Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 15

Viestit - Reiskako

Näillä pienillä kyläteillä ja metsäautoteillä tuntihinnalla aurataan. Oikeudenmukaista kummallekin osapuolelle. Alueauralla itse aukaisen paanat.
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: Paalaus
: 15.09.20 - klo:10:31
Pystyy muttei kukaan lähde todennäköisesti niittokoneen jälkeä paalaamaan on sellaista turhauttavaa hommaa. Karheelle  heinät niin alkaa tapahtumaan.
Olisiko parafiinia. Kesälaatua tankissa.
Olisiko oman asunnon rakentaminen tai osto saatava verovähennyskelpoiseksi ja sitten myyntivoittovero veronalaiseksi. Melkoista myyntivoittoa verottomasti kun kahden vuoden välein asuntoa vaihdetaan. Ja ne asuntotuet sitten sitten vielä, kun jokainen asuu eri osoitteessa tämän takia.
Otatko sen kattoluukun pois niin näet sen hanan jota kääntelet hytin katosta kylmälle ja lämpimälle. Tuo piti omaan fiattiin vaihtaa. Ei vaan auennut vaikka kuinka hytistä käänteli. Eihän se lämmitä jos ei vesi pääse sinne kennostoon.
Metsätalous / Vs: Metsätiet
: 29.11.18 - klo:14:11
Kuitenkin sen yhden rankakuorman haku kilometrin päästä 100 eur. joka pienin perittävä maksu.
 Vartija  pohjamontussa oikosulussa.
Hydrauliöljy kylmänä kankeaa kunhan öljy lämpenee niin valo taitaa sammua kun öljy virtaa paremmin suodattimen läpi.
Banjoliitin. Soitin kuin soitin .
Meillä kävi aikanaan k-huolto tekemässä tuon laakerivaaihdon ja "ilmakompura viereen ja jyrsivät pari milliä reikää suuremmaksi ja siitä uusi laakeri sisään eikä se ainaakaan sen takia kone ole renkannut.
Meillä oli kolme vuotta sitten sama ongelma, kolme turvaistuinta ja kaksi aikuista autoon ei ole helppoa. Varsinkaan kun ns. tila-autoa ei meille tule. Käytiin kokeilemassa ennakkoluulottomasti ihan kaikkia isoja autoja, Volvo XC90 tuli pihaan. Monen Audin jälkeen eihän tuo nyt ole sama mutta hiljainen, oikeasti iso ja mukava ajaa. D5 vie kohtuullisesti, ei tuon kokoistatukseesi autoa voi ihan vähällä liikuttaa. 8-9litraa satasella menee. Mutta mahtuu kyytiin 5-7 hlöä, jos määrä pienempi kuin 7 niin mahtuu ne rattaat ja paljon muuta.

Kuljeta nyt sentään lapsetkin turvavöissä kun itsekin kumminkin käytät. Mahtuuhan sitä autoon kun autoon vaikka kymmenen muttei laillisesti. Hommatkaa tilaauto jos tilaa tarvitaan niin kaikki on sentään vöissä kiinni.
Metsätalous / Vs: Kuusen istutustaksa?
: 16.05.16 - klo:10:44
Maksoin pojille 10 senttiä pottitaimelta  ja pyysin tiivistämään joka taimen juuren saappaallla  ;)  paikallinen mhn istuttajat saavat vain 8 senttiä.
Meillä oli puimurin hyttiin käyty jauhesammutin tyhjentämässä ohikulkiessa.  >:(
On se kumma kun luvataan laskea kiinteistöveroa niin arvostelijoita löytyy melkein järestään  ja miten olisi kun kiinteistöveroa korotettaisiin maatalousrakennuksillta niin taas löytyisi arvostelijoita. Parempi kun ei tehtäisi siis mitään muutoksia ja homma pelaisi hyvin....
Jospa se laskeminen maatalousrakennuksilta olisi kuitenkin hyvä asia.
Sivuja: [1] 2 3 ... 15