Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 91

Aiheet - Oksa

Metsätalous / onko tietoa
: 19.07.19 - klo:08:27
onko kellään tietoa noista puunkaatoavustimista?    etin kuukelilla ja vain kelfri löyty   enkä sitä huoli..  etin parempaa..  mutta en maksa tonnia moisesta.
Vapaa sana / joko sepe?
: 18.07.19 - klo:21:06
on haalinut naapurista tuolin torille?   kun siellä alkaa näyttää elikuvia ja muuta pornoa ilmatteeks..   huomenna kait ekat näytöt..
tänään taas oli oikein hyvä esimerkki siitä mitä toisesta välittäminen oikein meinaa.   kuulin toiselta että naapurilla oli rehukärri sökönä ja kun ite just samanmoisen purin atomeiks niin kipasin hakemassa hältä tuon raadon ja laitoin sen kuntoon että pääsee töihin, kun oli joutoaikaa uotellessa siementäjää..   äsken vein tuon korjatun jfn takas ja oli tosiaan hyvillään kun nyt pääsee sillä ammuille rehuja hakemaan..    mulla oli ihan mielekästä hommaa parisk tunniks muun ohella ja nyt on ihan hyvä mieli.    välitin kaverista.

             ite mietin että meitä ei niin paljoa ettei kannattais kaikkia mukana kuskata.    ihan kuin nuo kossit, nytki armweijasta lomille tuleva kyseli mitä vois tehä...   aina sitä tekemistä löytyy..  noillekin.
pyöröpaalattu turve?   vapo ei anna mitään haarukkaakaan tuohon.  olis kiva tietää millä kärryllä ajaa kaks palleroa kotio..
Vapaa sana / huoli-ilmoitus
: 17.07.19 - klo:07:44
on se nyt menny maailma mallilleen, kun jo tuollaisia pitää tehä!   ennen sai olla iha rauhassa ku kukaan ei pahemmin puuttunna moiseen mutta nykyään saabi olla varovainen sanoissa ja teoissaan ettei sepi vaan mene tekemään ilmoitusta..     ossikiii manas samaa.

              kyl immeisellä pitäis olla itemääräämisoikeus tehä ja olla kuten haluaa,   ja sit jos ei halua ni huutaa sit rapulla   AAAPUUUVA!
saada polttoöölijämät pois vanhasta farmarista?   ite mietin kastelukärriä ja nyt olis vanhasta pöntöstä saatava jämät pois..     poltto tietty ihan hyä, mut ei vaan niiiin isoa notskua kehtais ja mitä taas kylältä kuuliskaan..   peseekö sooda mitään liuotinta pois?   ajajttelin vain sen huuhtelun siitä liuottimesta..
Vapaa sana / huomenna...
: 15.07.19 - klo:07:37
on sitten kulunut se 50 vuotta kun ihminen lähti pikkasen pitemmälle reissulleen.     luin tuossa viikonvaihehesarista artikkelin tuosta reissusta ja niin tulvahti muistot tuosta lyhyestä ajasta.        tuli seurattua oikein tarkkaan kaikki mitä irti sai tuosta töllöstä, ratiosta ja lehistä.        olihan se nyt aika hurjaa millasella tekniikalla tuokin toteutettiin.                      tulipa vaan mieleen että millasessa kunnossa mahtaa olla nuo sen aikuiset värkit ja tarvikkeet nykypäivänä siellä.       lippu kuulema haurastunna pölyks...     noooo, halpa markettitavaraa..
Vapaa sana / työt
: 12.07.19 - klo:08:19
eilen mettihallituksen virkistysalueen kunnostusta ja siellä kuulin kui hyvin etenee tuo repoveen romahtaneen sillan homma..
    ymppiministeriö   pyysivä jo havainnekuvaa lupaa varten.   kun mettähallitus luulivat jo että saavat luvan aloittaa työt!    vironpojat lupas että kolmen viikon päästä aloituksesta pääsee ajelemaan mönkijällä yli.                      ja työmaa sentäs pikkasen hankalan taipaleen takana.                        on se tuo työnteko pikkasen erilaista eri maissa..
Vapaa sana / uutiset
: 12.07.19 - klo:08:12
on nykyään aika hauskoja kuunneltavia..           syöttöpossuja ja  "sheik baby sheik" merkel  ja hanhien esto...          ja sit on taas monta semmosta joita silmät pyöreenä kuuntelee..
Maidontuotanto ja lihanaudat / hianoa..
: 10.07.19 - klo:15:14
luulin että nykyään olisi helppoa toimia esim. tialta raadon haku netin kautta.    jeeee, meikä kun käyttää palvelua noin 3-5 vuoden välein niin;   eipä ookkaan helppua.    puh ei vastaa enää klo 13.00 jälkeen ja raatonetti ei toimi jos ei kirjaudu, joka vie 1-2 päivää!     on se vaan kumma kun ennen sai puhelimella soittaen homman hoidettua muutamassa minuutissa..   nyt ei mikään enää toimi klo 15 jälkeen!
Vapaa sana / koomista kuultavaa
: 09.07.19 - klo:08:21
tyäministeri haastaa ykkösaamussa jopa lomallaan kuin on työläisellä ankiaa..                    onpa kiva ettiä vanhoja ko. henkilön lausuntoja aikasemmassa virassa nykytekojen valossa..
Vapaa sana / hävikkiruoka
: 09.07.19 - klo:08:09
saksa meinaa puolittaa moisen jossain ajassa..   ja sit onkin kaupan lupa myytä pikkasen epäkuranttia tavaraa..       liekö tuolla punalippuisia juttuja marketeissa?    ja paljun lie alennukset.    rismassa isot jonot klo 20 jälkeen ku immeiset hakee net halvat tavarat..
sattuipa tuossa silmiin ylen juttu sähköautoista.   aika hauska kun pitää olla auto joka painaa saakelisti, juuri niiden akkuin takia , ja pitää päästä yhellä latauksella piiitkälle..     ja sitten kun tietää paljonko luonto antaakaan kun niitä aukkuja tehdään.     mitä se mahtaa takoitaakaan kun jos suomiautot kaikki olisi sähköisiä?       tuntuu että tuo ilmastohörhöttely on pikkasen karannu käsistä.    kun vielä muistaa millasilla autoilla ajeltiin 1900-luvun lopulla.     autot ei paljon yli tonnia painaneet ja hepoi oli joku 50-80 ja hyvin immeiset liikkui paikasta toiseen.     kuolleita oli kyllä, mutta aika harva näistä nykykuskeistakaan on elossa 2070 !                         pikkasen kun moottoritekniikka paransi niin aika sukkamehulla netkin kotterot kulki ja saasteita siis vähän ilmaan.

        oma uunokin vei sen 4,5 litraa satasella ja eipä nuo päästöt hirmuja ollu vielä lopunaikoinaan ja hyvin nopsaan pääsi perillekin.   mutta ite vaan joutui ajamaan.  ei ollu kaikkea hitisvinkulaa vikaantumaan kuten nykyään.           tosa eilen illalla yks tuttu tuli apuja kyselemään kun oli kia lopettannu kulkemisen, kait saanu vettä vikapaikkaan..                       nooo, viime vuosituhannen koslalla sit piti heittää kotionsa ja hinuri haki koslan illemmalla..                                 ja luonto ei pelastunna taaskaan.
Metsätalous / viikonvaihehesarissa
: 07.07.19 - klo:19:21
on juttu metsäojituksista ja lähemmin suo-ojista.    ja siinä selvästi sanotaan että etelässä päästöistä yli puolet maataloudesta mutta muualla paljon vähemmän.      mutta yhteiskunta sallii ojia vain vetellä metissä ja jopa maksaa siitä joillekin.      aika hyvä artikkeli miun mielestä.      ojitus metässä haittaa kulkemista.
Vapaa sana / voi kökkö!
: 06.07.19 - klo:19:44
tänä aamuna aamupuurolla ihmettelin kun jääkaapissa oleva porsaankyljys paketti oli pyöreä.   suojakaasuun tosiaan.   hain mittarin ja siinäpä se syy;   kaapin lämpötila oli 12 astetta.    nooooo, tuo on palvellukin sen 36 vuotta, ja vasta 28 vuotta sit laitettu kompura.    nooo, kottero alle ja kylille ettimään uutta tilalle.                                           muutama kauppa jopa auki ja sieltä kattelemaan mielestä.     ihan kiva, mutta toimitusaika monellla se 5-9 päivää!!!                            sit gigassa oli miun makuinen gram, ja siitä kaupat.                loota varastosta lavalle ja kotio.   roijaus tupaan ja jätin siihen koska pitää olla pystyssä 3-5 tuntia.     ilatsella purin paketin ja ;      siinä olikii jääpakastin yhistelmä.                       no, toisaalta tuo saattaa olla jopa parempi.   voi nopsaan pakkasesta ottaa sen kepapin mikroon sulaan ja jääpuolelta saapi tavaran jopa kiertoon nopsemmmin,  kun ei ole niiin paljon.                   saa nählä ku huomena katon tarkemmin kuin paljon menee haaskuuseen.   kuin pitkään on lämmöt päällä,   -ei tietoa.       
Sivuja: [1] 2 3 ... 91