Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 4

Aiheet - andypoge

Tuli jokin aika sitten hommattua tuollainen digitaaliohjattu  12V 12A akkulaturi, missä ties mitä älykkäitä tai vähemmän älykkäitä ominaisuuksia. Nyt vaan olen huomannut, että mokoma laitos ei sovellu täysin tai lähes tyhjentyneen akun lataukseen ollenkaan. Tyhjällä akulla laturi luovuttaa parin sekunnin jälkeen ja antaa virhekoodia. Tyhjentyneen akun kanssa joutuu käyttämään sitten halpismuuntajalaturia, jotta saa akun edes vähän ensin henkiin. Onko muilla samanlaisia kokemuksia?
Peittaan pienellä kanuunakuljettimella (kairalla) kylvösiemenen suursäkkeihin, peittausaineen suutin siellä kairan alapäässä. Lasken sitten tavaran suoraan säkkiin kairan päästä taittuvan käyrän ja teleskooppiputken avulla. Säkin suu siinä tietysti suht tiiviisti yritetään pitää kiinni putken ympärillä, mutta silti jonkin verran pölisee. Olisko ideoita pölyn+sumun saamiseksi pois tyäskentelyalueelta? 1-vaihevirtaa olis lähellä, 3-vaihetta tai paineilmaa ei. Auttaiskohan yhtään jos laittaa vaikka siihen teleskoopin kylkeen tommosen Clenin 2-moottori-imurin imemään pölyä samalla pois?
Kasvintuotanto / Vehnät pois kaurasta
: 10.10.19 - klo:15:23
Saako vehnät pois kaurasta esim. 2.2 tai 2.5 mm rumpulajittelijan seulalla?
Kasvintuotanto / Alle 2 mm jyvät
: 18.09.19 - klo:19:06
Tekeekö kukaan tuota <2mm jyvien määrän mittausta esim kaurasta omalla laitteistolla ja millaisella?
Onko tietoa mimmonen on Akron-pellettiuunin palopää? Ei näy esitteissä. Uunin rakenne perustuu esitteen mukaan öljyuuniin.
Kasvintuotanto / Jälkiversonta 2019
: 12.08.19 - klo:13:32
on aika rajua, ainakin aikaisella kauralla täällä Satakunnassa. Valkkaa tuosta sitten optimi puintiajankohta kun heti puintikypsän pääröyhyn alapuolella velloo vihreä jyvämassa. Pakko kai odotella vielä X viikkoa jotta kuivauksessa edes hiukan säästäisi.  Mites muualla?
Mahtanneeko 120 bar painepesuri pelittää jos laitan siihen vesisyötön kuution kemikaalipytyn pohjalta pienellä uppopumpulla? Pesurin painetta saan säädettyä tarvittaessa pienemmäksi - pienempikin paine riittää aiottuun pesukohteeseen.
Kasvintuotanto / Tankkiseoksia
: 16.06.19 - klo:09:37
Olisko tällanen hyvä perusketju keskustella tankkiseosten toimivuudesta?

Mites Mospilan+TargaSuper+HA-Thio-S rapsille? Thio-S heikosti taulukoissa...
Kasvintuotanto / Allya nurmelle?
: 25.05.19 - klo:16:41
Onko kokemuksia millai Ally 50St toimii apilattomalla nurmella, lähinnä saunakukat ja ohdakkeet vaivaa.
Tästä on jotain vanhojakin ketjuja, mutta aloitan uuden:
Millaisia tekniikoita ja kokemuksia suorakylväjillä VLN- tai tavallisen nurmen lopetuksesta ja suorakylvöstä suoraan nurmen sänkeen? Itse kynnellyt noita tähän asti, mutta kyntö tekee tietyillä maalajeilla niin rankan takapakin pintamaan laatuun, että alan testailemaan suorakylvöä. Aloitan helposta, eli viime kesällä kuivalla kitukasvuisena kasvaneesta apila+raiheinänurmesta joka niitettiin ja korjattiin syksyllä (hiesusavi). Ajattelin odotella toukokuun puolenvälin yli, jotta alkaa vihertää, siihen glyfosaatti ja kylvö suoraan. Onnistuuko?
Kasvintuotanto / Rekalla pellolle
: 28.02.19 - klo:15:13
Pellon pinta paikoin jo liettää kun hanki sulanyt, arska paistaa ja vettä vihmoo. Yli tuosta kuitenkin pitäisi viikon parin sisään vielä rekalla ajella. Mitäs jos levittäisi pikkukuorman haketta siihen ajoväyläksi ja keväällä siten puskulevyllä taas pois kun pinta kuivannut?
Alkoi tuollainen Ventur GMT-HT-78 -savukaasupuhallin vinkumaan. Onkohan laakerit sököt?  Oletteko vaihtaneet laakereita tuollaisiin? Mistä saa? Puhallin on hakekattilan perässä.
Combine Fabs Limited - Onko kukaan sattumalta tilannut mitään tästä pajasta Briteistä? Kokemuksia?
http://www.combinefabrications.co.uk/
Metsätalous / Metsäkirjanpito WebWakassa
: 11.02.18 - klo:10:09
Mihin olette syöttäneet metsävähennyspohjan 2C-verolomakkeella? Tilinpäätöksen kohdassa "Metsävähennyspohja" ei pysty syöttämään ja käyttöohjeessa ei asiasta neuvota. Siirtymävuosi PC-Wakasta menossa ja aloitus puhtaalta pöydältä.
Mitäs tuommoisesta otsikon tilanteesta ootte mieltä, jos tr. etukuormaajaan kytkien työntäisi piikkiäestä tai haraa ja takana sitten muu työlaite? Pitääkö jotain puskutukia värkätä jos sellaisia ei ennestään ole? Lähinnä nyt joku 4-6 m hara tai vastaava mielessä.
Sivuja: [1] 2 3 4