Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 60

Viestit - Turhapuro

Vapaa sana / Vs: Iso ihmettely
: 18.02.24 - klo:07:22
Turhapuro huomauttaa presitentin  olleen hyvin varovainen liittymisen suhteen. Nato ei ole enää vakaalla pohjalla.
Vapaa sana / Vs: Kemppaisen ulostulo
: 27.01.24 - klo:19:27
Turhapuro pitää tilannetta mielenkiintoisena, siinä missä maitohyllyllä on on onnistuttu lyömään läpi kalliit laktoosittomat tuotteet ihan jokaiseen ruokapöytään ei vastaavaa ole oikein toiminut leipähyllyllä. Puhtaat kauraleivät ovat harvinaisia ja gluteenittomat tuotteet hyvin kalliita. Kauramaidot taitaa olla tulevaisuudessa hittituote. Käsittämätön on myös vauhti millä erilaiset rahkatuotteet syrjäytti jogurtit ja vähintään tuplahintaan.
Vapaa sana / Vs: tuas on oikosulkua
: 26.01.24 - klo:19:33
Turhapuro muistuttaa Naton ennennäkemättömän isosta sotaharjoituksesta, ehkä tässä heitettiin haaste.
Muistuupa mieleen...    🎅

https://www.is.fi/politiikka/art-2000008552697.html
Turhapuro huomauttaa että myös presitentin mielipide on keskeinen ulko ja turvallisuuspolitiikassa.
Turhapuro huomauttaa insinöörien ja opettajien kärsivän työpaikan menettämisestä yhtä lailla kuin pienituloinenkin, jopa enemmänkin koska tulotaso on mahdollistanut suuremman kiinteän omaisuuden hankinnan. Paljon on myös korkeasti koulutettuja jotka ei ole saaneet koulutustaan vastaavaa vakituista työtä.
Turhapuro ajattelee Suomella olleen poikkeuksellisen jatkumon erittäin hyviä presitenttejä. Kaksi viimeistä ovat nauttineet jopa hämmästyttävää kansansuosiota ajassa jossa olemme olleet jokseenkin vapaa demokratia historian siteistä.

Toivottavasti tämä jatkumo toistaa itseään taas kun entistä enemmän tarvitaan kansaa yhdistävää maan isää tai äitiä.
Vapaa sana / Vs: Se pieni ero...
: 13.01.24 - klo:09:53
Turhapuro ei juuri mediakenttä tunne mutta kuvittelee jonkin yksityiskohtiin menevän ajankohtaisohjelman vaativan henkilöstöresursseja huomattavasti enemmän kuin esimerkiksi visailuohjelman tai tanssikilpailun tuottaminen.
Turhapuro huomauttaa että valtio ottaa tässä vastattavakseen autoilijoiden kustannuksia päästötavoitteiden osalta, jossain muodossa lasku kuitenkin sitten jossain vaiheessa erääntyy.
Turhapuro katsoo lounaslistan ennakkoon ja valitsee ruokapaikan sen mukaan.

Turhspuro myös mielellään kuuntelee ja katselee asiaohjelmat mutta tietenkään kaikki tarjonta ei miellytä.

Turhapuro myöskään ei ole validi kertomaan mikä on sitä ainoaa  oikeaa ohjelmaa jota kaiken kansan  tulisi tyytyväisenä kuunnella.

Turhapuro on hämmästynyt, mikä tekee tiedosta kommunistista kun lähteet ovat Eurostat, OECD ja Maailmanpankki?
Turhapuro ajattelee Halla-ahon vaihtaneen kantaa presitentin vaalien tähden,  ehdokkaalla joka ajaa eroa unionista ei juurikaan olisi kannatusta.
Vapaa sana / Vs: marin oli taaskin oikeassa
: 25.12.23 - klo:08:43
Turhapuro ei vanhoilla päivillä ole alkamassa enää hävittäjälentäksi joten kirja jää lukematta ja koskee han se jo käytöstä poistuvaa kalustoakin.

Turhapuro muistaa lukeneensa että F 35 koneesta on ainakin kolme versiota. Oletettavasti esimerkiksi lentotukialukselta operoiva kone on hieman eri versio kuin kentältä operoiva?

Turhapuro kysyykin pystyykö meidän Hornet toimimaan lentotukialukselta?
Vapaa sana / Vs: marin oli taaskin oikeassa
: 24.12.23 - klo:14:59
Turhapuro epäilee että nykyaikaiset hävittäjät voivat olla hyvinkin räätälöityjä eri tehtäviin. Suomen ilmavoimilla luultavasti on torjuntahävittäjiä, sotaisimmilla mailla on varmasti hyökkäyshävittäjiä ja maakohteiden tuhoamiseen erikoistuneita hävittäjiä.
Turhapuron kinkku on ollut valmis jo aamulla aikaisin. Joulupöydässä korostuu muutenkin kotimaisuus ja melkein luomuna. Perunoita, lanttua, naruista, porkkanaa, puolukkahilloa, punajuurta, sipulia, itse maustettua kurkkua. Ruokajuomana kotikalja. Aito kuusi löytyy lasin takaa parvekkeelta.
kummatkohan on enempi vieny rahaa rajan yli venäjälle, vasemmistolaiset työläiset vaikho oikeistolaiset liikemiehet :-\ :-\ :-\ :-\

Hyä monumentti on jhalliksenki jäliltä ja helsinki vielä joutuu pakkolunastaa sen ;D ;D ;D ;D

No kylläpä veit nyt keskustelun aiheesta sivuun.

Muistuttaisin, että ne pahat ja ilkeät ; ) oikeistolaiset liikemiehet eivät sinne Venäjälle ole vastikkeetonta rahaa vieneet.
 Tuskin vasemmistolaiset työläisetkään.

No tuota... mites Fortum ja muut "sijoitukset" Venäjällä. Kaikki sieltä on tulleet verissä päin  pois, viimeisiltä meni kaikki...Edellinen PerskeKo-hallitus oli erityisen innokas vastikkeetonta rahaa Venäjälle viemään, ihan vaan että saataisiin ryssäläinen ydinvoimala.  :P

Morjens.

No juu. Tavallaan. Pitää muistaa, että Fortum vastaa omasta liiketoiminnastasn yhtiönsä johdon kautta. Hallitus, oli se sitten sininen tai punainen, ei sitä tee.

 Eikä se tainnut kaupankäynti Tytti Tuppuraiseltakaan mennä Saksassa ihan putkeen. Sanna lähetti tekstarin asiaa koskien, kun ei vissiin biletyksrltään ja sometukseltaan muuta kerinnyt.

Mut asiaan palaten, 2015 ryssä lähetti meille "pakolaisia" ja Refugees wellcome ja meillä on tilaa kaikuivat kaupungeissa. Nyt ei kaiu.

 Taisitte olla sinisilmäisiä typeryyksiä, mutta peukut sille, että olette oppineet menneistä virheistänne.

Älä puhu paskaa hyvä mies... koko Suomen poliittinen johto oli hirttämässä Fortumia Venäjään kiinni, ihan vaan että Fennovoima ei kaatuisi. Sipilä, Rehn, Niinistö...  ::)

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/tuore-kirja-fennovoiman-ydinvoimalahanke-olisi-kaatunut-jos-paaministeri-sipila-ei-olisi-painostanut-fortumia-mukaan/8782270

Ja mitä noihin mamuihin tulee, niin Suomi ei kaadu tulipa niitä 10, 100 tai 10 000. Ne ovat vain ryssän hyväksikäyttämiä työrukkasia. Kyse on ennmmänkin periaatteesta, ryssän perseilyyn on vastattava. Toki nyt näyttää siltä, että rajan kiinni saanti on ryssän kannalta lottovoitto: Tukitaan raja sotilaskarkureilta,  kylvetään tyytymättömyyttä Suomenvenäläisten keskuuteen, ja saadaan suomalaiset tappelemaan keskenään loppujen lopuksi triviaalista asiasta.  Maahanmuutto on persuhallitukselle niin arka asia, että Putinin on helppo painella nappuloita ja saada aikaan ennustettavissa olevia reaktioita.

Kiitos kiitos. Fortum Oyj, pörssiin listautunut yritys, jonka toiminnasta vastaa yrityksen yhtiökokouksessa valittu johto. Tuskin kukaan täysijärkinen voi väittää, että Fortumin johto alistuisi poliitikkojen painostuksen edessä, ellei väitteen pohjana ole poliittinen motiivi.

Eli vastaatte ryssän perseilyyn heiluttamalla meillä on tilaa- ja Refugees Wellcome- kylttejä? Missä ovat kyltit nyt?

 Oletko perustamassa uutta puoluetta,joka vaatii nyt rajojen avaamista? Kun yksikään poliittinen puolue ei sitä edistä lukuunottamatta jotain vihreiden hiekkalaatikko ikäisiä somessa asuvia kallion  sosiaaliturvalla eläviä älyjättiläisiä

 Suomi ei näytä nyt kipuilevan rajan sulkemisen kanssa, eikä sulkeminen ole aiheuttanut juurikaan eripuraa paitsi joidenkin vihreiden some- väen  masinoimana. olemme muutamaa apilasta lukuunottamatta aika yksimielisesti asian takana. Toista oli 2015 pakolaistulvan aikana, silloin kun teillä vielä oli kylttinne ettekä olleet vielä tehneet niistä nuotiopuita. Silloin kansa repeili ja jos jotain olemme oppineet niin rajan sulkemista vaatineet olivat oikeassa.

Ei oo sattumaa että ryssä yrittää tutistuttaa suomea aina silloin kun maassa on oikeistolaishallitus joka on aina se isänmaallisempi vaihtoehto. Marinin punavihreän ryssä jätti rauhaan, koska sellainen koostumus ei niin paljoa pane Suomen asioille väliä vaan keskittyy maailman parannukseen ja hyvesignalointiin.Koska meillähän on aina tilaa...
Turhapuro ei tuota ajatusten Tonavaa oikein ymmärrä. Jätettäisiin vaikuttamasta Suomen asioihin silloin kun se on helpointa ja hakattaisiin päätä seinään silloin kun se on vaikeinta?

Tarkoitus on kaataa Suomen demokraattisesti valittu hallitus tuomalla " pakolaisia" rajan taakse ja luomalla apilaksen mainitsemaa eripuraa kansan keskuuteen. Miksi häiritä moisella toisella vasemmistohallitusta, joka on Venäjälle mieluisin vaihtoehto.

 Sama metodi oli käytössä jo talvisodan alussa, ei mitään uutta. Eripuran luonti kansan keskuuteen, joka heikentää kansakuntaa.https://fi.wikipedia.org/wiki/Terijoen_hallitus


 Suomen kansan yhtenäisyys sekä Nato- jäsenyyden hakemisessa että rajan sulkemisessa tuli pahana yllätuksenä Venäjälle. Asiat Suomen rajalla eivät menneetkään niin, kuin he etukäteen laskelmoivat.
Turhapuro huomauttaa että Suomen sisäisiin asioihin on ollut helpompaa ja tehokkaampaa  puuttua vahvat taloudelliset intressit ja sidonnaisuudet omaavan oikeiston kautta  kuin aatteellisesti kylttejä heiluttelevan vasemmiston avulla. Tätä krapulaa  potee vaikeroiden useampi presitentiksi pyrkiväkin.
Sivuja: [1] 2 3 ... 60