Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 55

Viestit - Hevi

Siis vantaat ei kovinkaan helposti tukkeudu (ellei kuravelliin laske paikoiltaan). Koneen voi esim. pysäyttää tarvittaessa nostamatta, eikä pieni nytkähdys taaksepäin tuki vannasta, kuten laahakoneella. Jonkunverran voi kaartaa, mitä nyt lohkojen reunat vaatii. Konetta säästää jokatapauksessa, kun välttää hyvin jyrkkiä kaarroksia, koska vantaiston tukivarsien nivelet on silloin kovilla.
Hinta ja saatavuus tuossa on ilm ongelma. Tuote on käsittääkseni hyvä. Jos nyt fossiilisesta kovasti halutaan eroon, niin tätä kannattais myydä maatalouteen ja vähän tukeakin asiaa
Ei kyse ole biodieselistä ollenkaan. Biodiesel kasvaa levää, koska on esteri. MY diesel on tehty myös jätteistä, mutta täysin eri menetelmällä, eikä ole esteri, vaan puhdas hiilivety, ihan kuin normilöpö. Biodieseliä voi olla vain hiukan fossiilisen seassa, mutta MY diesel on ihan 100% juttu eikä seassa ole mitään muuta. Se on pakkaskestoltaan parempaa eikä siinä ole mitään eroa perinteiseen käyttäjän kannalta.
Onko kukaan kokeillut traktorissa tätä uusiutuvaa dieseliä. Ilmeisesti valtiovalta poistaa energiaveron palautuksen, koska fossiilista ei haluta tukea. Valtiovalta voisi suuressa viisaudessaan samalla myöntää My dieselille täyden verovapauden maatalouskäytössä. Ainoa pulma lienee tuon litkun riittävyys, ja saatavuus ainakaan vielä polttoöljyversiona farmaritankkauksiin.
Se on Väyrynenkin semmone mies joka ties jo 20 vuotta sitten miten maailma menee. Suvaitsevaisuus on metka termi. Keitähän ne tosi suvaitsevaiset sitten on.
Kyllä Persut on hiukan yksisilmäisiä, mutta eihän puoluetta voi milloinkaan valita niin että se on justiin omilla linjoilla. Kepu taas on muuttunut aika lööperiksi.
Maataloustuista varmaan monikin ajattelee, että oisi parempi saada hinta tuotteesta eikä tukena. Ne ovat vaan semmosia glopaaleja tukia joista emme yksin voi heivata.
Homoja, lesboja ja heteroita on aina ollut, mutta nykyisin niitä sukupuolia on jo vähän liiankin kanssa. 
Puhdasta yrittäjyyttä parhaimmillaan, mutta yksi on joka ei varmaan tykkää, nimittäin verottaja. Siksi olisi peruspalkka oltava joka alalla, mutta muuttuva osa tulisi olla verovapaa
Miksiköhän meillä ei käytetä "tippijärjestelmää" kuten muualla käytetään yleisesti. Esim kun neuvotellaan palvelualojen palkoista, olisi tällainen tulospalkkauksen muoto aivan hyvä. Esim. vanhusten hoidossa hoitaja voisi huoneeseen tullessaan asettaa pienen tippikorin pöydälle ja asiakas sitten palkitsisi hyvästä hoidosta ja oikeen hyvästä vähän reilummalla tipillä. Myös porrassiivojalla voisi olla pieni koppa jossain nurkassa, ja tietysti asukkaat hiukan muistaisivat hyvästä työstä. Saiturin kohdalle voisi hiukan jäädäkin huonommin mopattu kohta. Meillä ilmeisesti portsarin tippi on ainoita tipin muotoja. Varmaan olisi lukuisia ammatteja, joissa voisimme palkita hyvästä työstä
Vapaa sana / Käteisen käyttö
: 24.12.19 - klo:11:41
Alkaa olla aika vähäistä tuo käteisen käyttö, kun paikalliseen ruokakauppaankin tuli automaattikassa. On nopea ja helppo. Hain justiin hiukan jouluruokaa tuosta, itse kassaneitinä toimien. Aloin kuitenkin tuumimaan, kuinka isoveli valvoo ja näkee kaiken ihmisen rahankäytöstä. Mieleen tuli, että pystyisikö antamaan pientä vastaiskua tälle pankkien, verottajan yms valvonnalle, ja pimeän rahan pelolle. Onnistuiskohan viljatilien saanti nykyisin käteisenä. Tuosta rahasta voisi osan pistää piironkiin ja loput viedä pankkiin. Siinä saisi aina mukavan rupatteluhetken kun pääsisi pankkineidin kuulusteluun ja esittäisi kuitin myydystä viljasta. entä vieläköhän jokin laitos ottaa käteistä (vesilaitos, jätehuolto, tms) Luulisi että ainakin autokaupat  ottaa. Nyt jos korot kääntyy miinukselle, voisi oma kassakaappi olla tuottoisin.
Nyt kun automaattikassoja tulee kauppoihin, vapautuu kaupoista ministerityttöjä.
Iltalehti kirjoitti kuljetusyrittäjästä jonka posti kuristi hinnoilla, ja sopimusrikkomuksilla konkurssiin. Belorin lannoitteet tulevat nykyisin Transpointin (Itella Posti) toimesta. Kalusto on aika kirjavaa, ja välillä vanhanaikaista. Olen vaatinut nosturiautolla tuomaan sen jälkeen,kun kolmipyörätrukki mylläsi  pihan sekaisin. Viimeksi oli vaan nosturiautokin jokin museomalli, kun hiapissa ei ollut kauko-ohjausta. Toimitusaikojen osalta on toiminta myös outoa, kun päivän varoitusajalla ilmoitetaan, että lannoitteet tulee huomenna ja sihen sitten ilmoitin, että ei muuten tule. Oli meinaten hiukan menoja, eikä lavat paikoillaan. Nyt tuli onneksi tekstari perään jossa ilmoitettiin nätemmin tulevan neljän päivän päästä , ja pyydettiin soittamaan jos ei sovi. Millasia kokemuksia teillä Transpointista
Vapaa sana / Vs: Al hol?
: 13.12.19 - klo:14:25
Moniko näistä lapsista on sellainen jonka vanhemmista jompikumpi on syntynyt suomessa. tässä voisi olla rajanveto auttamiselle
Kyllä useimmat näin haluaisivat tehdä, mutta lienee mahdotonta. Siis vastapuoli ei anna lapsia, vaan äidit kuuluu kauppaan
Vapaa sana / Vs: Al hol?
: 13.12.19 - klo:10:51
Voisikohan ahvenanmaa auttaa tässä. Alueelle voisi perustaa suljetun kylän (tai kerrostalon+puistoalue) jossa tulisi olla viisi vuotta ilman ulospääsyä. Näille naisille voisi järjestää työtä/opiskelumahdollisuuden. Alueelta ulos voisivat päästä vain lapset, siis kouluun. Lapsille voisi opettaa molemmat kotimaiset kielet.
Toinen mahdollinen paikka voisi olla Seilin saari, mutta Ahvenanmaalla olisi koulut jne valmiina. Viiden vuoden ajan voisivat mielenterveysammattilaiset ja virannomaiset
tutkia äitien mielentilaa ja aiempia rötöksiä. Mahdolliset vakaaviin rikoksiin syyllistyneet voisi sitä mukaa vangita jos on aihetta.
Vapaa sana / Vs: Al hol?
: 12.12.19 - klo:15:04
No. "Aikuiset suomalaiset voivat palata Suomeen" Voivatkohan ja onko syytäkään, että voivat. Ilmeisesti näillä aikuisilla ei ole voimassa olevia matkustusasiakirjoja, eikä rahaa palata minnekään. Koska leirin pitäjä ei suostu erottamaan lapsia vanhemmistaan, eikä niin voine tehdä kansainvälisten sopimustenkaan puolesta, on asia hankala. Orpolapsien ottaminen on helppoa, mutta nämä äidit saattavat olla Isis fanaatikkoja, ja jatkaisivat ainakin isis propakandaa suomessa.
Hyviä vaihtoehtoja tuossa ei paljon ole
Vapaa sana / Vs: Al hol?
: 12.12.19 - klo:13:07
Mitäs "raatilaiset" tekisivät näiden Al -holin suomalaisten kanssa, onko ehdotuksia
Sivuja: [1] 2 3 ... 55