Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 56

Viestit - Turhapuro

Turhapuro arvelee ruohonleikkureiden, trimmerien ja moottorisahojen sähköistymisen vieneen asiakkaita Sorkkikselta enempi kuin kuivuuden. Kaupungeissa tontit ovat nykyisin hyvin pieniä, kivettyä tai jopa kunttakasvustoisia jolloin akku koneet riittää mainiosti.
Turhapuro huomauttaa epidemian taloudellisien  haittavaikutusten olevan enempi toimiala ja yrityskohtaisia kuin alueellisia.
Turhapuro huomauttaa että  Stubb  on kertonut että ei enää ikinä asetu ehdolle poliittiseen virkaan Suomessa ja  Katainenkin on ehdokkuudesta kieltäytynyt. Stubb olisi ollut  todellinen haastaja Rehnille.
Vapaa sana / Vs: Eikö kepulaista hävetä
: 31.12.21 - klo:08:50
Turhapurolle ei tullut selväksi Eemelin vastauksesta pitäisikö nämä rajoitukset poistaa vai pitäisikö niitä kiristää.
Vapaa sana / Vs: helsinki ja hukkalämpö
: 30.12.21 - klo:09:07
Turhapuro huomauttaa että kivihiilen ja turpeen käyttö on ollut kovassa kasvussa tänä vuonna.
ois vaan tehty tupoja vientiteollisuuden määrittäessä korotusvaraa niin hoitsujenkin kanssa olisi helpompi neuvotella, korona-ajalta jotain extraa  lisää  palkan päälle. mutta kokoomus haluaa sopia paikallisesti. sitä saa mitä tilaa :-\ :-\ :-\ :-\

Ja saatu inflaatio ja muutakin .  :o
Turhapuro laskeskeli todellisen inflaation olevan tällä hetkellä noin 5.1 prosentin luokkaa. Suurimpina tekijöinä kallistunut energia ja siitä johtuvat asumisen, kiinteistöjen omistamisen ja liikkumisen hinnan kohoamiset.
Turhapuron ja Kokoomuksen  mielestä markkinatalous hoitaa sähkömarkkinat tasapainoon nopeimmiten.

Nyt markkinoita vääristetään rajoittamalla verkoon sijoittaneiden voittoja, mahdollistamalla lainsäädännön avulla maan pakkolunastukset johtokatuja ja tuulivoimaloita varten sekä tukemalla sähköautoja ja niiden latauspisteiden rakentamista.
Vapaa sana / Vs: Omakanta ja koronapassi
: 29.12.21 - klo:09:02
Turhapurokin tietää että laseja on käytettävä.

Nyt oli kysymys jätetäänkö silmävammat hoitamatta jos laseja ei ole käytetty ja vahinko on tapahtunut.

Turvavyö on vielä helpommin rinnastettavissa rokotteeseen, jätetäänkö vyön käytön laiminlyöneet onnettomuuspaikalle virumaan?
Vapaa sana / Vs: Omakanta ja koronapassi
: 29.12.21 - klo:08:45
Turhapuro pitää Sorkkiksen ja Eemelin kantaa ongelmallisena, esimerkiksi vuoden vaihtuessa tulee raketeista silmävammoja koska ei käytetä suojalaseja.

Entä jos liukastuu omalla pihalla suojakelillä, hiekoitus olisi estänyt tapaturman joten ambulanssi jättää  aivotärähdyksen saaneen potilaan kotia?
Vapaa sana / Vs: nyt on kassillakin korona
: 28.12.21 - klo:16:41
Turhapuro on utelias, onko virusvariantit kissoilla, koirillaja minkeillä sekä muilla eläimillä  ehkä samat kuin ihmisillä? Onko esimerkiksi Sorkkista, lomitus henkilöitä tai eläinlääkäreitä informoitu voiko virus levitä ihmisen välityksellä karjasta toiseen? Ehkä eläinten virusvasteita tutkimalla voi löytyä tehokkaita vasta-aineitakin.
Turhapuro pitää vasemmiston toimintaa järkevänä, rokotetta on ollut saatavilla rajoitetusti pandemian eri vaiheissa. Kuolleisuus on pysynyt kurissa kun rokote on annettu ensin terveydenhuollolle, riskiryhmäläisille ja vanhuksille. Rahalla ei ole päässyt jonon ohi.
Vapaa sana / Vs: ei ole keltään pois
: 26.12.21 - klo:08:52
miksi lopettaa?    kun ovat hyäksi kansalle!

Ei asuntotukijakaan hyvin tienaaville makseta ja Lappi hyötyy koronasta .
  2018 tullin vientitilastot kertoo varsinaissuomen viennin olleen 6373 miljoonaa euroa, aloituksen väkiluvulle tulee 13 316 euroa asukas.

lapin vienti oli 2018 4315 miljoonaa euroa, aloituksen väkiluvulle tulee 24 170 euroa asukas.
Turhapuro huomauttaa että maaseudun autioituminen on tosiasia heti pääkaupunkiseudun ulkopuolella, kielteinen suhtautuminen metsä- ja maatalouteen sekä maisemallisten nähtävyyksien puuttuminen tekee yrittämisestä haastavaa.
Turhapuro uskoo että oikeus äänestää on niin vahvasti lakiin kirjoitettu että kotiäänestys onnistuu kunhan Eemeli ottaa hyvissä ajoin yhteyttä kunnan keskusvaalilautakuntaan.
Turhapuro aloittaa joulun vieton ohrapuurolla ja toivottaa hyvää joulua!
Vapaa sana / Vs: Hyvää Joulua
: 24.12.21 - klo:09:58
Turhapuro kehoitta Sorkkista miettimään miksi yksityinen työterveyslääkäri on edullinen ohjailemaan esimerkiksi suuren tehtaan työntekijävirtaa eteenpäin vaativimpiin hoitotoimenpiteisiin.

Turhapuro ei jatka keskustelua tällä tasolla tästä aiheesta eteenpäin.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 56