Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 58

Viestit - Hevi

Vaihdatteko hihnoja ennakoiden, ja milloin on niin paha, että kandee vaihtaa. Itellä on murtumia  muutamissa hihnoissa, mutta selkäpuoli on ehjä. Moottorilta lähtevässä moniurahihnassakin on pieniä poikittaishalkeamia, mutta vain sisäpuolella. Tärkeintä ilmeisesti on , että selkäpuolen kudokset on ehjät. Toisaalta sisäpuolenkin poikittaishalkeamankin voisi kuvitella aiheuttavan epätasaista käyntiä, mikäli hihnakäytössä hihna joutuu taipumaan väärin päin.
Kasvintuotanto / Vs: Paljonko satoi vettä
: 24.06.20 - klo:19:26
Juu, tosi kuivaa on ollut. Mahtaako jyvät jäädä olemattomiks. vilja on sellast alle 20cm ja tähkää tekee. Samoin kaura.Jyväkoko kai kasvaa vielä jos sade tulee piakkoin, mut taitaapi jäädä haaveeks
 
Ei ole helppoa hoitaa rahaministerin hommaa tuhlareitten hallituksessa.
Vapaa sana / Vs: vanhanen vai aho
: 09.06.20 - klo:20:15
Ei ole häävi homma toi rahaministerin työ. Pitäis jotenkin järkevästi hoitaa taloutta, kun holtittomat hallitustoverit sohlaa, ja ottaa velkaa.
Kiitos ohjeesta. Alkoi muistua mieleenkin. Tuolla kolmitiehanalla saa laatikkoon otettua nestettä jos liuottaa jauheita.
Kasiruiskun kemikaalitäyttölaite. Olen hukannut vehkeen käyttöohjeen, enkä ole pitänyt vehettä kovin tarpeellisena, vaan olen annostellut aineet suoraan säiliöön.Voisiko joku pikkuisen kerrata miten masiinaa käytetään. Muistaakseni vehe voi ajaa lappona aineet pihalle, jos venttiilit väärin.
Pumppu kai pantiin päälle niin, että ruiskutus on päällä, mutta suuttimet pois
Vapaa sana / Vs: Eroa kulmuni
: 05.06.20 - klo:12:22
Kulmuni kertoi itsekin hämmästyneensä konsulttilaskun suuruudesta. Kun toimii rahaministerinä, pitäisi kyllä tuntea aika jämptisti mitä on so*****, ja mitkä on taksat.
Siinä käy muuten sama EU:n kanssa, eli "tämä nyt tuli vähän yllätyksenä, että suomi on näin paljon velkaa". Kyllä on pikkasen vaarallista laittaa sopimaan niin tärkeistä asioista tätä typykkää.
Millaista lihaa on valkoposkihanhessa. Oisiko hyvä riistalintuna
Kasvintuotanto / Vs: Kylvöille koska?
: 07.05.20 - klo:20:33
Hiukan yli puolet kylvössä. Multaisimmat lohkot hyviä, mutta saviset ei oikeen murene ja yllättävän kosteita. Samankin lohkon eri kohdat kovin erilaisia.
Juu. Huomasin käyttäneeni väärää nimitystä. Siis käyttäni liittimet on kysiliittimiä, sellasia kun paloletkuissakin näkee, tosin pienempiä käytän. Vai pitääköhän hyväksyä se tosiasia, että liittimet vuotaa aina vanhemmiten pikkusen. Olipa hydrauliikka, tai vesi, niin tihkuu.
Käytän sakaraliittimiä painepesurin vedensyötössä, samoin ruiskutusveden siirrossa, ja kasvihuoneen letkussa. Alkanut vähän harmittaa, kun sakaraliitin aina tiputtaa. Ei paljon, mutta kuitenkin. Olen koittanut löytää ns. parempia sakaraliittimiä, mutta aiana törmään semmoisiin messinkisiin, jotka ilmeisesti sen verran pehmeitä, että aikansa kun käyttää, niin kynnet ei purista kappaleita yhteen. Olen ostanut tiivistekumeja noihin, mutta ei vaan pidä kauaakaan. Löytyykö markkinoilta mitään koneistamalla tehtyjä sakaraliittimiä, joissa olis laadukkaat tiivisteet.
Onko kokemuksia noista muovisista gardena puutarhaliittimistä. Kestävätkö ne miten pitkään, ja ovatko pitäviä
Kasvintuotanto / Vs: Kipsiä pellolle
: 24.04.20 - klo:12:08
Niin, eikö PH pitäiskin olla korkea. Sitä vaan olen kuullut, että kipsi on neutraali, eikä vähennä sinänsä happamuutta. Fosvoria kait pidättelee valumasta yms .
Vähän taitaa kokemuksia olla ko. tavarasta
Kasvintuotanto / Kipsiä pellolle
: 19.04.20 - klo:19:19
Onko kellään kokemusta kipsistä. Jaralle taitaa olla ongelmajätettä, mutta miten toimii. Vaikuttaako kalkin tavoin, vai onko jotain haittoja ilmennyt. Aika tarkkaan on rajattu millaiselle lohkolle passaa. Meillä yksi savimaata oleva lohko sopii kartan ja viljavuuden mukaan.
Vähintä, mitä hallinto voisi tehdä, olisi laittaa vipuneuvoja  varoittamaan seuraavasti:"olet hakenut lisävuotta ympäristösitoumukselle ja ilmoittanut suojavyöhykenurmen tilalle toisen kasvin" Sinun pitää myös täyttää/lähettää lomake 479 jolla luovut ympäristönurmet toimenpiteestä.. Mieluiten koko 479 sähköisenä päätukihaun yhteyteen
Kyllä tarvitaan, ja kannattaa tehdä valmiiksi useampi tuosta 479:stä . Nämä lomakkeet kannattaa antaa luottohenkilöille allekirjoitettuna, ja ohje palauttamisesta, että ainakin yksi lomake varmasti menee perille jos isäntä on nukutettuna hengityskoneessa.
Sivuja: [1] 2 3 ... 58