Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 3556

Viestit - Oksa

Vapaa sana / Vs: Hiili ja puu.
: 28.06.20 - klo:16:46
sorkkiksella nyt tunteet pinnassa!   ei osaa/pysty pitämään ajatuksia ominaan.    ja miun kommentointia aina haukkuu.   mut onkii vapahtaja sana.
mutta paljon on noita vehkeitä vanhemmilla näiveleillä ja sit on nuo ainakin uusiakin pienempiä joissa huolto on kyllä aika temuamista..     saati sit noiten koneiten suojat vielä päälle.     junkkarista pitäis murskaimelle näiveli rasvata mut on niin kivasti tehty että vapaakytkimen sormilevy nojaa runkoon ja mahotonta saaha pois paikaltaan,    ja rasvata se.    en ole vielä keksinyt miten sais pois..   kun se suojus on vielä ruuvattu kiinni pienemmältä kehältä mitä tuo nivelakseli.
Metsätalous / joutsa
: 28.06.20 - klo:16:30
kattelin tuossa uusimmasta koneviestistä joutsan mainosta ja siinä oli g20 pro koura.    saman näköinen kuin keslan joten:   onko siinä rasvanippoja?   ja onko mah. saman valmistajan tekemä?   ittiä kiinnostaa sen takia kun omaan on kahmarit,   - jotka on hyvät ja epäilyttää tuo nipattomuus vuosien varrella..      jos uutta niin olisko tuo..?
ja seurava paikka porsii?     vääntöä saa kun ruuvia kääntää mut kestääkö paikat ?    mieti sitä ennen kuin mekaanista säätät..    tuossa naapurisa yks t läinen joka poiki kun ei ollu iahn järki mukana..
Vapaa sana / Vs: Hiili ja puu.
: 28.06.20 - klo:12:07
keksiii kuiteski uuten aiheen...
nooo, laitetaan mettähake veolle nii jo löytyy parempaa kivihiiltä polttoon..  markkinatalous nääs..
Vapaa sana / Vs: Nyt saa sanoa.
: 28.06.20 - klo:12:04
btw,   mahtaisko sorkkis laitaa mitä miusta kirjuuttaa?   linkkiä?
niinpä.  tuntuu van nykyää siltä et moiset on niitä ikuliikkujia,  kuten meikä.       mut kuin moni nuorempi alkaa tuohon?
no huh!   meikä vaan aita alusii ja niiten kiusaavia törkyjä kirjuuttelin ja nyt jo käräjiä uhkailleen!      oootteko työ oikeita urpoja?    tuo evp ja vho sama mitä hää kirjuuttaa,  ite aina ohitaqn moisen kuin vain mielenterveys kuntoutujan!   ei tavon viljelijä kirjuuta aina kirosanoin höystettyä tekstiä!  en tiiä mistä johtuu moinen kauna mut miä nyt oon oman tien kulkija ja lammaslaumat on erikseen.    ja sorkkis nyt vaan on vähä hölömö!
niinpä.   ei kait noihin etes mitään mittari olekaan?
et!   ja monasti just nuo suojukset niin perseestä monessa värkissä et huolto sit helposti " unohtuu".   työltäsuolejun virkailijain olis etes kerran hyä tutustua miten noita käytetään luonnossa!
en helevetissä.  kun en käy moisessa paskassa ja mitäpä se miulle kuuluukaan mitä pipipäät kirjuittelee..
Vapaa sana / Vs: postin kulku
: 28.06.20 - klo:08:10
joka kerta ovat tehneet valituksen mutta mitään muuttannu,  joskus maksaneet postimaksun melkein takasin.     ohan se kiva virmaa pyörittää kun ei voi valtion virmaan luottaa enää..                         kukas se kertoikaan päristelijöitä kivittäneen??
ahaa. siis et olekaan juuri tuota romaniväestöä?       mutta kun miettii mitä ite kirjuutat meikän  hommista niin eikö se ole julkiherjausta?    ja se mitä kirjoitat ainakin miun lakimieäs kaveria täyttää herjauksen luvut.   miun jo kuollu äiti ei kuulu siun vaikutuspiiriin..   joten aatteleppa ite ennku kirjuutat moista..   taitaa olla aika lähellä siulla tuo herjaus?
Vapaa sana / Vs: postin kulku
: 27.06.20 - klo:18:06
heh, eli kivityslinja toimii.   pitänee täälläkin kokeilla..
Sivuja: [1] 2 3 ... 3556