Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 3304

Viestit - Oksa

Vapaa sana / Vs: Valjua
: 19.07.19 - klo:20:32
ruottista ostettava jäde kun niillä ei moista onkelmaa...
Vapaa sana / Vs: Pollakisuria
: 19.07.19 - klo:20:31
näkee, muta ihan sumuista kuin kepun kokouksissa..
eim se kerenny äänestään, ku oli kosla kylkyselläään...
eli se huitelee tuossa miun nurkilla...   ???
Metsätalous / Vs: onko tietoa
: 19.07.19 - klo:20:28
ihme kun ei kookeli löytä logsol avustinta ja mettäryhmäsä vasesa sitä mainostanee..   onko joku kartelli taas?
ja hintaa saatu se sata tonnia lisää markoissakii..  mut oatppa auto 1980-luvulta ja aja moinen niin huomaat jotain.    ite tykkään AJAA autoa eikä päinvastoin.
juu. just ite kasasin vanhasta kärristä ja kuutio kontista moisen pelin ja navetan pesu ens viikolla..  luulis toimivan kun toimii jo 02 paarin painevetelläkii..   clen siis.
voi kun "neukkula" sallis tuollaset meilläkii..   olis tilausta niiku monesta muustakin.  ite miettinnä  mistä  lautatavaraa..
niinpä.  miä ainakii kerään kaikkea muuta paskaa mieleen että ei tartte nuita paskantekokoneita miettiä.   just viime pertaina haki honkajoki yhen ja sitä en enää muista... laitan rehut sillekii ku jaan niitä.    nooo, vierus saa enempi.            miulla on muut hommat paremmin hallussa ku nuo kantturat joten......
Kasvintuotanto / Vs: Paljonko satoi vettä
: 19.07.19 - klo:20:17
voe mahoton:  sate kulki miun tontin ohi totaallisesti,   vain 120 metriä niin oli asvaltti lätäköillä.  arvaa kuin ketuttaa...
juu. onneks nuilla on teksti kylessä et tunnistaa..   meiiläpäin ei polliisi käy ku vasta parin viikon päästä jos olis tarve..    outo eläjä!
ja hyvälä mielellä on hyä jatkaa taaperrusta.     ite en aina nuita euroja jaksa miettiä.    kyl hyvä kiertää takas..
onko niitä muita maalaisia ollenkaan?     toiset käy töissä joten net mitään tartte...
Metsätalous / onko tietoa
: 19.07.19 - klo:08:27
onko kellään tietoa noista puunkaatoavustimista?    etin kuukelilla ja vain kelfri löyty   enkä sitä huoli..  etin parempaa..  mutta en maksa tonnia moisesta.
niinpä.   on hienoa kun ihmisen ei tartte yhtää elää todellisuudessa vaan saa olla kuin ellun kana..  ja köpötellä auton kylkeen ilman että hän joutuisi talliin auton sijaan..    mutta auto selvästi koukkas,  kuten se eräs juna!
Sivuja: [1] 2 3 ... 3304