Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 46

Viestit - Turhapuro

Turhapuro ihmettelee, hetki sitten julkaistiin kuinka puolen miljoonan euron omakotitalot ovat suosittuja.
Turhapuro huomauttaa että kaikki rakentajat eivät rakenna lainarahalla.
Turhapuro miettii latauksen olevan ongelma vain taajamissa, yksityistalouksissa on helppo kontrolloida verkon kuormitusta.
Turhapuro kysyy kuka lopulta oli iskun takana?
Vapaa sana / Vs: Minä vaan kysyn.
: 11.09.21 - klo:08:43
Minä vaan kysyn teiltä,  te jotka tiedätte kaikesta kaiken.    Olen tullut siihen tulokseen,  kaikkien näiden vuosien varrella kun olen ollut mukana seuraamassa tätä palstaa.     Nyt kun tyhmyys on  saanut vallan Suomen hallituksessa. Tämä ilmasto hössötyksestä , kysymys yksi.   Miten hoidetaan esim  Helsingin kaupungin  katujen varret on  täynnä  patteri H- autoja , miten  ja missä ne ladataan.   Toinen kysymys kun turve on poistettu kivennäismaata  myöten, voiko se olla enää Turve maata.

Sähköautoja tulee muuallekkin kuin Hesaan . Ajaminen on niillä halvempaa .

Ainoa joka täällä sähköautoista jotakin ymmärtää on Metsäjussi .
Turhapuro ajattelee liikkumisen omalla autolla olevan kalliimpaa tulevaisuudessa kuin nyt. Kaupunkien latauspisteidenkään määrä ei kasva vaikka sähköautot yleistyy myös maaseudulla.
Vapaa sana / Vs: Hulluus huipussaan.
: 07.09.21 - klo:19:01
Turhapuro muistuttaa että monella huoltsikalla on vessamaksu yhden euron mikäli ei mitään osta.
Turhapuro muistuttaa myllyjen toimivan myös hyvänä tulonlähteenä kunnalle, kiinteistöveron tuottojen  avulla moni korpikuntakin voi laskea veroasteensa Kauniaisten tasolle.
että saa katon pysymään päänsä päällä vai mitä mieltä on sorkkis :o :o :o :o

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/fe5c1443-11aa-4971-b392-90fc8213dde5

Asia selvitetään kuten Lapin kausityöntekijöiden kohtelu  :o :o :o :o :o

Kai työnantaja saa päättää ketä palkataan tai ei palkata  ::) ::) ::) ::) ::)
Turhapuro kehoitta Sorkkista lukemaan jutun ihan ajatuksen kanssa. Yksityisiä on nimenomaan kielletty palkkaamasta julkisen puolen hoitajia.
Vapaa sana / Vs: Uusin galluppi
: 03.09.21 - klo:09:00
On täällä ruotsikielisiäkin kaupunkeja, eikä sitä monasti ihmetellä, vaikei ainakaan kansantaloudellista hyötyä.
Onhan monessa yhtiössä työkieli englanti.
Turhapuro ajattelee Eemelin asuvan jossain itärajan tuntumassa ja kehoitta Eemeliä lomailemaan viikon vaikkapa Vaasan ja Kokkolan välisellä rannikkokaistaleella tutustuen paikalliseen teollisuuteen ja niiden tulevaisuuden näkymiin.
Vapaa sana / Vs: dodiiii
: 02.09.21 - klo:09:27
Turhapuro on utelias, miksi Kymenlaakso taantuu?
Vapaa sana / Vs: Tyhmiäkö ?
: 29.08.21 - klo:18:25
Turhapuro kysyy onko asunto hyvä sijoitus niin sijoittajalle kuin pienipalkkaiselle työläiselle pääkaupunkiseudun hinnoilla. Jälkimmäinen epäilyttää hieman?
Vapaa sana / Vs: Kärnä
: 29.08.21 - klo:08:51
Kyllä Koskella on hyvää ja yrittelijästä porukkaa. Sorkkiksesta huolimatta tai
siitä johtuen? Mene ja tiedä ;)

Kiitos rohkaisevasta vastauksesta . Joskus yrittäminen on kuin päätä seinään hakkaisi . Helle ja huono maidonhinta kiintiöineen leikkasi melkoisen osan tuloista . Näitä sattuu , itkemään ei jäädä. Jännetuppitulehdus oikean käden etusormeen , sattuu mutta paranee .
Turhapuro kuvittelee Sorkkiksen talouden olevan vahvalla pohjalla, oma katto on päällä, lapset ilmeisesti lentäneet pesästä ja yritystoimintakin jo vakiinnuttanut paikkansa markkinoilla. Toimiala ei vaadi suuria pääomia ja menoerät helposti ennustettavissa sekä siirrettävissä hintoihin. AAA luokan toimintaa?
Vapaa sana / Vs: Kuka loisii ja missä
: 27.08.21 - klo:16:10
Turhapuro pitää Kauniaisten konseptia varsin onnistuneena, kaupungin koko kun on kuusi neliökilometriä ei sinne yksinkertaisesti mahdu kaupunkilaisten verorahoja syöviä toimintoja. RKP suurimpana puolueena taas takaa sen että pienuudesta huolimatta ei jouduta suurempien syrjimiksi ja kyykytettäviksi.
Turhapuro muistelee lukeneensa lehdestä että Koskella kepu on hoitanut kunnan taloutta ja yrityselämän edellytyksiä oikein mainiosti. Oliko kunta vielä peräti velaton?
Vapaa sana / Tyhjästä aloittaminen
: 26.08.21 - klo:22:34
Turhapuro jos opiskelisi agrologiksi (AMK) ja valmistuttuaan haluaisi alkaa maatalousyrittäjäksi niin mikä olisi se tuotantosuunta joka kannattaisi valita jos appiukon tuleva rahallinen perintö, kartanot ja vesialueet unohdetaan?Lähdetään ikäänkuin tyhjästä liikkeelle, lainarahalla ja omiin kykyihin ja koulussa opittuihin taitoihin luottaen. Tähtäimessä olisi tietenkin toimeentulon tuova yritys minkä alkuvaikeuksien jälkeen voisi jättää tilanpitäjän hoidettavaksi.
Sivuja: [1] 2 3 ... 46