Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 4302

Viestit - Oksa

ei luulis olevan onkelmaa osien kanssa kun on etelleen valmistuksessa merkki..   ainakin viime talvena oli ja nuita italia täynnään..    ihan kuin vallut suomessa..
Metsätalous / Vs: pioaineet...
: 01.03.24 - klo:19:21
on se hyä et tuloo nuokin asiat jossain vaiheessa ilmi.    tuosta säilytysonkelmasta kuullukaan aikasemmin..   kukaan ei kerro miks se huso on  taas pajalla!
Metsätalous / Vs: Mtk
: 01.03.24 - klo:19:19
ja tuossa hulluinta että kun pitäis tehä tutkimusta oikein tosissaan niin lopetetaan ensin tutkimuspaikat ja sitten laitetaan joku tosentti laskemaan ihan päästään noita kertoimia joilla ei mitään tosipohjaa ja sit aletaan vaatia et net pitää täyttää jollain ihmojutulla..     ja se vielä äkkiä!
no niin,   nytpä sit poistu tankkikuitti sähköpostistakii..   pitää ollaki tarkkana kuin paljon maitoa vievät..   onko sama määrä ku tilityksessä..
ja hyästi oli kokoomuskin niitä rahankylvöjä evuskunnassa hyväksymässä.    ei paljon ollu älämölöä kun jotain piti tehä...
niinpä.   ja vaikutus olis kuitenkin 0 !
miulla oli aikoinaan moinen ja tykkäsin muuten mutta pirun kylymä talvella.   ei ollu selän takana siinä eberiä ja se patteri siinä kojelautan sisällä ei ollu oikein hyä lämmitämään.    ketterä ja hyät jarrut siinä.    oli kiva kun sai kerrankin pitää eturenkaan ojan laitalla ja nostaa aurat ylös.. 
kaikki,  ei nyt ihan kaikkea mitä mieli tuo mieleen,  kantsi ääneen kirjuuttaa...          mut ohan tuo et pekka tuli kakkoseen......   melkosta finkerporia...
ääää,  kepu niin piäni tekijä et on sen verta huonoa kun moista tarttee kansan suosijoon..   mnelkein itkettäis eemeliä..
oli hauskaa kuunnella tuota ihmeukkoa ja hänen aika hyiä vieraitaan...
höh..  tollasii ei näy riinekatun liiterissä..   noo, kait nuo persaukiset tuolla...      mut hyä kun liiteri nostannu hintojaa ja prisma halvin...
tiätääkö kukaan mitä hyötyä tuosta?     mut hyä kun ei enää ole velkaa,  saattais maksaa velkansa virheinä miähinä...
tavja vakava mut stuipido nauraa koko ajan..    mites se olikaan vanha sananlasku:   mies tuloo räkänokasta mut ei ..........,.?
niinpä.   ponukset näkyy kännyssä,   suotta niitä muuten markkinoita.. 
ja kun sit tunnin rata ois valmis ni oispa putinin helppo vallata koko vaikutusvalta suomessa..    molemmat pääkauputit jopa tunnissa..   ja kun tietää mitä tuo suurkolmio ajattelee muusta suomesta ni helppo ois silloin perustaa taas uus nistria suomeenki..                                 senpä takia hain taas uuten tussarin lupaa kun voi sitten sissinä touhuta itsenäisen suomenosan yrittäjänä...
Sivuja: [1] 2 3 ... 4302