Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 3509

Viestit - Oksa

tuo avaimesta toimiva ainakin nyykkärillä on " tositoimiva" malli.   kaverilla startti jatkoi pyörimistä vaikka avain ei etes lukossa ja sit kun oli revitty!!!  lukittu konepelti auki ja samointein revitty kaapeli akusta kenkineen irti, lopetti startti pyörimästä.    eli se siitä tekniikasta!    toimii jos kinukki on jaksannu tinata kaiken.
niin,  eiks toi virma pitäis olla karanteenissa ja pomot lusimassa jos ei väitteissä jotain perää?          luontaislääkitys on nosteessa.  yhen tutun mukaan on jo alkannu moni hoitaa ittiään toisin kuin synteettisillä mömmöillä.                 ja tunnen yhen läheisen jolla ei mitään vaivaa vaikka ikää jko reilusti.   ja käyttää noita tolosia...
Vapaa sana / Vs: Hyötyä koronasta
: tänään kello 08:07
noooo, kaikki ei kait tuosta niiiin pahoillaan ole,  kunhan jättävät kännykän rauhaan.
Vapaa sana / Vs: Otsoniaukko
: tänään kello 08:03
höh,  no ne tuhkat ei enää luikene siellä kaatiskasoissa.    paremmin leviäävät suometistä.             itelläki eka kerta tänä talvena lannoituslentoja.     kohta hiili karkaaaa...
Vapaa sana / Vs: Hävittäjät
: tänään kello 08:01
kysyttävä ruottalaisilta neuvoja.   kun osasvat vasta vuosikymmenen alussa polttaa ylimäärä kasvosuojatkii..
Vapaa sana / Vs: Viive.
: tänään kello 07:59
mutta saabiko maatalouskauppakin kriistukea?
Vapaa sana / Vs: onkoha ylellä..?
: tänään kello 07:57
nooooo, netin syövereistä senmosen kait vielä löytää.   kuka sitä tarttee, on eri juttu.
mutta eikö eemelin mielestä kokomustien kannattais käyttää tilanne hyödyksi ja alkaa näyttää kuin maata pitäisi johtaa kriisin aikana??   onhan se kiva huutella puskista piilossa että ei nuin! ei nuin!   mutta ei sit enää olla paikalla kun joku kysyy;  miten sitten?

ja oikeastaan;  mitä net työttömät ja nuoret siellä maitotiloilla tekis?    miusta tärkeempi kun olisvat auttamassa tiloilla joilla TARVITAAN KÄSIÄ,   teknolokiaahan joka maitotiloilla käytössä, nuo eivät osaa käyttää!                        harsojen ja tms. levitys ei onnistu netin kautta,  siihen tarvitaan käsiä, kuten tavaran laatikkoon pakkaamiseen.
Vapaa sana / Vs: onkoha ylellä..?
: tänään kello 07:51
heh, ja kaikki elää vain tuolla pikkukännykuplassaan.    mutta onko ihan oikein kaikki että miljardeilla on laitettu pystyyn radioasema verkko koko maahan ja sitten se hoitaa vain n. 7 prosentin osaa  väestöstä kun sentäs yli 20 % ei omaa älykännyä eikä nettiä.      onhan se tietysti messevää kun tiine käyttää vain kännyä eikä elä ollenkaan oikeassa maailmassa.   on tosi hienoa kuunnella ellinooran raakuntaa plutuutin kautta,   - monona!!               ja kiva katsoa jotain kunnon elokuvaakin kännystä!         saa jopa traktorin kopissakin! 

btw,   vieläkö valtulla on se malli myynnissä jossa oli se dvd-soitin intekroituna kattoon?      mihin sitä mahtoi voidä käyttää?

ja tänä aamuna oli taas hauskaa kuulla kuin hento tytön ääni sanoi;   ei se lähde.    ja sitten kuului liikennetiedotus tunnari ja sen jälkeen vajakki uutinen sekä sen jälkeen uuttaa musiikkia.      kaikki yle ykköskanavalta.        koko viikon ollut häikkää lähetyksissä.
Vapaa sana / Vs: Oulu suljettava
: tänään kello 07:42
niinpä.   ei aina ole vain yksi asia vaan on monta joita kannattaa jopa täällä pohtia.
mut luulis tuollasen siivutuksen olevan helppoa kopneellistaa.   ei kait net niiiiiin vaikiaa ole pakatakaan?   kun kattoo miten nuo yleensä pakattu muoviin..
tuo jom ilman remppojakin monelle perikunnalle aika jobi.    tiedän pari joilla on vanha "tyhjä" navetta toooodella täynnä romua.      ja perikunta jo nyt hikoilee verta!!
mihin hittoon sitä ääntä tarttee?   itellä joka värkissä pääkatkaisija ja ei nuo sitä millään muotoa huomioinu.    pitänee soitella kuhan viikko alakaa..
Vapaa sana / onkoha ylellä..?
: 03.04.20 - klo:19:02
iskennä korona?    ku tällä viikolla on ratio jerevanin lähetyksissä ollu huomattavasti toimintahäikkiä:   uutimet alakaa keksken ja tunnuksia soittavat miten sattuu ja pitkiä taukoja lähetyksissä...    miten onko lie samanlaisia töllön puolella?        kui muilla kanavilla?
Vapaa sana / Vs: Hyötyä koronasta
: 03.04.20 - klo:18:59
no tiiä nyt siitä hyötystä.   mut alkaa porukka kapinoimaan uutella maalla,  ku ei viihtettä saa..
Sivuja: [1] 2 3 ... 3509