Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 105

Aiheet - Oksa

Vapaa sana / joko on alkannu haitata aila?
: 17.09.20 - klo:07:56
kuuntelin tuossa just uutimet ja siellä hieman esivaikutelmaan mitä tulossa.   täällä länsi-siperiassa tyyntä..    melkein hyä ilma ruiskuttaa rontuppi..
Vapaa sana / sopimukset, -pyh!
: 15.09.20 - klo:07:42
aika kivaa tuo rittien homma tuossa erojutussa.   pyyhkivät pers... eiku nenänsä nuilla sopimuksilla ja touhuuvat ihan omiaan.    vaikka toiset kiroo et hampaa lentää..                     ja kuinkahan kauan tuossakin taas menee aikaa ja tupakkia?   ja mikä mahtaa ollakaan lopputulos?
tuo entinen raisio mukana rehupisneksissä?   mikä lantaman feed se nyt onkaan..      atria ja hankkija on laittannu rehutarjouksia ja jopa soitellu  mutta tuo raisio on ollut ihan hiljaa,  enpä ole missään huomannu mainoksiakaan.  muutamaan vuoteen ei ole enää lähettäny viljanäytepussejakaan.    tuon rehuja tuli muutamia vuosia syötettyä ja nyt alkais olla jo aika tilailla uutta sisäkautta varten.          hieman ihmettelen tuota hiljaisuutta entisille asiakkaille..   eikö enää kannata kilipailuttaa rehutoimittajia?     
Vapaa sana / olipa taas..
: 12.09.20 - klo:20:59
mielenkiintoinen ohjelma ratiossa;  lentämisen historiasta.   aatella et vasta sata vuotta sit alkoi lentokoneella postin kuskuu.   elikkä palaamme takas aikaan ennen vanhaa.         nykyään kirjeen kulku kestää viikon ja sata vuotta sit jopa ulkomaille sai kirjeen parissa päivässä.   ja lehet siinä mukana.                        olen joskus katellu nuita lentopostikirjeitä mitä nöösinä sain,  ja haikeena katellu että tavon kehitystä sekin.       olemattoman ohutta paperia ja kuori kans.   mut läpi ei nää.     auki repimättä ei kukaan muu lue,   toisin kuin nykyään sähköpostit.
Vapaa sana / johanna korhonen
: 10.09.20 - klo:11:49
kuuntelin taas tuon akan juttua ratiossa ja kyl taas oli niin avavaa juttua.   uskoo ken haluaa mut asia on ihan oikeesti semmonen joka kantsii miettiä.    nykyään kun netti niin kaikki köpsät ja muut ääriajattelijat saa mielensä julki niiin riittisyys on tärkeintä lukutaitoa!

   ja nyt tänään yle1seellä on paljon aika mielenkiintoista kuunneltavaa..     opinpa taas paljon uutta.                     toisin kuin suomen kaupallisella listasoitolta.
Vapaa sana / vexi
: 08.09.20 - klo:20:35
taas on poissa yksi hyväntekijä.   tapojeni vastaisesti kuuntelin ylesuomesta tuota muistoissa vexi-ohjelmaa.        on se hienoa kun ratio jerevankin sentäs huomioi tuollaisen poistuman.          ihmettelenkin vain nykymenoa kun meinaavat kait tehä viskarista uutta elvistä;   ainakin joka päivä 2-4 kappaletta siltä soittavat ja net on kyllä semmosta kuraa että...                           vexi osas sanoittaa ihan millaista vaan.      nykyään nuo sanoitukset on kyllä niinkuin olis jonkin lapsilauman tekosia..   teiniankstia jatkuvasti.
Maidontuotanto ja lihanaudat / maitoa
: 06.09.20 - klo:08:11
sattuipa silmiin tuubia selatessa vanha viteo mielenilmauksesta jostain ranskan mailta.   2015 isännät laittoi pikkasen maitoa menemään.        heräs mutten mieleen että mitä mahtaa kuulua noille pelloille ja mitähän sanoi maisema tuon jutun jälkeen?
Vapaa sana / netliks
: 03.09.20 - klo:07:54
on se taas huomattu et suomessa kaikki voi maksaa hieman enemmän,  jopa paska.      tuossakaan virmassa ei tarjunta ole mitään niiiin ihmeellistä että kehtais moisesta etes maksaa.       mut silti hinnat pilvissä.                       taitaa olla samaa laatua kuin koronavilkku.
tuossa hieman manasin  sähkäriä,     soitin et kuivurissa onkelma huhtikuun 23!   ja nyt syyskuun 27 alkoi jopa moiseen kiinnostua.   pitää laittaa uus piuha kuivurin puhaltimeen ja samalla kattoa et lietso mahtuu samaan sulakkeesen.     nyt sit hinkalossa jo läjä vehnää mut kait joskus tiistaina saabi puhaltaa ilmoja.     hienoa et sälli muistaa vasessa kuvalla lumityösdtä laittaa mut ei sit muuta osaa kännyllä käyttäää.....
miulla oli yhen holstin kylessä 10centtisen kokonen tolo joka pysyi verisenä ja avoimena reilun kaks kuuta.     ite ei pystynny sitä tekemään,   koska oli semmosella kohalla.   käytin siihen vaikka mitä niin aina se oli lypsylle tullessa auki ja vuotavana.      nyt on jo arpeutunna tänä aamuna.     tuota vain ihmottelin että mikä mahtoi tehä moisen?   tervat ja muut mömmöt ei auttannu yhtään.     onko jollain muulla tullu vastaavaa..?
Vapaa sana / vosvori
: 28.08.20 - klo:07:58
ja mitä varten sitä laivoilla kuskataan..    tietty viljelijöille.   siksi ei laivojan lastiruuman pesua avomerellä sit tartte miettiä ulkopuoliseksi kuormitukseksi kun kerran viljelijöillehän sitä sentäs tuottaan mereen laskemaa varten.      ja taas saamma raippoja!
kun ylen ykkösaamussa keskustelivat haittaelikoista ja jopa luonnonsuojelija myönsi että metästämällä sais kannat oikeisiin mittoihin..
           ite en ollu nähny naakkaa ku vasta 1980- luvulla ristiinassa!    ja nyt noita perkeleitä jopa täällä,  onneks ei laumoja.   peuran näin vasta 90- luvun lopulla..   valkkoposkia en ole nähny pellolla.
Vapaa sana / lounais-suomi
: 02.08.20 - klo:20:07
on avain asemassa itämeren ravinnekuormassa.    miten paljon lie siellä maatiloista karjatiloja?   ja kuin net mahtaa sitä tavaraa käsitellä kun ei kymmeneen vuoteen yhtään parannusta, päin vastoin.     täälläpäin olis kait ihan yks lysti miten käsittelee kun ei tuo kulkeuma taiaj olla kuin muutamia metrejä..  ainakaan yhtään järveä ei ojan päässä omilla mailla, lähimainkaan.    saakelinmoiset metät välissä ja veten on kierrettävä kilsoja että pääsee isompaan puroonkaan..
Vapaa sana / koirat
: 02.08.20 - klo:08:11
luin tuossa aamukahveella uusinta viikkohesaria ja siinä oli juttu koirien piton kalleutesta.       reilu vuosi sitten oli samankaltainen juttu kanssa samassa lehessä..   mutta kyllä se tuntuu aika suolaisesta kun kaupuntikoiran hoitoon laitetaan reiluja nelinumeroisia määriä rahaa.   ja kun vielä nuo hoitettavat onyleensä niitä erikoisrotuja;  kuonottomai ja melkein karvattomiakin tahi sit semmoisia mopin näköisiä..                   aikoinaan itelläkin oli koira ja sen pitoon ei montaa kymppiä vuotessa mennyt.      vitamiinit ja pari rokotusta ei hirveesti maksannu ja sapuska oli samaa mitä ite laitoin käkättimeen..                 14 vuotta oli kaverina mutta sit oli pakko lopettaa,  syövän takia.   eikä tullut mieleen vietä sitä magneettikuvaukseen.                                  nykyään noille on jos millasta lekuripalvelua, ja kalliita tutkimuksia.                                         monellehan se koira onkin se lapsen korvike.   
Metsätalous / joutsa
: 28.06.20 - klo:16:30
kattelin tuossa uusimmasta koneviestistä joutsan mainosta ja siinä oli g20 pro koura.    saman näköinen kuin keslan joten:   onko siinä rasvanippoja?   ja onko mah. saman valmistajan tekemä?   ittiä kiinnostaa sen takia kun omaan on kahmarit,   - jotka on hyvät ja epäilyttää tuo nipattomuus vuosien varrella..      jos uutta niin olisko tuo..?
Sivuja: [1] 2 3 ... 105