Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 9

Viestit - josef

Jake 350 löytyy + välirunko, ollut v 665:ssä.
Jämpti reikä!
Metsätalous / Vs: raivurin terä
: 03.06.19 - klo:18:28
Rälläkkä levyssä kiinteästi kiinni,  Johteet kelkalle jolla terää ohjataan laikalle. Vanerista kasattu. Pientä kikkailua.
Metsätalous / Vs: raivurin terä
: 12.05.19 - klo:10:32
CMT:n kovapalaterä. Ei tarvi joka päivä edes katsoa lähenmmin. Kovapalat kestää kivi kosketuksia, eivät vähästä irtoa. Teroitettavissa pikku kikkailuilla kotona.
Viime syksynä valuttamalla  500/65R 28 multiplus eturenkaisiin 5,5 litraa kumpaankin, paineet pysynyt siittä asti. Kesällä sai lisätä ilmaa jatkuvasti. Kärryn renkaaseen ei suostunut valumaan vaikka on lämpöset kelit. Siksi pumppu. Elämä on
3-4 mm leveä ja ehkä 1 mm vahva lattarengas käänntäjän akselille ja kaikki vaivat katos! Sisäinen vuoto.
just tästä pumpusta kyse eli kuka, millä ja mistä
jaa kanisteris vai...
Etenkin kärryn renkaisiin, pienempi venttiilin reikä kuin traktorin renkaassa.
Rotaattorissa sisäinen vuoto, toinen tiiviste puuttuu???  Minkähän lainen tiiviste mikkä mitat löytyykö hydr. kaupasta. Missähän vanha tiiviste jotain silppua löyty mutta kovin vähän.
Kourassa sama ongelma  jatkeen letkuilla kuin omillaan.
Ei sanottavaa vaikutusta.
Ei se paineilmalla selviä sen paremmin, toimimattomuus kun on tois aikasta. Välillä koura ei lähde avautumaan ennenkuin sulkee sitä ja sitte vasta avutuu hitaasti tai vähä nopeemmin, mutta ei normaalisti.
Sivuja: [1] 2 3 ... 9