Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 3602

Viestit - Oksa

Vapaa sana / Vs: KUVA-ARVOITUS.
: tänään kello 08:15
ammuttu pois?
mutta kun pääkonttorin pitää olla siellä jossa päätöksiä tehään..   maakunnissa jäsenet ja net ei tartte pääkonttoria mihkään..   
Vapaa sana / Vs: kivihiili/korona
: tänään kello 08:13
ja belkiassa ravintolat suljettuna yli joulun.    mut kuka siellä mahtaa määrätäkään..?
Vapaa sana / Vs: Talkootyöt.
: tänään kello 08:12
ja kiva vielä että nuo jotka ylittää riman just ja just on niitä joitten työpanoksen puuttumisen huomaisi heti.   mutta sittn kaikenmaaliman tosentit joitten puuttumista ei mistään huomaisi ovat niissä tornitaloissaan isoissa lukaaleissa..   - ainakin lehtien mukaan.           työtä tekevät ei voi asua kunnolla ja sitten joutilaat elää kuin pellossa.
Maidontuotanto ja lihanaudat / Vs: Poistumaa
: tänään kello 08:05
mitä niissä on hoitamista?   yksikään ei arista onnu eikä muutakaan vikaa.   mikä on vaatimuksena?    aikasemmin nuita koputeltiin tarpeen mukaan eikä noissa mitään vikaa sen kummemmin.    en tiijä mihin perustuu tuo jatkuva räpläyksen vaatimus.
Vapaa sana / Vs: 60 Km Helsingistä
: 30.11.20 - klo:20:12
ei aja ja sit kun semmosen huomaa ni ajaa net montut täyteen mursketta ja lanaa tasaseks.      ja laittaa laskun eteenpäin..   ;D
             mutta miksi tosiaan kunnan on hoitettava yksityistiet?   kun voi hoitokuntakin olla kuten yleensä tienpätkillä onkin..  nykyään.
yleensä täällä joka toinen vuosi keräävät nuo 4h mutta ei viime kesänä..   ehkä ens kesänä sit..?
mitä?   onko etelän ahneus jo siihenkin tullut?   sama hinta oli kesällä kuin 7 vuotta sitten..   kun yheltä kyselin.  en sit kuitenkaan tarvinna.
tuolla tirolissa net osaa jopa puunkäytön rakentamisessa.   ei näy lastulevyä eikä pierunkuorilautaa.   massiivipuusta paikat tehtynä.   
niin, se hakun reuna pyöristyy kivasti ja sit kun tarpeeks pyöriä ni on hyät nurmirenkaat.   ei säre pintaa.
on kuulema oikein taitavia kuskeja.  kyl lähtöö reunakivet ja istutuksetkii,   tuossa yks tuttu tikkurilasta haasto viime talvena.  eivät saaneet poikkeuksellisesti paljua vahinkoa aikaan.
Vapaa sana / Vs: kivihiili/korona
: 30.11.20 - klo:19:56
tai sit sillä ei oo koko kylässä vallan pätkääkään valtaa..
Vapaa sana / Vs: 60 Km Helsingistä
: 30.11.20 - klo:19:55
voih,   tekivä ihan sorkkiksen tietämättä.    mutta miksi kunnan pitäis joka tie hoitaa?
pakko olla jos kerran moinen totettu ja lääkitys määrätty,   muuten lumetta..
ja kaupunteissahan ei tukia nautita ollenkaan.   mitä net tänään uutimissa kertoi et vuokratkii on euroopan kalleimpia suomesa?   ja miksiköhän?    ei kait ara nyt ihan sossupuoti ole?
Sivuja: [1] 2 3 ... 3602