Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 8

Viestit - Lokinpaska

Yleensä kiire aikaan teen Klo 03-21.  Ilta/yö hommat ei kannata koska virheet kasvaa. Aamulla aikaseen se on ihan eri juttu. Tottakai kai pitää naapureita ajatella. Monet on sanonu että ei haittaa jos teet erikoiseen aikaan.
Mitä kokemuksia elho 7300 takakoneesta..?? Onko oikeesti hyvä... Vai onko etu takakone yhdistelmä parempi..??
Nyt on vielä ihan normi keli koneet on ulkona hyvin toimii kaikki. Pari talvee on akkuvaraaja ollu koneeessa, koko ajan on roikassa kovalla pakkasella Sitten voi tulla ongelmaa kun pakkasta 35-40... Mutta kyllä meille tulee joskus lämmin halli.
Jontikka kyllä täällä myös kiinostas tosi paljon mutta ainakun käyn agrin huollossa niin kaikki varmaan arvaa mitä ne siellä ollaan vaihtamassa.... Siksi pitää vielä pysyä tässä kotimaisessa romussa ;D 
Kivien keräys.. Vähän täällä kiviä on mutta parilla pellolla on. Sen takia ei omaa konetta kannata olla.
Tottakai karhotin. Viime kesä taas sen opetti.. Meillä mattoperä pöttinger hyvin siinä kaikki toimii,mutta se karho mikä ei kuivu yhtään..
Alkupään T-vallun Ongelmat syyläri ei kestä,perä keittää tosi herkkään ja Myös jarrut menee herkkään. Näitä ongelmia on ainakin alkuvuoden 2003 koneissa.. Muuten kyllä tosi varmoja.     
Tottakai strautman. Mutta mikä vika kronessa on..?? Meille tuli viime keväänä Krone ZX vaunu ihan hyvä se ollu. Noukinvaunut on perusvarmoja koneita jos vertaa paalaimeen :)
Soita valtra huoltoon. Kyllä ne siellä tietää.
http://www.agrimarket.fi/Vaihtokone/traktorit-john-deere-john-deere-7530/927-4608-1/ Onko tämä myös ihan susi...?? Hinta vaan liian kova kun noin vanha kone..
Valmistalo avaimet käteen tottakai se helppoa talon tekemistä pari rekka kuormaan talo on siinä. Muista myös yläkerta tai varaus ainakin. Talo ei ole teho käytössä jos siinä on vain yksi kerros.     
Mitä eikö kaikki vaihda fentiin. Aika outo vaihto n-sarjan valluun...
Seuraan aika paljon vaihtokone sivuja onko jontikka oikeesti huono kun niitä todella paljon valtran sivuilla esim malli 7530 niitä on monta huippu herkuilla. Kaikki ne varmasti vaihdettu fentiin.. Onko jontikka oikeesti ihan susi..??
Otavaan se vallun N-sarjalainen ilman sitä turbiinikytkintä, Turha varuste. Tai sitten jontikka jos vallu ei vältä.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 8