Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 3629

Viestit - Oksa

Vapaa sana / Vs: hesan lumityöt
: 14.01.21 - klo:19:03
onpa taas POJAT oikein keskustelemassa.     oikein m.....n mitalla.                                  tuossa yhestä lehestä luin aikasemmin kuin teinit oikein kiusaavat nuita lumimiähiä stadissa,   yks nyt sai siipeensä.      mut kyl miusta köpsää kun raivotaan siitä että toinen tekee työtä pitkää päivää toisien kulkea ja hyväks yleensäkin.              ja teinejä on nykyään nuo jo liki 4-.kymppiset!
Vapaa sana / Vs: Taxi katosi.
: 14.01.21 - klo:18:59
aika surkiaa kun aattelee ukkoa ja perettä.      ei ehkä kaikkein paras ratkaisu kuiteskaan.               toisaalta hyä että löyty jo.   ei se epätietoisuus kalva.
Vapaa sana / havaintoja ihmisestä
: 14.01.21 - klo:18:57
tänään tuli uusintana tuo ohjelma ja kyllä täytyy sanoa että aika kovaa tekstiä oli taas.         kuinka ihmiset ihan vapaaehtoisesti moiseen antautuu,   kun se saatu ilo ei olekaan mikään kaksinen..                      täälläkin moni tuota oikein kehuu...  huh!
juuuu, tarjoshan net miullekii...      eka ei etes pystynny istumaan kahvipöytän jakkaralla kun oli niin päissään,   ja toinen pelkäs lehmiä,  vasikoita olis hoitannu kyllä ja yks ei jaksannu herätä ennen kymmentä aamupäivällä..    eli löytyyhän näitä..  joita tarjotaan.
kohta joku kait kertoo että ei kannata kahtella kertaa moista tehä,   vaikka aika mielekästä tuolleen.
Vapaa sana / Vs: hesan lumityöt
: 14.01.21 - klo:08:56
leskiä ja kun ei enää nuo akat lisäänny yli 6-kymppisinä.    teinit alkaa väheneen luonnostaan..    kasvaneet jo yli 4-kymppisiks.           miten lie koskella net akat vaan suoltaa niitä teinejä jopa vanhainkoteissa...
Vapaa sana / Vs: yksityissaeraalat
: 14.01.21 - klo:08:54
ai niinkö se olikii!    se ei tuo trollsorkkis vaan malta pitää näppijään erossa...   kun ei laikka pyöri...
Vapaa sana / Vs: Tuuli voima pois
: 14.01.21 - klo:08:52
nythän panelit kait puskee sähköä piuhat punasena.    tuttu nauro eilen että kun tartteis ei tuu kuin hippuja..             ja sentäs aika monta panelia katoillaan.         mut oha se hianoa ku voi raksia pois epäkelpoisen sähkötuottajan linjasta.    piuhassa varmaan haarukkaerotin?
heh,   semmari ei ollut nähnykään uutta kalenteria ja kun kyselin onko vanhoja niin ihmetteli kuin net olikin kyselty loppuun äkkiä..    lupasi kysellä vielä jos jollain olis  vanhaa mallia...       itsekin epäili mihin tuo uusi mahtuu...
juuu, löytyy,   mut onko paikkakunta oikea töihin?      ja sit on myös niitä " töitä" tekeviäkin.        tuossa yks tuttu nauro kuin nuo alkaa jo oppia erottamaan.   
eiks jo aikoja sit ollu juttua kuin liisiautoissa laturijohot jopa pusseissaan kun  palautuksen aika ?
Vapaa sana / Vs: hesan lumityöt
: 14.01.21 - klo:08:33
täälläpäin ei etes teinejä ole..    pelkkiä vanhoja ,  - jokka teköö ite työt.
Vapaa sana / Vs: Lunta
: 14.01.21 - klo:08:32
heh, ja nyt teköövät pulkkia kolmivuorotyönä.     viime vuonna möivät 4 pulkkaa tehtaanmyymälästä.
Vapaa sana / Vs: tuulivoimamittari
: 14.01.21 - klo:08:31
- 26 napsahti just mittariin.   hianoa tää kasvihuoneilimiö!
Vapaa sana / Vs: hesan lumityöt
: 14.01.21 - klo:08:29
eiks net aina?
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 3629