Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 56

Viestit - Turhapuro

Vapaa sana / Vs: aika uskomaton kämmi
: 21.01.22 - klo:07:31
Turhapuro ajattelee että korona ei ole merkittävissä määrin vaikuttanut lentokoneiden korkeusmittareiden tai 5g verkkojen kehitykseen.
Turhapuro ajattelee akkujen lataamisen lisääntyneen yhtäjaksoisesti jo vuosikymmeniä ilman merkittävää tulipaloriskiä. Paloturvallisuus päinvastoin paranee kun bensiinikanistereista päästään eroon.
Turhapuro miettii saadaanko edes teoriassa hakemusta jätettyä enää tämän hallituksen istuessa?
Turhapuro epäilee tämän palon taustalla olevan enemmän opposition tarve saada ulkomaalaista työvoimaa kuin hallituksen tarve ladata sähköautoja.
Vapaa sana / Vs: Hyviä uutisia Eemelille!
: 19.01.22 - klo:08:56
Turhapuro luki juuri Mikko Kiesiläisen ajatuksia soten kulujen kattamisesta, maatalouden kansallisista tuista olisi vara leikata hänen mielestään.
Turhapuro uskoo Kurvisen kannatuksen maakunnissa olevan vankkaa, Kurvinen on vahvistanut yliopisto ja ammattikorkeakouluopintojen saatavuutta läpi maan.
Turhapuro luki linkistä että hanketta oli lobattu myös oppositiosta.
Vapaa sana / Vs: Pakokaasujarrua
: 15.01.22 - klo:08:55
Turhapuro kävi hetki sitten rautakaupassa ostamassa johdollisen porakoneen. Myyjä piti kutsua avuksi ja hetken näyttöä tutkittuaan hän sanoi että kyllä niitä pitäisi kolme vielä olla varastossa. Akkukäyttöisiä koneita oli useampi kymmenen esillä.
Vapaa sana / Vs: Näin navetassa
: 15.01.22 - klo:08:38
Turhapuro luki juuri lehdestä että Pokka pitää sarja palaa televisioon ja jaksot on myös katsottavissa Areenassa. Huacinthin ylemmän luokan elämän feikkaamisen seuraaminen voisi olla Eemelille sopivampaa kuin navetan nousemisen seuraaminen.
Turhapuro ajattelee että niin kauan kuin maailmalla liikkuu halpaa kivihiiltä joku sen polttaa.
Turhapuro ei ole uskonut karanteenien pitävyyteen kerrostaloalueilla alun alkaenkaan. Sula mahdottomuus elää alle kouluikäisen lapsen tai koiran kanssa eristäytyen pieneen asuntoon.
Vapaa sana / Vs: Savikot.
: 09.01.22 - klo:07:03
Sanokaa mulle, miksi Suomen peltojen hiilensidontakyky on tärkeää? Eihän sillä ole yhtään mitään merkitystä ilmastomuutoksen hidastamiseen!!!

 Kerrassaan hyttysen kusi valtameressä. Ilmastomuutoksen hillitseminen ratkeaa siinä, miten isot tekijät sitoutuvat siihen.

 Omatuntoa voi vaientaa hiilensidonta- harrastamalla, mutta siihen se hyöty ilmasto-ongelmassa jää.

 Vesistöistämme ja pellon kasvukunnosta toki kannattaa pitää huolta, se on kokonaan eri asia.
On on, se on hyvin tärkeää.
Ei sillä muuta merkitystä ole, mutta saadaan taas pro rahastukselle ja muille perskärpäsille "tärkeää"
tehtävää, siitähän on kyse. Heidän elannostaanhan tässä puhutaan.  Eihän sähköautojakaan saataisi myytyä, ellei autoilijaa ensin syyllistettäsi.
Turhapuro kehoittaa Eemeliä tutustumaan auton ja moottoritekniikan  historiaan oikein ajatuksen kanssa niin polttomoottorin poistuminen avautuu ihan loogisena askeleena auton evoluutiossa. Eemeli tuskin haluaisi palata tulitikuilla sytytettäviin ajovaloihin, veivillä tapahtuvaan käynnistykseen, käsin säädettävään sytytyksen, vaijerikäyttöisiin tuulilasinpyyhkimiin tai tehostamattomaan ohjaukseen?
Turhapuro ajattelee keskuskeittiöiden katoamisen olevan loistava juttu ruuan laadun ja maaseudun työllisyyden kannalta. Koulut palkkaavat ruuan jakajan sijaan keittäjiä.
Turhapuro pitää melkoisena ihmeenä että SDP.n ja Kokoomuksen ero on vain prosentin luokkaa. Ilmeisesti demarien äänestäjät ymmärtää rajoitusten ja määräysten tarpeen sekä terveyden huollon resurssien rajallisuuden parhaiten.
Turhapuro on yllättynyt siitä kuinka hyvin Kaikkonen on puolustusministerin tehtäviä hoitanut, esiintymiset julkisuudessa ja toimittajien tentattavana erittäin rauhallisia ja asiantuntevia. Toki saanut virkaansa hoitaa näihin päiviin asti rauhallisimissa olosuhteissa kuin Marin ja Kiuru mutta siitä huolimatta kuuluu hallituksen kolmen parhaan ministerin joukkoon.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 56