Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 15

Aiheet - Hevi

Labroja nykyisin käytetään, mutta onko joku idättänyt hernettä kotona. Siis että onko multapurkki paras, vai paperi-idätys, entä hiekka, vaiko jonkinmoinen lautta
Kasvintuotanto / joko rypsi pitää heivata
: 20.11.22 - klo:18:13
Onko ens kesänä enää mitään kunnon kännämyrkkyä saatavana
yllättävästi otti Quarna nokkiinsa kun vedin broadway starin ja Prosaron samalla kertaa. Broadwayta 150g ja prosaroa n 0,3l hehtaarille. dasoilia vähän tingitysti 0,3l.
etenkin siellä missä oras on ollut lyhyempää ovat lehden päät tuhoutuneet. sinänsä kyllä hengissä, mutta aika raju reaktio.Mahtaako olla syynä tautiaineen lisäys
Nyt kun on lopulta saatu kunnon pakotteet Venäjälle ja päätös että eurooppa luopuu tulevaisuudessa Venäjän energiasta, niin miten pystymme pysymään päätöksissämme.
Muisti ehkä pelaa niin kauan kuin Putinin naama näkyy, mutta  olisi hyvä että muistimme olisi paljon pidempi. Länsimaiden ei tulisi käydä mitään kauppaa venäjän kanssa, ainakaan niin kauan kunnes korvaavat vahingot Ukrainalle.
Mistä johtuu äkkilähtö kylmällä koneella. Traktorin kytkin ei siis ei ole mikään kytkin, kun kone on kylmä. Sitten kun kone lämpiää, alkaa toimia, Heti kun ollaan nollan paikkeilla, lähtee traktori liikkeelle repäisemällä, käytti sitten kytkinpoljinta,tai suunnanvaihdinta. Kun kone lämpiää toimii normaalisti. Aina pitää ajella pitkään ihan pienellä vaihteella, että perä lämpiää. Onko tietoa.
Jos on kesantonurmi täyttämässä viiden prosentin vaatimusta, niin ilmoitetaanko tuo aitona kasvipeitteenä, ja saako korvauksen. Entä se osa joka ylittää 5%n
Joskus 2000 luvun alussa urakoitsioiden keskuudessa tehtiin tutkimus, jossa kokemukset oli huonoja.Vuodot lisääntyivät, liikaantuminen lisäntyi jne. Moni siirtyi takaisin mineraaliöljyihin. Vielä nytkin käytetään käsittääkseni vain kohteissa joissa sitä vaaditaan, kuten rantatyöt, tai pohjavesialueet.
Miten nämä öljyt ovat kehittyneet. olisihan houkutelevaa käyttää esim kaivureissa, ja miksei myös traktoreissa näitä. Ovatko ominaisuudet yhä mineraaliöljyä huonommat.
Käsittääkseni näitä on kahta perustyyppiä, eli kasviöljypohjaiset ja esterit.
Onko kokemuksia
Avaunt, Mospilan, vai pyretroideista Mavrik, entä tämä uusi  pyretroidi Nexide (taitaa olla lähes sama kun karate zeon). mikä on paras
Tehtiin rypsin kuoriaisiin eka torjunta Mavrikilla. teho lähes nolla. Toinen kierros Mospilanilla. Pari päivää seurattu, ja känniä runsaasti. osa liikkuu tahmeasti, mutta osa vilkkaasti. parikymmentä yksilöä reunoilla/kasvi.
Jotain tekisi mieli vielä vetää, koska kolmannes taimista vielä tuloillaan nupulle.
Minkälaisia nämä vakuutusyhtiöiden katovakuutukset ovat. Itsellä ei ole, ja tulipahan mieleen, että korvaako ne jotain tällaisena keväänä, kun märkyyden vuoksi on  monenkin kylvöt epäonnistuneet.
Elikä MF3090 toisen nostokynkän lukitus petti taas. Kysessä on siis aluslevy, joka pitää pulttia paikoillaan, ja estää suuren aluslevyn avulla nostokynkkää liukumasta booreilla ulos. Nostokynkissä on jo klappia, ja ilmeisesti liike iroittaa tämän lukituksen. Onko jollain hyvää korjauskonstia
Kytkin temppuili, eli veto meni kokonaan pois päältä, jos koetti hitaasti kytkimellä mennä vaikka koukkuun. Säädettiin polkien yhteydessä olevaa rajakytkintä ottamaan vasta syvemmällä. Nyt veto pysyy päällä vaikka kytkimellä luistattaa, mutta tuli vikakoodi "48".  Onko joku perillä näistä.Mikä yleensä on tuon kytkinpolkimen rajakytkimen tehtävä
Trimassa semmonen läpimenevä kauhankääntösylinteri. Yläpään putkessa olevasta pikkureijästä tiputtaa. Onko kellään kokemusta korjauksesta. Yläpään stefa ilm vuotaa, mutta miten saa vaihdetuksi, kun purettavissa vain alapäästä.
Alko Nyykkärin TL100ssa  etukumi vuotamaan vanhuuttaan. Ei varsinaista vauriota vaan murtama. Rengas korjattiin ko. kohdasta kumikorjaamolla, ja lisäksi pantiin sisäkumi reilulla talkilla. Mahtaako tollainen sisäkumitettu kestää kuormaajakäytössä, vai pitäiskö ottaa uudet renkaat lähiaikoina.On se ehjäkin rengas reunoiltaan aika haavainen.
Vapaa sana / Aleksei Navalnyi vangittu
: 18.01.21 - klo:14:36
Syvää paheksuntaa on nyt länsimailta luvassa. Saulikin oli jo tilannut Puhelun Putinilta. Tulee mieleen vanha Speden sketsi "ilmatilan loukkaus". Sauli sanoo että "emme hyväksy Navalnyn pidätystä", niin siihen Putin sanoo, että "mitä sitten". Sauli sanoo, että "olemme hyvin, hyvin vihaisia", ja Putin vastaa "huomaan sen,  entä mitä sitten". Sauli "että sitä sitten, että olemme hyyyvin vihaisia, ja enkö sanonutkin suorat sanat teille Vladimir" Putin sanoo "kyllä sanoitte suorat sanat Sauli, oliko vielä muuta" Sauli sanoo, "ei sitten tällä kertaa toveri Vladimir, kuulemiin".
Vapaa sana / Suomi ei saa rokotteita
: 08.01.21 - klo:19:29
Näyttää, että Suomi saa muita hitaammin näitä rokotteita. Ruotsinkin rokotusmäärät suhteellisestikin ovat paljon suuremmat. Onko meillä kovin lyhyt muisti, mitä vieraan apuun luottamiseen tulee.
Olisi ollut hyvä tilata myös ohi EU:n näitä rokotteita. Mehän ollaan myös turvallisuuden vuoksi unionissa, niin voisiko tästä päätellä jotain solidarisuudesta. Oma apu paras apu ompi monesti.
Sivuja: [1] 2 3 ... 15