Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 106

Aiheet - Oksa

Koneet, laitteet ja tekniikka / ahaa,
: 25.11.20 - klo:08:12
jopas taas alkaa nuo kivat täytteet palstoja täyttämään..     mitä lie teköö palstan pitäjä?
Vapaa sana / jakotalous
: 18.11.20 - klo:08:04
yksinäiset ja huoltajat ei moista harrasta.   muka!            ite teen jakotaloutta monessa taloutessa ja se on aika iso osa touhuani  viikottain.
Vapaa sana / eilen ratiossa
: 18.11.20 - klo:08:02
oli mielenkiintoista kuunneltavaa kun yle1:seltä tuli " niinhän sitä voi luulla" otsikon alla ihan hupaisaa juttua mielen ja totuuten suhteesta.      qanonistakin juttua ja huomasin tuossa että aika moni juttu täälläkin on aiheen mukainen.     areenasta löytyy tuo jos kiinnostaa.                                   ja sitten oli pelimaailmasta toinen juttu;    98,2% väestä pelaa.      aika hurja luku.   ja siinä oli hyvä tarina siitä kuinka menestyvä pelivirma toimii.       
Vapaa sana / koskaan ei muuttua saa....
: 17.11.20 - klo:08:17
eemeli.        hauska seurata, kuinka eemeli kun alkaa kepuleita mollaamaan oikein urakalla niin taustalla löytyy aina kokoomuksen kompastelu.    niin kuin nytkin.         kuinkahan käy jatkossa kokkareilla...  kun korona kurittaa kannatusta,   lie net kuolleet kokomustia?
kuuntelin kun kertoivat uutisissa että eivät enää osaa katastaa nuita uusien autojen turvajuttuja,   liikaa kehitystä lähivuosina.   ei sit voi vaatia koulutusta moisiin insseiltä?     kun ovat sentäs koulunsa käyneet,  - aikanaan.                    tuntuu olevan jonkinlaista arpapeliä tuo katastus.                                tutulla tuli hylsy avolavaan kun ohjaamon oven alla oli helmassa reikä.    runkoautossa tuo meinaa hitosti!     ja sitten kolmen viikon päästä eturengas kului sakoille kun alapallo oli niiiiin väljä että kulma sekos.   tuota ei katsastuksessa ollenkaan huomattu!!               nooooo, taiteilija maksaa.
Vapaa sana / oikein!
: 06.11.20 - klo:19:26
hurreille sopi kunnon tuomio ruotsalaisuuden päivänä.    mitäs tuloovat tänne polliisia kiusaamaan.   peukkupeukku!
Vapaa sana / usan elo napina
: 02.11.20 - klo:08:10
siellä usassakin on porukka tukkinnu teitä ja polliiisit roiskuttannu pippurisumutetta silmille..    kuka niille on suomitapoja opettannu?
Vapaa sana / viimeinen poissa
: 01.11.20 - klo:16:14
nyt ei enää maassamme ole yhtään elossa olevaa mannerheimin risti ritaria.   kun viimeinen nukkuin tänä aamuna pois.       mitäs met nyt alewttais keräilemään?   
Vapaa sana / taas.....
: 31.10.20 - klo:16:11
yksi pätevä poissa.   oikea james pont on siirtynnä toiseen ulottuvuuteen.    hyvää matkaa sean!
Vapaa sana / on se hyä....
: 30.10.20 - klo:08:14
vaikka meillä käyttäjillä olis kuin hyät suojat ja varot noissa netin jutuissa viranomais kanssakäynnissä niin sitten niillä totella lapsentasoisilla saloilla pelataan.   kuinkahan monta hyökkäystä tehty köykäsesti ja mitä kaikkea onkaan viety?    asiasta ei vaan meille kerrota ihan kaikkea,   ettei panikkia iske.
tuossa, kun satelee noin reilusti,  aattelin kasata paalimuovit suursäkkeihin ja laittaa.....     mihin?   eipä kesällä ollut suursäkeillekään keräyspistettä alueella.   tai jos oli niin piilotettu hyvin.  etin netin yli että oisko ollu aluetta jonne olis voinu viijä..    4h ei näköjään tee kuin kukkien jakoa täälläpäin.    tai sit muu toiminta on salaista ettei siitä kukaan tietä.                          vieläköhän joku virma kerää puhtaita käärintämuoveja, - kerään erikseen nuo verkot.       silloin viimeeks tein sen virheen et kaikki samaan säkkiin ja ei kelvannu kiertoon.
Metsätalous / pessinen
: 19.10.20 - klo:08:17
luin uusinta mettälehtee tosa pyhinä ja siinä oli juttua eläkkeele jääneestä pessisestä.      surkia kohtalo nuin pätevälle immeiselle.       mutta onneks osaa hyväksyä kohtalonsa ja on päässy kunnolliseen huoltopaikkaan,   jossa sanoo viihtyvänsä.
toissa iltana kuulin huhun et merkki poistuu markkinoilta.    surkiaa.     kun saa tuossa hsuon halvemmalla  toisilla muoviosilla.    mikä mahtaa tulla hankkijan merkiksi tilalle?                     ite oon kyllä tykänny noista...
Vapaa sana / one heilen
: 07.10.20 - klo:08:27
taas on yks taitaja poissa..      jump ja lähtis tökkiiin.
Vapaa sana / rumpin korona
: 02.10.20 - klo:08:14
miten lie tuo nyt ottaa lääkkeeks kun kerran tartunta sattuna omale kohalle?   ja toisellakii kanssa.       entäs jos joutuuki lasarettiin just marraskuun alkuun?       kuin käy vaalien?
Sivuja: [1] 2 3 ... 106