Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 8

Viestit - Lokinpaska

Täällä on rehut ajettu Krone zx 450. Sopiva kärri omaan ajoon. Pitää olla reilu veturi +200hv  Vanha kärri oli myös krone. Merkistä oli hyvät kokemukset ei tarvinnu muita kahtoa. Hydrauli alusta on hyvä mitä muissa merkeissä samassa koko luokassa  ei taida vakiona olla.   Kannattaa ostaa kerralla riitävän suuri niin ei tarvii koko kesää rehua tehdä.
Hyvin toimii meillä Delavalin kanssa yhteistyö. Osat mitä tarvii saan heti, huolto toimii hyvin. Varma firma mikä kanssa joutuu toimimaan vuosiksi eteenpäin.   
Meillä ollu monta vuotta käytössä Fellow flomaster profi, Huippu peli. Tekninen tuki toimii myös juhannus aikaan osat myös saa heti. Tärkeää myös että happottimen on kehittäny henkilö millä on myös paljon kokenmusta rehunteko hommista.   Onhan teillä kaikkilla ketkä ajaa noukinvaunulla fellowin vajaan 700litran säiliö vaunun mahan alla..?  Jos kuormaan menee ainetta 70-80 litraa jaksaako joku oikeesti leikkiä pikku pulloilla.
Käy katsomassa ZX mallin sulloja. Pitäs se olla kestävämpi kun vanha.
Täällä on vuoden 2012 Krone zx 450 vaunu. Hyvä se tähän asti ollu harraste hommiin alusta on huippu hyvä. Sulloja on toista luokkaa kun vanhoissa. Voimaa pitää olla traktorissa reilusti.    Mitä ongelmia siellä kroneissa ollu..?
Delavalin ropotti ei sekoo tuolla tavalla jos sähkö katko tulee. Niin ja delavalin ropotti jos sekojaa näytöstä ropotti sammustus ja käyntiin virtanapista. Ei tarvii tehdä niin vaikeesti kun lelyssä.. Edes jotain hyvää sinisessä ropotissa on.
Meillä vallussa on noin 90 hajukuusta kaikki värit. Hyvin haisee! ;)
Meillä traktori käynnitetään joka päivä kaksi kertaa ihan sama mikä keli on. :)
Meille taisi tulla paali maksamaan tänä vuonna noin 14€ sis alv. Hintaa kuuluu verkko että muovi.
Amazone Tottakai uusi tuluossa ensi kesäksi. Vanha kone oli samaa merkkiä.
Jos kuormaan menee 70-80 litraa happoa.  Ihme porukkaa jos ostaa kalliin noukinvaunu. 2000€ happo säiliöö ei raaski ostaa.
Fellowin happo säiliö on pakko olla. Pesee vaikka säiliön siitä on jo hyötyä. Tai ajaa kaikki hapolla. Jotkut vielä oikeesti nysvää pikku pullojen kanssa.. 
Hyvä pyörä on myös BKT. Hinta laatusuhde on hyvä.
Pikku ärrä tottakai jos noista pitää valita. Versu on  semmonen väli malli Hitec tai drekti. Vaikka ite ajan kotimaisella. On se jontikka vaan ihan sika hyvä. Harmi kun itse en voi hankkia jontikkaa kun huoltoa ei ole meidän alueella.
Meidän kronessa on 2,10 noukin. Hyvin se nieleen kun ajettu karhottimella yhteen 10,5 metrin heinät. Uusiin pöttingeriin  saa 2,3 m noukkimen.
Sivuja: [1] 2 3 ... 8