Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 101

Aiheet - Oksa

Vapaa sana / uutisissa..
: 18.02.20 - klo:19:36
olipa taas tuolla uutimissa otsikoita;   karhut heränny vain vajaan parin kuun unien jälkeen.     -  lie sit kuin sinne ammuttuja kun nuin lyhykäiset nokoset.      ittiä ainakii väsyttää,   ku kymmennen tunnin yöunet ei riitä miulle          -   viikossa!                ja dennis ajoi liki vuoten joutilaana lilluneen laivan irlannin rannikolle..   kuka lie omistajana moiselle?      ja liettualaiset ei osaa rakentaa suomalaisen suunnittelemaan rakennusta;     noooo, tuloo sit tänne rakentamaan näitä rakennuksia.    - täällä niin nuukaa pitääkö katto vettä!     ja täälläkin eräs kehuu oliviööliä voita paremmaks mut sepä onkii parempi hanke kuin huumeet,    -   rikollisille!   väärentäen.
Vapaa sana / kesäaika??
: 13.02.20 - klo:08:14
uutisissa kertoivat että ek keskustelee kesäajasta.    mihin ihmiset tarttee valoisaa aikaa iltaisin kun eivät kuitenkaan valoa tartte lisää kun se kännyn sininen riittää jo niiin monelle.     tuossa just eilen illalla eräs tuttu nauro että kiva käydä kahvilla kun porukka kattelee vain kännyään,   kun töissä ei niiiin hirveesti pystynny somettaa..     kertoi tunteneensa aika ulkopuoliseksi kun yritti keskustella tuttujen kanssa..    - kännyjen yli!                  kännynä itsellä kuulema vanha simpukka.
Vapaa sana / 2,4 tuntia!
: 13.02.20 - klo:08:06
 hitto,  kuunteleeko joku toinenki ratiota päivisin?    ja tuokin yleä.     on se vaan niiiin väärin.   miä luulin et miuta varten nuo vaan laittaa perinteisellä metootilla ohjelmaa..                          tyttö kun soitteli ni oli selvästi iloinen kun kerroin kuuntelutunnit..   tasaa keskiarvoa kivasti.
Vapaa sana / ahistaaaa!
: 12.02.20 - klo:16:16
kun ei saa etes tarjuttimella ruokaa kantaa pöytään,   en syö sit ollenkaan..   ja vielä jos joutuu isossa joukossa oleskelemaan ja samassa tuvassa toisten kanssa oleskelemaan..   ja vielä samassa pasakhuusissa käymään..   ahistaaa!   ja vielä ku on inehmoisia muualta suomestakiii..     kyl on hankalaaa..                    kyllä on parempi maata vaan kotona ja miettiä uutta sometusta..   kaverille..
Vapaa sana / no huhhuh!
: 09.02.20 - klo:08:27
luin tuossa aamukahvin ohessa tämän päivän länsi-savosta jutun noista netissä huijatuista rakastuneista,     että naikkoset lähettää jopa 200 000 euroa ihan tosta vaan jonnekin ulkomaille jotta se rakas tulisi ja naisi ja hankkisi sen kartanon!!!     ei voi kuin pyöritellä silmiä!    millä ihmeen anuksella nuokin oikein ajattelevat?                                              hitto, voiskohan tuosta jalostaa kotomaisen sovelluksen?   oli hianoa jos sais tilille aina "pikkusumman"  kun pula alkais lähestyä..
Vapaa sana / olipa taas..
: 04.02.20 - klo:20:11
mielenkiintoista kuunnella tuo yle1seltä iltasella tullut "hyväksyn käyttöehdot" - juttusarja.    valaisi taas kuin hyvin nuo kännyt ja tietsikat on valjastettu " oikeaan" käyttöön.         hyvä renki mutta hieman epäkelpo isäntänä..                     tuo juttusarja löytyy sit areenasta..
Vapaa sana / usan äänilaskenta
: 04.02.20 - klo:08:04
on se hianoa kui tuolla ameriikan yhtyisvalloissa tehään ja käytetään tikiteknolokiaa..   ja tuolta tuloo meillekin koneisiin käyttöjärjestelmät!!       on  tosiaan korkialla tuo luotto miten maa oikein makaa..                             miksei net valitte nuoria tyttöjä päättäjiks , -  kuten meillä.      ja luonto kiittää,   paitti liitto hieman narisee...
onkohan kellään tietoa mistä voisi löytää ns. aurinkopyörän..?   kuten viconin karhottimessa on,   mutta kehältään noin puolimetristä?      tarvisisin sellaista claasin paalaimen noukkimen päihin..  kun kyse 1,5 metrisestä ja jättää tuulisella ilmalla osan heinää peltoon ja käännöksissä myös.     en ole löytänyt missään koneessa moista olevan,   joku kertoi että jf olisi joskus käyttänyt silppurissa moista.   esitteistä joita omistan ei ole kuitenkaan..
Maidontuotanto ja lihanaudat / kiva!
: 31.01.20 - klo:16:13
nyt meijeri asetti miulle vimosen päivän tuottaa e- maitoa.     en ihan uskonna moista vielä äsken...
Vapaa sana / uutessa maastullissa juttua..
: 29.01.20 - klo:20:22
kyl nyt tiiän miks sepe tykkää oliviöljystä;    siinä on pikkulintuja mausteena.      korjaavat noita samalla sekaan ku hetelmiä poimivat ja kun tietää tuolla päin työmoraalin ni ei varmasti keräile niitä kuormasta..

     ja se valvontakamera pöntössä oli kyllä miun mielestä nerokas!
Vapaa sana / joukon jatkona..
: 29.01.20 - klo:20:18
jeee, suomessakin on corona-virusta.     pitkään sillä meni tulla toiselta puolen ryssälää tänne asti.        kuinkahan monta tuokin kerkinny tartuttaa ja kun tietää nykyisen soteterveyskeskuksen touhun niin paljon taitaa keretä saaha pasillia..  jos ei oo kylmäherkkää..     lekri kuiteskin toteaa;   kyl tuo parissa päivässä ohimenee puranalla..
Vapaa sana / jepjep.
: 27.01.20 - klo:08:03
tänään on sit kepuin ja lypsäjien päivä.        sepellä ja eemelillä kait vapaapäivä?
Vapaa sana / haalarikamerat
: 21.01.20 - klo:08:16
ylen sivuilla on haalarikamera kuvaa mallina miltä näyttää..   on aika epäterävää ja nuo rikolliset ( kai? ) on aika suttusia ja epäselviä.   liekö tuota käyttäis tunnistuskuvana ollenkaan..                                     mut toisaalta;   oispa kiva tuollasella näyttää mitä eräät oikein touhuaakaan..
Vapaa sana / eilen ylellä..
: 20.01.20 - klo:08:23
luin netistä japanin tilanteesta.   kansa loppuu ja palvelut alkaa kärsiä sekä vientitulot laskee.    hupsuinta oli siinä että suomi on samalla tiellä.   kantsii jopa lukea tuo artikkeli..      (  en tiiä miten linkki muotostetaan, mut löytyy yleltä .)
Vapaa sana / kirkkonummen kalamarkkinat
: 19.01.20 - klo:08:54
nyt on hyät kelit käytä hakemassa tarvekalat kuleksimasta tuolla ku on maatalous alkannu avustaa kalastuksessa.    kait tuosta eemeli kertoo sit meillekii oikean laitan?
Sivuja: [1] 2 3 ... 101