Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 3348

Viestit - Oksa

Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: kemikalit
: tänään kello 08:33
tuo vaha on ihan kätevää, ei paskakaan tartu niin helposti pintaan,  ja suihkepullolla levitin, huuhtelematta.    mutta onko ihan pakko olla tuollanen tuoksu mukana?   kirsikka ewi oikein sovi " myrkkyihin"..      paitti meikällä meinaa laatan kääntää kun tulvahtaa mieleen muistot reilun 40 vuoten takaa....
käykö noihin ojaksiin nuo mv-agendan myymät lapinan tekemät?
mitä?   joko se virma on tietiskoitakii alkannu rakentaan?   luulin et on vain monialayritys..    kuka myy fiat-tietsikoita..?
Vapaa sana / Vs: Lukekaa, juntit!
: tänään kello 08:25
itellä yöpöytällä tuo maatalouten pikkujättiläinen,   vuotelta 1946  ja on ihan ajantasaista luettavaa..    enemmin tuloo kyllä lehtiä luettua sänkyssä..                        btw, eiks nuo nykyjutut ole melkein kaikki viteoina?   ei tartte niiiin paljon älliä kuin lukemalla..
Vapaa sana / Vs: Aikaa on ja muka hävettää
: tänään kello 08:23
heh, sepen mukaan pakon etessä!   jopa vitsin murjasit.    iha ku siun tanskankinkku..   kuhan kirjuuttelet.   ja se 99% maapallon väestä ihmettelee mistä tuota oikeeta ruokaa sais.     iha ku jokku ihmottellee kui ei oo vesan vettä käytössä.
Vapaa sana / Vs: eemeli kumartaa kataiselle
: 20.09.19 - klo:20:02
ja varokaas kuin pöytäkirjat taas korjataankaan.....
Vapaa sana / Vs: Unohdus
: 20.09.19 - klo:19:59
tirsk.   pakko sanoa kuin paljon järkee demuilla...   melkein lusikallinen..     pekka just manas kuin paljo yrittäjien lompsa taas keveneekään..    nooo, tuunarit hankkii...
ja silti niiiiiin kateellinen...
Vapaa sana / Vs: poliisitiedote
: 20.09.19 - klo:19:57
oikeus ja kohtuus!
paljunko mesellä ajellaan vuotessa?   itelä reilu 30 vuotta vanha tojo ja 163t ja risat mittarissa ja kaikki varmasti tuossa.
Vapaa sana / Vs: syssymmällä
: 20.09.19 - klo:19:54
miä sit tykkään syskystä.  illat hämärtyy niin nopsaan ettei enää illalla kehtaa muuta kuin tuvassa oleskella.    keväälä ei malta töitä jättää ku aina valosaa...
ja jouni just manas et ku ei niiiin paljon kerkii puuta laittaa ku menis...    taitaa sepe vaan haastaa vain ku ei mitään saa..   aikaseks.      ja ku sepe tuota puolapaskaa hyysää,  met muut syömme vain hyää..
mutta kun eivä huoli hiekkalaatikolle ni vetää eemeliä katkeroksi..
Vapaa sana / Vs: eemeli sak.n kurssille
: 20.09.19 - klo:19:49
heh, ja sit marraskuun tynellä pimiässä ihmoottelemme kuin ei kookle vastaa pyyntöön.        ja tuossako mukana demuja?   ei kait sentäs kun ei osaa etes ulkomaille siirtää rahoja..
Metsätalous / Vs: raivurin terä
: 20.09.19 - klo:19:47
ja nyt parasta aikaa raivuulle.    yöllä ni kylymää ettei kärpäsetkää haittaa..         tosa tuttu sano et oon niii makia kaveri et kärpäsillekii  kelpaan.
Sivuja: [1] 2 3 ... 3348