Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2

Aiheet - Lokinpaska

Mitä kokemuksia samatsin 941 perhos koneesta..? Onko se oikeesti hyvä..? Olisi reilusti halvempi kun muut..
Millä hinnalla olette urakoineet tai ostaneen karhotusta..? Tarkotus olisi ulkoistaa se homma mutta pitäskö olla oma..?
Mitä kokemuksia pöttingerin 352 ED koneesta..?? Eli kyseessä nostolaiteniittomurskain. Onko edes kukaan nähny pellolla..?
Nyt on käytössä mattoperä.. Tarkotus olisi käyttää ulkopuolista karhotin urakoitsiaa.. Mattoperän suurin ongelma liian suuret karhot mitkä ei kuiva ikinä ja toinen on niitto vauhti mattoperän rakenne ei kestä haastavia peltoja.. Sitten olisi hyvä syy vaihtaa niittokonetta ;D  Mikä olisi järkevää? 
Onko teillä muilla ollu pöttingerin niittomurskaiminen kanssa laatu ongelmaa..??? Eli joka kohdasta pitää pultit vaihtaa, palkki vuotaa öljyä, hitsi saumat on huonot,  laakerit menee niitto lautasesta.. ja Kaikkea muuta ongelmaa.. Mutta on siinä paljon hyvääkin mutta pitääkö oikeesti siirtyä takasi kroneen...??
Mitä kokemuksia elho 7300 takakoneesta..?? Onko oikeesti hyvä... Vai onko etu takakone yhdistelmä parempi..??
Seuraan aika paljon vaihtokone sivuja onko jontikka oikeesti huono kun niitä todella paljon valtran sivuilla esim malli 7530 niitä on monta huippu herkuilla. Kaikki ne varmasti vaihdettu fentiin.. Onko jontikka oikeesti ihan susi..??
Meillä navetta talon vieressä. Mutta te kenellä on ropotti navetta ei talon vieressä miten siellä jaksaa yöllä käydä. Vai eikö ropotti soita koskaan tai lehmä poiji keskellä yötä.. Minusta tuo 40m navettaan maksimi matka yöllä navettaa. Miten te muut..?? 
Koneet, laitteet ja tekniikka / Pöttinger
: 07.08.12 - klo:21:58
Mitä kokemuksia on porukalla pöttingerin etukoneesta ja takakoneesta eli nostolaitekoneesta..??
Koneet, laitteet ja tekniikka / Fendt 936
: 26.07.12 - klo:15:57
 Mitä ihmettä Eihän fenti voi palaahttps://www.avk.fi/sivut/detail.asp?id=188707&lang=fi
Kertokaa kokemuksia kronen perhos koneesta..? 
Kertokaa kokemuksia tästä kivi-pekan jyrästä teköökö sillä mitään olisi varmaan aika hyvä...??http://www.pel-tuote.fi/jyra/
Kysymys kuuluu riittääkö pyörän kokoon 650/65/38, 4 kirstys ketjua..??  Vai miten se kannattaa tehdä..? 
Sivuja: [1] 2