Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 140

Aiheet - Oksa

Vapaa sana / omat anpuu..
: tänään kello 10:00
on se tuo amerikanmaan malli aika surkia.       omat ampuu kovilla mut ei etes osu nuin isoon maaliin..  pelkkä korvan merkku tuloskena.   ja hyä kun agentti anpui henkiltä,   ni ei tarvinna kysellä miks ja mitä varten...
Vapaa sana / kuin voi...
: 12.07.24 - klo:19:25
kuin oiekin voi olla teitämättä että on raskaana?     kun pitää poikia lentikoneesa..     ei taija olla akalla kaikki muumit mukana???   uutinen ylellä!
Kasvintuotanto / tulipa mielenpäälle...
: 12.07.24 - klo:08:25
kun alkaa tuo kantturahomma olla loppusuoralla ni heräs kysymys,   (  ja maa.siht lomalla )  että mitäpä saabi tehtä ikinurmelle?    saapiko sen esim. noppia kivet ja kyntää ja kylvää sit uuten nurmen...   samana vuonna vai tänä vuonna kyntää ja ens keväänä uus nurmi?    olis tuossa vanha laitun joka kynnetty viimeeks 1999 ja nyt alkaa osittain olla jonkin verran sammalta pinnassa..  kivinen kun on niin tuo uutistaminen on tapahtuna siemenkylvöllä ja pinnan raaputtelulla..     nyt vain nuo kivekset haittais koneen käyttöä viljelyssä..
onko porukalla 302niittomurskain  malliin hyiä ostopaikkoja josta saa varaosia ja tarvikkeita.     paikallinen k- kauppias on pikkasen nihkee tilaamaan osia..    kun ois nyt joutoaikaa kunnostaa tuo kone timmiin...
Vapaa sana / halpaa hupia!
: 09.07.24 - klo:09:09
pentuin hoito koulukoteissa on halpaa kuin heinänteko!   vain 250 000 per pentu.    kyllä on hyä että nuita häikkäläisiä voitaan hoitaa noin halvalla.   halvempaa ois pitää vankilassa!             ja porukka vaan lisääntyy vuosi vuoten jälkeen.     kiva yhteiskunta.
Vapaa sana / kännykät
: 09.07.24 - klo:07:59
on se vaan ihmettä kun lukee tahi kuuntelee juttuja ni koko heinäkuun olen kuullu ja lukenu kuin tutkijat ja toimittajat on huolestuneita kuin nuo kännyt haittaa elämää..       nykyään ei mitään voi tehä ilman kännykkää.   ja kun vielä yhteiskunta vaatii jokaisella olemaan kännykän ni huh!      mihin tämä kehitys johtaa?          kuin sitä tultiin toimeen miljoona pienemmällä virkahenkilömäärällä kun asiat hoitettiin paperilla ja kasvokkain??      nyt on syrjäytyneitä niiiin pirusti!
onko raatilaisilla kokemusta noista keveistä kestopressuista?      ite ostin jo vuosia sitten honkkarista terpalin kestopressun ja hyin on kestäny koneen päällä,   vaikka on jopa terävääkin kulmaa tarjolla.   narutuskin laidassa kestäöny repeytymättä.    ikh n tarjous vastaava oli kyllä pettymys kun repeytyi jo ekana talvena soiroiksi ja purjerenkaat ei kestänny etes reunassa.    halkopinon peitteeksi olen ostanu  espegortin  ressun ja hyin on kestänny lumet ja paisteet tuulellakin.                   nyt kaipais vaan lisää peittoa nuille klapikasoille ja koneille..            en löytä terpalinille myyjää mikkelissä..   
Vapaa sana / ylpeä musta nainen..
: 05.07.24 - klo:11:00
on se hupaisaa että usaa johtaa miäs joka kertoo että on ylpeä musta nainen!!!    ja tuo jopa hoitaa suurinta osaa naton touhua..   miuta ainakin kylmää millasella on viäläytinnappi kassissaan..
Vapaa sana / mikä lie??
: 04.07.24 - klo:17:12
onkaan nykypelleillä tarkoitus kun pitää päästä vesilaitoksiin ja voimalaitoskiin..   vaikka myö ollaan natossa!!!    ei taija olla tuosta pellejutusta paljon hyötyä kun alkaa joumavesi maistua urealta..   vai mitä on natohaukat mieltä??
Vapaa sana / elinkapina
: 01.07.24 - klo:08:36
on se tuo kulturelliporukka tuolla stadissa ihan sekasin..   jos menöö tielle istuskelemaan ja vaikka jepet sen nimenomaan kielti..   ja sit kun porukka poistetaan kun eivät ite lähe niin heti ollaan huutamassa kuin on "kuristettu" ja raahattu..    helevetti.   miä oisin pyytäny paikalle puhtaanapitolaitoksen kalustoa ja aurannu nuo pois tieltä..    jos ei tajua mitä saa tehä ja mitä ei niin sit kärskiköön...    ja käyköön sit sen jälkeen yksityisellä paikkuuttamassa haavansa..
Vapaa sana / metsälehten keskustelupalsta
: 29.06.24 - klo:08:19
oon lukenu tuota ja nyt siellä on juttuketju metsänhiilinieluista..   ja jäsen tolopainen kirjoitti tänä aamuna yhen jutun joka olis hyä täälläkin nostaa framille tyhjänpäiväisen läntyksen sijaan...     ihan aikuisten oikeesti!
Vapaa sana / huuh!
: 28.06.24 - klo:19:35
on melko lailla kuuman puoleista tuo nykyilma...   mittari näyttää itäpuolella,   siis varjon puolella 28,5 astetta...   ja aurinkonpaisteessa  sen 38,7 astetta.    on se aika kova lämpö näin kesäkuussa... 
Vapaa sana / empulle kyssä..
: 28.06.24 - klo:14:54
kuis nyt pitää suu laittaa kun finnair vaihtoi suomikaurapuuron irlantilaiseen?    eikö hallituksen omistajaministeri osaa sen vertaa etes kaurankasvattajaa miellyttää??   eikä taija olla etes kepu..
Vapaa sana / onpa taas mielenkiintoista..
: 25.06.24 - klo:20:00
kuunnella yle 1 ratiossa kun siellä on pelkkää enklantia ja saksaa koko tunti jotain jota en ymmärrä koota yheyteen..  kai jotain nazijuttua kertovat...  tahi sit jotqain muuta.       on se hyä et kansa oppii uutta mielenhallintaa...
Vapaa sana / kätevää.
: 25.06.24 - klo:08:40
hallitsu tekee sen tavalla tahi toisella.    suomessa on ns. " eutanasia" kohta ihan totta..     hoitopaikat vähenee rajusti kun väki vanhenee..   yhä useampi saabi kuolla kotiinsa kun ei ensihoito saa tietoa jokaisen huonosta kunnosta..      en nyt sitten tietä onko ihan eettistä kitua kuoliaaksi kotonaan...?                     mutta vanhatahan on onkelmajätettä,  kuin mamut!!
Sivuja: [1] 2 3 ... 140