Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 3470

Viestit - Oksa

eiks kyseessä sentäs kolmemetrinen?      ja ei välttämättä mätäläpi.   miullakii ihan kovapeltinen mutta n25 kylläkii..     ku sais jostain heinäsiemenlootan entisen tilalle..
huh,  ei vanhoja immeisiä saa nuin säikyttää!!         ois ollu parempi kirjuuttaa peurasta..
Vapaa sana / Vs: Hallituksesta huolimatta.
: 25.01.20 - klo:20:05
niinpä.   maksoi mitä maksoi..   vienti polvilleen että saa tuonnilla rellestää..
Vapaa sana / Vs: Mielenkiintoista
: 25.01.20 - klo:20:04
hanki peruukki!    ja henkselit!
Vapaa sana / Vs: Koronavirusta
: 25.01.20 - klo:20:03
noooo, se oli silloin elo pikkasen vauhikkaampaa..  ja uskallettiin elääki.   mut en muista kenenkään tutun kuolleen kännissä ajossa kuin nykypäivänä tuntuu olevan muoti.    selvä kuski ja muut ....  no niin..                    muutenki oli autot pikkasen toisenlaisia kuin nykyään..
en oo minkään puotin tiskillä nähny jukon osia,   ja hinnat aika suolasii laatuun nähen..           koneita nyt joka puolella,   mut eivät ota vaihokkeina..
Vapaa sana / Vs: Hallituksesta huolimatta.
: 25.01.20 - klo:16:33
ja parasta ku kiky-tunneista äittelee ku samalla maksaa siitä että saabi tehä töitä työnantajan maksuja..        ei se mitään jos palkasta menöö vähän enemmän..
oha se aika hupsua ku demariinki luottaa..   ku ei ihan aina totuutessa osaa sekään pysyä...    mut oha se sentäs vanhin lehti..
eli mikä hyää sepelle on parasta.   muusta viis,  ku eivä ole tajunneet hankkia kortteeria torin kupeesta..       aika hyvää demokratiata..
Vapaa sana / Vs: Koronavirusta
: 25.01.20 - klo:16:27
kiva kun nyt ranska ja usa alkaa kuskata omiaan linjureilla tuolta pois..   ja sit kyl leviää viirus oikein valtioitten toimesta..     kohta jo täälläkii..
Vapaa sana / Vs: Tuottajille kiitos
: 25.01.20 - klo:16:24
hallintokulut nuissa rahoissa niiiiiiin isot!!
pekkarinen??
onhan se aika kurjaa kun luulee et joku kepu on nykyään ma<aseutun asiota ajava puolue..  ei voi olla pahemmin metäsä.   ja kun miettii kuin paljon kansasta on maalaisia..      ja mikä on nykysuomen akenta..             se että saabiko joku kaurahattu sentin tahi kolme enwemmän ei enää suomesa kiinnosta ketään..     paitsi nallea.                         ja miksi ei hallituksen ulkopuoliset oppositiopuolueet sano mitään jos hallituksessa joku sanoo " väärin"       ??
Vapaa sana / Vs: Kiinan ystävä.
: 24.01.20 - klo:19:53
eiku hallituspuolueet... mitä net nyt olikaan..
Vapaa sana / Vs: Koronavirusta
: 24.01.20 - klo:19:52
ja aikanaan kiva kiusata bemukuskei corona markII ;sella.      se liikahti sentäs nopsaan..
Sivuja: [1] 2 3 ... 3470