Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10

Viestit - josef

Gooleen: Syketec, tehtaan sivuilta media-videot siellä näkyy eriversioiden toiminta. Itsellä 75 traktorin nosturissa. Pääasiassa hakerankaa itselle, tulee myös kuitua joskus tukkikin.  Ostettu -18 vuoden alussa. Käyttö kokemus reistaa se moottorisahakin.
Länsirannikolla 15 km Pohjanlahdesta, kolmas tukki aika harvinainen! Tapanin myrskyssä  n. 2000 runkon joukossa yksi kuusi josta tarkaan ottamalla sai neljä mitat täyttävää tukkia.
Voisko joku suomentaa ihan uteliaisuudesta kysyn että mitä nämä Paalimiehen koneet on.
Sykeharvesteri Jobo 50 on vaikka siinä myös rullat on Kannattaa ottaa yhteyttä Syketecin Börjeen sieltä löytyy tieto taitoa, tai odottaa uutta sähkömoottoreilla toimivaa versiota.
Jos perustelut on riittävät, niin  metsävrusteltu traktorikin (käyt. n. 50t) kelpaa metsäkalustoon.
Rullilla varustettu käypänen kone.
Valmistajan sivuilla hyviä videoita tai juutubessa. Mulla 75.
Onko Satakunnassa kysyntää karsitulle energiarankalle ja millaiseen hintaan.
Modatulla niittosilppurilla tuo homma hoituu, korkeutta voi säätää ja työ leveys 120 cm.
Metsätalous / Vs: Ens harvennus
: 22.05.21 - klo:17:33
Kuidut meni kuormainvaaka mittauksella 32,50€ m/3. Meneekö energiapuu  myös kuormainvaaka mittauksella? Jos niin  ja kolmenkympin hinnalla ei paljon jää vaihtoehtoja tekomiehelle.
Metsätalous / Ens harvennus
: 21.05.21 - klo:15:22
Männikön ensiharvennus edessä ja mietittävänä tehdäkö tavaralajin mukaista kuitua vai karsittua energia puuta. Energia puun voisi tehdä 3-4 cm ja kaikki puu lajit samaan pinoon. Kuiduilla omat mitta/laatu vaatimukset. Latvoista ei paljon jää energia puuksi tehtävää. Kuidun hankinta hinta lienee +30€, mikähän tilanne energia puulla.
Entäs nämä tavalliset työvaatteet yksikseen touhuaville  keltasta ja punaoranssia, ei pääse pihasta emännältä karkuun kun näkyy kylältä kotio asti.
Onko kellään kuvaa minkälainen laakeri/nivel on kaivuvivuissa. Alkuperäiset kaivettu loppuun  siksi vivut ei pysy hyvin paikallaan. Esasta kysymys. Mistä uudet nivelet.
Jake 350 löytyy + välirunko, ollut v 665:ssä.
Jämpti reikä!
Sivuja: [1] 2 3 ... 10