Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 3542

Viestit - Oksa

Vapaa sana / Vs: Kylätie ?
: 02.06.20 - klo:20:14
hei,   tuohan on kuin meitän kylätie...   se pemari ei keskitieltä väistä reunempaan kun vastaan tuloo..    ite saabi väistää.    mut mul ku on se 2,7 metriä leviä lana perässä!!    ja kun vilkut päällä ni voi voi!!
Vapaa sana / Vs: kepuimago ja hanhivahingot
: 02.06.20 - klo:20:10
mut kokomustaa ei etes missäään virastossa jokka vois päättää...   ovatten niiiiiin oppositiossa..
oisko kronoksen hankmosta vastaavaa jousta?    en tiiä onko tarpeeks pitkä?
Metsätalous / Vs: Apulantaa taimen kanssa
: 02.06.20 - klo:20:05
tänään kerkesin istuttamaan kuusentaimia aukkoon,  hitto,   siitä sais helpolla pellon;  jos tarviis.    700 tainta maltoin laittaa maahan,   mutta mietin mahtaako määrä riittää kun mättäitten väli jopa 1,2 metriä!   noooo, laitan sit jotain koivua sekaan..    nuo laikut on kyllä ihmeesti kosteita!    vaikka pellola tuntuu että olis sateen paikka!    on se tuo istutus vaan niiiin mukavaa hommaa että...   paitsi että saunassa huosin kuin kihelmöi vasenkylki..   havunneulaset rikkoo ihoa kivasti ja hiki tuntuu...
Vapaa sana / Vs: sepefaktan kumous nro 1745
: 01.06.20 - klo:19:51
mut sepehää ei montaa muutaka tee...
heh,  mulla neljä jousenta majottaa pellolla ja pitäs pari kiveä hakia pois mut ei uskalla häiritä ku tien vieressä..  mut laitumella tooosi hyä kasvu,  melkein kolme senttiä viime viikolla...   noooo, lemmut syö tuon tunnissa...
heh, ja nyt jo painetta laskee hintaa..  onneks määrä kasvaa pikapikaa...   korjaa tilannetta.
no mistä sorkkis löyti kytkinkaaviot?    ettei menny vaan yritys ja erehtyslinjalla?
Vapaa sana / tunkosta
: 01.06.20 - klo:17:03
kävin tänään noin ekan kerran keskustassa ja joka paikka oli populaa täynnä.    mut ei sepe istunna viälä itellan kahveossa..     oikein hirvitti kui alkaa viirus levitä..    noooo, ei miuta haittaa ku alotan istus urakan..   taimet tuli!
mut sorkkia niiiiiiin vähä.     ku ei enää pikkuserkku ota noituvaa ukkelia hoitaan moisa...   eka ja vimonen kerta riitti.   se siitä uskovaisten hyästä hoitosta..
Vapaa sana / Vs: Ruuan tuottaminen
: 01.06.20 - klo:16:58
nii, kui paljun etelä tuottaa suomen ruuasta??  ja ku sais koko maan tuet ni kui paljon sit??
Vapaa sana / Vs: Miljardi euroa
: 01.06.20 - klo:16:57
ja pitää kuin joku hölömö linkittää koko ketju tuohon vastaukseen.  et miuta korpiaa nuo!   onko net niiiiiin vähä- älyisii etttei osaa miettiä mikä juttu kyseessä??   helevatusti joutuu kelaan moisen takia...   ja sit hää huutaa ku miä kommentoin juttuja...  ihmoa miusta!!
etätöissä?
puhasta luomua,   pelloista viis.   sehä puhistuu lihaks..
Vapaa sana / Vs: 3 kuukautta.
: 31.05.20 - klo:16:57
tietty syö.   kun tuunari etelässä lukiaa somesta kuin kalle koillis-kairalla saa kympin enemmän tukia ni laittaa eron tietty palkkaan....
Sivuja: [1] 2 3 ... 3542