Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 3481

Viestit - Oksa

mitähän pitäis tehä jotta pääsis tuosta pikkurahasta osalliseks?    rosentinkin ku sais..
Vapaa sana / Vs: Talviurheilu.
: 18.02.20 - klo:20:00
lentoa ei voi verottaa.  sepet pahoittais mielensä ja saannit niiiiiin pieniä..
eiks alvissa nykyään se parin päivän viive?   ainakin miulle sano tekijä.                       hitto, millasia alveja sitä taas saabi maksella..   ja mietin et missä vaiheessa kantsii maksaa mätkyt ennen kui tuloo virallinen  kehotus?    säästäis korot.
vieläks nuo on laillisia tuolla?     luulin että siirtymäaika oli jo menny eussa..         muutamasta volvosta nähny kuvia.   siellä sällit panostaa jalostukseen..   
muistelen että tilulilu aassa moisen aiheuttaa vaihelaatikon vasemmalla puolella oleva kytkin.    se elää liikaa sivusuunnassa ja antaa väärän virtaarvon joka estää käytön.      tuo vaihettua ni alkoi taas pelaamaan.. -toistaiseksi.      oli pikkasen surkiaa seisoa keskellä tietä poikittain kun rekka lähesty,  kun yritti lingolla ottaa tienhaaran sohjovallia pois..       nyykkärin nuo sähkövaivat oli miusta vaan niiiiin ihmoja.   toisinaan toimi hyvin ja sit välillä ei sit mitenkään.   vikaa ei näyttänny tietsikalle eikä asentajalle..  mut sit taas !               
Vapaa sana / Vs: Talviurheilu.
: 18.02.20 - klo:19:45
tervahiihto peruttu lumenpuutteen takia.    on aikoihin eletty.     paitti et oha nuita joka kesä tuolla teillä hiihtäjiä.   miksei vois ajella niin myös nyt??
Vapaa sana / Vs: Huawei keissi
: 18.02.20 - klo:19:44
höh, miulla on lenovo!     ja sillä mitään tekoa nuissa..    ja kamerat on piilossa joka värkissä..
Vapaa sana / Vs: Rasvatkaa äkeet
: 18.02.20 - klo:19:43
eikö ajes kelpaa moiseen?      katoin tuossa et paalit olis pellon laitassa mut ei ilman raiteita saa pois..     etittävä vastaava rehu toisesta paikasta..
Vapaa sana / Vs: Valokuitu.
: 18.02.20 - klo:19:42
onko minkäänlaista muutosta tuossa ajassa tullut?   esim.  onko nopeus sama kuin uutena jaonko häiriötä?                      eräällä tutulla on paikallisen puhyhtiön laittama ja manannu et on pikkuhäikkää alkannu oleen..    joku kertoi et mahdollisissa liitoksissa fuskattu..   tai jotain vastaavaa..
ja sehän vasta kallista onkin tehä!   tyhjä raakatontti olis paras vaan myytä..
kuhan sälli etes maksais nuo veronsa ni moni asia paremmin jo sillä..
Vapaa sana / Vs: Sirpa vai Maisa?
: 18.02.20 - klo:19:37
btw,  keitä nuo mahtolliset henkilöt on?   
Vapaa sana / uutisissa..
: 18.02.20 - klo:19:36
olipa taas tuolla uutimissa otsikoita;   karhut heränny vain vajaan parin kuun unien jälkeen.     -  lie sit kuin sinne ammuttuja kun nuin lyhykäiset nokoset.      ittiä ainakii väsyttää,   ku kymmennen tunnin yöunet ei riitä miulle          -   viikossa!                ja dennis ajoi liki vuoten joutilaana lilluneen laivan irlannin rannikolle..   kuka lie omistajana moiselle?      ja liettualaiset ei osaa rakentaa suomalaisen suunnittelemaan rakennusta;     noooo, tuloo sit tänne rakentamaan näitä rakennuksia.    - täällä niin nuukaa pitääkö katto vettä!     ja täälläkin eräs kehuu oliviööliä voita paremmaks mut sepä onkii parempi hanke kuin huumeet,    -   rikollisille!   väärentäen.
Maidontuotanto ja lihanaudat / Vs: kiva!
: 15.02.20 - klo:08:42
ja lampaana mennä virran mukana... ohan se kiva kun ens vuonna alkavat vaatia jotain kahluuallasta lehmille.   ku kerran hollannissakin olis..   ja sit parin vuoten päästä ei tartteekaan..          joka vouhotukseen en lähe mukaan ekana..
Vapaa sana / Vs: oksan tuvan lattia
: 15.02.20 - klo:08:36
heh,   kaikki, usotko että maalimalla on jo keksitty jääkaappikin?    miulla semmoneki seisoo nurkassa ja siinä hyä ruuat säilyttää.   pöytä on lehtien lukua varten,  ei ruokavarastona.                 mutta miuista on ihan älytöntä pitää yli 60 neliöö yli 15 asteen lämmänä sen takia että oleskelen tuossa liki tunnin päivässä.                  eihän tuossa tilassa ole valojakaan yötä päivää palamassa..              miten lie siellä?
Sivuja: [1] 2 3 ... 3481