Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 3640

Viestit - Oksa

Vapaa sana / Vs: Porvooseen
: 12.02.21 - klo:08:25
kukas se nyt nuin sanoo?     kulutuksen viereen se mylly kantsii laittaa.   eikä haaskata linjojen alle hyää kasvumaata.
ja eiköhän kannata tulostaakin.   täällä ei kuulema oikein hyällä katellu sähkismallia.        lie liian teknistä?
onko pientä perunaa?   jos on oikan kokosta ni ei tarpeen pilkkoa, kun elikko kun oppii  makuun ni osaa hyin pilkkoa suussa.  ite oon syöttänny joka syksy jopa nuorille vasikoille pottuja.   ja ei tukehtuna oo ykskään.      esim. jauhon kanssa menöö hyin.   kuiva pottua ei kauaa mällää..
itellä kyselivät nuita lappuja vaikka ei ko. lohkolla etes tasausta käytetty.   taitaa olla tuurista enempi kiinni?
ite keränny nuita makitan akkukoneita jo aika läjän,   ja kyllä tuloo pikkuhommiinki haettua moinen.     paineilmavärkkien kanssa net letkut on niiin persiistä.    ite en oo löytänny kunnollista joka olis hyä työssä, nailonletku kuluu puhki ja kuminen on jäykkä..
Vapaa sana / Vs: Porvooseen
: 12.02.21 - klo:08:10
mitä lie meinaavat pusata?    mutta kait se kuiteski sähkyä tarttee etelä sen verta että pohosen laitoksiltakin hamuavat.
Vapaa sana / Vs: tuulisähkön myynti
: 12.02.21 - klo:08:09
vaikka siun ammattitaitoa.       on hauska kuin siä nyt oikein suurella touhulla kommentoit kaikkea, vaikka pikkasen pihalta, ja siitä ei siulle haittaa mut kun meikä johonki kirjottaa ni hirmu herjaaminen...       astuinko varapailles?     tietämyksestä ei kuitenkaan kyse.
Vapaa sana / hyvin osoitti..
: 12.02.21 - klo:08:05
koskelan heitteillejättö kui pentuja hoitetaan suomessa.   ei sitä nyt joka pentua kerkii hyysätä ku pitää al hosilta päin hakia hoitettavia.        montakohan tapausta vielä nähläänkään?
Vapaa sana / Vs: Hallituksen propakandaa
: 12.02.21 - klo:08:03
onko jo kätisen aijoilta??   vai suurihampaan?
riiseliautoja saa nyt tosi halvalla ja jotkin puotit ei ota etes moisia vaihtossa.      tuossa yks tuttuki osti uutehkon riiselin vaikka ei aja kovinkaan paljoa, laski että kuiteski halvempi ajella ku jollai sähkiksellä   saaati hyrpitillä.
käytin taas tojon katastuksessa ja läpi män.   mutta enpä saanu tarraa ikkunaan katastuksen läpimenosta.      24 tarraa on jo jo ikkunassa ja net miä onn ylpiä....    oisin halunnu et oiis koko ajan merkintä et ois liikkennekelponen....
mutta kuinka aattelit sorkkiksen tuonkin toteuttavan?     ite en ymmärrä kuin ei miäs voi käyttää oikeaa ammattihenkilöä tuon toteutukseen,   vaan rakentaa kui sattuu nyt mieleen tulemaan.                                                     

ite teetin lanaan hyän homman hydelinjaan..
Vapaa sana / Vs: sorkan jutut
: 05.02.21 - klo:11:13
anteeks vaan.    niä oon kirjuutanu sellasta joka kestää päivänvalon,   mut mitää  tekee sorkkis????    ei taija nuo linkit paljo pelastaa...?
Vapaa sana / Vs: kuka elättää ketä
: 05.02.21 - klo:11:11
niinpä.   ku mikkeliläiset maksaa eniten veroja...
tulooko tuolta todistus paperina vai pelkästään nettinä?     ite en ihan ekana huoli kännyversiota,   leviää kuiteski just ku tarkastaja kaartaa pihaan..
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 3640