Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 4

Aiheet - rene-rane

Valtra 6400, saattaa toimia vaikka 2viikkoa ihan hyvin ja yhtäkkiä vain alkaa puutumaan eikä jaksa kun pikkupuolen 1 vaihteen kannsa korkeintaan tyhjäkäynnillä mennä, vaikka kaasu olisi pohjassa. Vika voi kesken matelun kadota kokonaan, ja sitten taas tulee joskus ihan yhtä odottamatta takaisin.

Tankki tyhjennetty ja putsattu, polttoainesuodattimet vaihdettu, tankattu huollon jälkeen pelkästään paikalliselta huoltikselta (farmari huollossa).

eilen alko taas *****ilemaan tankkauksen jälkeen ja sitten ryömittiinkin kotiin...

Ainiin semmoinen lisäys vielä että tunteja on 13500
Onko kellään kokemusta miten tuota shokkiventtiiliä saisi säädettyä... on niin perkeleen kovalle painelle säädetty ettei anna myöden yhtään vaikka nirkko kävikin kiveyksen reunaa, ei muuten, mutta hajottaa ennen pitkää jotain  :-\ Onko jollain kokemusta miten sitä rajapainetta saisi laskettua ?
paljonko mahtaa maksa suunnanvaihtajan pakan levyt N-sarjalaiseen ? onko kellään tietoa, siis pelkät osat
Mahtaakohan mistään saada irtonaisena isoon nänniiin terästankkia.. kun toi muovinen näyttää olevan niin onneton ettei edes mettäautotietä uskalla kauheesti ajella ennenkun joku risu jostain läpi.. Onko pahakin homma vaihtaa onko kokemuksia... ja tosiaan koneena on tämän vuoden iso N
Kertokaas nyt vielä kokemuksia kuormaajakoneeksi, kesät viljellään ja teiden kunnossapitoa talvisin; eli auraamista ja hiekotusta.

Tehot sais riittää 5m äkeen eteen eli yli 110hv.
Lumilevyt ovat molemmissa päissä 3metrisiä.
Kyntämisessä olis tavote 4 siipisiä  liikuttaa suht rivakasti.

Joko 40 tai 50 malli sillä ei niin väliä tietysti tuo 50 ajas asemansa mutta ei sillä tosiaan ole niin suurta merkitystä näillä matkoilla.
Tälläisistä koneista kokemuksia kaipaillaan, tehoa sais olla vähintään sen 110Hv Kuormaajakone, 80ha viljatilalle. Käytetään myös talvikunnossapidossa. Vai onko ehdottaa muita koneita samasta hintaluokasta tuo Isoin (141 vain tuon tarjouksen vuoksi muuten liian kallis). oltava:ilmastointi, Kuormaaja, vaihteisto jossa pikavaihteita, hydr. suunnanvaihtaja vähintään 3 lohkoa taakse, melutaso on valtrassa miellyttävin alle 70desipeliä joka puoltaa siihen suuntaan, risut ja ruusut. Sekä niitä ehdotuksia.

Jo tyrmättyjä; Jontikka, Massikka.
Kuinkas paljon tollanen 45/55 valtran kuormaaja mahtaisi uuteen N141 kustantaa ? entäs se lisäkäsinoja sillä kuormaajan joystikillä ? siis tämän esitteen sivu 10 vaihtoehto 2 Hintoja pöytään kiitos  ;)
Ite tuskin... poika menee vissiin huomenna... mites muut ?
Vapaa sana / Saata.... Mikkä hinnat
: 31.05.11 - klo:23:19
Poijjaan mopokortin teoriatunnet pelkästään 450€... ei hyvää päivää + kaikki muut kulut !
Koneet, laitteet ja tekniikka / Fiat F140
: 24.05.11 - klo:14:15
Paljonkohan tollanen mahtas viedä löppänää hommissa hiukan pelottaa kun se on kutosen turbokoneella, kertokan nyt vaikka veikkauksia jossei muuta(esim. äkeen, kärrien vedosta, Tai lumen lykkimisestä).
Mistä noihin voisi alkaa vanteita kyselemään siis merkki ja malli kohtaisia ?

Entäs renkaan koko, himpun pienempi kun kantarengas ?
Eli onkos kellään tarvetta kortittomalle kuskille, satakuntaan ?  :-\

Eli edelleen korttia tämä henkilö pääsisi havittelemaan vasta kesäkuun loppupuolella joten kevät hommat pikkupalkalla kortittomana, Jos vaan kellään olis poijjaalle mittään niin ilmotelkaahan nyt :)

Kiitos, Loppu

Siinä on voinu olla kuskilla veteltä housussa, samoin kun vasemmanpuolen matkustajillakin... taas yksi syy miksi käyttää omaa autoa  :-\

http://www.autovahinkokeskus.fi/sivut/detail.asp?id=161822&lang=fi
http://www.youtube.com/watch?v=CXEJN2mOCUs

Tän päivän meno... katolta ei tullu enää lumet alas aluks tuli lopuks niii jäässä ettei tule millään.

Noh peruutin traktoria suuliin... saatana hydrauliikka kuoli, vinssi makas kärryn aisan päällä eikä se paska kääntyny meinas olla seinästä läpi ko meni hermo.. sitte toisesta koneesta katos öljynpaineet, tai ainaki mittari näytti 0 Bar.

toi video on suoraan kun tänään päivällä... enhän käyttänyt syksyllä kun 300€ sen hydr. puhdistukseen ja nesteitten vaihtoon ja nyt se paska sitte kuoli taas... ei saatana
Sivuja: [1] 2 3 4