Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 94

Aiheet - Oksa

Koneet, laitteet ja tekniikka / kemikalit
: 19.09.19 - klo:18:48
ite tilasin just hetki sit fineloxilta muutaman purkin aineita.     70 asteista lasdinpesua ja sit otin kokeeks tuota wax-strike harjavahaa.    zetka kun tuli huollosta ja net pessy värkin kokeilin tuota jm.   jsa hyin alko äskön satannu vesi hölmöillä pinnalla. toivottavasti ei pa.... ka tartu kii peltii tiukasti tuon jälkeen.            tuolta ottannu pesuaineita ku oon hyviks todennu.   ei halvin muta toimivin miun mielestä.      kiva kun tuon virman tyttö soittaa ja kertoo et pitäs vieläehtiä muutama asiakas soittaa ja se puoltuntia hölpötetään....     taas jäi kallonkutistajan ansiot miinukselle.
Kasvintuotanto / fosvori
: 16.09.19 - klo:08:05
ja nyt net huomas että kun tutkii nii jopa puolet lähtöö...       on se vaan niiiiiiin väärin.         taulukko antaa luvan  21 kiloon ja sit laitat 18 ja sivullinen määrää 14 ja siitä seuraa 4 kilon sakko!    kivaaaaaa!                                          heh, mitähän seuraavaks?    onkoha maatalous se itämeren pahin tuho??
tuossa nyt huomannu että kun jäykettyy ni moni laakeri niin hankala rasvata joten;   aattelin ostaa akkurasvarin joka saisi kevyesti rasvat jopa tukkoisiin laakereihin  kun huomaan että tiukkoihin nippoihin kun käsirässillä puskee tavaraa ni aina meinaa letku vetellä nipasta vinoon..  hankalissa paikoissa ainakii.      mikä olis semmonen harkinnan arvoinen koje.   
Metsätalous / jatkuva
: 15.09.19 - klo:09:18
kasvatus on taas huulilla.   mutta länsi-savossa oli lukijoilta palstalla sikasen hyvä kirjoitus tuosta.   ite kattelin viime talvena omia mettiä ja totesin että ei paria hehtaaria enempää ole kyllä tuollaseen mahkuja.   on nuo vanhat kaskimaat niin reheviä että ei monimuotoisuus ole kovinkaan runsas,  kuusikkoa ja muutama lehtomainen ..   mutta eipä noissa kyllä kehtaa jatkuvaa.....
Vapaa sana / kuivat kaivot
: 15.09.19 - klo:08:58
tänä aamuna oli juttua ratiossa kuin on kuivuutta keski-suomessa.   kuivia kaivoja löytyy laajemmiltikin.   itellä on kaivo aika kuiva, pohjaventtiili on hätin tuskin vetessä.        ja lehmät juonu jo parin kuun verran järveä tyhjäks.            tuossa kiinnitin huomion kuin paljon voi ihan hyvin vähentää veten käyttöä kun tarve vaatii,  eikä asiaa huomaa ainakaan ulkopuolelta.    pesuvesissäkin määrät pienentyneet  liki kolmanneksella ja silti hygi taso säilynyt hyvänä.                       ja likakaivon vesikertymä on huomattavasti pienempi..   kohta alkaa hirvittää kui nuo vanhat putket pysyy auki..                  tojoa en ole pessy piiitkään aikaan ja raktoreita kanssa joskus kuukaus sitten osittain,   kun öölivuotoa etin perästä..      liittimen syöttö miilus..
Maidontuotanto ja lihanaudat / reisille...
: 14.09.19 - klo:09:02
mäni tunnutus.   neljättä kertaa poikiva kanto yli 11 päivää ja nyt ei etes vasikalle riittävästi lypsänny..      vasikka laitumelta ja oikein virkee pieni ruskee...  ja juo ahnaasti kun delavalin ensijuoman tarjosin.    mäniköhä hyvät rehut hukkaan....
Koneet, laitteet ja tekniikka / deutsi 5090
: 12.09.19 - klo:21:14
pääsinpä tuollasen kanssa pelaamaan tänään, setkan huollon ajaksi.       onpa vinkee värkki, ketterä ja puhtia löytyy kuin muissakin ja hallintalaitteet on ihan käteenkäyvät.       ja stollin kuormaimella ni jo on  työkone.       joutusaan lappas kompostin kärriin ja sit fiulla levälleen.   ei pitkään nokka tuhissu.           miä en nuita isoja koneita niin kaipaa mutta hyvä kun joillain on vielä nuita pikkuvärkkejäkii..
Kasvintuotanto / mikä kasvi
: 10.09.19 - klo:20:58
paras saviheinän saastuttamalle kaurapellolle ensi kesäksi?          meni pikkasen reisille yhen lohkon kaura.      keväällä aikasiin pääsin kylvämään ja s eorastu tasaseen ja kasvoi nätisti alkukesän, ruiskutin starrane xl juhannuksen  alla,   ja kasvusto näytti puhtaalta.    en sen paremmin kontannu kesän mittaan tuolla ja helteen aikaan heinä/elokuun vaihteessa huomasin savikkaa hieman.   mutta ei kiinnostannu lähtee raiteita ajaan puolmetriseen kauraan.                 nyt kun pui sitä niin 1/3 osa kuormasta on savikkaa ja loppu kauraa, - joka ihan hyvän kokosta ja valmista.         esipuhistinta ei tunnu löytyvän jouten ja tuo mössö on kivaa käsitellä,   kaura 13% ja savikka 55%.   mietin nyt että olisko paras jättää ens kesänä kylvö kesäkuulle ja joku heinäseos, ilman apilaa tietty, vai onko joku aine jolla viljaa voi ruiskuttaa ja pehkut saa myös käyttöön?             kesannointi kävi mielessä mutta kun on niiiin näkyvällä paikalla...
Vapaa sana / kivaaa!
: 09.09.19 - klo:20:29
saabi,  kiitos suomalaisen haitekin rakentamisessa, laittaa kypärän päähän jo vastasyntyneellekin.      on se hianoa kun etelässä osataan rakentaa lapsillekin oma sairaala jossa kipsilevyt vaan putoilee..       kyllä varmasti aika rullaus käy hautuumaalla noilla vanhoilla raksaukoilla..                   ja rahaahan ei tuohonkaan menny yhtään.....
Vapaa sana / kiva yle
: 06.09.19 - klo:07:54
aloitti jo saulin kolmannen kauden ajon..      ja eemeli on onnesta mykkä.       tuostako me maksamma?
Vapaa sana / sähkötupakki
: 06.09.19 - klo:07:50
nytkö net jo huomasi et tuo värkki ei ookaan hyväksi.   hitto, just kun meinasin panostaa tuollasen osakkeisiin..           onneks nuoriin vaikutus on vielä täysin tutkimatta.
Vapaa sana / yrittäjän päivä
: 05.09.19 - klo:07:50
jeeee, mutta himppa särähti korvaan kun aamulla tuossa yle1sellä lukivat päivän mietelauseeksi;    karl marxin mietelmiä!!!!!!

     voitto ei ole kirosana,  -ilman sitä ei ole työtä!      Perkele!
           ja tuollasen virman rahat pakkoverolla hankitaan...    ei oo hommat ihan putkessa..
Vapaa sana / eikö sittenkään..?
: 04.09.19 - klo:08:02
uutisia kun kuunteloo ni alkaa epäilyttämään;   pääsemmekö ikuna eroon britanniasta eussa?        kohta varmaan taas vaihtavat pääministeriä ja lisää äänestyksiä..  jostain!
Vapaa sana / skoda
: 04.09.19 - klo:08:01
on se hauska kun on tuollanen nimi.   ni jopa alkaa kelvata tavara jopa suomesta latviaankin!!!!   olin tosiaan huuli pyöreenä kun kuulin että pohossuomesta tuotetaan ratikat liettuaan!!    ei tuollasta olis uskonu pikkasen aikaa sitten.      halpamaahan hankitaan kallismaasta kulkuvälineet..     liekö maksu kaljana?  olvilta?
Vapaa sana / just nyt....
: 01.09.19 - klo:10:22
huomasin et töllö laitta da vinci koodia esile.      miä löysin aikanaan cdn  music inspired of da vinci ja miusta se on hyäääää...
Sivuja: [1] 2 3 ... 94