Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 4 5 [6]

Aiheet - klapikasa

Eli hyökääkö ötökät naapuri lohkolta syyskasvia syömään täystuhoa jos ne on vierekkäin?
1530 saa vähän perusteelisempi kunnostus, kuinka monta tuntia tolla on puitu ennen peruskunnostus?

http://www.farmphoto.com/thread.aspx?mid=1082575&pgIdx=0
Nyt olis steiger joka on "löydetty" suomesta. Osta joku se takasin. Klikkaa se ensimäinen http://www.amtrac.co.uk/
Kasvintuotanto / Kevätruis
: 23.01.13 - klo:09:47
Juuso on niistä yeisin ja buumi takana jo. Mä viljelin Juusoo ehkä 5vuotta vaihtelivi tuloksin. Super syksy 05 tai 06 se antoi tasaisesti  yli 3t/ha kymmenestä hehtaarista sakoluku lähempänä 200. Muina vuosina 1-3t/ha ja huonot sakoluvut. Reilusti Moddusta että pystyy puimaan syyskussa. Kun amilo, elvi ja reetta antaa reilusti yli 4, puinti aikaisemmin jne.

Mutta, on niitä muita, Arantes ja Rogo ainakin, Onko kellään kokemusta niistä?
Kasvintuotanto / Apilaa jögevalta
: 07.01.13 - klo:12:33
Oletteko tilaneet nurmisiemeniä Jögevalta? Hinta Suomalaisiin verratuna? Hukkakaura riski kuinka suuri?
Olisko nhklla mahdolista tämöseen esitelyyn suomessa?
http://www.farmphoto.com/thread.aspx?mid=1017023
Mulla on crossboard lata jyrän edessä, mutta se ei tasaa lainkaan, jos on kuoppa se kulkee kuopan kautta, kovempi kohta, se nousee sen yli. Se on vanhempi mallinen ilman sitä "pokkaus" piikissä sille tangolle. Onko ehdoituksia? joku 40x40 rhs ja pidemmät lapun pultti ja rhsän läpi?
Kasvintuotanto / Rapsi vs kesanto
: 12.03.12 - klo:17:51
Viljely suunnitelmaa pähkäilessä olis pari lohkoo jota en tiedä mitä kylväis. Viime vuonna ruista, kultivoitu savi. Öljykasvit on se ötökkä tarkkailu ja ruiskun pesut sun muuta, satoo se antaa mutta en varmasti saa yli 1500kg/ha ja lannoite tiedetään mitä sekin maksaa. Nurmi ei anna mitään, mutta ei se paljon maksakaan, perustaminen ja pari kertaa niitto. Esikasviarvo on kai sama. Jos joku haluaa laskea tarkasti kumpi olisi taloudelisempi, tuet mukaan lukien, olisi kiva nähdä,
Kasvintuotanto / Kauran kylvö
: 23.04.11 - klo:19:08
Otin tänään esiin tumen. Viime vuoden kaura on kevyttä tavaraa. Otin kiertokokeen ja en saanut ulos enemäpää kun vaivaiset 120kg/ha. Nätti pääsiäis ruoho siitä tuli, eli itävyyttä on. Riittääiskö se, jos lähtökohta on 30% kevyempi tavara= 30% pienempi siemenmäärä?
Kun se on vähän vaikeeta saada hyvälaatuista vehnää pienellä määrällä typpellä( alle 100kgN/ha), olisko ideaa kylvää myöskin vähemällä siemenmäärällä? Ainakin noin periaatessa vähemän kasveja/ha niin ravinteet pitäis riitää niin et tulisi laatua ennemin kuin maksimi kg/ha?  Onko joku kenties kokeilut?
Sivuja: 1 ... 4 5 [6]