Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 3628

Viestit - Oksa

paleleeko net jokka on ostaneet sähkönsä tuulimyllyiltä?   ja varmaan autot pikkasen hiljasia...
Vapaa sana / Vs: hesan lumityöt
: 14.01.21 - klo:19:52
btw, spermapankki maksoi aikoinaan hyvästi....
Kasvintuotanto / Vs: Pehkut
: 14.01.21 - klo:19:10
luulis että silputtuna pyöröpaalissa olis aika kova juttu.    ja saattaahan se nousta arvoonki..   kuka tietää.
mistähän löytyy noita vikakoodi luetteloita?    miustuu mieleen nyyn muutamat koodit ja en tietä mikä vaivas..     ja punavanne näytti hetken tänään yhtä..
Vapaa sana / Vs: hyä rokotus
: 14.01.21 - klo:19:05
ylen nettiuutisissa oli tosta.   ehä miä muuten....               mut ei taija ihan satasen varmuus olla....
Vapaa sana / Vs: Mitä se ennustaa
: 14.01.21 - klo:19:04
mikä laskuri?   koskaan kuullukkaan..
Vapaa sana / Vs: hesan lumityöt
: 14.01.21 - klo:19:03
onpa taas POJAT oikein keskustelemassa.     oikein m.....n mitalla.                                  tuossa yhestä lehestä luin aikasemmin kuin teinit oikein kiusaavat nuita lumimiähiä stadissa,   yks nyt sai siipeensä.      mut kyl miusta köpsää kun raivotaan siitä että toinen tekee työtä pitkää päivää toisien kulkea ja hyväks yleensäkin.              ja teinejä on nykyään nuo jo liki 4-.kymppiset!
Vapaa sana / Vs: Taxi katosi.
: 14.01.21 - klo:18:59
aika surkiaa kun aattelee ukkoa ja perettä.      ei ehkä kaikkein paras ratkaisu kuiteskaan.               toisaalta hyä että löyty jo.   ei se epätietoisuus kalva.
Vapaa sana / havaintoja ihmisestä
: 14.01.21 - klo:18:57
tänään tuli uusintana tuo ohjelma ja kyllä täytyy sanoa että aika kovaa tekstiä oli taas.         kuinka ihmiset ihan vapaaehtoisesti moiseen antautuu,   kun se saatu ilo ei olekaan mikään kaksinen..                      täälläkin moni tuota oikein kehuu...  huh!
juuuu, tarjoshan net miullekii...      eka ei etes pystynny istumaan kahvipöytän jakkaralla kun oli niin päissään,   ja toinen pelkäs lehmiä,  vasikoita olis hoitannu kyllä ja yks ei jaksannu herätä ennen kymmentä aamupäivällä..    eli löytyyhän näitä..  joita tarjotaan.
kohta joku kait kertoo että ei kannata kahtella kertaa moista tehä,   vaikka aika mielekästä tuolleen.
Vapaa sana / Vs: hesan lumityöt
: 14.01.21 - klo:08:56
leskiä ja kun ei enää nuo akat lisäänny yli 6-kymppisinä.    teinit alkaa väheneen luonnostaan..    kasvaneet jo yli 4-kymppisiks.           miten lie koskella net akat vaan suoltaa niitä teinejä jopa vanhainkoteissa...
Vapaa sana / Vs: yksityissaeraalat
: 14.01.21 - klo:08:54
ai niinkö se olikii!    se ei tuo trollsorkkis vaan malta pitää näppijään erossa...   kun ei laikka pyöri...
Vapaa sana / Vs: Tuuli voima pois
: 14.01.21 - klo:08:52
nythän panelit kait puskee sähköä piuhat punasena.    tuttu nauro eilen että kun tartteis ei tuu kuin hippuja..             ja sentäs aika monta panelia katoillaan.         mut oha se hianoa ku voi raksia pois epäkelpoisen sähkötuottajan linjasta.    piuhassa varmaan haarukkaerotin?
heh,   semmari ei ollut nähnykään uutta kalenteria ja kun kyselin onko vanhoja niin ihmetteli kuin net olikin kyselty loppuun äkkiä..    lupasi kysellä vielä jos jollain olis  vanhaa mallia...       itsekin epäili mihin tuo uusi mahtuu...
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 3628