Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 3658

Viestit - Oksa

niinpä.   kuinka paljon onkaa romutettu ihan mielenkiintoista kalustoa ja sit säilötään jonkin yhen nimen takia ihan mahotonta ja helevetin kallista..    joka on ihan sama onko vai ei.         nuo vanhat koneet ja niiden tekotapa on jo riittävä syy säilytykseen.   kuin paljon net maailmalla maksaakaan ihan romuista..
tarina meni kuin sorkalla se jäähtytys kuormitsuta lisäämällä.   työ ette taija paljon lukia tai ainakaan ymmärtää mitä luvette..   mut nälviminenhän se teillä tärkein.
Metsätalous / sembramänty
: 08.04.21 - klo:20:14
mikä mahtaa olla tuollaisen ikähaitari?    ihmettelin kun pihanlaidalla yks aika reilunkokoinen, noin 45 vuotta vanha alkoi kuoleutua viime syksynä.    latvastaan alkoi kuivettua ja tänä talvena sit puotti ja ruskisti neulaset.      kaatoin tänään sen ja ei ainakaan tervasta ollut tyvellä...
ja puimuri kauppa käy hyin.    monta uutta sanpoa etelään..    mitä varten lie?
niinpä!   nasevan takia ei tartte sorkkahoitoa.     se mitä saattaa tulla jatkossa on ihan eri juttu.    miulla kävi  kimmo vuosia sit ja sen jälkeen ei ole tarvinnu.    ontuneet ei ja muu on sitten muuta.                      onhan se tietty hienoa et kävis kattomassa ihan itestään,   ja poistuis paikalta mutta niinhän se vosi olla esim. auton kanssa;    renkaat uusiks joka kesä vaikka ajoa ei paljoinkaan..
kiva kun neidit tajuaa että olin alunperin hakemassa fiudeen kunnollista lukkoa sen ikhn 12 euron lelun tilalle..        noooo, 30 vuotta kesti aikasempi joten katonpa nyt kuin kauan kestää tuo hieman uutenpi,   vaikkakin käytetty.                         ja lapset ne vaan uskoo että miä lähtisin rakkien haukkuja ylläpitolle huuteleen..                  eikös netin tarkoitus ole juuri vi tutuxen nosto?
moni luulee että net poistui "muotista" kun tuli tuo valosäännös.    ei kyllä luulis olevan liian kallista koneisiin laittaa valoa sinne missä pitäis ollakii..   kun se rengas ei hämärällä kyllä näy..     muutaman kerran noiten suokoneiten takia säikähtänny..
Vapaa sana / Vs: helsingin asuntojen hinnat
: 07.04.21 - klo:19:34
vainoharhanen näkee nälvimistä ihan missä vaan.     mut nuo jutut on poimittu metiasta.         neitiä en nälvi...    alkaa taas valhettelemaan..
Vapaa sana / Vs: Laitoin varoitukset
: 07.04.21 - klo:19:31
ja jussina sit viälä kovempaa...    -ohi!
oha se tietysti ehkä uutisen arvonen jos koneita ei kaupaoista saa..   kun kepun tekemisistä on kyllä saatu lukia vaikka ei olis etes tehny mitään..                    jka jos koneen hintapaine 20% ni kyl senkin kait voi mainita.    kun ei paavokaan ole mitään mullistavaa tehny..
ja sit varomaan ettei se avrikkalainen iske..     on se outoa kun rokotetuille tuokin tarttuu.    eikös sen pitäny olla vain variaatio johon rokote tehoaa...
no niiin,   nyt tehtynä ja samaan aikaan kävi maitoautokii...                          haaskajuttu tuo naseva!   kun ilmottelee tarkastusellin tilauksesta muistuttellen vaikka navetta tyhjänä jo toista vuotta.   oli isäntä kyselly että häntäkö se sit pitää käytä tarkastamassa?

            mulla se taas ihmetteli että vieläkä meinaan poistaa solut lehmiltä?    oli kuitissa just 22 soluja ja pakt. 2   ja ureat 22 !   muutenki oli pitoisuutet mieluisat.        lie nuo rehut sit oikein.                    ja yhelläkään lehmällä ei sorkkahoitoon tarvetta!    katteli et ei tarvii tänäkään kesänä moista vaivata.          ja vasikoita nauro kun net oli niiiiin innokkaita katteleen kuka tuli kun pihattoon mentiin..     sit jatku rehun pupellus..   ei antannu aihetta isompaan seurusteluun..                    ja näillä' mennään taas vuos.
yhä vähemmän kuiteski tuloo käteen.  lie joku vie välistä?
onko varmaa tietoa?   täällä neuvojat kyllä soitelee ja uhkaa ihan tosissaan.   lie pikkasen eroja meijereittäin..
Vapaa sana / Vs: Jaaha
: 04.04.21 - klo:12:41
pohosessakin maksetaan veroja ja etelä ei ihan kaikkea tuota..    mut kiva kun siellä ei rahoja kaivata..
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 3658