Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 9

Viestit - josef

Entäs nämä tavalliset työvaatteet yksikseen touhuaville  keltasta ja punaoranssia, ei pääse pihasta emännältä karkuun kun näkyy kylältä kotio asti.
Onko kellään kuvaa minkälainen laakeri/nivel on kaivuvivuissa. Alkuperäiset kaivettu loppuun  siksi vivut ei pysy hyvin paikallaan. Esasta kysymys. Mistä uudet nivelet.
Jake 350 löytyy + välirunko, ollut v 665:ssä.
Jämpti reikä!
Metsätalous / Vs: raivurin terä
: 03.06.19 - klo:18:28
Rälläkkä levyssä kiinteästi kiinni,  Johteet kelkalle jolla terää ohjataan laikalle. Vanerista kasattu. Pientä kikkailua.
Metsätalous / Vs: raivurin terä
: 12.05.19 - klo:10:32
CMT:n kovapalaterä. Ei tarvi joka päivä edes katsoa lähenmmin. Kovapalat kestää kivi kosketuksia, eivät vähästä irtoa. Teroitettavissa pikku kikkailuilla kotona.
Viime syksynä valuttamalla  500/65R 28 multiplus eturenkaisiin 5,5 litraa kumpaankin, paineet pysynyt siittä asti. Kesällä sai lisätä ilmaa jatkuvasti. Kärryn renkaaseen ei suostunut valumaan vaikka on lämpöset kelit. Siksi pumppu. Elämä on
3-4 mm leveä ja ehkä 1 mm vahva lattarengas käänntäjän akselille ja kaikki vaivat katos! Sisäinen vuoto.
just tästä pumpusta kyse eli kuka, millä ja mistä
jaa kanisteris vai...
Etenkin kärryn renkaisiin, pienempi venttiilin reikä kuin traktorin renkaassa.
Rotaattorissa sisäinen vuoto, toinen tiiviste puuttuu???  Minkähän lainen tiiviste mikkä mitat löytyykö hydr. kaupasta. Missähän vanha tiiviste jotain silppua löyty mutta kovin vähän.
Kourassa sama ongelma  jatkeen letkuilla kuin omillaan.
Sivuja: [1] 2 3 ... 9