoitettuna. kirjoitin vielä viitenumeron, sen se hyväksyi, kuitenkin väärä numero, nyt on jotain kummaa. Sitten luin tarkemmin. Moneltako ne ovat muuttaneet saajan numeron yläriviin??? Oisko viime viikolla maksoin viimeksi ja en nyt ihan vanno mutta oli kyllä silloin vielä ensin nimi, toinen rivi saajan numero.
Onko nyyskyt ihan paskoja vai? Merkki ku merkki on maanantai kpl. Kun mulla on noita kasari klassikoita, ja vähän remppaa koko ajan joka ite pystyy tekee, olen valittanut näille jolla on uusia, on vain vastannut että älä valita, kun ite rempaat, on vain satasistsa kyse, uusiin ei vaan taitoa korjata ja huolto maksaa tuhansia.
Vesi ongelmat osittain ratkaistu, Foreca ei luvannut vettä, tai 20% 0,2mm mahdoisesti. Otin ennakkoo kun tuulta oli ja keltaisilla telineillä 2 baaria. Kun ensimmäinen pytty oli vedetty, Rupes tihkuu ja muuttui sateeks. Mcpa, attribut, secator ja kiinnitettävä? Hukkanko meni?

Ohdake valvatti oli sen näköisiä että ainaki mcpa on tehonnut eilen illalla kun jäin kattoo. Oli täysin tyyntä eilen illalla
Vesi ongelmat osittain ratkaistu, Foreca ei luvannut vettä, tai 20% 0,2mm mahdoisesti. Otin ennakkoo kun tuulta oli ja keltaisilla telineillä 2 baaria. Kun ensimmäinen pytty oli vedetty, Rupes tihkuu ja muuttui sateeks. Mcpa, attribut, secator ja kiinnitettävä? Hukkanko meni?
Viikon oli hiljaa nyt kaksi hiiriä lohkoissa taas. Siis onko nyt joku hiirien huippuvuosi? Ja myrkky loppui kans äkkiä niistä paikoista jossa syksyisin hiiret liikkuu.
Joo, piti tänään, mutta siitä vesipisteestä josta ottanut vettä vesipumppu ei vaan nostanu vettä kaadoin vettä pumpuun mutta ei vaan täyytyny, pohjaventiili tai sitten jäätyny että ei nouse. Puutarhaletku sitten talosta, jotain kummaa, tuli vettä, mutta sykäyksittäin, mitä hittoa, kaivoko tyhjä, ei ollut. Kotona on mäntäpumppu, se on kunnostettu muutama vuosi sitten. Kävin sitten suihkussa, ja ihan kuplia tuli sekoitajaan röpeltämään. Pumppu kyllä sammui kun paine nousi, mutta mitä aiheutti sen? Otin vettä suoraan jakotukista missä on iso liitin ja isompi puutarhaletku. Voiko se olla että se tyhjensi niin rajusti että pumppu ei vaan ehtiny mukaan kun letku menee usempi metri alaspäin?
Kasvintuotanto / Vs: Broadway
: 02.06.19 - klo:09:42
Ken se ei tapa sen juolan se voi kostaantua syksymällä. Atribut super on parempi se tapaa sen juolan
Sivuja: [1] 2 3 ... 141