Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 9

Aiheet - roadrunner

Vapaa sana / Uunien romutuspalkkio
: 09.01.22 - klo:16:26

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008524549.html

Kreikkalaiset asiantuntijat ovat tutkineet, miten täällä pohjolassa uunejaan käryyttävät asujat pilaavat ilmaston. Täytyy meidä pelastaa pankkien ohella myös savuista kärsivät maailman kansalaiset. Ehdottaisin, että mummonmökkien puhdistettujen jätevesien tapaan meidän tulee rakentaa uunien savuille keruujärjestelmä. Vesi- ja viemäriverkoston viereen kaivetaan savuputkisto, millä kerätään muodostuvat kaasut yhteiskunnan käsiteltäväksi. Putken pää voitaisiin sitten johtaa  mereen, järveen, jokeen, tms.
Pitäisi hankkia uusi pönttö polttoaineelle. Millaisia pyttyjä olette hankkineet ? Metallinen olisi varmaan pitkäikäisempi, vai miten muovinen. Miten nämä nykyiset bakteerimössöt viihtyy eri materiaalissa. Löytyykö kokemusta?
Mitä sähköpostia porukat on tavannet käyttää? Nyt tämä valtionkin osin omistama netifirma ilmoitti muuttavansa "ilmaiset" sähköpostiosoitteet maksullisiksi.Itse olen käyttänyt tuota osoitetta virallisissa yhteyksissä, enkä ole levitellyt sitä joka paikkaan. Siten olen onnistunut välttämää ylettömän pa..ka myrskyn työntymisen tuolle osoitteelle.  Alkujaan sähköposti kuului nettiliittymän hintaan, mutta ahneudella ei ole mitään rajaa. Täytynee nyt sitten uskoa  tämä osio omalta osalta taputelluksi.
Valttu on kehittänyt supernopean mallin tosi täppäreille. Lohkoille pääsee pika vauhtia, ihanaa. ::)

http://www.iltalehti.fi/autot/2015040719479197_au.shtml
Tästä voisi jykä Zukula tuunata uuden formaatin töllöön: kanalat kuntoo, idea vapaasti kopioitavissa. ::)

http://www.kauppalehti.fi/uutiset/sukulan-ja-seikun-broilerifirmalla-valtavasti-maksuhairioita/asFaJvt4?_ga=1.187478700.507307734.1416981832
Vapaa sana / Tuttu juttu show
: 24.03.15 - klo:17:06
Kyllä alkaa vakava asia herättää hilpeyttä. Sikalaa kuvanneet ekoterroristit ovatkin nykyisin" oikeutta eläimille tuttuja". Tästä näyttää kehkeytyvän aivan vanhan tv-formaatin mukainen show. Tunsitko tämän hiipparin, aivan oikein saat ruusun, niinkuin Hallikainen ennen juonsi telkussa. Vai mielistelläänkö tässä jotain, kun ei uskalleta puhua hiippareista oikeilla termeillä. Otsikot vaihtuvat lehtijutuissa, kuin palkinnot onnenpyörässä.

http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/kameran-sikalaan-piilottaneet-oikeutta-el%C3%A4imille-tuttuja-1.100666
Kansa onkin saanut ihmetellä, miten suuri hyväntekijä metsäteollisuus on. On luvattu uutta tehdasta, ja mannaa metsäkansalle. Lahoiksi luullut puujalat ovat alkaneet ottaa uusia loikkia. Kyllä se teolliseeu pyyteettömästi haluaa suomen kansalle hyvää. Vai olisiko sittenkin kyse siitä. että eukonlpysätyssellun hinta on pompsahtanut tasoihin koivusellun kanssa, ja teollisuus kirmaisee häntä koipien välissä takaisin kotimaisen metsänomistajan helmoihin. Halpamaiden sellusta on nyt kulta vuoltu loppuun. Nyt vain pitää muistaa, miten teollisuus on kohdellut suomalaista metsänomistajaa, säilyttämällä kuitupuun hinnan 30v samalla tasolla.

http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/koivukuitupuu-ajaa-eukalyptusta-kiinni-1.99337
Vapaa sana / Poliittiset virkanimitykset
: 17.03.15 - klo:08:11
Mites se menikään, ei enää poliitisia virkanimityksiä, tästä käytännöstä on luovuttava, vai miten se huuto menikään? Kuis on käynyt? No tietysti on lopetettu käytäntö. ::)

http://yle.fi/uutiset/poliittiset_virkanimitykset_ovat_suomalaista_korruptiota/5052411

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015031619368950_uu.shtml
Vapaa sana / Parret paukkui
: 23.02.15 - klo:18:54
Hä hää, kansanrunoutta tänne korkeakulttuurin sekaan. ::)


http://www.radiorock.fi/#!/post/54eaea4ffdf0230300b09866

Vapaa sana / Haulipyssy ja puukuulat
: 21.02.15 - klo:17:39
Olipa murtoporukalla kus..et paikat. ::)  "Mies avasi sisäoven. Oven takana oli talon asukas, joka osoitti miestä haulikolla."

"Porukka lähti karkuun juosten. Tuolloin talon asukas ampui pakenevia murtautujia ikkunasta puupanoksin ladatulla haulikolla kaksi kertaa. Matkaa karkulaisiin oli 10-25 metriä. Laukaukset menivät ohi."

Tässäkin vain on omituista toimintaa oikeudessa kun asukas sai sakot. :o

http://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/68284-murtomies-yllattyi-ovella-asukas-osoitti-tunkeutujaa-haulikolla
Metsätalous / Impperiumin vastaisku
: 13.02.15 - klo:08:12
Metsäpatruunat ovat näköjään aktivoituneet ihan kiitettävästi viime aikona. Liekkö kyse impperiumin  kartellikorvaus oikeudenkäynnin kirvoittamasta vastaiskusta? Joka käänteessä, milloin on kyse metsän käytöstä, tai omistukseen liittyvistä asioista, tulee kapuloita rattaisiin. Kaikki sellupuu meille ei mitään polttoon, tai metsämaksu kouraan jos et myy puitasi. Tuntuu tosi hedelmälliseltä yhteistyöltä. Niin ja olihan se hienoa yhtistyötä muilutta puun hintaa kartellilla.

http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/mets%C3%A4nomistajien-spv-n-huojennus-tyss%C3%A4si-kiistaan-1.87604

Tämän päivän maastullissa oli asiallinen mielipide kuitupuun hinnoittelusta. Itse olen ollut samaa mieltä jo kauan. Nyt joku muukin kirjoitti sen julki. Tuntuukin reilulta jos kuitukiinnon hinnalla saa kolmisen grillimakkaraa. Silloin hinta on kohdillaan.

http://digi.viestilehdet.fi/epaper_MT/products/MT_-2014-12-01/pdfs/article_4_7.pdf
Vapaa sana / Kohta paluumuuttaja?
: 30.01.15 - klo:18:55
Tuleeko bjöörni pian maitojunalla takaisn suomeen. Taitaa jätti osingoilla maa alkaa poltta tassujen alla. ::)

Ruotsin punavihreän hallituksen valtiovarainministerin Per Bolundin mukaan Nordean jättiosinko osoittaa, että Ruotsi tarvitsee erityisen pankkiveron. Pankit hyötyivät Bolundin mukaan aiheettomasti Ruotsin edellisestä yhteisöveron leikkauksesta ja rahat on syytä kerätä takaisin. Neljän-viiden miljardin kruunun veroa aiotaan esittää ensi vuoden budjettiin.

http://www.kauppalehti.fi/uutiset/wahlroosin-nokittelu-puhuttaa-ruotsissa/tdgL4e99?_ga=1.228356761.507307734.1416981832
Vapaa sana / valmentajn tölli
: 12.12.14 - klo:18:36
Lähtiköhän valmentajan töllistä katto lentoon myrskyllä, kun piti hakeutua saneeraukseen. ::) Olen kyllä ihmetellyt jo pitempään, miten firmojen on kannattanut maksaa pa..kasta suuria summia rahaa hörhöille.  Nyt näkyy paljastuvan tyhjien tynnörien kolina: no money, no honey. ::)

http://www.iltalehti.fi/talous/2014121218922320_ta.shtml

Sarasvuo lanseerasi ruutanastrategian, jossa keskitytään "elintoimintojen suojeluun hapettomassa ympäristössä".

Suattapi olla, että yritykset karsii tyhjät menot hapettomassa ympäristössä. ???
Metsätalous / Hankkeet koneurakoinnista
: 07.12.14 - klo:19:36
Sattuipa tuolta HS sivuilta mielenkiintoinen artikkeli koneurakointia tehneiden veljesten elämästä. Opettavainen tarina miten työnteko palkitsee. :o Kannattaa lukasta, on myös osa suomen historiaa, näin itsenäisyyspäivän jälkimainingeissa.  ::)

"Kohta vietettiin kuusikymppisiä.

Vuonna 2012 oli aika lopettaa firma. Pikkuveli Mikko jatkaa vielä, mutta toisen palveluksessa. Nyt saattoi pitää lomiakin, matkustella vaikka Vietnamissa ja Balilla.

Matti jäi sairauseläkkeelle vuonna 2012. Oli aika huilata.

Suurin osa elämästä on mennyt yksin metsässä. Usein keskellä yötä, radio seurana.

"Syyspimeä metsä, vesisateessa. Se on mielenkiintoinen paikka", Matti sanoo virnistellen.

Veljekset naureskelevat, että koko savotasta käteen jäi punainen peltihalli. Sillä on hyvä sijainti: ihan vieressä on ABC ja venäläisturisteille tarkoitettu ilmaleijuntapaikka."

http://www.hs.fi/kuukausiliite/a1417701605826
Ikävä tapaus lehtien otsikoissa hätkäyttää. Tänä syksynä on monta traagista tapausta sattunut pitkin suomea. Tässä yksi maatalouden alalta. Nyt ei kuollut äiti ja lapset, vaan menehtyi isäntä ja 390 lammasta. Ei taineet yhteiskunnan turvaverkot toimia.

http://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/62361-syva-suru-laskeutui-notkoon-holjakassa-tragedian-taustat
Sivuja: [1] 2 3 ... 9