Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 47

Viestit - Turhapuro

Turhapuro on vihainen, ahdingossa olevat pienyrittäjät kärsii kun oppositio ei asetu suorassa rivissä tukemaan korona passia.
Vapaa sana / Vs: millä junat kulkee
: 20.10.21 - klo:08:32
Turhapuro ihmettelee kuinka vesivoima tekoaltaineen on nykyään vihreää sähköä.
Turhapuro pitää tilannetta räjähdysherkkänä ja hyvin ongelmallisena. Tyttö kokee varmasti syrjintää ja vähättelyä jos jatkaa opiskelua täällä, rasismin takia keskeytetty oppilasvaihto on ikuinen häpeätahra maamme yliopistojen maineelle maailmalla.
Vapaa sana / Vs: jaaha
: 16.10.21 - klo:16:22
Turhapuro miettii missä vaiheessa alkaa vaatimukset pääkonttorin siirrosta Etelä-Amerikkaan jos liiketoiminta täällä supistuu vielä kovin paljon?
Vapaa sana / Vs: Pohjoisen kauppamatkat
: 15.10.21 - klo:08:52
Perin juurin kummallista miten lapinkansa voi suhtautua polttoaineen hinnan korotuksiin tyynesti . Mehän kaikki tiedämme et pelkästään kaupassa käyntiin tulee ajokilometrejä 500km /kerta .
Herääkin kysymys miksei icefarmer vaadi ilmaista taksikyyditystä valtionlaskuun tietenkin vanhuksille ja työttömille .
Maa heidän olla pitää eikä laiskojen lurjusten .
Turhapuro on ymmärtänyt että Sorkkiskin ajaa huomattavia kilometrimääriä  päivittäin isokulutuksisella ajoneuvoyhdistelmällä, minkälaisen viestin Sorkkis lähettää mittarikentällä päättäjille?
Turhapuro ajattelee Orpon käyttävän ilmastonmuutosta näennäisesti ensisijaisena syynä, todellinen mörkö on Purran maahanmuuttopolitiikka hallituskumppaneita valittaessa.
Vihreän ministerin mukaan ilmastonmuutos iskee luonnonvaraelinkeinoon. Kyllä nyt on maatalous kovilla, mahtaa kasvitkin lakata yhteyttämästä.

Myrskyt lisääntyy , ilmavirtaukset entistä arvaamattomia . https://fi.wikipedia.org/wiki/Trooppinen_hirmumyrsky

Lämpimät meret lisäävät myrskyjä ja niiden voimakkuuksia .

Eikös Suomea lähellä olevat merialueet ole kylmenemässä, kun Golf- virta hytyy. Jääkausihan tässä ennemmin on edessä, kuin ilmaston lämpeneminen. Auringon aktiivisuuskin on pienenemään päin, mikä sekin viittaa kylmenemiseen.

Periaatteessa näin mutta vastauksen saamme vasta kuin sen on pysähtynyt .
Golfvirran hidastuminen lämmittää ennestään lämpimienmaiden lämpötilaa
https://yle.fi/uutiset/3-12050734
https://www.is.fi/tiede/art-2000008182538.html
https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/tiede/jos-golfvirta-pys%C3%A4htyy-on-suomi-asiantuntijan-mukaan-vaaravy%C3%B6hykkeell%C3%A4-olen-enemm%C3%A4n-huolestunut-kun-luin-sen-paperin/ar-AAN3dVs?li=AAaDcIL&MSCC=1511282272&ocid=spartandhp

Elikkä suurimmaksi osaksi asia on arvailujen varassa .
Venäjän öljy poraukset vaikeutuu koska ikiroudat sulaa . Mitä siitä seuraa .
Turhapuro tietää että pora uppoaa jäiseen maahan paremmin kuin kallioon ja sulavien jäätiköiden alta paljastuu uusia esiintymiä.
Kuka muistaa kun kepu oli aikoinaan vallankiimassaan ydinvoimaa vastaan ja uusien rakentaminen saatiin lykättyä.
No takkihan tietysti siinä kepulla  myöhemmin kääntyi.
Vain yksi esimekki mitä kepun vallankiima kansalle maksaa.
Turhapuro on huolissaan, kun lämpöä aletaan luoda sähköllä on teollisuuden kannattavuus mennyttä.
Vapaa sana / Vs: Voi vitsin ilmasto.
: 06.10.21 - klo:15:28
Vastustako kannibiksen polttoa , vastustatko tanssimista ? Käytkö tanssimassa ? vastustako lankapuhelinta ? Onko lankapuhelinta ? Käytkö yksityisläkärillä ? Vastustako yksityistä terveyden huoltoa .

Käyttämäsi esimerkit eivät ole puhtaita kyllä-ei tilanteita, koska se, että ei tee jotain, ei silti tarkoita, että vastustaisi sitä, vaikka joskus voikin näin olla. Toisaalta viimeaikaisessa someilmapiirissä on ollut havaittavissa myös sujuvasti toisinkin, "Rules for thee and not for mee" . G7-kokouksesa ajettiin maailmalle vahvasti sosiaalista 2 m etäisyyttä ja maskipakkoa, lavastettujen valokuva- ja filmiotosten keinoin, silti paparazzivalokuvaajat saivat osallistujat jatkuvasti kiinni säännön rikkomisesta. Hyvin tunnettuja ovat sosialististen johtajien vierailut yksityisillä syöpäklinikoilla USA:ssa, vaikka omassa maassaan ovat voineet teloittaa kaikki yksityislääkärit.

Olet siis fanaattinen poliitikko jonka pitää saada määrätä ihmisten hankinnat . Miksi täälläpäin ihmiset nauraisivat toisten autoille ?
Onko sulla Belarus traktoria , jos ei ole niin vastustat Belarus traktoria . Onko Valmetti Traktori ? Jos ei ole vastustat kotimaista traktorituotantoa .

Poliitikot kun saavat riittävästi lahjuksia, tai muuten muuttuvat järjettömiksi, he todellakin voivat pakottaa ihmisten hankintoja. Jollei hyvällä niin sitten kepillä. Tuhansien rangaistusverot polttomoottoriautolla ajavalle, jotta kovapäisimmätkin hankkivat sen sähköauton. Voimakkaasti korotettu polttoainevero mökin mummun öljylämmitykseen, jotta siirtyisi uusiutuvaan energiaan ja menettäisi koko mökkinsä saneerausinvestoinnin veloista. Ja niin edes päin. Joskus aikanaan jos et hankkinut johonkin kunnan kouluun neuvostoliittolasita konetta, olit neuvostovastainen. Onneksi ne ajat ovat ohi...vai ovatko ? Nykyisin samat stalinistit kirkuvat somessa, että jos et käytä kotona korona-naamavaippaa, olet Alt-Right-hörhö ?

-SS-

Olet tainnut unohtaa miten iso bisnes akkutehdas Salonkaupungille on . Elikkä vihreistä ei ole kysymys vaan bisneksestä .
Akun tekeminen vie paljon energiaa mutta maailma kehittyy . Ollaan tilanteessa jossa energia käyttötapa muuttuu ja etenkin sen tuottaminen .
Öljy on tällä hetkellä kallista ja siitä kärsii talous ja turvallisuus .
Turhapuro tietää että öljy on halpaa, verotus tekee siitä kallista.
Vapaa sana / Vs: Ja höpö höpö
: 06.10.21 - klo:15:25
Turhapuro tietää sähkön ja kaasun hinnan nousseen dramaattisesti.
Vapaa sana / Vs: Kapinaa
: 03.10.21 - klo:08:47
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/27ed62d5-36dd-463c-8838-0c117a96695b

Taitaa kannatus taas laskea .
Turhapuro toivoo kannatuksen säilyvän, ilmastonmuutoksen torjuntaan tähtäävät toimenpiteet on saatu nyt hyvään vauhtiin pääkaupunkiseudulla. Kustannusten nousu ja imagohaitta on kestämättömällä tasolla jos esimerkiksi jokin populistipuolue saa merkittävää kannatuksen lisäystä ja jo päätetyistä päästöjen leikkauksista aletaan perääntyä.
Ennenkuin yhteiskuntaa avataan.
Nyt se on 73%
Tyttösten hallitus, suunta mihin päin tahansa, vauhti aina päin seinää.
Vain yksi esimerkki hallituksen selkärangattomuudesta.
Eihän rokotevastaisilla olekaan enää mihinkään kiire.
Turhapuro kehoitta tutustumaan Englannin tilanteeseen, yhteiskunta ei voi olla sulkeutuneena kovin pitkiä aikoja ilman vakavia seuraamuksia.
Vapaa sana / Vs: Asian ytimessä
: 25.09.21 - klo:16:20
Turhapuro tarkistaa välittömästi onko omistuksessa kiinteistöjä kaukolämpöverkon runkolinjojen läheisyydessä.
Turhapuro miettii oliko hallituksessa putkiliikkeen edustaja joka möi lämminvesijohtoon asennettavan mittarin sijaan monta lämminvesivaraajaa ja pakettiautollisen putken mutkia?
Turhapuro nostaa esille Joakim Strandin, Vaasa sai juuri uuden kotimaisen autolautan, akkutehdas on tulossa ja Wärtsilän uusi moottoritehdas alkaa olla valmis. Vaasan yliopisto ja enrrgiaosaaminen tunnetaan laajasti maailmalla.
Sivuja: [1] 2 3 ... 47