Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3

Viestit - /c

Onhan noita moni tehnyt itse, valtaosa tuskin nostaa koneen arvoa. :'(
Oma koti kullan kallis, ainakin hakelämmöllä. :-X
Jos valaisimet olisivat peräportin mukana ylöskiipeävät?  :-X
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: ALV
: 13.11.20 - klo:05:13
Pitääkö kyntämisestä maksaa käänteinen ALV?  :'(
Hakas tökkii välillä täälläkin, 220 malliltaan.

Polttaa langan helposti kiinni suuttimeen, tai tekee pallon suuttimen viereen ja tarttuu kaasuholkkiin. Kaasuholkki kun hipaisee hitsattavaa rautaa niin hitsikone pärähtää, jotain oikosta varmaan.

Uusittu nyt poltinkaapeliin lankaspiraali, virtasuutin sekä kappale mihin suutin kiinnittyy ja myös kaasuholkki pidikejousen kera. Lanka näyttää ruosteettomalta.
Mitäs sitten?
Itsellä on samanmoinen 220 hakas. Niissä on kai jotenkin sysipaska alkuperäinen poltinkaapeli. Aina oli jumi jossakin, syötössä tai kahvassa. Ei auttanut spiraalin vaihto ja mikään.  :'( Oli jo lähellä lähtö romulavalle mokomalla hilavimpaimella, mutta investoin kuiteskin euroliittimeen ja uuteen poltinkaapeliin. Nyt toimii hakas paremmin kuin ikinä. :-X
Jos yrityksen taloudellinen koko joka tapauksessa on satojatuhansia euroja, se tarvitsee pätevän johtajan/yrittäjän, ja pätevä yrittäjä taas ei varmaan tyydy korkeintaan suomalaista keskipalkkaa vastaavaan korvaukseen työstään ja tekee samalla yli 3000 tuntia töitä vuodessa? Ja parempi korvaus taas vaatii väkisin enemmän liikevaihtoa jotta siitä riittää jonkinmoinen siivu yrittäjälle (ja työntekijöille).

Jos taas sopiva koko on enemmän perinneraadantaa lapsistä tyhmimmälle lomatoimiston tukemana niin sitten puhutaan toki eri kokoluokasta. :)
rusinoiden nyppiminen yrittäjyyden pullasta on huono perustelu. Jos tutkitaan minkälainen yrittäjyys tai yritysriski on kyseessä, niin hyvinhän maatiloilla menee.

Tuotannon markkinoinnista ei tarvitse välittää, kaikki kilot ja litrat haetaan. Siitä seuraa, ettei tuotantoa tarvitse sopeuttaa kulutukseen, se tehdään aina jossain muualla. Investoinneille saa korkean tuen, riippumatta siitä, mitkä markkinanäkymät ovat. Tärkeintä on ehtiä investoimaan, koska silloin suhteellinen asema muihin paranee juuri tuon avokätisen tuen seurauksena. Vuosittain saa vielä maataloustuet, lomituspalveluja, eläkemaksuihin kompensaatiota, sekä voi nauttia verojärjestelmän vain maataloutta koskevista poikkeuksista.

Jos maatilalle haetaan palkkajohtajaa ja palkatulla työväellä tehdään työt, niin mikä on entisen isännän rooli, hallituksen "osingoilla elävä" puheenjohtaja?? Tietääköhän joku näitten ökyrikkaitten omistamien kartanoiden talousluvuista? Niissähän yhdistyy paras talousosaaminen ja mittavat resurssit tilan kehittämiseen?

Luvuista en enempi tiedä, mutta ei kenelläkään noista kartanoista lypsylehmiä ole? :-X
Eikö se ole likelle 5000 euroa kunkin "reman"-paketin hinta, päävaihteisto, suunnanvaihtoeisto tai pikavaihteisto? :-X
Mitä sieltä perästä päin  saa vaihdettua,synkrot, pikavaihteen pakkojen ja jarrujen levyt....5000 e?  :-X
paljon muuten tuo portti tehny kehitystyötä joka lisää maitotuotteitten kulutusta?     ite mietin et mitä esim. arla tehny uutta maitosta?   kermakii on aika vanha keksintö.         mifu miusta valion kehittämä.  esim.
https://www.juustoportti.fi/juustoportti/tuotteet/uutuustuotteet/
https://www.kauppalehti.fi/lehdistotiedotteet/juustoportti-oy-friendly-vikings-juustoportille-uusi-vientibrandi/179d886b-4910-32f1-8e89-fa950c2da49f
https://www.juustoportti.fi/juustoportti/tuotteet/hyvin-tuoteperhe/

Uutuustuote on puolenlitran purkkiin pakattu laktoositon maito ja kauratuote? Melko innovatiivista.  :-X
Ai? Melko paljon nautoja siirretään suomessakin noilla hevoisen kuljetuskärreillä. :-X
Ai? Oliko Apetit-avenabernerillä vielä sokeritehdasomistustakin vanhan lännen sokeritehtaan peruista?  :-X
Jos sen pellin laittaa nurin päin, sisäpintahan on vain maalattu?  :-X
Acontank-lietesäilöistä löytänee likipitäen tuollaista kumipintaista vaijeria?  :-X
Millainen on tämä halvempi "budjettipihatto"? Miksei siihen saa robottia? Vuokra- tai leasinglypsykone? :-X
Ei tuossakaan mitään naapureita tarvita. >:( Metrinen jenkatanko, jota pitkin voi valutella paikalleen punnukset, ei tarvitse puntin kanssa pusata vanteen sisässä . :-X
Sivuja: [1] 2 3