Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 57

Viestit - Hevi

Vapaa sana / Vs: Suomi suljetaan
: 26.03.20 - klo:21:02
Nyt on keskustelua käyty myös siitä, koska päästään takaisin ns. normaaliin elämään. Minusta nyt ollaan lähempänä normaalielämää, kuin ennen koronaa oltiin.
Tässä on eletty kuin pellossa suitsuttaen niin kerosiiniä, kuin raskasta polttoöljyä aivan surutta. Nyt huomaa, että Eu päättäjätkin pystyvät pitämään videokokouksia aivan hyvin, eikä aina tarvitse ihmisen liikkua.
Vapaa sana / Vs: Uusmaalaisten laulu
: 26.03.20 - klo:20:53
Eipä paljoa kannata hähätellä. Uudellamaalla on monta kuntaa ja kyllä kaikki toimii uudenmaan sisällä. Me tarvitaan uuttamaata ihan yhtäpaljon kuin uusimaa tarvitsee meitä
Vapaa sana / Vs: Korona virus.
: 26.03.20 - klo:20:04
Lentäen palaaville olisi pitänyt kentällä laittaa leima otsaan, jotta pystyy seuraamaan, että pysyvät karanteenissa, ja eivät mene yleisiin kulkuneuvoihin
Meil kävi naisnuohooja, ja sain halata. Ei ollu vielä koronaa silloin
Ei ole oikeen tullut mitään rajua ulostuloa nyt edes koronaviruksen puolesta. Onko se paha vieraslaji, vai kenties luontoon kuuluva suojelun tarpeessa oleva pikku olio.
Vapaa sana / Vs: Valikoiva korona.
: 13.03.20 - klo:22:09
Tää on sen verta vakava juttu, ettei kyllä kannata suunnitella kehen viruksen pitäisi iskeä. Ihan kuin Sauli sanoi, niin lisätään fyysistä etäisyyttä toisiimme, mutta vähennetään henkistä etäisyyttä.
Vapaa sana / Vs: Vesi.
: 13.03.20 - klo:20:59
Korvaako mela jos sairastuu
Vapaa sana / Vs: Corona kiihdyttää
: 13.03.20 - klo:20:44
No juu, mutta teollisuusalkoholi vaatii ostoluvan . Ei näillä määrillä väliä, etenkin kun käsidesi maksaa julmetusti
Vapaa sana / Vs: Corona kiihdyttää
: 13.03.20 - klo:20:20
Ostin Viruvalkeeta 80% etanolia. Toimii sekä sisäisesti, että käsidesinä ku pistää tilkan akvaveraa joukkoon.
Vapaa sana / Vs: Vesi.
: 13.03.20 - klo:19:54
Onko toi vitsi vai tietoa. Mun käsittääkseni ei virukset vesijohtoveteen kovinkaan helposti pääse. en ole ainakaan kuullut, että kausi-influenssat leviäisi sitä kautta. Toi edellyttäis, että vedenottamon maaperään pääsisi jostain virusta. Maaperään ei vedenottamoilla sitä mielestäni pääse, viemäriverkostoon ehkä pääsee, mutta silloin pitäis mennä vedet sekasin

"Eikö nuo Kaikki mamut olekaan jo valmiiksi koulutettuja Kaikkiin niihin ammatteihin mitä täällä tarvitaa"

Juu, meilläpäin on yksi kaveri joka on todellinen moniosaaja Irakista. Hän on ATK asiantuntija,  autoinsinööri, sekä jonkinmoinen terapeutti.
Vapaa sana / Vs: Korona virus.
: 12.03.20 - klo:18:07
Tuo epidemian sammuminen ei yksin johdu immuniteetin kehityksestä, vaan myös lämpötila vaikuttanee asiaan. Luin aiheesta jostai, että asiaa ei kovin tarkkaan tiedetä, mutta kesäisinhän on influenssaa vähemmän.
Vapaa sana / Vs: Korona virus.
: 11.03.20 - klo:22:31
Kirjoitakaa sitten kun tauti iskee, että miltä tuntuu
Vapaa sana / Vs: Vasemmiston väkivalta
: 09.03.20 - klo:19:22
Näyttää olevan vallalla sellainen lihansyöjät vastaan kasvissyöjät asetelma. Ilmeisesti täysi veganius aiheuttaa agressioita ja  väkivaltaista käytöstä.
Vapaa sana / Vs: pelkäätkö kuolemaa
: 07.03.20 - klo:00:26
Kyllä kai se pitää ottaa väistämättömänä asiana. Nyt kun on ikää jo reippaasti,ei se niin pahalta ajatukselta tunnu, toki terveitä vuosia vielä toivon runsahasti. Myös sitä ettei toi vähäinen järki lähtis ennen kuin henki. Että ehkä työnsä ääseen ois paras. Välillä kans miettii ja toivoo että saatas mennä ikäjärjestyksessä ja jälkikasvu säilyis terveenä.
Sivuja: [1] 2 3 ... 57