Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 4434

Viestit - Oksa

Vapaa sana / Vs: omat anpuu..
: tänään kello 10:12
ja mikä oiskaan ollu tilanne jos olis jopa osunu ja donalt kylmänä?      eihän tuolla ole etes toista ehokasta.         ihan sama tilanne myös demuilla..
eikös noita huolleta hieman useammin kuin perinteisiä?     käyttöä enemmän.    just neuvoja sanoi tuosta että nykyään ei enää huoltomiehillä ole läheskään kaikilla testeriä millä mekaaniset tykyttimen saisi mitattua.     
niiin,   ohan se aika surkeeta kun etelässäkii käyttävät lomittajaa että pääsevät virosta hakemaan halapaa viinoo...
Vapaa sana / Vs: onnibus
: tänään kello 10:04
ketäs net nyt on poksauttanna?      mut on ne nuokin kun ei osu noinkin isoon kohteeseen..
Vapaa sana / omat anpuu..
: tänään kello 10:00
on se tuo amerikanmaan malli aika surkia.       omat ampuu kovilla mut ei etes osu nuin isoon maaliin..  pelkkä korvan merkku tuloskena.   ja hyä kun agentti anpui henkiltä,   ni ei tarvinna kysellä miks ja mitä varten...
heh,   toimiiko tuo myös kahunkasvattajilla??
Vapaa sana / Vs: Häkkänen toimii
: 13.07.24 - klo:08:33
ja kuka sit seuraakin on viälä aika utuisesti näkyvä...
tuo ihan totta.    ja milläs net tuonkin vahtii.   miulle antovat kultamitalin laatusta vaikka en ole ottannu alkusuihuja  liki 40 vuoteen..
ite tein nuita viljarehuja kait hieman liian aikaseen mutta hyin kelpas ja säilyikin hyin...    en tehny enää kun jyvä alkoi kovettua..   eikä tullut siksi tappiota..               maitoisena jyvä kesti hyin jopa pöytälle asti..
Vapaa sana / kuin voi...
: 12.07.24 - klo:19:25
kuin oiekin voi olla teitämättä että on raskaana?     kun pitää poikia lentikoneesa..     ei taija olla akalla kaikki muumit mukana???   uutinen ylellä!
ja köyhäthä syö kaikkee mitä kiinnisaa ja siten on nuo mahat kuin kolmennella kuulla raskaana.
Vapaa sana / Vs: Toni Kroosilla on asiaa
: 12.07.24 - klo:19:22
mut miks ei?   nehän osaa tehäö töitä..
tuosta että 25 ois vaatimus mut ite kun laitunnan  120 päivää ni miten tuonkaan osotat?   kyl on taas monta tilaa kylmennpää...
nooo, nyt kun teköö ni ei kait paljon harmia ole kun on niiiiin pitkä aika puintiin.     en ihan usko että tuo moista mitä evp mainihti johtais...  lie moinen tehty liian myöhään..
mut onko kuin hyin tehty?   itellä tuo 85 on jotenkin laitettu ja ite laitan lisää...
Sivuja: [1] 2 3 ... 4434