Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 3640

Viestit - Oksa

ainakin sorvissa läheisyys näkyy hinnassa.     kelpaa hyin kun on pienen matkan päässä sorvi.   
Metsätalous / Vs: Akkusaha
: tänään kello 08:48
iitiä pikkasen mietittytäis netin kautta tilata työvaatteita.   kun en koskaan huoli kokeilematta työvaatetta.     ja mikä vaiva onkaan laitella tavraa eestakas.   varsin ekolokista.       kun vielä ei nuo kokomitoituksetkaan ole yhteensopivia.
ja net työkalut sun hanskat niissä leluanteron vaihelaatikoissa  ...   silloin aikanaan.   mutta en muista että massikassa olis aikanaan ollu mitään ylimääräistä.    mutta hirveesti en lähtis noita tehoja nostelemaan kun on aika tarkkaan mitoitettu voimansiirto..        ( vanha asentaja aikoinaan varoitteli miuta kun kyselin 690 nelikon tehoistamista. )
Vapaa sana / Vs: Hienoa
: tänään kello 08:36
tuohon ei kait saaha vastausta kun ei sorkkis kuitenkaan käytä.      kyllä se kännykällä toimii paremmin.
Vapaa sana / Vs: Tartuntalain pykälä 15
: tänään kello 08:35
helppoahan se on lain mukaan mennä.    mutta suomessa kaikki vaan puhaltaa omaan suuntaan ja siten ei mikään toimi kun jonkin intressi ei kestä toisen määräystä tahi suositusta.       mikä ihmeen pakko se stadissakin on jokaisen sinne ravintolaan työntyä?      tai jonnekin pinkohalliin?          onko elo siellä niiiiiiiiin tylsää muuten että ei kestä muutamaa viikkoa ilman?
niinpä.   ja kun luonto valkkaa heikommat pois niin kait sit maailmalla olis paremmat mahkut pärjätä jatkossa kun ei kaikkia heikkoja tartte raahata mukana.       kuollaan sitä kuiteskin joskus,    muutama vuosi sinne tai tänne,   - mitä väliä?     hetki itkua mutta äkkiä unohtuu..
Vapaa sana / Vs: kokoomuksen sekulisakki
: tänään kello 08:28
niin, olihan pihan teko ennakoitavissa,   kun eemeli niiiiiiiin hirveesti kepua hetkutti.   aina kun eemeli aukasee sanaisen arkkunsa on kokomustilla kriisi päällä.    tuo on tullut ilmi jo vuosia sit.        kun kokkareilla menöö hyin ei eemeli sano mitään.                    toisaalta hauska kellokas.
mutta aika pitkälti samaa tekniikka nuissa 3000 sarjan koneissa.    kopissa sit niitä sähköjuttuja enempi..
eikös just ollu juttua että maitonkulutus kasvaa länsimaissa?   ja kehittyvät maat lisää myös maitotuotteitten käyttöä.     vientiä homma vaatii..    ja ehkä myös jos jotain mainostaiskin....
ite ostin natsisivasta moisen teroittimen ja sillä saa hyin hampaan kuntoon osuman jälkeen mutta sit laittaa terän kuntoon viilalla pyyhkäsemällä.    ei sen värkin jäljiltä mitään pure mutta kun viilalla hipasee niin sit..
ja jos maalaji on mitä on niin kait siihen kanttais uskoa että luionnonhoitokii knnattaa..
mutta myöhän ollaa neurostoliiton jäsen.   ei voita tehä kuten britit,  oamlla taholla.       ei sovi nopsa tahti tän systeemin pirtaan.   pitäää tehä harkiten ja hartiken.
Vapaa sana / Vs: sorkkafakta kumottu
: 25.02.21 - klo:08:25
ai niin,    sen takia se sorkka niiiin hyästi viihtyy siellä vasessa.   ku oma eukko ei anna ja töissäkii voip katella nuita pukin varjossa..   ei se isäntä huomaa ettei se rälläkkä sorkkia vuole vaan .......
Vapaa sana / Vs: Laittakaa vaan
: 25.02.21 - klo:08:23
ja lisäksi kun stadilaiset kaikki ottaa net teslat käyttöön,   alkaa sähkö taas kiinnostaa.    sehän tuottaa hyästi kansantuotetta kun laittaa rahat ulkomaille..
ja miuta ihmetyttää miten kepu on kieltänny nurmet etelässä?    kait net on sanonu et ohra/kaura kierto vain luvallista,   nurmi ei kuulu siihen.
Sivuja: [1] 2 3 ... 3640