Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 3571

Viestit - Oksa

ite kanssa monta kertaa miettinny et miten sielläpäin oikein nuo nykykoneet liikkuu kun net on aika ahtaan näkösiä rännejä.   ja kun vielä aika korkeitakii.    mut hyin antaa pikkuautot tietä yleensä maataistelukoneille.   toisin kuin täälläpäin..
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: Paalaus
: 18.09.20 - klo:20:35
kiva kun joku muukin moisen huomaa.   ite nuita vaan sivusta katellu.   miun omalla claasilla tuloo nuita tupposii jotka ei enää parin viikon olon jälkeen vieri...
ja saksassa huomasivat et elektroniikkalaitteet hävittää ampparit sun muut hyötyelikot.      kyl stadissa on ihanaa..  katoilta puhtas sapuska ja töpselistä virtaa...
mutta mikä oikein on transihminen?   ja transu on kait sit taas eri olio?    ittiä ei moiset kyllä' avautu ja eikä hetkauta mitenkään...    ohan se a-ihminenkiii!!!    mikä lie?
helekutti, kun sais etes nuilla lehmän kantavaks..            6 kertaa siemennetty ja nyt kun sit kaiken kokeilun tilalle vanhaa orkkoa niin nyt vaikuttaa et olis jopa kantava!     
lu,   oliko rehut samankaltaisia?      ite kyllä huomannu et vasikatkii syö hankkijan rehua hyvin joten kait alettava kyselemään tavaraa..
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: Paalaus
: 18.09.20 - klo:08:03
hitto.  aina oppii uutta.   katellu nuita joitenkin isojen koneiten paaleja viikkojen päästä ja jos kylellään ni ovatkin toispuoleisia.   eli tuossa kait se syy.    päällään seisovat ei erotu tuolleen..
c-tek ainakin saa tyhjän akun virkoamaan.    kaveri lainasi vanhan jo tyhjän akun myyntiautoonsa ja laittoi sen akun eloon miun c-tekillä.
Vapaa sana / Vs: Turhaan haukutte
: 18.09.20 - klo:07:59
niinpä.   eipä kannata tuotakaan sorkkiksen haukkua myöskään..
ite kanssa tuota kuuntelin ja totesin että hyin tuolla mänöö,   mitä suotta se ressaa!         

itellä ei vahinkoja moinen myrsky tehny,   vaikka välillä oli puut hieman luokillaan.    metän aukkojen laitoilla muutama ropsikoivu kallistunna..    ei isompaa tuhoa aikaan.
tuo vkloppu stadissa olis kyllä ihan kelpo rankaisu kun köpsäilee moisen ohjelman parissa..   ei siis ihmisille tarkoitettu.
ja mitenkähän "sepe" alkaa kirjuuttaa kuin jakorasia ( sanna ) laittaa köyhät ja työttömät taas kärsimään.   samalla menetelmällä jota sipiLÄ tarjosi?    ja kun vielä tarjuaa tuota nelipäivätyötäkii,   siis 6 vuotta lisää työvuosia!!          ihan kiva olla töissä 7-kymppisenä.
mikä on omamyyjä?
Vapaa sana / joko on alkannu haitata aila?
: 17.09.20 - klo:07:56
kuuntelin tuossa just uutimet ja siellä hieman esivaikutelmaan mitä tulossa.   täällä länsi-siperiassa tyyntä..    melkein hyä ilma ruiskuttaa rontuppi..
ai sielläkin päin on kaapeloinnin valittajat hommissa.   täälläpäin vasta nyt alkavat jatkaa hommia kun kolme vuotta sit pakko lopettaa kun joku valitti...
Sivuja: [1] 2 3 ... 3571