Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 3658

Viestit - Oksa

niinpä.   mutta kuitenkin annat ymmärtää että olis.       mullakii pari rittivehettä ollu mut vuosien saatossa poistunna kun ei korjaamisen kannalta niin helppoja.       fiu on ihan toimiva peli mutta pienellä laitolla sen sähköt ihmismalliiksi hyvä peli.     ja evp,   mistä saat niitä cav ja boshin kunnollisia komponentteja.        autosähköammattilainen kertoi kuinka paskaa noilta nykyään tuloo.               vanhoja osia jopa kannattaa purkaa ja korjata ennemmin kuin laittaa uutta "merkkituotetta".            tuo on vain ammattikseen töitä tekevän sanomana, ei miun kokemana.
ja hulluinta että tuolta maisemilta tuloo hiton hyviä juustoja.   ei pelkkää maitojauhetta.
ei pelkässä tarkastuksessa mitään,   mutta henkilökemiasta johtuvia vallan väärinkäyttöjä.      kuullu aika hurjia vaatimuksia jokka ei perustu mihkään..    ja mitä vanhempi laitos niin sitä vaikeempi.    kustannustaso kohoaa aikas paljon laittaa uusia ikkunoita vanhaan kuin nykyrakennettuun...   esim.
Vapaa sana / Vs: Maailman paras maa.
: 10.04.21 - klo:08:10
ja ne on muutenki sairasta sakkia..                           ja nuille on annettu valtaa niiin saakelisti ilman vastuuta.
ja hitto, nyt jopa ylekii alkaa kepulaiseksi;   levittää ropakantaa sirujen vähyytestä.    ei kohta saa volvoa eikä voortia ku ei toimi kännykällä..   ku ei oo siruja joista kasata.
Vapaa sana / Vs: Halkeette kateudesta
: 10.04.21 - klo:08:07
ja taas lappia kohti vihapuhetta,   ihmo asenne!
Vapaa sana / Vs: 8.4.Kauppalehden mielipide
: 10.04.21 - klo:08:06
oho, punavanteinen fiude!!!      ja jos ovatten kupeenhetelmät tulleet siementäjäänsä niin on varmasti valvonnalla ainakin työtä.     ja kun valittavana on jo kaupassa valmiiksi viallinen ja hieman käytetty uutta vastaava alkuperäinen niin kait siäkin laittasit sen paremman?     ai niiin ,  siähän laita vaan niiitä asikkaitten kiittämiä koneita.      (   ihme että nuo maininnat ei evptä kiusaa )
Vapaa sana / Vs: Halkeette kateudesta
: 09.04.21 - klo:19:27
ja usassa ostaa ihan mitä vaan kun etumerkki on......
mutta eikö maajussi osaa jatella omaansa?    ja nuo on ihan kuin iltapäivälehtien juttuja... kuka uskoo kuka ei.      ja oma on perse tulessa..
Vapaa sana / Vs: Laitoin varoitukset
: 09.04.21 - klo:19:25
kuin lie tuonne asti kulkenna?    moni lappilainen kait kiertää stadista meksikon kautta...
Vapaa sana / Vs: 8.4.Kauppalehden mielipide
: 09.04.21 - klo:19:22
mut aatelkaa miten on johot vetelty työmaalla kun on mallia moiseen hydeletkuilla...                          mut miten nyt jälkikasvu paimioon...?
Vapaa sana / Vs: Pinta-alatuet.
: 09.04.21 - klo:19:20
hiiliviljely kunniaan.
mut etpä osaa vastata tuohonkaan...
evp tiijätkö ihan oikeesti jotain moisesta jutusta???   pihalla kui lumiukko.       ja sorkka,   kattele nuita siun aikasempia kirjotuksiasi;   onko niissä mitään järkee??                   ei miusta pitäs olla mikään vitutuksen aihe se että saan pajalta kelan loppuja piuhoja ja niitä käytän ..   ja kirjoitanpa mitä tahansa niin "noukinvaunuklla koskaan homeetonta" ainakin valittaa...
tyhjä tila haalii kyllä itteensä tavaraa..      ite moisen huomannu kyllä.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 3658