Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 89

Aiheet - Oksa

Vapaa sana / protkasts
: 17.05.19 - klo:15:58
käyttääkö kuin moni moista?  esim,yleltä?     ite meittinnä et nuo vois olla hyviä ajankuluja ku ei kiinnostavaa lähetystä...
luku vei ei mennykään kansaan.    nyt ei yle saanukaan taas tuhlattavaks perusteita hirmu kälätykseen.      viime keväänä taimia istutettaessa meinas mennä hermo kun joka uutisessa oli joku juttu siitä kui suomi nyt taaas voittaa nuo homojuhulat ..     kuka muistaa mikä oli viime vuoten kappale?     entä toissa vuonna.                              verrattuna siihen hirmuseen rummutukseen!
Vapaa sana / ratio
: 13.05.19 - klo:21:13
olipa taas kiva tehä töitä kun ratiosta tuli mielenkiintoista kuunneltavaa.      yle1sletä dokkarijuttu.    sai kuunnella oikeeta kantria ja hilpeetä jutustelua.   ei yhtään tylsää lanata tietä, kun siinä ei tartte muuta kuin seurata miten kulkee ja ei pyöri tyhmät jutut mielessä..
                     tuntu olevan nyt oikea kosteus materiaalissa jotta sai kunnolla muotoiltua tien posket oikeaan kulmaan.       paha vaan kun ei niiin hirveesti tavaraa sisäkaarteissa siirrettäväksi.
Vapaa sana / paavokii!
: 12.05.19 - klo:09:07
lippospave alkannu trentin mukaan potia sytänvaivoja ja joutunna lasarettiin.   ihan kunnon demu kun on mallin mukaan potemassa myötätunnossa..     miten lie sepe?   joku huomannu?
Metsätalous / raivurin terä
: 12.05.19 - klo:09:01
onko raatilaisista kellään käytössä näitä uusia keksintöjä?       v-klinga tahi tää tuplaterä?      onko kokemuksia nuitten käytöstä taimikon raivoomisessa?    alkaa kohta olla taas se aika kun pitää lähtee ulkoiluttamaan..
Vapaa sana / hieman kostiaa..
: 12.05.19 - klo:08:58
viime yönä lasketteli semmosen 36milliä vettä, mittarin mukaan.  ja siirteli hieman murskeita eri paikkoihin.    nyt on peltohommat pari päivää lepoo.        noooo, hyvä kun eilen kerkisin aamupäivällä levitellä lopuille nurntseille apupaskat ja paikkakylvää aukkopaikat.    nyt sit voi hyvillä mielin siivota torppaa sisältäkin..         huomenna sit vois laitella taas aitoja uusiks.     onneks ei puita kaatannu saati sähköjä katkinna, kuten eräillä muilla alueilla.
Vapaa sana / automaatti tussarit
: 06.05.19 - klo:20:38
sveitsissä taitaa jokajampalla olla moinen kotona, kuhan on reserviin päässy ja joillain kait pikkasen järeämpääki.   nyt se eu meinaa laittaa nuo kieltoon ku ei muualla osata aseita käyttää.   on se vaan pekule, et ku toiset ei osaa ni kaikki  ( ei mitään henk.koht. ) saa kärsiä.   ku tuolla ei etes mamuja ja kouluampumiset tuntemattomia.
Vapaa sana / aika hurjaa!
: 17.04.19 - klo:08:03
kuinkahan oli selitettävissä tuo brittien ja kreikan keskinäinen napina, nuista vanhoista patsaanosista?    oha se aika kornia et joku vaan hakee toisesta maasta muinaisesineet ja laittaa net oman museon lattialle näytille..    molemmat kait sivistysvaltioita tuolloinki?

                   iha ku hakis tomppelinaukion kirkosta ovet ja vein malmön museoon näytille.
Vapaa sana / suomessa ei..
: 16.04.19 - klo:07:58
etes vaalihäirintää..     on se hyvä kun osaamma häiritä ihan itekii moiset.             ja kohta antti alkaa taas selittää..
Vapaa sana / notre tam...
: 16.04.19 - klo:07:57
roihusi.   ja taas joku tuunari heittänny vaan sen natsansa jonnekii muoviroskaämpäriin..     pikkasen vanha pytinki uusiks ja sit se kait kestää sen 30 vuotta pikkuremonteilla...     kuka sit moista tarttee?                    onkohan siellä vielä kellotornit pystyssä?   ja saabiko quasimodo soitella?
kesä on tulossa ja taas alkaa asuminen kopissa...  ja nyt tuli mieleen, kun kerran kännykkä, niin mikä olis hyvä ja toimiva teline koppiin?   ostin motonetistä imukuppisen mutta ei kestä lasissa samsunkin kanssa kuin hetken.   muuten ihan hyvät säätömahkut ja sopiva..     kokeilin talvella sitä valtun myymää magnettia mut puhelin luisteli siitä tärinässä lattialle..                yleensä pitän toosan vyölaukussa, mutta sieltä ajaessa niiin hankala näprätä esille jos joku soittaa tms..
Vapaa sana / olipa taas..
: 08.04.19 - klo:19:10
kiva kuunnella oikeata kuorolaulua kun yle ratioi jostain kirkosta tilaisuuden.     ei pahemmin enää kuule hyvää kuorolaulua.      monasti ne pilataan nuilla akkain kirkumisilla.             ja jostain syystä virret kuoron laulamana on nättiä kuunnella.     
                tuli ekasta kappaleesta vanhat ajat mieleen;  kun oltiin uusian laulamassa ja vierus sanoitti uudelleen laulut..   oli pokalla vaikeeta..
Koneet, laitteet ja tekniikka / quicke
: 08.04.19 - klo:08:04
onko kellää käytössä tämä uusi kuikka ja siinä automaattinen työkalulukitus?   olisi kiva tietää kuin tuon olisi toimittava kun POISTAA työkonetta turvasta.   kytkettäessä tuo toimii hyvin mutta poisto tarttee narulla kahvan sitomista auki asentoon, jotta voi hylätä työvälineen.       kohta alkaa kevätkiireet ja sitten ei ihan kehtaa enää moista narupelleilyä harrastaa..      myyjäliikkeestä ei pahemmin apuja ole tarjolla..                    käyttöohjeessa ei mitään mainintaa.   onko lie ruotsalaisten "kiva" keksintö?     aikasemmassa kuikan kuormaajassa oli kynsirauta jonka taakse tuli tuo kahva, mutta tuossa ei ole..
Vapaa sana / muumipappa on poissa
: 05.04.19 - klo:17:03
kuunnellu noita jokin aika sit ja nyt on sit surku, ei enää uusia.        Pöysti oli kyllä paras.
Vapaa sana / polttoaineveroa..
: 04.04.19 - klo:08:21
lisää meinaavat ja suomessa ku tuo joukoliikenne toimii hyin..   ite en ole tuolla kantatiellä nähny linjuria viikkoihin..      ja omalla kulkimella täytyy tänäänki lähtee hakemaan suotimen   öölipuolelle.          nooooo, vähennyksiin menöö tuokin.     mut entäs eläkeläisillä?
Sivuja: [1] 2 3 ... 89