Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 3630

Viestit - Oksa

mut  entäs piopolttoaine?   jokaisella isommalla läävällä omavaraisuus kulkunesteestä ni hyin mänis...              kun vaan valtio antais moista käyttää..
10 aarin tontile?       ai niin,   siitähä on kunta ottannu osn pois..  10% tai jotain...
Vapaa sana / Vs: Presitentin muutto
: 20.01.21 - klo:20:13
on se muuten ihmettä miten tuollainen moukka on noin suosittu,   - tietyssä porukassa.   ei mitään käytöstapoja hällä.
Vapaa sana / Vs: Voi eeiiii
: 20.01.21 - klo:20:12
nuo virheet kun ei koskaan ole joutunu kantamaan vastuuta mistään niin niiltä on helppo suoltaa kaikkea kustannusta lisäävää haitaketta.       ihmo porukkaa.

             oiskohan tuosta apusesta apuja tuon ylen hommaan?    tänään aijoin kuunnella puhetta mut on sielläkin vain tiineet  höpöttämässä ja sinnekin pitäny laittaa musiikin räimettä.
Kasvintuotanto / Vs: Pehkut
: 20.01.21 - klo:08:34
harvaa tavaraa saa etes paalattua keväällä..    talvella hajoaa jo aika hyvin..
Kasvintuotanto / Vs: viljan hinta
: 20.01.21 - klo:08:33
eiksa tuo vasta vitosen per tonni nostannu?
eiks mainokset yleensäkin kerro ihan muuta kuin mitä on totuus?    aika monta kertaa noihin tullu tutustuttua,    saarioisen äitit ja muut........
hiton kiva kulkiessa miettiä kuin korkia tuokin mylly on,   ja sit miettiä kuin kaukana pitää olla moisesta..   pitäis asvaltoita turva-alue jotta jokainen tietäis missä vastuu loppuu..
Vapaa sana / Vs: Savolainen
: 20.01.21 - klo:08:23
suattaabi olla nuinkii,   mut suattaa olla ettei oukkaan..    ja sorkkiksen lähelle ei taija uskaltaa männä,    lautanpätkän takia...
Vapaa sana / Vs: Suurin pudottaja
: 20.01.21 - klo:08:20
mutta onko paljon haittaa jos moinen puolue jääkin pohjalle?    persut alkaa nousta jo niin isoksi että alkaa kohta vaikuttaa..
ja tuon kokoinen akku olisi tietysti halpa hankkia..   ja  onko jo moinen tekniikka olemassa.     joskus tuntuu että jotkut yrittää keksiä pyörää uutestaan.    mutta toisaalta on hyvä että jotain uutta kehitellään vanhan tilalle.      tuo piopolttoaineen jalostusta kanssa pitäisi ajatella..
Vapaa sana / Vs: ja muuallakin
: 17.01.21 - klo:10:31
havinkoniloa!
Vapaa sana / Vs: kerrotaanko kaikkea
: 17.01.21 - klo:10:30
eilenkös net näytti "eurooppa ilmasta" ohjelmassa pikkukaivosta saksassa,   ja sit oli postinkuskuuta samassa maassa.   kattelin että mitähä tuo jos ois ollu suomesa?     
mut tietty on hallituksen vika.   ehä nuo kelvottomat kehtoo etes koko rokotetta kehitellä.    uottavat valmista.
saabi suunnitella ja jopa rakentaaki.    mut mitäpä se siulle , sorkkis kuuluu?   ehä siä etes savolaisia tunnusta immeisiks.   joten kait ei pahemmin siulle hommiakaan..    teköövät ite.
Sivuja: [1] 2 3 ... 3630