Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 5

Aiheet - Turhapuro

Turhapuroa hämmästytti kuinka koko haastattelussa ei lainkaan käsitelty maahanmuuttoa.
Turhapuro aloittaa joulun vieton ohrapuurolla ja toivottaa hyvää joulua!
Tilastokeskuksen mukaan työllisyysaste oli marraskuussa 72,8 prosenttia, mikä on 1,8 prosenttiyksikköä korkeampi kuin vuotta aiemmin. Suomessa on 62 000 työllistä enemmän. Keskuskauppakamarin pääekonomisti Jukka Appelqvist kommentoi medialle tuoreeltaan sähköpostitse, että ”lukemaa voi pitää erinomaisena”.

Turhapuro pitää tilannetta harmillisena, uusi virusversio ei tukahdu koronapassilla tai yhteiskuntaa sulkemalla. Joulun alla ihmiset ei suostu pysymään kotona kerrostaloissa. Kansakunta on jo pahasti velkaantunut puolustaessaan pienyrityksiä.
Turhapuro on huolissaan korona tilanteesta, enää 7 tehohoidon paikkaa on vapaana. Yksi suuronnettomuus voi muuttaa tilanteen katastrofiksi silmänräpäyksessä.
Yhden tehohoitoon kykenevän hoitajan kouluttaminen kestää vähintään neljä vuotta.

Turhapuro kysyy kuka lopulta oli iskun takana?
Vapaa sana / Tyhjästä aloittaminen
: 26.08.21 - klo:22:34
Turhapuro jos opiskelisi agrologiksi (AMK) ja valmistuttuaan haluaisi alkaa maatalousyrittäjäksi niin mikä olisi se tuotantosuunta joka kannattaisi valita jos appiukon tuleva rahallinen perintö, kartanot ja vesialueet unohdetaan?Lähdetään ikäänkuin tyhjästä liikkeelle, lainarahalla ja omiin kykyihin ja koulussa opittuihin taitoihin luottaen. Tähtäimessä olisi tietenkin toimeentulon tuova yritys minkä alkuvaikeuksien jälkeen voisi jättää tilanpitäjän hoidettavaksi.
Turhapuro miettii maankäyttöä, tuhotaanko luontoa enempi pellonraivaamiseen vai asuin- ja yhdyskuntarakentamiseen?
Turhapuro hymyilee, Purra osaa laittaa muut puolueet hikoilemaan.
Turhapuro ihmettelee miksi vain viljan hinta on nousussa. Eikö sadonmenetykset kosketa myös avomaavihannesten, kanan ja sian kasvattajia? Eikö jossain vaiheessa tule tilanne että kallista viljaa ei kannata syöttää eläimille jos siitä ei saa lisäarvoa? Ollaanko nyt lähellä tuollaista tilannetta?
Vapaa sana / Turhapuro kysyy
: 24.07.21 - klo:15:30
Turhapuro on ymmärtänyt että maan pohjoisosissa harjoitettu maidontuotanto on syypä koko maan viljelijäväestön köyhyyteen.

Siksi Turhapuro kysyykin kuinka paljon Oulun eteläpuolinen maitolitra ja hehtaari saisi lisää rahaa jos kaikki maataloustuotanto loppuisi Oulun pohjoispuolelta?
Kokoomus piti pintansa, hallituspuolueet ei romahtanut normaalia hallitusalenemaa enempi ja perussuomalaisten ansiosta kravattien ja kerrätysvaatteiden määrä valtuustoissa vähenee. Maahanmuutto- ja  energiapolitiikka taitaa siirtyä piirun verran vasemmalle.
Vapaa sana / Italian vaunuturma
: 24.05.21 - klo:19:10
Turhapuro luki lehdestä vaunun ja vaijerit tarkistetun 2016 vuonna.
Tuntuu kovin pitkältä ajalta, viisaampi vältellä kyseisen maan vaijeriratoja?

Onko joku uskaltanut tuommoisella gondolilla matkustaa?
Vapaa sana / Haminan mopomiitti
: 19.05.21 - klo:15:50
Turhapuro miettii näitä mopomiittejä, juuri on yksi osallistuja kuollut, onko kyseessä samanlainen ökytapahtuma kuin Poker run. Ainakin toinen törmääjä taisi olla peräti 20 vuotias, onko tuossa iässä enää normaalia ajaa mopolla?

Toinen seikka mikä hämmästyttää on se että pelastuslaitos näyttää lähettäneen paikalle tikasauton?
Vapaa sana / EK.n ja Kokoomuksen suhde
: 05.05.21 - klo:11:38
Turhapuro on mietteliäs, EK liputtaa avoimesti tukipaketin puolesta ja koksut äänestää tyhjää.

Mitä on tapahtumassa?
Turhapuro kun lukee palstaa niin kolme kohtaa korostuu.

Maatalouden kannattavuus on surkea etelässä.

Maatalous kuormittaa voimakkaasti vesistöjä.

Kehittäminen (laajentaminen) on käytännössä mahdotonta kannattavasti.

Turhapuro miettii nyt olisiko kaikkein viisainta vuokrata appiukon pellot sitten tulevaisuudessa tuulivoimayhtiöille. Sijainti mahdollistaisi riittävät varoetäisyydet, sähkölinja olisi lähellä, samoin tie.
Sivuja: [1] 2 3 ... 5