Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 14

Aiheet - Hevi

Kytkin temppuili, eli veto meni kokonaan pois päältä, jos koetti hitaasti kytkimellä mennä vaikka koukkuun. Säädettiin polkien yhteydessä olevaa rajakytkintä ottamaan vasta syvemmällä. Nyt veto pysyy päällä vaikka kytkimellä luistattaa, mutta tuli vikakoodi "48".  Onko joku perillä näistä.Mikä yleensä on tuon kytkinpolkimen rajakytkimen tehtävä
Trimassa semmonen läpimenevä kauhankääntösylinteri. Yläpään putkessa olevasta pikkureijästä tiputtaa. Onko kellään kokemusta korjauksesta. Yläpään stefa ilm vuotaa, mutta miten saa vaihdetuksi, kun purettavissa vain alapäästä.
Alko Nyykkärin TL100ssa  etukumi vuotamaan vanhuuttaan. Ei varsinaista vauriota vaan murtama. Rengas korjattiin ko. kohdasta kumikorjaamolla, ja lisäksi pantiin sisäkumi reilulla talkilla. Mahtaako tollainen sisäkumitettu kestää kuormaajakäytössä, vai pitäiskö ottaa uudet renkaat lähiaikoina.On se ehjäkin rengas reunoiltaan aika haavainen.
Vapaa sana / Aleksei Navalnyi vangittu
: 18.01.21 - klo:14:36
Syvää paheksuntaa on nyt länsimailta luvassa. Saulikin oli jo tilannut Puhelun Putinilta. Tulee mieleen vanha Speden sketsi "ilmatilan loukkaus". Sauli sanoo että "emme hyväksy Navalnyn pidätystä", niin siihen Putin sanoo, että "mitä sitten". Sauli sanoo, että "olemme hyvin, hyvin vihaisia", ja Putin vastaa "huomaan sen,  entä mitä sitten". Sauli "että sitä sitten, että olemme hyyyvin vihaisia, ja enkö sanonutkin suorat sanat teille Vladimir" Putin sanoo "kyllä sanoitte suorat sanat Sauli, oliko vielä muuta" Sauli sanoo, "ei sitten tällä kertaa toveri Vladimir, kuulemiin".
Vapaa sana / Suomi ei saa rokotteita
: 08.01.21 - klo:19:29
Näyttää, että Suomi saa muita hitaammin näitä rokotteita. Ruotsinkin rokotusmäärät suhteellisestikin ovat paljon suuremmat. Onko meillä kovin lyhyt muisti, mitä vieraan apuun luottamiseen tulee.
Olisi ollut hyvä tilata myös ohi EU:n näitä rokotteita. Mehän ollaan myös turvallisuuden vuoksi unionissa, niin voisiko tästä päätellä jotain solidarisuudesta. Oma apu paras apu ompi monesti.
Vapaa sana / Outo vika telkkarissa
: 17.12.20 - klo:18:20
Onko kellään muulla ollut tämmöistä. Mun telkkari näyttää samoja ohjelmia aina uudelleen illasta toiseen, jopa kolme kertaa. Sitten toinen häiriö on, että Jorma Uotisen naama putkahtaa jatkuvasti esille. Mikä lie vikana
Vapaa sana / Paavo pelastaja
: 30.11.20 - klo:12:20
Kyllä keskusta nyt nousee, kun on jäähdyttelemässä ollut ikinuori Paavo. Mies joka tietää kaiken ja vähän enemmänkin.
Eipä silti, aika hyviä, ja oikeaan osuvia oli Paavon näkemykset sähköautoista.
Kasvintuotanto / Maanäytteet
: 04.10.20 - klo:12:18
Mitenkä tuo ajankohta määräytyy. Näytteet menee vanhaksi 6.10.2020. Vein uudet näytteet labraan 17.9, ja en ole saanut vielä tuloksia. näytteet on otettu 13.9 joten ratkaiseeko ottohetki vai analyysipäivä. Eikä ole syyskylvöjä, eikä lannoituksia ennen ensi kevättä.
Porukoilla on varmaan jos jonkinlaista autoa. Olen koittanut löytää nykyisen farmaripirssini tilalle jotain hiukan korkeammalla istuttavaa, (miel vähän käytettynä). Mulla ei ole kun muutama vaatimus, eli kunnon penkit ja istumakorkeutta hiukan enemmän kuin normipirssissä, automaattivaihde,vetokoukku, vebasto ja bensakone.
Aika ihmeellistä, että kaikki muu on valmistajille helpompaa, mutta penkit ei.
Olen kokeillut Nissan kaskain ja toyota ravi hybriidin. kummassakaan ei mene penkki riittävän taakse. Penkeissä on korkeuden säätö, mutta se toimii väärin, eli etureuna tippuu, kun korkeus nousee. Volvot, ja Fordin kuga antaa reisille tukea, ja penkki säätyy kauas. Ne vaan tahtoo olla dieseleitä käytettynä. Wolkkarin T rock, vaikka onkin pieni purtilo, on hyvä istua, mutta ei oikeen löydy käytettynä. Sama juttu on Tiguanissakin. Onko porukalla mielessä autoja jossa penkki säätyy taakse.Siis tossa sarjassa
Sampo 2065 ja tyhjentäessä torvi huojuu semmosta pientä liikettä. Varsinaisesti ei tärise, vaan huojuu.Mistä moinen johtunee
Miten montaa eri rasvaa käytätte. Itse olen käyttänyt kuulalaakereissa litium pohjaisia rasvoja. Taas  tappinivelissä kalsiumpohjaisia, esim punaisa rasvoja jotka ei sovi vierintälaakereihin.
Miten vahvasti seostettuja sitten voi käyttää kuulalaakerissa, niin riippuu kai pyörintänopeudesta Silppurin laakereihin pistin ihan keltaista yleisvaseliinia, kun pyörii vimmatusti. Omien selvitysten perusteella Esim Mobilin sinistä XHP222  litiumkomplexirasvaa voinee käyttää melko laajasti. Pääsisi helpommalla jos voisi käyttää vain yhtä.
Kasvintuotanto / Ohrat kaatuu
: 11.07.20 - klo:18:42
Holjakas ilmiö Planet ohrassa. Näiden sateiden myötä on osa kasvustosta alkanut kaatua ja kasvi on jotenkin murtunut tai pehminnyt maan pinnasta. Kyse ei ole lakoon menosta, vaan osa on kuin olis poikki ja korret aivan suoria, mutta vinossa kulmassa, osa lähes maassa
Vaihdatteko hihnoja ennakoiden, ja milloin on niin paha, että kandee vaihtaa. Itellä on murtumia  muutamissa hihnoissa, mutta selkäpuoli on ehjä. Moottorilta lähtevässä moniurahihnassakin on pieniä poikittaishalkeamia, mutta vain sisäpuolella. Tärkeintä ilmeisesti on , että selkäpuolen kudokset on ehjät. Toisaalta sisäpuolenkin poikittaishalkeamankin voisi kuvitella aiheuttavan epätasaista käyntiä, mikäli hihnakäytössä hihna joutuu taipumaan väärin päin.
Kasiruiskun kemikaalitäyttölaite. Olen hukannut vehkeen käyttöohjeen, enkä ole pitänyt vehettä kovin tarpeellisena, vaan olen annostellut aineet suoraan säiliöön.Voisiko joku pikkuisen kerrata miten masiinaa käytetään. Muistaakseni vehe voi ajaa lappona aineet pihalle, jos venttiilit väärin.
Pumppu kai pantiin päälle niin, että ruiskutus on päällä, mutta suuttimet pois
Käytän sakaraliittimiä painepesurin vedensyötössä, samoin ruiskutusveden siirrossa, ja kasvihuoneen letkussa. Alkanut vähän harmittaa, kun sakaraliitin aina tiputtaa. Ei paljon, mutta kuitenkin. Olen koittanut löytää ns. parempia sakaraliittimiä, mutta aiana törmään semmoisiin messinkisiin, jotka ilmeisesti sen verran pehmeitä, että aikansa kun käyttää, niin kynnet ei purista kappaleita yhteen. Olen ostanut tiivistekumeja noihin, mutta ei vaan pidä kauaakaan. Löytyykö markkinoilta mitään koneistamalla tehtyjä sakaraliittimiä, joissa olis laadukkaat tiivisteet.
Onko kokemuksia noista muovisista gardena puutarhaliittimistä. Kestävätkö ne miten pitkään, ja ovatko pitäviä
Sivuja: [1] 2 3 ... 14