Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 96

Aiheet - Oksa

Vapaa sana / tanskakii
: tänään kello 08:21
alkoi kyllästyä suvakkiruottalaisien konnien kuleksimisiin..       kun ei kansalle laiteta mitään rajoja niin heti alkaa hankaluudet.   nähty nyt tuolla ruottissa.   otetaan se pohjasakka ulkomailta vaan ihan hyvää hyvyyttään ja sitten ei paljon puututa kuin elävät.  ja annetaan kaiken kehittyä ihan evoluution voimalla... ja hups, yhtenä päivänä net onkin niiin voimissaan että ei pikkupollarilla ole mitään sanomista vastaan.     ja kun vielä siihen lisätään oikein hyvä asia;   vapaa liikkuminen koko euroopassa, niin soppa onkin valmis.   
                  oha se mukavaa kun ei enää tartte soomikonnien lähtee hommiin kun liettuasta käväsee täällä tekemässä pikkukeikkoja..    kukaan ja mikään ei estä.   sehän on sitä vapautta!
Koneet, laitteet ja tekniikka / hiekoitin
: 11.11.19 - klo:07:59
eilen kun tiet tiaisen ottaluina niin meinasin ala-talkkarilla kylvää luonnosoraa tielle.   mut eipä onnannukaan.   ei vaan menny kostea hiekka telan kautta maahan.    verkon päällä iso kasa tavaraa ja tela pyöri joutavaa alla,    - tyhjänä.                            nyt mietin että mikä mahtais olla hyvä koje tuohon luonnonhiekan levitykseen, jopa kosteana.?
Vapaa sana / nyt se alko..
: 11.11.19 - klo:07:45
ohan se aika kiva kun suomessa vasemmistovetoinen hallitus ja ekana on valtion virma lakossa.      ja kansalle haittaa monella tavalla..   saa nählä kuin pitkään tääkin "taistelu" mahtaa kestää.            jääpikö moni jouluilo saapumatta ja monta murheellsita immeistä taas yhä murheellisenpi..?
Vapaa sana / kamala luonto
: 10.11.19 - klo:07:37
kyllä tänä aamuna liikkeelle lähtiessä ekana pelmahti tuo mieleen;  kulunut viikko oli niiin hienoa työilmaa ja  nyt on niiiiin märkää ja niljaista.    kun polkeutunu härmä kovilla pinnoilla on litimärkää satavasta vetestä ja nurmikot taas märistä lehtistä.   ja on niiiiiin pimiääkin.

            ratiosta olen nyt kuunnellu tuota sarjaa nimikkeellä eläimen tarkoitus,     välillä saa nauraa ja olen huomannu et toteutus, huolimatta hankalasta aiheesta, on onnistunut kohtuullisesti.
Vapaa sana / mitä muistat ddr;stä
: 09.11.19 - klo:20:38
onpa hupaisaa kuunnella nuita immeisten muisteloita tuolta sepelästä.   muutamia kymmeniä vuosia sitten..       ohan se että tuollanen on joittenkin mieleinen olopaikka..    ei kyllä yhtään kepulaista maata tule mieleen missä tuolleen elellään..                   mutta kyllä se on hienoa että tuokin tuodaan julki nykyäänkin.
Vapaa sana / olipa taas..
: 05.11.19 - klo:08:10
hauska huomata kuin suomessa rahaa käytetään johonkin ihan joutavaan.    pelivirmoissa saa rahaa oikein että ranteet paukkuu mut oikeasti tuottavista töistä ei sit saa etes niin paljon että listoille pääsis.                   kait ne nuo pelit tuottaa hyvää bktssä kansalle    veroina nyt ainakin mutta kuin sen jälkeen..
Vapaa sana / vasemmistoinen hallitus
: 05.11.19 - klo:07:57
suomessa ja nyt alkaa jo lakkoi kehittyä.   kiva yhtälö.        kun porvarit vallassa ni ei lakkoilla tarvinna mutta .......
Vapaa sana / homo soviecus
: 04.11.19 - klo:08:02
uutimissa juttua kuin onnettomuuspaikka on kuvaamispaikka eikä aputoimi.     muutama viikko sit oli juttua yhen sukulaisen kaa kui etelässä on alettu vpklaisten toimesta hoitella nuita kuvaajia.      ja kiva kun immeisillä on se elämä siinä kännyssä.   niin auton kuin kotin avaimet ja rahat sekä paljon muuta.    ja kun palomies huitaisee sen ipodin mäkeen häirittemästä ni siitä se itku alkaa..      mut kun henki on tärkeeempi kuin joku paskasomekuva joka on jopa laiton.           on se ihme kun ei tuon kuvaamisen estäminen etene tuolla aloitesivulla, mutta moni muu "tosi" tärkeä saa tunneissa miljuuna allekirjoitusta...     ihme porukkaa!
Vapaa sana / pyh. miesten päivä
: 02.11.19 - klo:19:06
kattelin tosa kuin oikein kunnon allakassa nuo teksti löytyy 1982.     kait joku oikea femakko moisen yliopistolla kasannu.      mut nyt on kynntilän aika.
Vapaa sana / lauantain toivotut
: 02.11.19 - klo:18:48
jo 84 vuotta soinnu ratiossa ja yhä elossa.    ite kuuntelen tuon ennen saunaanlähtöä.     on se hienoa kun soittavat kansan mieleistä musiikkia, toisin kuin suomi .      vuosien saatossa saanu kuulla vaikka mitä,  aina on uutta kuulunut. tosin kuin esim. spotifyllä.
Vapaa sana / uutta
: 02.11.19 - klo:16:10
tänään kuuntelin ratiosta kui hollanissa elävä ihminen  ei ole löytänny yhtään oikeaa saunaa maasta.   on se vaan ihmo ettei suomalaiset osaa myytä ulos mitään.   ei kait ihan rakettitiedettä laittaa esim. amstertamiin yhtä aitoa suomisaunaa?     ja kun miettii kuin paljun on soomipoikia maailmalla.   mutta meillä ei osata kaupata mitään.   kaikki muut osaa hoitaa maabrändin mutta ei soomipojat!!
Vapaa sana / onko?
: 29.10.19 - klo:08:09
ruokavirastolla taas huoltotauko?    sain eilen tekstarin jotta pitäis tehä ilmotus virastoon.   mut kone vain hakee etelleen tietoja.    pitänee taas lähtee kunnamäjelle hoitamaan tuokin kun ei kerran netin kautta onnaa..
Vapaa sana / jeee, taas!
: 27.10.19 - klo:08:10
kellit on taas siirretty ja eiks sitä kohta jo 5 kuun päästä uutelleen.   ei ollu tässäkään asiassa eurostoliitto yhtenäinen ja niin tää kiva hulluttelu jatkuuuu.....    varmasti yli 2021.
Vapaa sana / no nyt se myrkyn lykkäs.
: 26.10.19 - klo:08:17
uutimissa kertova että universumi leviääki nopsemmin kuin on tutkijat päätelleet aikasemmin.    nyt kait lopetettava se linnunki syöminen ja sähköautoilu ku ei tuo laajenemisen kiihtymys kait muuten lakkaa.      on se kurjaa kuin immeinen saa nuin tuon luonnonvoimat sekasin.        ei kymmenen vuotta sit kukaan moista etes uneksinnu.         mitähä virheeät moisesta nyt sanoo?
Vapaa sana / hianoa kilipailutusta
: 24.10.19 - klo:08:14
millloinkahan suomessa?     ruottissa on sairaalatarvikkeista pulaa kun kilipailutuksen voittannu virma ole osannukaan hankkia tavaraa mitä sairaala tarttee..       perustarpeista pulaa, ja nyt joutuvat siirtämään esim. leikkauksia kun ei oo tarvikkeita.        tulipa mieleen eräs sote suomessa..                   se on hyä kun halpuutus on pääasia ja se toimiiko mikään, ei niinkään.         hienoa kun saa hakia kummihanskoi ja neuloja villarilla terveyskeskuksesta sairaalaan.      ihan kuin pimiässä avrikassa.     tuloporukka varmaan tuntee olonsa kotoisaksi.
Sivuja: [1] 2 3 ... 96