Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 26

Viestit - Cutana

Jiässähän se haiseen tartti on. Sano rasvanäpille pajalla että liikoo kosteutta tarttimoottorissa.
Ne sanotaan ny vaikka limput väärässä asennossa toisiinsa nähden.  Kato ja kokeile ilman hihnaa ja merkkaa sitten laippoihin paikka,vai sanoisko tee ajoitusmerkki. Hihnaa laittaessa saattaa toinen puoisko siirtyä toiseen verraten,merkeistä vaan tsiikaamaan.  Maholliset muut viathan löytyy purkamalla.
Mihin ne männän tiivisteet on menny ja tuleeko ne takaisin?
Hevon***** ja helevetti on täälläpäin paikkoja mihin tuppaa aika paljon romua olemaan menossa.
Varresta irronnut mäntäkin on kääntösylkän sisältä löydetty.
Mahdollinen syyllinen on myös kääntöventtiili. Mulla oli semmonen jossa ei mitään vikaa ollut mutta pelannut se vaan ei. Useampi seppä sitä tutki,ei mitään vikaa.
Vois aavistella niistä edustuksista mitä Ruotsissa on?
Onpa ne muuta ku pelliä. Ajovariaattorissa myös. Ja hymynaama.
 "mutta ojamaiden levityksessä on aikanaan vähän oiottu"
Juu. Suorastaan koomisia juttuja tuolta pohjalta. Ojan varressa käytänössä piennartasanne,keskellä sarkaa kosteikko.
Olen antanut uskotella itselleni että liian pienellä koneella paalaajan vetäminen ei ole aina hyvä asia.

Perusteluna se että kun kierrosluku putoaa niin voimansiirtoon tulee usein enemmän väkinäisiä värinöitä sekä myös keskimääräinen vääntö voi jossakin kohtaa jopa kasvaa jos sama teho tikistetään suunniteltua alhaisemmilla kierroksilla. Teho on kun kulmanopeus (kansankielellä noin kierrosluku, tarkallen rad/s) x vääntömomentti.

Ainakin Lely Tornadolle 200 hv näyttää olevan sellainen määrä jolla työ sujuu luonnikkaasti, ilman  kakisteluja ja ähinöintiä eikä punoita pakosarja eikä kuskin niska.
Juuri näin. Kun kone kyykkää niin tiukoilla käydään.
Voi se niiatakkin,ihan miten vaan
Halikon kumipalvelusta kysy.
Kaveri ajoi pyöräkonetta tuontyylisissä olosuhteissa, oli renkaissa nuo liemet,toimii tuumasi. Ostin työnantajaltaan paripyörään,käytössä ei vuotanut,talven aikaan tyhjeni,keväällä ilmat ja ajoa taas piti. Reikä täytyy olla kulutuspinnan seutuvilla,ylempää kyljeltä ei paikkaa ku aine ei ole siellä kokoaikaa tarjolla.
Ei se paineilmalla selviä sen paremmin, toimimattomuus kun on tois aikasta. Välillä koura ei lähde avautumaan ennenkuin sulkee sitä ja sitte vasta avutuu hitaasti tai vähä nopeemmin, mutta ei normaalisti.
Jotain ymmärtäävä kaveri tutkimaan letkuja ku käytät kouraa. Mihin asti tulee paine eli letku jäykistyy.
Ja mennäänkö varoa vasten silloin kun koura hidastelee?
iikoohoo ja laatu.
Järjenkäyttö sallittu.
Siinäpä Heinolle idiootti varma kaivuri moneen tarpeeseen

https://www.nettikone.com/akerman/h3/1767038#yritys=pohjanmaankonejapolttopuu
Ai sattana Öykkermanni. Miesten Kone!

oonpa tuon ponkannu, mutta ei oo virmaan soitellu vielä. Pikkusen hintavahan tuo, varsinnii kun on alviton. Noo, eihä se o ku ruveta takkuumiehie kyselemmään..
Joskus oli väite että selvästi lämmön puolella oltava että kesä/talvi sekoittuvat kunnolla,jotain 5-8 astetta se oli. En oo jaksanu noista kummemmin ressata,talvea aikanaan tyhjään tankkiin,ei täyteen vaan vajaaksi että tyhjillään käy jokusen kerran ennen oikeaa talvea. Perinteisiin koneisiin uusi suodin,railivehkeet saa mennä normihuoltovälillä,ne kun lämittää polttoainetta selvästi niin lähtene parafiinit suotimesta mukaan.
On kåyny täälläpäinkin että tilattu talvi on ollukkin kesää tai sekotusta,se ei paljoo naurata jos useemman tankin tunkee täyteen ennenkuin huomaa.
Parit vuojet takaperin haastelin yhen sepän kaa,muovitankillinen railikone,siis traktori. Jatkuvasti suodin tukossa ja on talvilaatua varmasti. Taskulmpun persieen naru kiinni ja se tankkiin,semmonen valkonen kesä ameeba sieltä oli löytyny uiskentelemasta,eli liian kylmä sekoittumiselle ollut kun talveen vaihdettu.
Tuolla syksyn paremmalla kesälaadulla alkaa nuo perinteiset hökimään jossain -7 pakkasasteen kohalla,railikone jossa suotimessa lämmitin ei oo moksiskaan.
Kiinostaa myös. Ei pääse enää webwisuun näköjään. Olikoon niitä neuvorahoja vielä...
Eikös se uskovaisille oo paras mitä valametin tiskiltä saa?
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 26