Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 3506

Viestit - Oksa

onko suurikin rosentti juojista nuo kuusi?
Vapaa sana / Vs: Tilojen työvoimapula
: tänään kello 08:52
heh,  siinä taas näki kuin lähisukulaiset valitsee tosi neroja kavereikseen.    ite kanssa nuihin törmänny.   eräskin polttopuista kettuili joten nyt hakee ite kalliimpia kyliltä..     noooo, miuta ei se haittaa.
Vapaa sana / Vs: Lisääntyykö kotimainen
: tänään kello 08:49
niinpä.   mutta entä sit kun normitila palaa?
Vapaa sana / Vs: Tyttelit.
: tänään kello 08:48
eihän sen takia saa sortaa.   jo sopimukset moisen estää.    ja    kun miettii mistä saisimma kokeneita politikkoja tilalle...?         hautuumaalta pikkasen hankala hakia jo routan takia.
Vapaa sana / Vs: tos-maksut
: tänään kello 08:46
deikös se vartia just olis voinu moiseen vaikuttaa?
Vapaa sana / Vs: Wauuuuuuu....
: tänään kello 08:46
eikös just netin käytössä nuo tupet tulehtukin?    ainakin erään jäsenen liikakäyttö näkyy nuorilla,  saikkuakinn jo moni saanut moisen takia..                               harvoin muissa töissä nuita vaivoja..
Vapaa sana / Vs: Luovutatteko verta ?
: 29.03.20 - klo:18:49
niin, ei se kait kelpaa mutta helppo ottaa.     kuulin yheltä että veri lähtee herkästi neneästä nuhaisena kun on vegaani.
aikas vähän toimenpite ohjeita esim. mettähallitus on laittannu taukopaikoista.  ja kuulema nuo muutkin on samoilla linjoilla..   katellaan.....
katottomia nuo paskat on,  mitä lie kaupuntilaisten tekeleitä.     sähköjohtolla onneks puissa kii.     ovat vaan niin köpsän näköisinä tuolla..
eikös tuo olisi semmoinen pehmeä lasku arkeen?   ihan aina ei kannata niitä kannattavuuksiakaan laskia, kun jotain isompaa muutosta tulee.       ja kun rehut syöty ja paikat tyhjennetty niin sit jotain muuta tilalle;   ei kuitenkaan hanapakkauksissa,   sanoi entinen tuottaja!
Vapaa sana / Vs: Lentokentällä tyrittiin
: 29.03.20 - klo:16:06
niin, eiks se kainuun tartunta ruottista?
tuo ihan tota.   tuossakin yks tuttu röhisee oikein kunnolla mutta ei ole koronaa,   vain pelkkä lenssu.     mutta eiks tuollanen ole aika riski sit sairastua koronaan?
Vapaa sana / Vs: Valolla desinfiointi
: 29.03.20 - klo:16:01
niin, eihän punaisista ole koskaan ollut kuin haittaa.    1918 alkaen...
Vapaa sana / Vs: Luovutatteko verta ?
: 29.03.20 - klo:15:58
niiltä saa helposti.  nappaus noukkaan ja heti virtaa!
Vapaa sana / Vs: Korona ongelma.
: 29.03.20 - klo:15:57
tuossa jo pajallakin sanoivat että himppa kylmä rinki siellä uottavat kevättöitä.   kuhan värkit pellolle niin sit tarve alkaa..   ja saanti onkin sitten ihan uusi juttu.
Sivuja: [1] 2 3 ... 3506