Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 30

Viestit - andypoge

Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: Kuivuri
: 23.11.20 - klo:08:28
Kaasu: Vuokrattavaan kaasusäiliöön ei kenties voi ottaa muuta kuin vuokranantajan omaa kaasua (esim. Teboil)? Joskus oli juttu, että täyttöpalvelu kuuluisi näissä ns. samaan pakettiin. Huomiota kiinnitti myös ärjyn sähköliittymän tarve.
Kasvintuotanto / Vs: Syyskylvöt 2020
: 30.10.20 - klo:20:54
Onko sulla syyskauraa?
Sitähän se - sehän voi olla leutojen talvien seuraava hitti! Tuleepa kokeiltua.
Kasvintuotanto / Vs: Syyskylvöt 2020
: 30.10.20 - klo:19:37
Olen näemmä suorittanut syyskylvön, kun lautasmuokattu kauramaa on lokakuun lopulla täysin tiheän vihreän sängen peittämä. Siinä kai se ensimmäisen vaiheen varissut sato on nätisti itänyt lämpimänä syksynä. Tuonhan voi ilmoittaa kasvipeitteiseksi, eikö vain!
Mikä Unitronics sielä on? Jazz, M90, Samba? Vai joku hienompi GUI?

Etupaneelissa seisoo V350
Onko kukaan koittanut imaista tuosta Säätärin C210-ohjauskeskuksen logiikasta softaa läppärille talteen varmuuskopioksi? Unitronics siinä näkyy olevan.
Pitkästä aikaa oli Nesteellä kesälaatu halvinta suoratilauksena. Kesälaatu 0,69 €/l.
Kasvintuotanto / Vs: Puinnit 20
: 25.10.20 - klo:12:22
Etten tiedä sitten onko järkeä. Voi olla, että perinteinen viherlannoitusnurmi ja tukien nosteleminen on se järkevin välikasvivaihtoehto viljalle.

Viherlannoitusnurmi olisi järkiratkaisu monessakin mielessä, mutta sen tuki pudotettiin surkeaksi ja kasvipeitteisyyteenkään ei enää käy. Silti on kierrossa mukana mulla tavanomaisessa. Tasaa työhuippuja ja antaa typpeä ja juurimassaa.
Millaisia kokemuksia LED-valonheittimistä ulkokäytössä hintaluokassa alle 40 eur/kpl? 50-wattisia näkyy saavan alta parinkympin jo, 4000 lm valoteholla. Riittääko tuollaisessa teho korvaamaan esim suulin 300/500w halogeeniheittimen? 20 eur hintaluokassakin lupaavat 50'000h käyttöikää, mutta miten lienee todellisuus?
Hajanaisten lähteiden perusteella vähintään 2 m pitää olla aidan korkeus ja tolppaväli 2-3 metriä.

Keltainen vaakanauha saattaa tehostaa karkotusvaikutusta.

Suojakaistalle voisi ajatella jotain näistä inhokkikasveista?
https://viherlassila.fi/2018/09/suojaa-puutarhasi-peuroilta/
Nimikkeellä "Eläinverkko Zn 1,5x50 m muuttuva silmäkoko " näkyy olevan tarjolla 79€ 50 m rulla. Puiset kyllästetyt aitatolpat ehkä luokkaa 5-6 € kappale. Tolppia laitettava ehkä jotain 5 m välein vai?
Kasvintuotanto / Peurasuojattu viljelmä
: 06.10.20 - klo:15:59
Kuten tunnettua, alkaa tuo peuramäärä näkymään tilipussissa ainakin herneellä ja öljykasveilla. Ja puutarhasta syövät porkkananvarret ja punajuuret. 180 cm korkeaa galvanoitua aitaverkkoa saisi 30 m rullan 55 eurolla. Tuommoistako viljelmän ympäri vai mitä oikein kokeilisi, kun metsästyskorttikin odottaa vielä suorittamista?
Kasvintuotanto / Vs: hiukan isompi vahnko.
: 23.09.20 - klo:15:54
Vanhoja kuivureita ei paljoa enää korvailla .

Onneksi sinä et mistään mitään tiedä ja sun mielipidettä ei kysytty.

Koskella kärvähti tutulta uuni ja osa koneistoa (Arskan uuni ja koneisto ) . Ei saanut korvauksia kuin pienen osan . Oikeaa tietoa asiasta on .
Kysy nyt vielä ihmeessä ja kerro mikä oli korvauksen eväämisen syy.
Se on tuollainen:
https://biosystems.aritermshop.fi/bio_fi/root-catalog/saatotuli-tuotteet/kattilatermostaatti-digitaali-saatotuli-kattilaan-3664.html

Tuntuu olevan sulamisherkkä, jos kuivalla hakkeella alkaa tuli hieman ryömiä ruuville päin. Voiskohan sitä viedä kauemmas palopäästä jollain jatkomuhvilla?  :-\
Tietääkö joku Säätötulen liekinvalvonta-anturin tyyppiä? M12-liitin taitaa olla päässä, liikkuva-arinainen.
Sivuja: [1] 2 3 ... 30