Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 102

Aiheet - Oksa

Vapaa sana / onkoha ylellä..?
: 03.04.20 - klo:19:02
iskennä korona?    ku tällä viikolla on ratio jerevanin lähetyksissä ollu huomattavasti toimintahäikkiä:   uutimet alakaa keksken ja tunnuksia soittavat miten sattuu ja pitkiä taukoja lähetyksissä...    miten onko lie samanlaisia töllön puolella?        kui muilla kanavilla?
Vapaa sana / saateri!
: 28.03.20 - klo:07:57
käypiköhän ration kuuntelulle kuin netin käytölle?   nyt kun kansa kotonaan jurottaa ni jopa kerkiivät ratiotakii kuuntelemaan,   mut riittääkö lähetyskaistaa miulle enää?   ai niin, net kuuntelee vain ylexää,   ja joittenkin teinien ankstia.        mut netistä aika turha yrittää viteoita kattoa kun ei enää taho muuta kuin semmonen kiekko vain pyöriä.   kaistaa ei kait tänne enää riitä.         ei kait auta etes elisan tarjuama 300 megan liittymä..    50 ei ainakaan riitä..
Vapaa sana / hianoa!!
: 26.03.20 - klo:16:40
ei tarttekaan lopettaa suolattujen elimien tekoa kun vaan kirjuuttaa kässärin uusiks ja laittaa taalaskan elikkäälle.         soomi-ikoni saa jatkaa huolimatta korollista.         oha se hyä et kansa saabi viihteensä.    kui mahtaa käytä törkyturville?    ( kauniit ja rouhkeat )   aikoinaan yks tuttu mummo katteli tuota ja nauro et kerta viikossa jakso ja hyin pysyy kärryillä!           viihtettä isolla kirjaimella.
Vapaa sana / ja nyt nupit kaakkoon!!
: 21.03.20 - klo:19:32
yle1 ja muistojen bulevardi!     siinä on oikeitten ihmisten mielimusaa!!
Vapaa sana / yle1 ration puolella..
: 21.03.20 - klo:18:58
olipa taas hyvin mielenkiintoista kuunnella miten suomen ilmavoimat kasvoi toisen kovapanosammunnan jälkeen..     ja miten saimma migit..      tuo löytyy kait areenasta.                                       miusta hiton mielenkiintoista kuunnella..
Vapaa sana / ots
: 21.03.20 - klo:09:56
olipa mukava kuulla  ( yle1 ratio ) kuinka georg ots  laulaa.     olis kiva onko satan vuoten päästä yhtään vesalan tahi ellin kappaletta millään soittolistalla?                  otsin aikaan oli jopa hyötyä jos osasi laulaa ja oikein!    laulajat osas käyttää ääntä ja niillä oli tekniikka hallussa.   toisin kuin nykyään tuntuu olevan.       jopa rillumarei-laulajat osas laulaa oikein.

nyt kuulostaa niiiiiin pahalta kun laulaja onkin määkijä.   yhtään ei ole tekniikka hallussa ja sävel on niinkuin hakusessa..
                   se miuta korpiaa kun nykyään on vain yks kappale ja sille kymmeniä tulkihtijoita,   sama kappale soi tuntitolkulla.
Yleistä maa- ja metsätaloudesta / hitto!
: 21.03.20 - klo:08:25
mustarastaat vaimitänuonytonkaan lentelee jo pihalla ja tien poskessa olevissa koivuissa roikkuu risat pöntöt,  katottomina ja vinossa mikä minnekin.     kiva kuin nuo lintuharrastajat osaa hoitaa nuokin aina aikanaan,    suurin lupauksin pyysivät saata laittaa nuo pöntöt mutta nyt eivät sitten huolehtikaan noista.       miä en vaan kehtaa alkaa noitakin huoltaan.                   luonnonväki osaa innostua hetken mutta sitten löytyy kait mukavempaa tekemistä.   ja hommat jää sit rumentamaan paikkoja.
Vapaa sana / no höh!
: 21.03.20 - klo:08:15
nyt kun on noita joutavia himppa enemmän niin heti joutuu nettitoistovirma huonontamaan laatuaan.   niin kuvan kuin ohjlemienkin laatu on huonompaa kuin viime viikolla.                               hienoa että tuloo julki tuo pikkujuttu;  kun porukka enemmän käyttää jotain niin heti alkaa tökkimään..                         jos vielä alkais tuo loppumiljoona kansasta moisia käyttämään niiin kaatuis tuokin kuin verottajan kotisivut!
Vapaa sana / tehooaako?
: 19.03.20 - klo:19:16
sinoli coronaan?    ku ei taija enää käsitesiä olla kaupan..    tai sit nuo teollisuuten kosteat pyyhkeet?    ku niillä lähtöö piki ja tervakii..
Vapaa sana / puhe
: 12.03.20 - klo:20:30
kuunteli ko kukaan tänään yle1 ltä kulttuuriykköstä?    ja eilen kans.    miusta hyvää kuunneltavaa nykysuomessa.     eilen oli musiikiopetuksesta ja hesan yhen koulun tekemästä levystä ja nykylaulajien taidoista.   ja tänään taas vanhushoidosta.    ei kyllä muualta noin suoraa tekstiä ole korviin sattunna..                             jos kiinnostaa niin kait areenasta löytyy..
Yleistä maa- ja metsätaloudesta / tiroli
: 10.03.20 - klo:08:11
satuin kattelemaan youtubesta heinäntekoa tirolissa.   aika hurjia maisemia ja menetelmiä tehdä elikoille ruokaa..    ja ihmiset näyttää aika ketteriltä,  vaikka vanhojakin jo..       paljon lie tuolla maksetaan tukea moisesta?                     
Vapaa sana / uskaltaisko....
: 10.03.20 - klo:08:06
aloittaa ketjun?    kun eilen oli ylen uutisissa juttua dikiosaamisesta..    jotenkin särähti korvaan että NUORILLA on vaikeuksia käyttää virnaomaisjuttuja!!!     siis;   eikä vasen ja tinterin käyttö kännyllä annakaan taitoja käyttää hyödyllisiä nettijuttuja?        ite en osaa käyttää nettiä monellakaan tapaa mutta miusta nuo verottajan ja pankin jne..    sovellukset on aika helppoja käyttää..
                         luultavasti alkavat jo kohta neuvoa meitä vanhoja tietoteknikan käyttöön..    kuhan saavat kansan hankkimaan nettivälineen.
Kasvintuotanto / siemen tilanne..
: 04.03.20 - klo:08:05
jostain eilen illalla luin että siemenistä on jo nyt puutetta..   en sen enempää miettinnä mut nyt aamuyöllä heräs mieleen,  kuin on lajikkeitten suhteen?   onko joku jo loppunu?    aikasia lajikkeita käytän ja sit nuita piensiemeniä menee sopivasti..         liekö meeriä saatavilla ja miten lie noilla apiloilla?
hitto, kun ei näytä löytyvän moisen piikkien mukaan mitään tuolta kookelilta.      tekis mieli korjata tuota vanhaa nurmikylvintä, mutta surkiaa kun ei kait muilla kuin tuolla ekonjärnsillä omat äkeet.       eikä enää virmoilla ole konemainoksia ni eipä löyty varaosiana moisia.
   kattelin grampin listoja ja muita vastaavia myyjiä mutta niillä vain jälkiäkeen piikkejä.       ja ei tule mieleen yhtään konemerkkiä joka käyttää nuita ohuita piikkejä..                         kevättalven aivot!!!   solmussa.   ajatus ei juokse.       
Vapaa sana / puhelinmyynti
: 28.02.20 - klo:19:16
kuin  mahtaa olla tuolla plutoot kansalla ku joku soittaa ni vastaa vaikka hiujausvirmasta..   ku ei net kait kerro numeroa vaikka poliviasta soittais...   kuin moni vastaa nimellä?   ja sit kun kysyvä onko xx puhelimessa ni vastaava kyl,   ja siten on sit lupa myönnetty vaikka mihin..      yks tuttu maksaa vuosittain muutaman kympin siitä hyvästä kun moisen teki,   tallennus antaa myöntävän vastauksen kyselyyn joka irroitettu aiheesta.    ei kilipailuviranomainenen maha mitään.     kyl keinot on monet!     ite en outoihin numeroihin vastaa ihan just tuon takia mut miulla onkii känny kotelossa ja katon onko numrero  jollain lailla järkrevä.   en plutuutilla...
Sivuja: [1] 2 3 ... 102