Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 198

Viestit - klapikasa

https://www.youtube.com/watch?v=LtdF9054fTI
Mahtaako tää yleistyä? Kyllä ne vähän silloin tällöin puuhaa noista kiinteistä urista mutta on tää aika hurja
Maanantai ja uusi soittorinki, mm puupolan renkaat tiedän, 600 65 28 xm28 jos jollain ois
Kasvintuotanto / Vs: Aikainen kevät?
: 27.03.23 - klo:10:52
Kattelin vähän mun mettäkuvii ja niitten aika leimaa, just tää viikko hyvinkin talvisia ja hyisia kuvia kaksi perättäisiä vuosia. Syysviljat tuli osittain sieltä loskasta kun satoi vettä perjantaina, sitten pari cm lunt eilen, nyt vielä enemän lunta ja kylmää. Routaa ei ole mutta muutamia paikkoja semmosia jäälauttoja salaojitetuilla pelloilla, vissiin tehnyt jää peiteen tai laskuaukot jäässä?
Ei sais mutta,

600 65 28 michelin xm28 melko kuluneet huolin jos jollain aikoo uusia. Ei nyt vaikka säänölisesti soittanut ympäri ja nettiä katellu. Saksassa ja tanskassa olis. Puupolassa oli ja ei oo ne jotka oli, aika risot.

Siis toi county tarvii. Ostin useita vuosi sitten taakse ja tuleehan noita vastaan, eipä ole tullu.....
Kun jatkuva neliveto, ois suht sama kun ei edes saa kytketyä pois, ja jos kaikki neljä ois samaa merkki ja malli, vielä kivempi.
Mun ammattitaito mettäkoneissaha loistaa poissa ololaan. Joskus kun avautunut kun jotain isompitöinen ja satasia menee, kun ois uudempia. Niin ne uudemilla sitten taputelee olkapäähän ja kertoo noitä pluss kympitonnin remppoihin tai kojelauta kun jouluvaloshow. Niin aikaa repata kohtuu kustanuksilla kai ihan ok sittenkin.


Toi hakki ja kaikki sen haittapuolia, kuitenkin jo tolla nosturilla tulee puuta läpi vaivatta. Ja noi vanhat ajoitain myynissä, oisko neljäsosaa rahaa vs joku pieni motokoura. Seurannut hyproilua tuubista ja skogsforum,  ruotsissa noi on yleisiä.
Aikuisten oikeesti sekä kounty että prosessori sais heitää romukouopaan, sniten huoltotunteja niihin tulee vs loput kalustoo......

Mutta siinä ne nyt on, kounty nytten 600 renkailla, ei uppo, ei huoju kun lastaa. Edellä mainittu nokkapumpulla, tolla pilkillä nousee suursäkit kylvinkoneeseen, kätevä kun aina saatavan.

Se eri kaasua vähän välii ei nyt niin suuri ongema, huomasin, vinosti istun, jompi kumpi kun prosesoi ja tyhjäkäyntii kun nosturia käyttää.

Kaksote prosessori, vitsit että kuuden metrin esm haapa tulee  rivakasti klapiksi katkaistua, kun on auto moodi päällä!
Metässä, tosi tarkasti kaatosuunnat jne, kun näette kuvasta, pitää olla vapaatilaa sekä vetää että työntää ne 5m pöllit myös sinne vasta suuntaan. Kun se puu siellä prosesoriin asti tuli, ei kummonen hetki kun se jo pinossa ja havut urassa. väsyneenä ei harvenuksissa tolla saa ajaa. Ja hetkessä saa kyllä taas ajettavaa monta kuormaa taas. Satoi taas kunnolla ei asiaa mettään nyt tänä vkl, saas nähdä ensi viikolla, vai oliko hakkut tässä?

Toi kun nyt hinattavana, sähköboksi nyt toimii ja plc pohjainen ohjain noin puolessa välissä, jos olis tonniperä mezzo jossa kiintee nosturi, tossa kalu senkun voa ja sähköö niin pölejä tulee. Jos joku vielä uuempi traktori, saako niiltä oikeesti sata litraa kaks sataa baaria ulos? niin siinäkin ois? Ja kun vaununa, hetkessä irti ja kärry peräs hakee pois ne tikut
Niin tai näin, se county 754, sen oma hydrauliikka kuin viisitonniset, onko peräti 26l/min.
Googletin mikä tommonen moottorin kylkeen lisäpumppu kuten mk 2-3 on, sen tuotto on 10-16l/min. Ei niist ois iloo tähän. Noi ylösvaihde hyde pumput mitkä tullut vastaan netti marketeissa on aika alhaiset kw ja matala paineisia. Prosessorin syötön varot muistaakseni 230bar

Romutta moilta arpapeliä jos joku kuorma auton pumppu aisaan laitais, onmgelma siinäkin 540voa vähän turhan hidas yleisesti pumpuille
Jepp, se pumppu joka hakkin sisuksilta löytyy, on vickers ja kun mettä traktorini on vain 540r voa, niin suunitelussa on voan nopeutaminen ja sen prosessorin pumpun korvaaminen. Se prosessori ei ihan toiminnu kunnolla sillä vickers ja 540 edes huudattamalla, nyt kun prosessoria ruokki moottorin keulan 52cc , niin johan rupes toimii vikkelästi.

3/2 sähköisenä, silloin ei tartis voa lainkaan, mutta kierroksien kannsa pitää vähän pelata. Uusia pumppu semmoselle että homma pyörii eikä nysväämistä, se on rautarunkoiset vaihteisto ja semmosta, eiihan halpaa, mutta poistojahan pitää olla? Ton kun se nyt aisaohjattuna ja 250 tumen pyörät ja varret melko leveenä, niin on se kaatunu useita kertoja. Vielä ei voa akseli hajonnut, mutta selviääkö se seuraavasta kaadosta? Se jäis pois jos ois vain nokkapumppu.
Kato mikä vanhus siinä on, oisko jotain 30l/min peruskoneen hyd tuotto. Se farmi 3861? liikku aika kivasti, ei liian, muutta ei liian hidaskaan, kovimalla tyhjäkäynnillä. Sen takia edelinen omistaj laittanu nokkapumppua siihen, mä särin sen voa tumpin, sen takia vähä pakkopulla että pystyis jatkaa, kytkin sen nokkapumpuun. Se sai kivasti vauhtii nytten se prosessori, toimii kuin elokuvissa.
No siin ne letkun koot menny sekasin , rs pöytä, on siinä tietenkin isompaa mutta oisko se sitten pulen tuumaa ja 3/4 "ne isot"

Keulassa on suoraveto 52cc niin helposti sata litraa tulee, mutta liikuu se syöttö oiken rivakasti ja pystyy hakkaa sutimatta oksaryhmiä.

Nyt siinä on ihan T hana josta syöttö joko kuormain tai prosessori. Ja sekin muakin mielessä ahdistaa varmasti ja kehitää painetta jossain, turhaan. Sitten jos semmosessa jossa kuuluu olla "vapaa" ja tulee hurjat litrat ja painetta niin pullahtaa oo renkaita ta pahempaa.

Sähkö 3/4 T mallisena ja välit uivat ois helposti siihen manaalisen tilalle ja onkii sen singnaalin sieltä prosessorin boksista.

Vaihtaa päädyt ja kytkennät jne niin sitten kun prosesorista ajokoneesta, aika paljon säätöö silloin.

https://www.maskinisten.net/userpix/22199_1EZ61P2YO2URH1679228840.jpg
Nosturin on nordhydraulik pöytä joo ja tiedän että sarja nippa ja erillininen paluu saa rakennettua.

Ja nosturi liikuu mukavasti n. 1100 moottorin kieroksilla ja prosessori enemän tietenkin. Oisko se prosessori 100l/min ja nostuin vaatimus 60l/min? Nosturin pöydän syöttö letku on ohumpaa 3/8 ja prosessorin ja bumpulta tulevaa on 3/4. Jo sen takii jarrutta ihan kumpi vaan sen pöydän kautta.

Gogletin vähän nää 3/2 sähköisenä, mm kotimainen tuote on suljettu se vaihto hetki, ja joitain on avoin kun vaihtaa, aika olennaista kun pumpulta tulevaa ja jäykät öljyt aamulla, pumpais väärällä ventiilillä päin seinää sen hetken, ei sekään hyvä. Taidan käydä paikalisessa pitä semmone tarpeeks iso sähkö ventiili maksaa...

Selvennys vielä että se prosessori on ns häntä moto, kaksiote prossori joka traktorin perässä, ei hakkuupää nosturin nokassa. Eli käytännössä jompi kumpi ei yhtä aikaa, harvoin sitä tarvetta tulee, mutta tiheesti jompi kumpi, nosturilla puu siiihen, prosessori tekee, ehkä liikaa mutkaa ja nosturia tarvii, oksat sivuun ja uus puu

Toisaalta, vettä sataa, rupee olee ohi kohta tältä erää....
Farmi nosturin rs 216? avoin ventiilipöytä ja hakki 400 prosessorin popettin ohjaama hydrauliikkan sarja kytkentä

Niin se prosessorin hyde on täysin ohivirtaava kuin ei käyttöä. Kun mikä tahansa toiminto käyttää, se kuristaa ohivitauksen sileen että se tai ne toiminnot rupee toimii.

Voiko nää yhdistää ja kumpi ensin? Nys rinnakain ja käsin kolmitie ventiiliä hämentää ja aina väärin päin.
https://www.youtube.com/watch?v=UVppMDi4tH0

Projekti farmi testaa taas, on kyllä vaikka mitä ihme työkaluja mutta perinteiset toimii parhaiten kuitenki.
Todenäköisesti knipeksi toimis vielä paremin
https://www.youtube.com/watch?v=nB8QMlJX3fA

rimamakki vs lambo.

semonenha hammond miltei tappoi itteensä, kun kiihtyy niin sairaasti
Kasvintuotanto / Vs: Apulannan hinta
: 10.03.23 - klo:13:01
Alvi 0, ilman rahtia just kysyin ja tilaan kohta belorin 23-2-4 tai jotain 500€ tonni.
26-4S on 440. Belor ei tuo venäjältä enää
Sivuja: [1] 2 3 ... 198