Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 109

Aiheet - Oksa

Vapaa sana / olipa taas ratiossa...
: 05.03.21 - klo:19:12
mukavaa kuunneltavaa.    riikka holopaisen " mielen maisema" oli oikein nautittavaa kuunneltavaa.      tuli nuoruus ja hurjuus mieleen.. tykkään todella paljon tuollaisesta melodisesta hyvin tehdystä musiikista.

                     toissa viikonvaihde oli kyllä semmoinen kärsimys että ei ihan unohtu:    yle1 soitti vain jotain saariahoa ja suomella oli joku xn entinen juontaja omia fantasioitaan levittämässä.     yritin kuunnella jotain 10- 13 eri asemaa aamuyön aikana,   teitä auratessa mutta ei niiitä yksinkertaisesti jaksa!        sama kappale soi joka asemalla ja tuntuu että sama kappalekin soi koko aamuyön!!      ei mitään eroa aikaisempaan naukunaan.    joku ala-aste ikäinen siellä itkee joko jättöä tahi saamista/saamattomuutta.          tuntuu että nykyartistiteille on vain napsutus tärkeintä!    ja sama se miten kertoo mut sama rytmi ja sävel jokaisella.

                         joskus muistelen aikoja jolloin euroopasta sai kuulla jos jonkinlaista musiikkia.    se dx- kuuntelu oli oikeastaan aika kivaa.   vaikka menikin yötöihin.   celin dionkin oli tuttu jo paljon ennen titanikkia.   ja paljon muuta.

    ja kun aikoinani lähetin hurrigasen roudtrunnerin belkialaiselle kirjekaverille niin vastaus oli;     kiva, mistä sait demon?    milloin julkaisee oikean levyn?                 jotenkin ymmärsin silloin häntä.    niillähän oli maailman musiikki omissa kätösissä.    tuontisatamassa!
Vapaa sana / lihaa syötään.
: 05.03.21 - klo:08:16
ratiossa haastoivat jotta liha maksaa liian vähän suomesa.    ohan  se kyllä kumma kun virmat teköö aina hinnan tarkistukset alaspäin.   mikä ihme siinä on että ruoka pitää olla melkein ilmaista ja sitten ollaan valmiita maksamaan jopa 400 eurua jostain t-paitasta!!    ja puhelinkin saa maksaa yli tonnin ja sillä ei pahemmin soitella etes.                     noooooo, asumisen sentäs maksaa valtio!
nyt on hieman pulmaa kun pitäisi antaa lehmälle tuota ketovit- pulveria ja anto on hieman hankalaa.       onko lehmien lääkitykseen onnistunutta välinettä?     lasipullot on niiin hepposia et ei hirveesti innosta ja muovi ei kait kestä senkään vertaa..   ja kun elikko vielä hieman temuaa niiin.....            ja tuo pulveri on siitä hankala kun se ei tunnu liukenevan veteen,   vaan on pullon pohjassa ja kyljissä paakkuina.       miten työ oikein moisen käsittelette?
Vapaa sana / usan sorkkis
: 01.03.21 - klo:08:22
ollu taas julkisuutessa pitämässä puheen.   eipä taija kasata uutta puoluetta mutta ehkä sit kuitenkin jos jne...  pyrkii uuteks pressaks  sit aikanaan..        on se hauska kuin joku vain voi elää omassa pilvessään.    oli kuin rikas ( persaukinen ) tahansa.           aina se löytää samanhenkisiä jostain...
luin aamukohvilla maastullista tuosta aiheesta ja totesin että asiaa!       itellä tuli moinen ilmi kun punavanteen tietsikka sekosi pertai/lauantai yöllä.   kesken tien aukasun.      ja varalle hankittu oli korjaamonhallissa öölivaihto kesken..     ja kylällä ei ollut joutavaa konetta tahi tekijää.                sai siinä sit poistaa karstat pikkufiuden pakarista.        muutaman tunnin unilla sitä sai piettyä sentäs tiet auki ja pihat kulettavina.   lehmät nyt sai joustaa pikkasen.    jopa poikiminen:   tien aukasu pätkissä ja lehmän kanssa sopimisen kanssa hyin män.        kun tie oli auki niiin sit jouti äpyli poikimaan sonnipojan miun kahvihetken aikana.          onneksi oli pakkaslunta,   sen kans pärjäs nopeammin kuin nuoskan.
         maantaiaamuna sit lavetti toi varakoneen ja vei punavanteen pajan pihaan jonottamaan;    hallissa oli kohtalotovereita täynnään..    ja kaiken kunniaksi vielä tehtiin aamupäivällä veroilmoitus puhtailla omatunnoilla.        ei ihan äkkiä kaipaa nuin hektistä viikonloppua!!
tuli tuossa ilmi että yks keslan mettäkärri tarttee kaks vapaata palua ja kun vetikoneena on 05 sarjalainen ni ;   millainen olis hyä paluuliitoshässäkkä ja mihin kytkettynä?    kärrillä kait tarkoitus enemmänkin kuskata..
Vapaa sana / saabiko beku...
: 15.02.21 - klo:08:54
kunnolla selkäänsä kun nyt lähtee länkyttämään jonkin rikollisen linnatuomiosta?    on se ihmo et ei moista etes osata jättää omaan arvoonsa.       lie kohta vatikaniin matkalla kiroamaan paavia kun petoviileja ei hyväksytä lapsleirien vetäjiks..
Maidontuotanto ja lihanaudat / FFA
: 15.02.21 - klo:08:47
tuossa kun nyt nuita kuitteja tullu oikein innolla tutkiskellu (   kirjanpitohommia ) ni sattupa nuissa maitoauton kuiteissa tuo ffa silmään.    mitä mahtaa olla oikein?    näkyy vaihtelevan yhen molemmin puolin.   mikä lie pitäis olla ja mikä siihen vaikuttaa?            eipä kookeli osannu antaa oikein vastausta moiseen..   tarjos jotain ihmoa ..
Vapaa sana / maatalouskysely
: 12.02.21 - klo:08:29
alkannu naurattaa kun moisesta soittelevat monta päivää peräjälkeen.   ja aina samaan aikaan.   kun en voi vastata puhelimeen kun käjet täynnä töitä.             ja nyt on joku ihmo invaasio soittajilla:     puhmyyjät soittelee monta kertaa päöivässä;   tietää siitä että puhelin pirahtaa kolme kertaa ja sit hiljenee.     miä en etes kerkiä ottaa puhelinta vyökotelosta esille ku on jo ohi..   eikä soita uutelleen samasta numerosta hetken päästä, kuten net joilla on oikeeta asiaa..                           seurassa oli juttua kui nykyään noi ropotit hoitaa tuonkin.
Vapaa sana / hyvin osoitti..
: 12.02.21 - klo:08:05
koskelan heitteillejättö kui pentuja hoitetaan suomessa.   ei sitä nyt joka pentua kerkii hyysätä ku pitää al hosilta päin hakia hoitettavia.        montakohan tapausta vielä nähläänkään?
käytin taas tojon katastuksessa ja läpi män.   mutta enpä saanu tarraa ikkunaan katastuksen läpimenosta.      24 tarraa on jo jo ikkunassa ja net miä onn ylpiä....    oisin halunnu et oiis koko ajan merkintä et ois liikkennekelponen....
Vapaa sana / paatin nosto
: 05.02.21 - klo:08:23
on hauska lukia kuin kotkassa,   (etelässä) nostetaan purjepaattia merestä.    nyt onkii hyä nostaa kun pakkanen auttaa jäävyttämällä liinat ja ukot.      ite luulisin että kesällä olis helpompaa ja mukavempaa veten kanssa pelata.   niihä yleensä nuo uponneet moottorikelkatkii nostetaan kseäisin.
Vapaa sana / sorkan jutut
: 04.02.21 - klo:15:58
tuossa nyt joitain kertoja lukenu noita sdorkan horinoita.   lie oikeitten töitten puute tai sit vaan joku muu syy..    ihme jankkausta ja ihan selvien asioiten kääntöä.       jyväskylässä oli jo coronaa,   muutama päivä  se vei jopa serkun eukon,   mutta heikki se vaan väittää ettei koronaa ole jyvässeudulla.    mistä lie moisen tietonsa kehittänny?    vase ei ihan kaikkee tiennykään?    ja koko ajan on kommentoimassa joka palstalla,  ihme kun ei siitä kukaan mainitte kuten allekirjoittaneelle muutama kuu takasin.     lie sit" hyä kaveri"?    ja kun kattoo noita eräitten vastauksia sorkan linkkeihin niin ihmottelen etelleen ettei jopa ylläpito ole mitään sanonu..                      linkki ja sen lukemattomuus mutta kommentti vastaajalle on ihan omaa luokkaa!!
Vapaa sana / sorkkis..
: 23.01.21 - klo:15:56
on tuon polarisoinnin uhri/saalis.    tuossa just kuuntelin akilleen kantapään ratiosta ja siinä oli juttu tuosta.    on se hyä kun m,eitä opastetaan välttämään moisen vaikutus.    kiva kun tuonkin ikänen noihin nykyteinien ansaan joutuu..   lie ihan oikeesti vapaaehtoisesti.
Vapaa sana / no nyt ...
: 21.01.21 - klo:16:45
on usassa sorkkisdonald lähtenä lätkimään ja kansa vaatina tilalle bideen..   saabi nählä kuin alkaa maailma taas pyöriä?    on sillä ukolla kyllä paljon laitettavaa kuntoon..             nählään kuin eu ja usa alkaa taas hommia hoitaan..   jas kuin pritit alkaa elämään tuonllaisen kans.
Sivuja: [1] 2 3 ... 109