Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 89

Aiheet - Oksa

Vapaa sana / aika hurjaa!
: 17.04.19 - klo:08:03
kuinkahan oli selitettävissä tuo brittien ja kreikan keskinäinen napina, nuista vanhoista patsaanosista?    oha se aika kornia et joku vaan hakee toisesta maasta muinaisesineet ja laittaa net oman museon lattialle näytille..    molemmat kait sivistysvaltioita tuolloinki?

                   iha ku hakis tomppelinaukion kirkosta ovet ja vein malmön museoon näytille.
Vapaa sana / suomessa ei..
: 16.04.19 - klo:07:58
etes vaalihäirintää..     on se hyvä kun osaamma häiritä ihan itekii moiset.             ja kohta antti alkaa taas selittää..
Vapaa sana / notre tam...
: 16.04.19 - klo:07:57
roihusi.   ja taas joku tuunari heittänny vaan sen natsansa jonnekii muoviroskaämpäriin..     pikkasen vanha pytinki uusiks ja sit se kait kestää sen 30 vuotta pikkuremonteilla...     kuka sit moista tarttee?                    onkohan siellä vielä kellotornit pystyssä?   ja saabiko quasimodo soitella?
kesä on tulossa ja taas alkaa asuminen kopissa...  ja nyt tuli mieleen, kun kerran kännykkä, niin mikä olis hyvä ja toimiva teline koppiin?   ostin motonetistä imukuppisen mutta ei kestä lasissa samsunkin kanssa kuin hetken.   muuten ihan hyvät säätömahkut ja sopiva..     kokeilin talvella sitä valtun myymää magnettia mut puhelin luisteli siitä tärinässä lattialle..                yleensä pitän toosan vyölaukussa, mutta sieltä ajaessa niiin hankala näprätä esille jos joku soittaa tms..
Vapaa sana / olipa taas..
: 08.04.19 - klo:19:10
kiva kuunnella oikeata kuorolaulua kun yle ratioi jostain kirkosta tilaisuuden.     ei pahemmin enää kuule hyvää kuorolaulua.      monasti ne pilataan nuilla akkain kirkumisilla.             ja jostain syystä virret kuoron laulamana on nättiä kuunnella.     
                tuli ekasta kappaleesta vanhat ajat mieleen;  kun oltiin uusian laulamassa ja vierus sanoitti uudelleen laulut..   oli pokalla vaikeeta..
Koneet, laitteet ja tekniikka / quicke
: 08.04.19 - klo:08:04
onko kellää käytössä tämä uusi kuikka ja siinä automaattinen työkalulukitus?   olisi kiva tietää kuin tuon olisi toimittava kun POISTAA työkonetta turvasta.   kytkettäessä tuo toimii hyvin mutta poisto tarttee narulla kahvan sitomista auki asentoon, jotta voi hylätä työvälineen.       kohta alkaa kevätkiireet ja sitten ei ihan kehtaa enää moista narupelleilyä harrastaa..      myyjäliikkeestä ei pahemmin apuja ole tarjolla..                    käyttöohjeessa ei mitään mainintaa.   onko lie ruotsalaisten "kiva" keksintö?     aikasemmassa kuikan kuormaajassa oli kynsirauta jonka taakse tuli tuo kahva, mutta tuossa ei ole..
Vapaa sana / muumipappa on poissa
: 05.04.19 - klo:17:03
kuunnellu noita jokin aika sit ja nyt on sit surku, ei enää uusia.        Pöysti oli kyllä paras.
Vapaa sana / polttoaineveroa..
: 04.04.19 - klo:08:21
lisää meinaavat ja suomessa ku tuo joukoliikenne toimii hyin..   ite en ole tuolla kantatiellä nähny linjuria viikkoihin..      ja omalla kulkimella täytyy tänäänki lähtee hakemaan suotimen   öölipuolelle.          nooooo, vähennyksiin menöö tuokin.     mut entäs eläkeläisillä?
Vapaa sana / helekutta!
: 30.03.19 - klo:19:49
taas sitä tuota kelloin siirtoa!    ja vasta muutaman vuoten päästä moisesta päästään,  - jos päästään!     miuta ei yhtään nappaa moinen veksloominen.   turha-aikasta hommaa..
Metsätalous / höh.
: 30.03.19 - klo:08:13
kertoivat uutimissa et kevät painaa päälle.   mut tuolla metässä meinaa puhti katota ku tuossa lumisohjossa tarpoo..     aamupuolella hieman jopa kantaa mut iltapäivällä sit upottaa polovia myöten,   ei taho olla kiva kantaa ropsia ajokoneen ulottuvalle..    lepät ois kaatettava tuolta kuusien päältä, ku pakkasilla ei kehannu silpomisen takia.             ja jo kävi kaveri kyselemässä saabi jo ajaa pois...
Vapaa sana / puh elinmyyjät
: 27.03.19 - klo:16:38
on se tuo vaan niiiiin hauska ihmisryhmä.   tänään pari taas soitteli ja koska uottelin yhen puhelua ni vastasin ku numero ei estoilla..   toinen kauppas viemärin kuvausta ilmatteeks, ja nyt sit harmittelen et ei kuvanneetkaan.   kaivon puolelta olisin sallinna, sisäle mitään asiaa..  mut ei kelpaa kuulema!    ihmo touhua!          ja toinen kauppas elisan viihepakettia!     miähän katon töllöä jopa 2- 2,5 tuntia viikossa!   ja puhelu kesti sen 27 minsaa,   uottaa joutin ku oli tukkirekka lastaamassa eessä...  kahvit ja eväät kerkesin juota.    sit olis pitäny antaa sotu josta kieltäytyin ku ei tarpeen puhmyynnissä...   ni jopa kehtas sanua et teeppä tuo sopimus sit virman konttorisa...       juuuu kyl teenki ja annan pikkasen palautetta.    vakuutuksiakii voi tehä ilman sotua!!!    todettu juttu!
Kasvintuotanto / uudet myrkyt
: 26.03.19 - klo:16:05
kävin tänään kasvinsuojelukoulutuksessa.  ja oli juttua siitä kuin nuo rinnakkaistuonnit on pikkanen riski.      kuin mahtaa olla tuon kasvinsuojelu.fi tavaran laatu?        onko paljon väärennyksiä löytynnä?
Vapaa sana / ei onnaakaan!
: 26.03.19 - klo:07:35
kaks naikkosta haluis iss ällä avaruuskävelylle kahestaan.    ni eipä onnaakaan ku ei sopivia pukuja ole ku vain yks.   se siitä taas tuli ku akkoja joka paikkaan tunkee...     mahtaa siellä olla turpakäräjät pikkutilassa.
Vapaa sana / koulussa kivaa?
: 13.03.19 - klo:08:10
juuri oli ratiossa juttua kuin pinnarilla ei ollu kivaa koulussa, joten ei koulua tartte käytä.    ihan  oikeesti,  kellä oli aidosti kivaa koulussa?    ei miustakaan ollu kivaa, mut pakko kahlata se läpi, -ilman poissaoloja.        noooo, oppiminen oli vähän valikoivaa mut kuitenkin oon näinki vanhaks päässy..     jopa ilman uimataitoa!

                sepehän kait se paras asiantuntija aiheesta?    vinkvink..
Vapaa sana / lentokielto
: 13.03.19 - klo:08:07
aika hupsulta tuntuu tuo poengin onklemat koneen lennoissa.    koneet alas muutaman minsan kuluttua lähöstään ja syytä ei tunneta, silti ei aihetta laittaa koneita jäähän..    mut kun ei missään kohta saa yli lennellä..                 mut jo töllössä on nuista vastaavista ollu kuin pikkuviat tekniikassa saaha lennon loppuun pikkasen ennenaikasesti.            tietokone ei voi erd..   ered...  ederh..       - voi paska!
Sivuja: [1] 2 3 ... 89