Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 142

Viestit - roadrunner

Itsekkin on tullut harrastettua tuota kauran kylvyä syksyllä. Miten mahtaa  olla kasvitautien siirtyminen seuraavalle kasvukaudelle talven yli kasvustossa. Onkoko tuo sittenkään hyvä ratkaisu pitemmän päälle.
Meillä parissa eri tiekunnassa on päädytty ottamaan tiekunnille vastuuvakuutukset. Uuden yks.tielain vastuukysymykset saattavat viedä hoitokunnan raastupaan. Siitä aiheutuvat kulut helposti ovat suurempia kuin koko tiekunnan vuosibudjetti.
Miten tuossa renkaan vaihdossa käy noiden ympärysmittojen kanssa. Jos vierintämatkat muuttuvat, voi välityksistä tulla pian rautajauhoa.
Vihruaisessa liikkeessä on taas unohtunut mitä tuet maataludelle ovat: ne on hinnanalennuskorvaus puolitetuista tuottjahinnoista, On kivaa mestaroida milloin mitäkin ehtoja jussien pään menoksi, kun asian perusteista ei ole haisuakaan. Muistin virkistämiseksi pientä sisäistä kritiikkiä.

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2007/01/19/vihrea-liike-myllytyksessa
Miten se muuten onko tutkittu miten rasistinen on James Bondi, kun sekin seikkaili siellä tangerissa, Taisi vielä nielaista  timangin sen naikkosen navasta. Ennen kuulumatonta, vei timangin afrikasta.  ;D ;D
Konevalmistajat eivät nähtävästi ajattele, miten suunnittelemiaan koneita joskus sitten peruskorjataan,
vaan ne ovat rakenteeltaan kuin pirunnyrkkejä; ensimmäinen taistelukosketus saattaa jo
päätyä polttoleikkuuseen. Näin saadaan uusien kauppa käymään ja puolalaisille
jää ne tympivät remontit.

-SS-


Tämä on todellinen ongelma. Monta kertaa on tullut kirottua puimurin ym. koneen remontissa suunittelijat sinne alimpaan. Tuntuu kuin uhastaan olisi tehty sellainen rakenne, mitä ei kertakaikkiaan pysty järjellisesti purkamaan ja korjaamaan.
Eihän se aivan samanlainen viilu tule sen avartimen kanssa, mutta siedettävämpi kuin 650 tallaamassa vaossa.
Itse ostin aikanaan lemkenin osista ne leikkurit. Maapuoleen vain pultilla kiini. Toistakymmentä vuotta on hangattu, ja vieläkin ovat siedettävässä kunnossa.
En enää muista hintaa, kun on niin kauan aikaa, mutta ei ne minusta kauhean kalliit olleet.
Kyllä toimii.
Ootko tarkastanut ne putkisokat vaihdekepin välityksestä, sieltä kopin alta. Ne saatta mennä väljäksi, tai jopa katketa. Jos on paljon välystä, niin menee huonosti vaihteet silmään.
Miten se oikein menee muovisäiliöiden kanssa, tuleeko niistä ongelmajätettä kymmenen vuoden jälkeen. Pystyykö niitä katsastamaan niin kuin metallisen?
Pitäisi hankkia uusi pönttö polttoaineelle. Millaisia pyttyjä olette hankkineet ? Metallinen olisi varmaan pitkäikäisempi, vai miten muovinen. Miten nämä nykyiset bakteerimössöt viihtyy eri materiaalissa. Löytyykö kokemusta?
Vapaa sana / Vs: 800 yritystä
: 21.04.20 - klo:20:50
Helevata kun sitä on härmän hitain. Mulla olis ollut ajatuksena perustaa huono viljelijä ploki, missä olisi kehitetty virtuaalisia alustoja tukien optimoinnille. Mutta enpä kerinnyt, kun Peten emäntäkin sai sata donaa huonoille äideille. Tää on nyt niin tätä: kun Suomi putos puusta kaikki kävi äkkiä, ei nähty itse sikaa eikä edes säkkiä.
Kunnan maaseutusihteeriin yhteyttä, pitää pyytää tarkastus. Sitten hakemus elylle. Lomakkeen saa maat. sihteeriltä. Pitää olla perustelut, karttaliite, ym. Sitten vain odottelemaan korvausta maksuun joskus vuoden kuluttua.
En kyllä ymmärrä tuota ykköslomakkeen työntämistä ennen aikojaan maajusseille alkuunkaan. Ensin itse ilmoittavat maatalouden ilmoituksen palautuspäiväksi 2.4, ja sitten antavat veroehdotuksen ennen kuin itse ilmoitus on palautettu. Nythän tuo ykkönen on päin honkia, kun ei näy kun valtion tukipotti, poistot ja vähennykset ym. puuttuu. Mutta summa summaarum lienee palvelu parantunut.
Sivuja: [1] 2 3 ... 142