Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 3388

Viestit - Oksa

Vapaa sana / Vs: nyt se alko..
: tänään kello 08:25
ja suomessa tuo on vielä hiottu huippuun.   jos ei miljoonapalkkaa saa ni muuttavat ulkkomaille pätemään.      pomoja pitää olla kun tuunareilla ei työmoraalia.   eikä itsetuntoa virmassa.
mut haittaaks se?    eihän saariahokaan osaa etes soittaa mutta silti on " arvostettu " säveltäjä suomessa.
Vapaa sana / tanskakii
: tänään kello 08:21
alkoi kyllästyä suvakkiruottalaisien konnien kuleksimisiin..       kun ei kansalle laiteta mitään rajoja niin heti alkaa hankaluudet.   nähty nyt tuolla ruottissa.   otetaan se pohjasakka ulkomailta vaan ihan hyvää hyvyyttään ja sitten ei paljon puututa kuin elävät.  ja annetaan kaiken kehittyä ihan evoluution voimalla... ja hups, yhtenä päivänä net onkin niiin voimissaan että ei pikkupollarilla ole mitään sanomista vastaan.     ja kun vielä siihen lisätään oikein hyvä asia;   vapaa liikkuminen koko euroopassa, niin soppa onkin valmis.   
                  oha se mukavaa kun ei enää tartte soomikonnien lähtee hommiin kun liettuasta käväsee täällä tekemässä pikkukeikkoja..    kukaan ja mikään ei estä.   sehän on sitä vapautta!
Vapaa sana / Vs: Litium sodat
: tänään kello 07:59
mutta nyt pitää olla niiiiiiin suurta ja mahtavaa.  mutta nuilla siltikin menee huonosti..   miksiköhän?
Metsätalous / Vs: Akkusaha
: tänään kello 07:56
eli kerrot siis niistä aikasemman vuosien husoista.  nykyisin kuulee melkein joka viikko kuin nuissa uusissa on kivoja häikkiä..     lie halpuuttaminen menny pikkasen liian pitkälle?       kivahan se on jos raivuri ei toimi kun sylinteri on liian iso ko. laitteeseen.    ei ihan helppo saaha käymään tyhjäkäyntiä..    takuuhuollon jälkeen toimii hyvin, - aikansa.                     en muista merkeistä kuullu vastaavia tehdasmokia..
tuo kyllä totta monella tiellä.   mutta nyt on käytössä hieman karkeampi hiekka jossa pieni määrä alle 3 sentin moskaa.   mutta kiva kun virma toimittaa heinäkuussa tilatun hiekoitustavaran lokakuun viimeisenä päivänä.      se hieman kosteaa johtuen syksysäistä.       tuo nostolaitteissa oleva ala-helkkari on ihan hyvä mut ei tuon tavaran kanssa.    ja kun vielä sähköhallitulla nostolaitteella ei voi edes ravistaa konetta ajon aikana niin hankaluudet on totta.    etukuorkkiin tulevaa kauhaa voi etes koputella ajon aikana ja kun tuossa vielä pohja liikkuu niin koko tien leveys tulee hiekoitettua.   ( toivottavasti )                                                             aiemmin oli käytössä tuollainen samanlainen mutta kun käyttö jäi vähäiseksi vuokrasin sen parempaan käyttöön josta se jäi jo eläkkeelle..
mut isis hakee lapset sit iltapäivällä hoitosta..
Vapaa sana / Vs: nyt se alko..
: tänään kello 07:42
mihin oikein perustuu tää suomen työn halpuutus?   ei mikään saa maksaa mitään ja silti hinnat nousee.    mutta palvelut huononee joka puolella.      on tää kyllä ihmo maa.                   mitä ihmettä net pomot tekee sen miljuuna euron palkan eteen?    kait laskevat kuin monta työläistä voidaan erottaa ja töitä " tehostaa"..
tuossakin vielä raskaasta ja aika meluisasta sekä kylmästäkin työstä.   soomipoika ei moiseen suostu,   kun ei etes ipodi toimi tuolla..
ahaa, hajalla asutuksen alueella ei sit se pikkukauppa olekaan kapitalistisen järjsetelmän piirissä.     ei kait ole mikään salaisuus kuin esim. kesko määrää mitä kauppa myy..  ja taitaa sok olla aika samoilla linjoilla..   ainakin keski-suomessa kauppiaalla ei ole oikeutta ottaa outoa merkkiä myyntiinsä kun virma kieltää,   vaikka halujakin olisi..                         noooo, etelässä kait on kaupankin kapitalismi toisenlaista.
Vapaa sana / Vs: Litium sodat
: tänään kello 07:31
höh, ilmankos nuita litium-paristoja on vaikia löytää..  ei monessa kaupassa moisia,  pelkkiä alkaleja saakin sitten jopa 40-50 kpla vitosella..
Vapaa sana / Vs: Räsänen/Haukio.
: 11.11.19 - klo:19:26
kesämökkiläiset onkin eri porukkaa kuin paljasjalkastadilaiset.   net ei ole etes ihmisiä.   kolaripaikallakii on vain somekuvaaminen tärkiää,  - voisko palomies pikkasen siirtyä kuvan tieltä?  valo tuloo just tässä paremmin...
Vapaa sana / Vs: Somalia?
: 11.11.19 - klo:19:24
eiks nuo enempi evustettuna ku net sepen saamelaiset?     ja suurin saame keskittymä on stadissa.
Vapaa sana / Vs: nyt se alko..
: 11.11.19 - klo:19:23
mutta piika,  kerroppa miulle tunpelolle mistä sitä apuja saa?   ite en ole löytänny yhtään keksijää joka osais laittaa tuon miun seiska-asuksen toimimaan.  jopa palkitussa virmassa käyttänny ja ei edelleenkään toimi kuin pitäis..                         ja kaikilla ei ole nuita kersoja jokka ei enää osaa tietsikkaa käyttää, vain pelkkää kännykkää.    miäkään en ole löytänny ketään joka sais miun vanhan spn viestit esiin.    se on niiiiin helppo nuilla nörteillä sanoa mutta kun ei ole perusteita selvänä niin siinä se heprea menee hilseen yli..      ja justahan miä sen keroin, on se asia joka salpaa monta mieltä.
homma korjattu.  telasyöttö mäkeen ja tilalle ati-teräksen hieta-hakki joka nyt etukuorkkisovitteilla.   alkaa santa liikkua..
Sivuja: [1] 2 3 ... 3388