Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 3658

Viestit - Oksa

ja kua moisen huomaa?   eemeli    joka alkaa huutaa et nuin ei saa tehä!
Vapaa sana / Vs: 41 laukasua
: 10.04.21 - klo:19:56
mut eipä kertoneet siitä.   jos sale potkais tyhjää ni monta paukkua sit????
ja hitto!!!  alkaako eemeli nyt manaamaan nuitakin kun ei toimita koneita kuin ennen?     valtut han on varustettu kaikella mikropiirijutuilla....                    kiva kun ei saa kevättöille uutta kun vanha alkaa pätkiä...   mikropiirin takia,.
naapurissa oli manannu et on liian pienet ikkunat.  ei lehmät saa päivä'valoa kesällä!    ja net on koko päivän laitumella.       ja sit oli vaatinna katosta juomapaikalle!     miusta tuo on jo rotusortoa!    noooooo, nuita on moneen junaan ja asemalle jää......
niinpä. peltopuolella tuo vain pottuhommissa jossa kiire ei oon hyäksi.   ja net osat oli jo muutama vuosi sit hankittu...  se fiun sähköhomma on kyl hoitettavana yhen tutun kautta joskus kesälä,  joutoaikaan.   ja oha nuita isännän harmeja tullu hoiteltua muutama..    mut aika varmoja jotkut mallit.    sakuja enimmän.       itellä muutamasta kokemusta.    joskus pitäis oikein luetteloita mitä onkaan tullu käyttäneeks...    omat helposti.
Vapaa sana / Vs: Pinta-alatuet.
: 10.04.21 - klo:19:11
kertoo hän, jolla ei hehtaariakaan luomua...
Vapaa sana / Vs: Halkeette kateudesta
: 10.04.21 - klo:19:10
rouva sorkkis.   mietippä mitä kirjoitat.   ite mollaan VAIN stadia!
burana auttaa siihen...
mut onko mitään välii kun kepu on tollanen markinaalipuolue?     ei kait yks maha mitään ku kymmenen väittää vastaan?
Vapaa sana / 41 laukasua
: 10.04.21 - klo:19:03
mihin perustuu tuo luku englannin kunkun ukon kunnialaukausien määrä??      on se ku ei etes 100 vuotta kehannu maailmaa seurata...
Metsätalous / Vs: Männyn siemen
: 10.04.21 - klo:19:01
niin, jalostus auttaa monessa asiassa.   jopa kirjoittajien kesken....
kun vastaukset on mitä tahansa niin kait sit ite oonkin oikeassa.      kuten etellisessä näät,   niäö sain apuja muuta kautta mut muut oli niiin metässä.               ite laittannu just toissa viikolla 844 natikkaan jarrutyösylinterit ja jarru remppaa en moiseen tee.     kuin moni9 saitin osallisista moisen tehny??                       saa ihan vapaasti nauraa ku on näyttöä.
Vapaa sana / Vs: Hitsin pyllyt
: 10.04.21 - klo:08:29
ilmankos siellä ei ruplat vaiha omistajaa moisessa...
juu, vielä kaks vuotta sitten sai alkuperäisiä mutta nykyään tuloo vinkuintiasta nuo samojen logojen alla.   ja just tuo harmittaa monia ammattilaisia.   ettivät kaverien vanhoja varastoja.
Metsätalous / Vs: sembramänty
: 10.04.21 - klo:08:26
katoin oksia ( ei sukua ) ja niistä en löytänny mitään outoa ja tuo alkoi kuivua latvasta päin.   tuuliswella paikalla joten ei luulis olevan kosteus pahin vihollinen.  tyveltään reilu 50 senttinen.     ja on saanut kasvaa huoletta koko ajan.
Sivuja: [1] 2 3 ... 3658