Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 58

Viestit - Turhapuro

EIkä hallitusneuvotteluja ole tarvinnut käydä me naiset lehdessä
Turhapuro huomauttaa medianäkyvyyden tärkeydestä nykymaailmassa.

Marin antamassa painava lausunto rajan sulkemisesta kohahduttavassa talviasussa Uutinen leviää kulovalkean tavoin somessa ja Euroopan isoimmissa lehdissä, myöskin uutiskanavilla.

Päättäjiemme on sen jälkeen paljon helpompi operoida asian kanssa esimerkiksi komission tasolla.

Sanoma varmasti leviää tehokkaammin nuorten miespuolisten turvapaikan hakioiden keskuudessa kuin näkymättömän Orpon pitämä tiedotustilaisuus.
Turhapuro pitää hyvin ammattitaidottomana myös asiaan liittyvien ministerien toimintaa. Liike-elämässä vastaavanlaiset katteettomat lausunnot joidenkin toimenpiteiden suorittamisesta johtaisi välittömästi henkilön aseman uudelleenarviointiin.
Turhapuro ajattelee Urpilaisen olevan tavalliselle ihmiselle se ehdokas johon on helpointa samaistua joka puolueesta. Duunaripuolueesta mutta kuitenkin akateeminen koulutus. Kelvannee myös perussuomalaisille naisille toisella kierroksella. Ja Marin jätti huiman perinnön ääniä.
Turhapuro huomauttaa että myös nykyisen hallituskoalition naisten on varsin helppo asettua Urpilaisen tueksi toisella kierroksella. Kristillisten jopa luontevampaa kuin liberaalin oikeistoehdokkaan taakse.
Turhapuro pitää tilannetta huolestuttavana, uuden presitentin pitäisi olla arvoaltainen ja laajaa kansan tukea nauttiva heti ensimmäisestä päivästä lähtien.
Turhapuro ajattelee ydinasesalkkua hallussaan pitävistä lähtevän koko ajan reaaliaikaista tietoa päivystävälle lääkäriryhmälle.
Turhapuro huomauttaa tekijän syyllisyyden jäävän todennäköisesti  hämäräksi kuten edellisessäkin kaasuputkirikossa.

Oikeastaan se on jo realisoitunut.
Maatalouspolitiikka ollut vain tehottomuuden tehostamista.
Kuluttajalla on täysi oikeus ihmetellä mikä ruoassa maksaa.
Aina kun kurjaa elämää tundran takaa, ovat ikään kuin uhriutuneet elääkseen siellä.

Ruotsissa valtaosa maataloutta etelässä, meillä tehty toisinpäin.
Turhapuro ajattelee Eemelin olevan tyytyväinen tuottajahintoihin jos kallis ruoka on alkutuotannosta johtuvaa?
Turhapuroa hämmästytti kuinka koko haastattelussa ei lainkaan käsitelty maahanmuuttoa.
Turhapuro ajattelee  Vihreiden olevan turhaantuneita, onhan hallitus lopettamassa sekä kalastuksen että turkistarhauksen ilman heitä.
Turhapuro huomauttaa että kansainväliset miljardien liikevaihtoa tekevät yritykset eivät myöskään ole päässeet irtautumaan sopimuksistaan vaikka maine haitta on kestämätön.
Turhapuro luki linkin ja ymmärsi lukemansa niin että asiasta on keskusteltu mutta mitään päätöksiä ei ole tehty.
Vapaa sana / Vs: kepuloinen yksinkertaisuus
: 05.09.23 - klo:09:20
Turhapuro huomauttaa hallituksen lisäävän 335 000 000 eurolla kelakorvattavuutta. Suomessa on noin 300 kuntaa.
Turhapuro turkiksista tykkäävän vaimon ja anopin omistavana kuulisi mielellään niistä tekemättä jääneistä toimenpiteistä.
Turhapuro huomauttaa että kolonialismin aikakaudella suoritettu hyväksikäyttö on monen maan kohdalla aivan eri mittaluokassa kuin nyt annettava kehitysapu.
Sivuja: [1] 2 3 ... 58